Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124927 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

11/3/17 saat 01:40 itibariyle Atiba kariyerinin en büyük hatasını sağ çizgi şovcusunu sosyal medyada takip etmeye başlayarak yaptı.
Noah babasının telefonunun karistirmasa iyi olur.

Çevrimdışı underworld

Futbolun meyvesi göldur.
Gol atan oyuncu her zaman farklıdır.
Bu takımda kanat oynayıp 0 gol istatistigini yakalamaksa ayrı bir başarıdır.
Asist olayina gelince ortalardan başka bir numarası olmayan oyuncu büyük oyuncu , yıldız oyuncu değildir.
Bu takımda kanat oynayan 10 gol 10 asist yapmali, yapamayanlarla yollar ayrılmali.

Çevrimiçi Necmi

Futbolun meyvesi göldur.
Asist olayina gelince ortalardan başka bir numarası olmayan oyuncu büyük oyuncu , yıldız oyuncu değildir.
Bu takımda kanat oynayan 10 gol 10 asist yapmali, yapamayanlarla yollar ayrılmali.

ne kadar kolay yol ayırıyorsun senin kafanla üç günde kulüp batar.
birde seni son kez uyaracağım transfer döneminde değiliz bir oyuncumuza gitsin
yollar ayrılsın gibi bir laf edilmesi bu forumdan atılma nedenidir. çok fazla kullanıyorsun
görmezden geliyorum. Bu tip yorumlar sadece transfer döneminde yapılır. Beşiktaş oyuncusunu eleştirirkende
Beşiktaş oyuncusu olduğunu unutmayacaksın. @underworld

Çevrimdışı mylife1903

Futbolun meyvesi göldur.
10 gol 10 asist yapan oyuncu yapacak potansiyelde oyuncu turkiyeye gelmez gelirse de ya hemen kendi gider ribery gibi ya da sosa gibi parasini verip alirlar.

Bale 7 gol 2 asist
Neymar 8 gol 10 asist
James 2 gol 5 asist

Bunlar gelene gecene 4-5 atan takimlarin oyunculari

Hazard 11 gol 4 asist
Sterling 6 gol 10 asist
Nolito 4 gol 2 asist

Azicik bizim seviyemize baksak
Yarmolenko 4 gol 1 asist
Gonzales kievden 2 gol 4 asist
Tayson 3 gol 4 asist
Marlos 3 gol 3 asist

Bu turk maksimalizminden kurtulmadan burnumuz bohtan cikmaZ.

Istekler olanaklarla sinirlidir. Paramiz da olsa arizasi olmayan tabela yapan oyuncular ulkeninde durumu belliyken buralara zor gelirler.
Beklentiyi gercek tutmak lazim bi kanat oyuncusu 10 gol obur kanat 10 gol santrafor 30 bunlarin yedekleri 3-5 atsin orta alanda oguzhanla atiba 20 gole katki yapsin bekler gol asist derken 150 gol cikar toplamda. Gecen sezon 75 gol atmisiz zaten.

Araba ariyoruz ferrari gibi gazlasin toyoya gibi bozulmasin bentley konforunda olsun araziye cikinca land cruiser gibi olsun parasi da dogan gorunumlu sahin olsun. He tamam ama oyle bir dunya yok.

Azicik eldekiyle yetinmeyi bilmek lazim, eldekinden verim alabilen bir hoca var, beklentiyi gerceklerle paralel olusturmak lazim.

Kerim frei diyorduk, oynasin diyordum cocuk ikinci ligde forma alamiyor o da seneye doner. Dun yuventus milan macinda bizim sosayi da izledim felaket iyi para almisiz adamdan yarim sezon kendini gosterdi milana transfer oldu, rezilleri sahneliyor orda ustune 2 dakikada kirmizi gordu cocuk.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

11/3/17 saat 01:40 itibariyle Atiba kariyerinin en büyük hatasını sağ çizgi şovcusunu sosyal medyada takip etmeye başlayarak yaptı.
Kafana Tas düşsün Cizgi Sovcusu kadar 50 kere söylüyorum onun bir adi var

@Necmi abi dünden beri olaya hic müdahil olmuyorum ama yeter artik Su mesaja ve su arkadaşa gereken mudahaleyi yap artik adam surekli BEŞİKTAŞ in oyuncusunu aşağılıyor sozde bu forumda BEŞİKTAŞ in oyuncusuna hakaret etmek - Lakap takmak ve Alayci üslup kullanmak YASAK , Yersen :money: :money:
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 09:46:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ne kadar kolay yol ayırıyorsun senin kafanla üç günde kulüp batar.
birde seni son kez uyaracağım transfer döneminde değiliz bir oyuncumuza gitsin
yollar ayrılsın gibi bir laf edilmesi bu forumdan atılma nedenidir. çok fazla kullanıyorsun
görmezden geliyorum. Bu tip yorumlar sadece transfer döneminde yapılır. Beşiktaş oyuncusunu eleştirirkende
Beşiktaş oyuncusu olduğunu unutmayacaksın. @underworld
@Necmi abi uyeler kadar bazi DENETCI arkadaslara da Bu sert tepkilerinden göstermeni bekliyoruz senden

Bknz :

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 09:53:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Kafana Tas düşsün Cizgi Sovcusu kadar 50 kere söylüyorum onun bir adi var

@Necmi abi dünden beri olaya hic müdahil olmuyorum ama yeter artik Su mesaja ve su arkadaşa gereken mudahaleyi yap artik adam surekli BEŞİKTAŞ in oyuncusunu aşağılıyor sozde bu forumda BEŞİKTAŞ in oyuncusuna hakaret etmek - Lakap takmak ve Alayci üslup kullanmak YASAK , Yersen :money: :money:
Cingene cingene gibi cingenlik yapiyor desem beni de sikayet edecen mi?

Cizgi sovcusu demekte bisi yok ki sov mov yapabildigi yok, orta kesiyor sadece.

Nedeni bilinmeyen bir nefret patlamasi oldu, kotu oynayan diger oyunculara sira gelmedi. Aslinda iyi oluyor boyle oyundan cikarken sacmaliyinca gundem degismisti, olimpiyakos macinda son saniye sacmalayinca gene gundem degisti. Takimin yarisina saydirmak yerine bir tane secip ona giydirmek takim icin olumlu.

Çevrimdışı tangaz

febe puan farkını maç fazlası ile 9a indirmiş psikolocim allak bullak oldu gene  :fkr:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Nedeni bilinmeyen bir nefret patlamasi oldu, kotu oynayan diger oyunculara sira gelmedi. Aslinda iyi oluyor boyle oyundan cikarken sacmaliyinca gundem degismisti, olimpiyakos macinda son saniye sacmalayinca gene gundem degisti. Takimin yarisina saydirmak yerine bir tane secip ona giydirmek takim icin olumlu.
Hayir mesele o degil

Ben 2 gundur Ceza almamak icin konuya müdahil bile olmuyorum

Sen adilim diyorsan bu forumda herkese esit davraniliyor diyorsan bunu Herkese gostereceksin !!!!

Q7 gitmeli diyen arkadaşa Seni bu forumdan atarim diye tehdit ediyorsan , Forum kurallari geregi YASAK olan Besiktas oyuncusuna Hakaret - Alayci uslup ve Lakap takan DENETCIYE de ayni tepkiyi gostereceksin bunu yapacaksin ki bizde senin gercekten adil olduguna inanalim !

Ben simdi Burada BABELe Sol çizgi Sovcusu desem CEZA alirmiyim almazmayim asil SORU bu ? Bunu öğreneyim ki ona gore hareket edeyim , Yoksa sadece Denetci ve yöneticilere mi ozel boyle ifadeler kullanmak @Necmi
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 10:28:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

febe puan farkını maç fazlası ile 9a indirmiş psikolocim allak bullak oldu gene  :fkr:
Sampiyonluk havasina girmis fb camiasi, fenerselona mansetleri atilmis, fb seriye baglamis

Hahahahahhamsik be abi

Havaya girdiler de daha potaya giremediler lig bitecek.

Çevrimdışı mylife1903

Hayir mesele o degil

Sen adilim diyorsan bu forumda herkese esit davraniliyor diyorsan bunu Herkese gostereceksin !!!!

Q7 gitmeli diyen arkadaşa Seni bu forumdan atarim diye tehdit ediyorsan , Forum kurallari geregi YASAK olan Besiktas oyuncusuna Hakaret - Alayci uslup ve Lakap takan DENETCIYE de ayni tepkiyi gostereceksin bunu yapacaksin ki bizde senin gercekten adil olduguna inanalim !
Bence biraz fazla takiyorsun kafana @Yunus Emre Dökmeci insanlar admin madmin de olsa kendi fikirlerini soylemeliler, otosansur mu yapsinlar.

Bak forumda gunlerdir sifir yaziydi bu karijma mevzusu patladi insanlar yazmaya basladi, herkesin bir fikri var, herkes fikrini soylemeli forumlar bu yuzden var. acik acik hakaret falan olmadi yahu belki @Necmi abi hemen siliyordur kufur, hakaret falan varsa biz goremiyoruz onlari fani uyeler olaraktan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@mylife1903 bu Q7 meselesi ile alakalı bir özet yapayım. Bir kanat oyuncusuna bu kadar aşırı sorumluluk verilmez , özgürlük tanınmaz . Bundan sorumlu olan kişi Şenol Hoca'nın kendisidir. Takımın 11 oyuncusu da takım için en yararlı olacak şekilde yeteneklerini sergileyecek , '' Ben ve diğerleri değil biz hepimiz' diyecek  , sorumsuz ve laubali hareket etmeyecek ne saha içinde ne de dışında. Yanlış hareket ve tavırlarından sorumlu olan ise Quaresma'nın kendisi.
Bu sürdürülebilir bir durum değil. Hoca ve Quaresma bu durumu iyi değerlendirmeli.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 10:11:32 Onur Küçük ]

Bence biraz fazla takiyorsun kafana @Yunus Emre Dökmeci insanlar admin madmin de olsa kendi fikirlerini soylemeliler, otosansur mu yapsinlar.

Bak forumda gunlerdir sifir yaziydi bu karijma mevzusu patladi insanlar yazmaya basladi, herkesin bir fikri var, herkes fikrini soylemeli forumlar bu yuzden var. acik acik hakaret falan olmadi yahu belki @Necmi abi hemen siliyordur kufur, hakaret falan varsa biz goremiyoruz onlari fani uyeler olaraktan.
Yahu abi eleştiri baska bisey Alay etmek Asagilamak baska bisey

Bende Eleştiriyorum , Gg helak oluyor 80 metre kosup top alamayip birde 80 metre geri koşmaktan

Yine Q7 kaleci ile Karsi karsiya kaldigi pozisyonda topa dokunsa veya topun dibine girse Gol olacak Bknz : Aboubakarin Karabuke attigi Gol :tabe:

Ama sen o dar acidan kaleciyi geciyim diye uğraşıyorsun ben de deliriyorum ama mal bu yani ne yapalım ?

Ulan Tosic omrumden omur aldi o maçta , Tolgay Takima ihanet etti resmen ama Son dakikada Rabona yaptı diye Q7 Hain bu mu dur yani ?

Ayni Q7 ayni hareketi yaparak Son saniyede tarihi geri dönüşün adami olmadi mi ?
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 10:21:50 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 bu Q7 meselesi ile alakalı bir özet yapayım. Bir kanat oyuncusuna bu kadar aşırı sorumluluk verilmez , özgürlük tanınmaz . Bundan sorumlu olan kişi Şenol Hoca'nın kendisidir. Takımın 11 oyuncusu da takım için en yararlı olacak şekilde yeteneklerini sergileyecek , '' Ben ve diğerleri değil biz hepimiz' diyecek  , sorumsuz ve laubali hareket etmeyecek ne saha içinde ne de dışında. Yanlış hareket ve tavırlarından sorumlu olan ise Quaresma'nın kendisi.
Bu sürdürülebilir bir durum değil. Hoca ve Quaresma bu durumu iyi değerlendirmeli.
Sezon basindan beri hocayi one cikartmaya calistim yazdiklarimla ama bazi kesim bu takimin patronunun senol gunes oldugunu anlayamadi. Senol gunes melek yuzlu gozukebilir ama cok sert bir mizaci vardir.
Oyle quaresma ile falan ugrasmaz aralarinda bir sorun varsa.

Frikik meselesinde yapiliyor ayni sey. Senol gunes quaresma ya da taliska vuracaktir yaziyordur tahtaya. Kornerleri kimin atacagi penaltilari kimin atacagi bellidir, oguzhan gibi penaltiya salca olursa birisi bu saha icinde belli olur ayni abubakarin frikik kullanmasi gibi.

Bazi arkadaslar burasini quaresmanin ahiri saniyor ben onu anlamiyorum. Sanki bu adam kafasina gore aliyor topu, kafasina gore orta kesiyor, kafasina gore frikik atiyor. Frikik atarken topun basinda durup taliskaya psikolocik baski yapti yazan oldu.

Quaresma konusunda elestirilecek insan ona bu kaldiramadigi ve kaldiramayacagi yuku veren senol gunestir. Senol gunes ise bazi davranislari disinda performansindan memnun gozukuyor.

Elestiriler ve saptamalar gerceklikten uzak ve abartili olursa o gemi limana yanasamaz.

Senol gunes kanat oyunculari ile oynamayi sever calistigi cogu sezon 80 puan baraji yaklasmis bir hocadan bahsediyoruz, quaresma oldugu icin degil, senol gunes oldugu icin orta yapiliyor bunun anlasilmasi elestirileri bir tabana oturtur.
Buyuk orhanli, unalli kadrosu da ortali oynardi, yattarali yayali kadrosuda, volkanli, battacali kadrosu da

Senol gunesin bir kanadi bekle mesafesini ayarlayip orta kullanirken, obur kanadi bekli ikili oyun yapar adam bir sekil turkiye liginin bagini bulmus, ordan yardiriyor. Salt quaresma elestirisi yapildikca, seneye quaresma yerine hazard gelse oynanan oyun degismeyecektir, elestiri azalacaktir tipine kil olan az oldugu icin.

Bir kanatta daha kisa dribling yapan babel, olcay bek adriyano ile ikili oynarken obur kanattan direk oyun gelir, kanat oyunculari yer degistirdiginde taktik degismez bir kanattan orta gelirken obur kanattan bindirme gelir, gecen sene de ayniydi. Quaresma orta kesmedigi zaman, sosa kesiyordu iceri, onu elestirmiyorduk orta kesiyor diye.

Salt futbolcunun kisiligi uzerinden elestireye karsiyim ben, karisi, babasi degiliz. Futbolcunun standart performansinda dalgalanmalar olmamali, kerim frei mesela cok dalgaliydi toreyle beraber olcay daha bi stabil.

Quaresma tarzi oyunculara bakarken diriligine, gucune, istegine bakmak lazim once kalan arizalari hocayi ilgilendiriyor ve hoca bunlari torpuler.

El kol hareketlerine gelince takimda oguzhandan daha az el kol yapiyor bu cocuk skandal top kayiplari da son zamanlarda azaldi, tolgay ve oguzhan daha facia top kayiplari ile oynuyorlar. Gecen olyimpiakos macinda oguzhan gene gogusle top tutma fantezisi yapti bir satir yazi goremedim, gecen sezon akhisar macinda da ayni teraneyi yapmisti kaptirilan topun faturasi alexise kesilmisti.

Alexis demisken bu sezon gayet iyi oynuyor alavesde bizdeki golcu kimligine devam ediyor 2 golu var bu sezon takimi da ilk 8-10 icinde bitirebilirse buyuk basari olacak onlar icin.
10 sene laligada oynamis stoperi begenmedi bu taraftar, sakar ve bombaciydi da 1milyona oynuyordu
Alexisin sakar olmayanina azicik ayagi duzgun olanina 30 milyon cektiler.

Taraftarin beklentilerini gozden gecirmesi lazim, bazen gazeteleri de takip ediyorum sadece taraftarin degil turk insaninin azicik ayaklarinin yere basmasi lazim, gercekler biraz acidir ama turkiyenin yerini haritada bilmeyen amerikaliya, rusa gerizekali demek degildir olay, ulke kucuk ulke harita gozukmuyor yeri azicik gercekci bakmak lazim olaylara. Amerigali deveyi nereye bagliyorsun dedigi zaman, bizim ulkemizde araba olmadigini kast etmiyor, ulkenin ortadogu ulkesi olduguna gonderme yapiyor aslinda.

Çevrimdışı tangaz

hocayı belki de yanlış tanıyoruz aşırı disiplinli die biliyoruz ama belki bu saha dışındadır. saha içinde özgürlük tanıyordur. o meşhur performans yükseltici özelliği de belki bundandır. oyuncuları rahat bırakıp küçük dokunuşlarla minik kulak çekmelerle götürüyordur. q7 için de bence bunu yapıyor kısıtlayınca hiç verim alamıyorum özgür bırakayım takılsın verim alayım diyordur. ben biraz böyle yorumlamaya başladım artık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Yahu abi eleştiri baska bisey Alay etmek Asagilamak baska bisey

Bende Eleştiriyorum , Gg helak oluyor 80 metre kosup top alamayip birde 80 metre geri koşmaktan

Yine Q7 kaleci ile Karsi karsiya kaldigi pozisyonda topa dokunsa veya topun dibine girse Gol olacak Bknz : Aboubakarin Karabuke attigi Gol :tabe:

Ama sen o dar acidan kaleciyi geciyim diye uğraşıyorsun ben de deliriyorum ama mal bu yani ne yapalım ?

Ulan Tosic omrumden omur aldi o maçta , Tolgay Takima ihanet etti resmen ama Son dakikada Rabona yaptı diye Q7 Hain bu mu dur yani ?

Ayni Q7 ayni hareketi yaparak Son saniyede tarihi geri dönüşün adami olmadi mi ?
Adam kendi kasiniyor, benim tepkim zaten taaa rubana yaptigi bursaspor macindan kalma ama tutarli olmak lazim, benfika macinda iyiydi bu macta iyi olmadi demek degildir elestiri. Zaten ordan sol ayagi ile sag ayagi ilede isabetsiz orta yapabilirdi. Insan o ortanin isabetli olacagindan eminlerdi bu rubano yapinca isabetsiz oldu diye dusunuyorlar.
80m kosup top kullaninca helak olmayacak mi bek oyuncusu, babelde o karsi karsiya pozisyonun devaminda musait pozisyondaki karijmaya vermedi topu. Verse gol mu olacakti, atamazdi zaten karijma ordan da bos kaleye.

Abubakarin vurdugu gol olmasaydi, burda abubakar elestiriliyordu suan neden karijmaya topu vermedi, diye ki verse o gene atamazdi.

Riskli oyuncu o dakikada o robanomudur nedir o hareketi yapmak cesaret ister, bi kere yaptin gol oldu o isi zirvede birakmak lazim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Futbolun meyvesi göldur.
Son 2 3 sezondaki olcaydır kanat oyuncusu 8 9 gol 7 8 asist ortalaması vardı, bir de olcay takım oyununa ne kadar sadıktı, savunmaya yardımları da var tabii bu şovmenin kullandığı topları düşünürsek koca bir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sampiyonluk havasina girmis fb camiasi, fenerselona mansetleri atilmis, fb seriye baglamis

Hahahahahhamsik be abi

Havaya girdiler de daha potaya giremediler lig bitecek.
Daha kamp yemediler hele bir kamp yesinler o zaman potaya da girerler

Çevrimdışı mylife1903

hocayı belki de yanlış tanıyoruz aşırı disiplinli die biliyoruz ama belki bu saha dışındadır. saha içinde özgürlük tanıyordur. o meşhur performans yükseltici özelliği de belki bundandır. oyuncuları rahat bırakıp küçük dokunuşlarla minik kulak çekmelerle götürüyordur. q7 için de bence bunu yapıyor kısıtlayınca hiç verim alamıyorum özgür bırakayım takılsın verim alayım diyordur. ben biraz böyle yorumlamaya başladım artık.
Abi yukarida yazdim adamin butun takimlari ayni oynuyor. Yarmolenko ile hazard gelse senol gunesin takimina biri orta kesecek biri bekle ikili oynayacak. Adamin olayi bu sonra buna kanat degistirmeyi ekledi. Mesela fbye 1-2 yenilip insanlarin kendini astigi macta bunu denememisti.

Hocayi biraz fazla kucumsuyoruz, adamin eksikleri var ama hala gelisime acik bir morinyo degil tabi, bizim seviyemiz icin uygun. Elin gavuru mesela hala hatirliyor dunya kupasindan, yurtdisinda azicik gideri var hocanin bir uefa kupasi yaparsak ya da final falan daha kolay yabanci oyuncu da getirip eline verebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de Abi çok rahatsız oluyorum şu adamdan, 2 3 m euroya bile satsak iyi olur, hayalimdeki kanat oyuncusuyla hiç alakası yok ve takımdaki ortamı bozacak tehlikeli bir oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

Fenerli gazeteci şair yazar Hakkı Yalçının kaleminden...

Şenol Güneş’i okuyabilmek!
Futbolun içindeki en görkemli isimlerden biridir Şenol Güneş.
Türk futbol tarihindeki en değerli mührün de belgesi.
Apoletlerin ucuz biçimde dağıtıldığı bir ülkede, imparatorluktan, krallıktan "muaf" tutuldu.
Ama hep dik durdu, buğday tarlasındaki başaklar gibi.
Şimdi baktım da, Şenol Güneş'in saha içindeki giysileri üzerinden analiz yapılıyor. Bir zamanlar saçının modeli beğenilmediği için onu milli takıma yakıştırmayanlar, şimdi ne giyse yakıştırıyorlar.
Şenol Güneş'in yerine kabadayıları futbolun ağası yapanlar, şimdi Şenol Güneş'i neredeyse moda ikonu yapacaklar.

Pantolonuna bakıyorlar Şenol Güneş'in. Önce kitap okumaktan yorulmuş gözlerine baksınlar.
Gemici feneri gözlerine.
O gözler neden çabuk alev alıyor?
Neden işaret fişeği?
İçindeki çocuk hala 'İki Sene Mektep Tatili'ni okurken... Hayatında kitap okumayan futbol zorbalarının, insanlığın ve zarafetin canına nasıl okuduğuna da bir göz atsınlar.

Gömleğine bakıyorlar Şenol Güneş'in.
Rüzgarda püfür püfür esiyor.
Ne yani, birileri oturdukları yerde trilyonlar kazanırken, Şenol Güneş milli takımdan "Rüzgar gibi geçti" öyle mi?
Gömleğine bakacaklarına Şenol Güneş'in bağrından gelen seslere baksınlar.
Onun koltukaltında kabadayı kadrosu yok. Onun koltukaltında prim hesabı da yok. Futbolun ve asaletin kapılarını açmak var.

Ceketine bakıyorlar Şenol Güneş'in.
Gazeteci beylerin giydiği sponsor ceketlerinden değil, el emeği göz nuru.
O ceketin astarında içten pazarlıklı haller yoktur.
Markası; iyilik, güzellik ve doğruluktur.
Ceketine değil, Şenol Güneş'in düşünen yanına baksınlar.
Bitirimliğin façasına uygun olmayan derinliğine. Adam duruşuna.
Şenol Güneş'e gözleri gibi baksınlar ki.
Ondaki değeri görebilsinler.

Şenol Güneş, adamlığın simgesidir.
O yüzden yüreğine baksınlar.
Her insanın kendine göre hataları vardır. Gözleri alev alsa da, kaybedilen milli maçlarda futbolcularına rakip takımın üzerine 'saldır' emri vermedi.
Ama yürüdüğü yolda karşısına çıkan herkese selam verdi.
Dostlarına el verdi gönül verdi.
Ömrünü salt para kazanmak adına harcamadı.
Sorunlu futbolcuların doktoru oldu, babası oldu. Her birini sevgiyle iyileştiren öğretmeni oldu.
Başkalarının elinde tarumar olanlar, Şenol Güneş'in elinde kral oldu, adam oldu.

Şenol Güneş garip yapılanmalara alet olmadı. Kendisinden korkan bir medya sistemine de yataklık etmedi.
O yüzden onun adamlığının sonuçlarla ilgisi yoktur.
Hayat derinliğiyle, insani bakışıyla, okuduğu kitaplarla vardır.
"Denizler altında yirmibin fersah." Onun zaten var olan kıymetini anlatabilmek için cümle arıyorsam.
Benim için "Dünyanın ucundaki fener" neyse Şenol Güneş odur.
Şenol Güneş giydikleriyle temsil etmiyor kendi değerini.
Onun insanlıktaki ve futboldaki yerini bilmeyenlerin öğrenmesi gereken de budur.
.

Çevrimdışı mylife1903

Son 2 3 sezondaki olcaydır kanat oyuncusu 8 9 gol 7 8 asist ortalaması vardı, bir de olcay takım oyununa ne kadar sadıktı, savunmaya yardımları da var tabii bu şovmenin kullandığı topları düşünürsek koca bir
Olcayin asagi giden bir grafigi vardi.
Ilk sezon 11 gol 5 asist
Ikinci sezonu 8 gol 9 asist
Ucuncu sezonu 8 gol 6 asistken takim hicbirsey kazanmadi. Olcayin performans verdigi bu 3 sezonun sonuncusu haric almeyda gibi cins adamlarla oynadigini da belirtmek lazim. Gomezle falan oynasa daha buyuk katki yapardi istatistik olarak.
Sampiyon oldugumuz sezon ise 33 macta katkisi gomezli olmasina ragmen 5 gol 6 asist.
Bu sezon ise ts dahil 3 gol 3 asist gidiyor yil sonuna 7 gol 10 asisti bulur olcay
Senol gunesin ikinci kanat oyuncusu profiline uygun olmakla beraber bir sekil hoca ile yildizlari barismadi, senol gunes birakmazdi olcayi ama olcayin da bu sezon bizim seviyemizin altinda kaldigi bir gercekti.

10 gol 10 asist yapan oyuncu yapacak potansiyelde oyuncu turkiyeye gelmez gelirse de ya hemen kendi gider ribery gibi ya da sosa gibi parasini verip alirlar.

Bale 7 gol 2 asist
Neymar 8 gol 10 asist
James 2 gol 5 asist

Bunlar gelene gecene 4-5 atan takimlarin oyunculari

Hazard 11 gol 4 asist
Sterling 6 gol 10 asist
Nolito 4 gol 2 asist

Azicik bizim seviyemize baksak
Yarmolenko 4 gol 1 asist
Gonzales kievden 2 gol 4 asist
Tayson 3 gol 4 asist
Marlos 3 gol 3 asist

Bu turk maksimalizminden kurtulmadan burnumuz bohtan cikmaZ.

Istekler olanaklarla sinirlidir. Paramiz da olsa arizasi olmayan tabela yapan oyuncular ulkeninde durumu belliyken buralara zor gelirler.
Beklentiyi gercek tutmak lazim bi kanat oyuncusu 10 gol obur kanat 10 gol santrafor 30 bunlarin yedekleri 3-5 atsin orta alanda oguzhanla atiba 20 gole katki yapsin bekler gol asist derken 150 gol cikar toplamda. Gecen sezon 75 gol atmisiz zaten.

Araba ariyoruz ferrari gibi gazlasin toyoya gibi bozulmasin bentley konforunda olsun araziye cikinca land cruiser gibi olsun parasi da dogan gorunumlu sahin olsun. He tamam ama oyle bir dunya yok.

Azicik eldekiyle yetinmeyi bilmek lazim, eldekinden verim alabilen bir hoca var, beklentiyi gerceklerle paralel olusturmak lazim.

Kerim frei diyorduk, oynasin diyordum cocuk ikinci ligde forma alamiyor o da seneye doner. Dun yuventus milan macinda bizim sosayi da izledim felaket iyi para almisiz adamdan yarim sezon kendini gosterdi milana transfer oldu, rezilleri sahneliyor orda ustune 2 dakikada kirmizi gordu cocuk.
:claps: :claps: :claps:

Fenerli gazeteci şair yazar Hakkı Yalçının kaleminden...

Şenol Güneş’i okuyabilmek!
Futbolun içindeki en görkemli isimlerden biridir Şenol Güneş.
Türk futbol tarihindeki en değerli mührün de belgesi.
Apoletlerin ucuz biçimde dağıtıldığı bir ülkede, imparatorluktan, krallıktan "muaf" tutuldu.
Ama hep dik durdu, buğday tarlasındaki başaklar gibi.
Şimdi baktım da, Şenol Güneş'in saha içindeki giysileri üzerinden analiz yapılıyor. Bir zamanlar saçının modeli beğenilmediği için onu milli takıma yakıştırmayanlar, şimdi ne giyse yakıştırıyorlar.
Şenol Güneş'in yerine kabadayıları futbolun ağası yapanlar, şimdi Şenol Güneş'i neredeyse moda ikonu yapacaklar.

Pantolonuna bakıyorlar Şenol Güneş'in. Önce kitap okumaktan yorulmuş gözlerine baksınlar.
Gemici feneri gözlerine.
O gözler neden çabuk alev alıyor?
Neden işaret fişeği?
İçindeki çocuk hala 'İki Sene Mektep Tatili'ni okurken... Hayatında kitap okumayan futbol zorbalarının, insanlığın ve zarafetin canına nasıl okuduğuna da bir göz atsınlar.

Gömleğine bakıyorlar Şenol Güneş'in.
Rüzgarda püfür püfür esiyor.
Ne yani, birileri oturdukları yerde trilyonlar kazanırken, Şenol Güneş milli takımdan "Rüzgar gibi geçti" öyle mi?
Gömleğine bakacaklarına Şenol Güneş'in bağrından gelen seslere baksınlar.
Onun koltukaltında kabadayı kadrosu yok. Onun koltukaltında prim hesabı da yok. Futbolun ve asaletin kapılarını açmak var.

Ceketine bakıyorlar Şenol Güneş'in.
Gazeteci beylerin giydiği sponsor ceketlerinden değil, el emeği göz nuru.
O ceketin astarında içten pazarlıklı haller yoktur.
Markası; iyilik, güzellik ve doğruluktur.
Ceketine değil, Şenol Güneş'in düşünen yanına baksınlar.
Bitirimliğin façasına uygun olmayan derinliğine. Adam duruşuna.
Şenol Güneş'e gözleri gibi baksınlar ki.
Ondaki değeri görebilsinler.

Şenol Güneş, adamlığın simgesidir.
O yüzden yüreğine baksınlar.
Her insanın kendine göre hataları vardır. Gözleri alev alsa da, kaybedilen milli maçlarda futbolcularına rakip takımın üzerine 'saldır' emri vermedi.
Ama yürüdüğü yolda karşısına çıkan herkese selam verdi.
Dostlarına el verdi gönül verdi.
Ömrünü salt para kazanmak adına harcamadı.
Sorunlu futbolcuların doktoru oldu, babası oldu. Her birini sevgiyle iyileştiren öğretmeni oldu.
Başkalarının elinde tarumar olanlar, Şenol Güneş'in elinde kral oldu, adam oldu.

Şenol Güneş garip yapılanmalara alet olmadı. Kendisinden korkan bir medya sistemine de yataklık etmedi.
O yüzden onun adamlığının sonuçlarla ilgisi yoktur.
Hayat derinliğiyle, insani bakışıyla, okuduğu kitaplarla vardır.
"Denizler altında yirmibin fersah." Onun zaten var olan kıymetini anlatabilmek için cümle arıyorsam.
Benim için "Dünyanın ucundaki fener" neyse Şenol Güneş odur.
Şenol Güneş giydikleriyle temsil etmiyor kendi değerini.
Onun insanlıktaki ve futboldaki yerini bilmeyenlerin öğrenmesi gereken de budur.
.
Cok güzel yazmış ve cok iyi anlatmış :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bence bu q7 olayı tartışılmalıki  oda kendine biraz olsun çeki düzen versin ben böyleyim yeaa demekle olmuyor sen öyleysen Beşiktaşda böyle. Quaresma Quaresma oley oley de bir süre demeyelim artık.

Etiketler: