Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Bu çok bariz bir yalan. Resmen Tetikte bekliyorsunuz vurmak için. Bugün Tosic, Tolgay ve Babel maçı katletti ama Yazılan 10 mesajdan 9'u Quaresma. Başka birşeyden bahseden yok. Adam Sol ayağıyla orta yapmıyor. Ya trivela yapacak ya rabona. Ve bunların çoğu da tehlikeli yerlere düşüyor. Bu sefer kötü vurdu. Bu Tabona olduğu için kötü olmadı. Kötü olduğu için kötü oldu. Babel'in sağ kanattan getirdiği topu rahat pozisyonda orta açmaya çalışırken kale arkası üst tribününe yolladığına şahit olduk. Ama o normal bir vuruş yapmıştı. Normal bir vuruş yaptığı için gayet normal. Quaresma rabonayla kötü vurduğu için ciddiyetsizlik, saygısızlık... Geçin bu işleri. Herkesin kötü oynamaya hakkı var. Her maç kötü oynayan Babel, Tosic var burda ama Quaresma bi rabona yaptı diye ortalık yangın yeri. Sonra "vay ben şöyle objektifim böyle objektifim" Tabi tabi. Nefretinizden sıyrılıp öyle yorum yapmayı denemelisiniz. Quaresma bugün kötüydü. Ama bukadar. Sadece kötüydü. Quaresma elinden geleni vermeye çalıştı. defansa yardım etmeye çalıştı. Taça çıkan topu kurtarmak için bugün gösterdiği özveriyi gördük. Sizin anlattığınız hikaye, Quaresma'nın takımı umursamadığı hikayesi gerçek olsaydı bunları göremezdik. Quaresma artık çalım bile atmıyor. Başarı oranı düştüğünden beri çalım atmamaya çalışıyor eğer koridor kapalıysa topu geri veriyor yana oynuyor. Top rakipteyken rakip beklerin markajına giriyor. Bu gelişmeleri görmeyip sol kanattan rabona yaptı diye yerin dibine sok. Çünkü pusuda bekliyorsunuz abi. Herzaman söylüyorum. pusuda bekliyorsunuz. Artılarından hiç bahsetmezsiniz ama. Artı birşey yaptığında dilinizi ısırır susarsınız, Konuşmazsınız. Çünkü objektif değilsiniz. İstediğinizi söyleyin. Yaptığınız şey kendi kendinizi sinir etmek olacak. Çünkü Quaresma şuanki formuyla Beşiktaşa faydalı oluyor artısı eksisinden fazla. Ve bu böyle olduğu sürece Quaresmayı daha çoooook seyredeceksiniz Beşiktaş formasıyla.

İstediğiniz cevabı rahat rahat yazabilirsiniz, ben Kayseri maçına kadar foruma girmicem ve dolayısıyla cevapları da okumucam. İstediğiniz şeyi yazabilirsiniz. Asın kesin, rahat...

Heh bravo, sen hiç düşündün mü bu adamlar daha kötü oynayan birileri varken neden Quaresma'yı eleştiriyor diye.

Az biraz düşün kesin aklına gelir neden eleştirildiği.
Takım arkadaşları bir tarafını yırtarken ben bu adamın şov yapmasını, sorumsuz davranmasını çekemem.
Takım arkdaşlarına fırça atamaz, her duran top'a zıplayamaz, bu takımın odak noktası Q7 değil, kendini diğer arkadaşlarının seviyesine çektiği zaman kötü oynasa bile eleştirmem.
Şu maçta ondan daha kötü oynayan Babel'i veya Gökhan'ı eleştirmediğim gibi.

Bana göre götürüsü getirisinden daha fazla, onun yerine ortalama bir kanadımız olsaydı puan olarak ve futbol olarak daha ileri seviyedeydik şu an da.
Artık en ufak saygım yok kendisine, umarım tez zamanda yedeğe çekilir ve sene sonu gönderilir 3'e 5'e bakılmadan.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

Bu işin bir sorumlusu da yönetimdir. Fener ve gs kötü diye rahatladılar. Bizim çocuklar iyi çocuklar diye diye sözleşmeleri verdiler. Sene sonu da ersanı falan alırlar yine "Beşiktaşın evladı" edebiyatı bitmez. Taraftar desen her maç oyuncunun adını bağırır, yönetim desen şöyle karakterli böyle karakterli. Böyle yönetmeye devam ettikçe, ciddileşmedikçe başkanın o hayal ettiği Avrupa' da Kupa sadece hayal olarak kalır.

Dilimizde tüy bitti ama anlatamıyoruz.

Çevrimdışı Berat

Atiba'yi unuttun.

'Takviye' Bu seneki transfer olanları belirtmiştim, öyle transferler şart anlamında.

Geçen seneki sol beki rakiplerimizden birine yollamıştık, şu ciddiyetsiz adamı da yollarsak yüzyılın hamlesi olur 'takım' olmak adına.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu çok bariz bir yalan. Resmen Tetikte bekliyorsunuz vurmak için. Bugün Tosic, Tolgay ve Babel maçı katletti ama Yazılan 10 mesajdan 9'u Quaresma. Başka birşeyden bahseden yok. Adam Sol ayağıyla orta yapmıyor. Ya trivela yapacak ya rabona. Ve bunların çoğu da tehlikeli yerlere düşüyor. Bu sefer kötü vurdu. Bu Tabona olduğu için kötü olmadı. Kötü olduğu için kötü oldu. Babel'in sağ kanattan getirdiği topu rahat pozisyonda orta açmaya çalışırken kale arkası üst tribününe yolladığına şahit olduk. Ama o normal bir vuruş yapmıştı. Normal bir vuruş yaptığı için gayet normal. Quaresma rabonayla kötü vurduğu için ciddiyetsizlik, saygısızlık... Geçin bu işleri. Herkesin kötü oynamaya hakkı var. Her maç kötü oynayan Babel, Tosic var burda ama Quaresma bi rabona yaptı diye ortalık yangın yeri. Sonra "vay ben şöyle objektifim böyle objektifim" Tabi tabi. Nefretinizden sıyrılıp öyle yorum yapmayı denemelisiniz. Quaresma bugün kötüydü. Ama bukadar. Sadece kötüydü. Quaresma elinden geleni vermeye çalıştı. defansa yardım etmeye çalıştı. Taça çıkan topu kurtarmak için bugün gösterdiği özveriyi gördük. Sizin anlattığınız hikaye, Quaresma'nın takımı umursamadığı hikayesi gerçek olsaydı bunları göremezdik. Quaresma artık çalım bile atmıyor. Başarı oranı düştüğünden beri çalım atmamaya çalışıyor eğer koridor kapalıysa topu geri veriyor yana oynuyor. Top rakipteyken rakip beklerin markajına giriyor. Bu gelişmeleri görmeyip sol kanattan rabona yaptı diye yerin dibine sok. Çünkü pusuda bekliyorsunuz abi. Herzaman söylüyorum. pusuda bekliyorsunuz. Artılarından hiç bahsetmezsiniz ama. Artı birşey yaptığında dilinizi ısırır susarsınız, Konuşmazsınız. Çünkü objektif değilsiniz. İstediğinizi söyleyin. Yaptığınız şey kendi kendinizi sinir etmek olacak. Çünkü Quaresma şuanki formuyla Beşiktaşa faydalı oluyor artısı eksisinden fazla. Ve bu böyle olduğu sürece Quaresmayı daha çoooook seyredeceksiniz Beşiktaş formasıyla.

İstediğiniz cevabı rahat rahat yazabilirsiniz, ben Kayseri maçına kadar foruma girmicem ve dolayısıyla cevapları da okumucam. İstediğiniz şeyi yazabilirsiniz. Asın kesin, rahat...

Bu Yaziya söyleyecek pek laf bulamiyorum zaten gerek de duymuyorum. Herkesin gördügü ve algiladigi yanlis objektif olan bir sen varsin. Resmen dalga geciyorsun ben öyle algiliyorum.

Yoksa ironi mi yapiyorsun da ben anlamiyorum? Öyleyse özür dilerim.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Son dakika egosunu tatmin etmek için içerde gol pozisyonu yaratabilecek adamlar beklerken rabona yapan Q7 avukatlarını birazdan mübaşir salona alıcak.

Çevrimdışı Gokhan-

Quaresma'dan önce eleştirilmesi gereken oyuncular var eyvallah.
Peki Quaresma'dan önce isminin bağrılması, alkışlanması gereken oyuncular varken Quaresma'nın isminin bağrılması çok güzel, çok objektif, çok adil bir yaklaşım değil mi?

Lafa gelince pusuda bekliyormuşuz, he canım he.
Objektiflik abideleri.

Çevrimdışı Savaş

Maç başlığında kendi yazımda da belirttim. İstediği kadar asist yapsın, çalım atsın, koşsun, rabona yapsın, trivela atsın, gol atsın...

İsterse dünyanın en yetenekli adamı olsun. Zerre futbol ahlakı olmayan bu adama ben artık saygı duymuyorum.

Selametle..

Çevrimdışı Orhan

istanbulda kazanacağımızın garantisi yok futbol bu maç 0-0 giderken son anda bir gol yersek eleniriz. şimdi neden bunu yazıyorsun diyenler olacaktır. ilk maçde içerde dışarda atabildiğin kadar atacaksın 2 maçlı eleminasyon sistemlerinde bu esastır, gol yemeyecek ve atabildiğin kadar atacaksın peki karizma efendi napıyor dakika 91 ataga kalkıyoruz geri dönüyor süreye oynuyor dakika 93 rabona deniyor. işte bu beyni yüzünden gittiği tüm elit takımlardan kovuldu.
Bende artık bu adamı savunmaktan korumaktan bıktım sene sonu Çin e satmalıyız 3-5 e bakmadan. Bütün disiplini ayaklar altına aldı adam kaç yaşına geldi hala aynı !!

Çevrimdışı Orhan

Golü attıktan sonra önce Quaresma'ya doğru koşan sonra mala bağlayıp geri dönen kulübeye koşan bir Aboubakar gördünüz dimi? İşte bunun bu tripleri yüzünden. Adam golü attı koşup sevinecek yüzü değişti bunun triplerini gördükten sonra da vazgeçti buna doğru koşmaktan.

Yazık. Çok yazık.
Yahu golden sonra sevinmedi adam. Emin'im topu ona vermediği için tribe girdi.Adam sevilse mi üzülse mi bilemedi hayret!!Aslında suan şampiyonluk yarışında eleştirilecek zaman değil ama iki maçtır bildiğin terbiyesizlik yapıyor.Ve şampiyonluğa giderken alternatifi de yokken yapıyor. Ben bu gece sildim O kadar söyleyeyim.

Çevrimdışı Orhan

Bu adamda takım ruhu falan yok, golün veya asistin içinde kendisi yoksa doğru dürüst sevinmiyor bile.
Egosu yüksek, her zaman kahraman olmak istiyor.

Şenol Hoca bunun burnunu sürtmediği sürece o da düşecek gözümde iyice, yeter artık şuna sağladığın imtiyaz ya.
Ya yok adamın alternatifi Yok Eminım Şenol hoca her kadroya alışında  içten içe cinnet geçiriyordur.

Çevrimdışı Gokhan-

Ya yok adamın alternatifi Yok Eminım Şenol hoca her kadroya alışında  içten içe cinnet geçiriyordur.

Bütün havası, civası o yüzden ya beyefendinin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.

Çevrimdışı Orhan

Bütün havası, civası o yüzden ya beyefendinin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
İşin kötü tarafı suan öyle. Eskiden töreyle olcayla falan rekabete girerdi mecbur uyum sağlardı.Birde takımda iki tane agır top vardı. Ama ipler eline geçtiğinde amaçsız kalıyor adam.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Söylenecekler söylenilmiş Quaresma'ya ancak ben şu durumu anlamadım.

İlk yarıda Aboubakar o kadar boş koşu yapmasına rağmen niye hiç top atamadık ? Kanatları kullanıyoruz eyvallah ama pas istasyonu olarak bile düşünülmedi hiç maç sırasında. Attığı golde de Quaresma bomboştu ve ben inşallah atmaz da kendi vurur dedim  :D

Çevrimdışı ardiles

Son dakika egosunu tatmin etmek için içerde gol pozisyonu yaratabilecek adamlar beklerken rabona yapan Q7 avukatlarını birazdan mübaşir salona alıcak.

ilk devre gs maçında boş oyuncuya pas vermediği son dakika pozisyonuda dava dosyalarına eklensin.

Çevrimdışı Orhan_

ilk devre gs maçında boş oyuncuya pas vermediği son dakika pozisyonuda dava dosyalarına eklensin.

Quaresma'nın yaptıklarının ve yapmadıklarının çetelesini tutmaya gerek yok. Oyunu beyniyle değil bencilliğiyle oynuyor. Tez zaman satılması lazım. Herkes derin bir oh çeker bu sayede.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bu arada istatistikler:

Olympiakos - Beşiktaş
Topla oynama: %33 - %67
Toplam şut: 8 - 16
İsabetli şut: 2 - 5
Korner: 0 - 5
Pas isabeti: %67 - %85
Başarılı pas: 195 - 511

UEFA'da, 16 turunda, bir deplasman maçı için mükemmel...

Ama skor, böyle istatistikleri olan bir maç için moral bozucu...

Yine dönüp dolaşıp 'forvet' ve 'oyun kurucu / 10 numara' eksikliğine geliyor iş.

Ceza sahasında karşı karşıya pozisyonda Quaresma topla buluşuyor, tabi golcü refleksi gösteremiyor. Babel buluşuyor, tabi golcü vuruşu yapamıyor. Talisca buluşuyor, olmuyor. Arka direğe orta geliyor, kafayı vuran Tosic.

Şu sezon bitsin de, Mandzukic mi gelecek, Gomez mi gelecek, kim gelecekse bir an önce gelsin... Talisca'nın yerine de adam gibi bir 10 numara gelsin... Hazır bunlar gelmişken iki stoper, bir de sol açık... (FPP bitti diye fazla mı şımardım acaba...)

Yönetimimiz sezon sonunda santrafor kararını verip Vincent Aboubakar'la mı yola devam edeceğimiz yoksa Demba Ba'yı mı ya da Mario Gomez'i mi veya Mario Mandzukic'i mi transfer edeceğimizi belirledikten sonra kanımca yapmamız gereken ilk şey 10 numara transferidir.

Olympiakos - Beşiktaş maçımız da bir kez daha gösterdi ki bu takımın 1. 10 numarası yok!

Oğuzhan Özyakup'u artık tamamen bir 8 numara olarak değerlendirirsek 10 numara yedeğimiz Anderson Talisca olabilir ve zorunluluk durumlarında ise diğer bir 10 numara alternatifimiz olarak Tolgay Arslan'ı kullanabiliriz; fakat mutlaka ama mutlaka çok kaliteli bir 10 numarayı futbol takımımıza transfer etmemiz gerekiyor.

Bana kalsa santrafor meselemizi hâllettikten sonra transfer bütçemizin tamamını çok kaliteli bir 10 numarayı Beşiktaş futbol takımımıza transfer etmek için kullanırım. Futbol takımımızın kadrosu zaten kaliteli. Çok kaliteli bir 10 numarayı transfer ederek yaz transfer dönemini kapatırsak, futbol takımımız kış transfer dönemine kadar başarıyla gidebilir. Eğer ligin devre arasına kadar takımımızda bir ya da birden fazla mevkimizde eksiklik hissedersek, o eksik ya da eksiklerimizi kış transfer döneminde giderebiliriz.

Beşiktaş futbol takımımıza çok kaliteli bir 10 numaranın transfer edilmesini sağlamak için ne yapsak ki? Şeref Bey Stadyumumuzun önüne gidip, "Yönetim uyuma bize bir 10 numara al, yönetim uyuma bize bir 10 numara al!" diye bağırarak nümayiş mi yapsak acaba? :D
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 04:55:25 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Savaş

Tekrar edicem ama derdimi net anlatmam lazım. Bu zamana kadar Quaresma'yı eleştirmişimdir evet ama bu denli büyük tepki vermemişimdir. Peki neden?

Karakter olarak;

- Ataklarda top kendisine gelmediği zaman el kol yapmadan duramayan.
- Oyundan alındığı zaman hocasına habire el kol hareketleri yapan
- Kazanılan maç sonunda takım kaptanı ile saha ortasında tartışan, hele ki Atiba gibi bir adamla bile tartışmayı başarabilen
- Müsait anlarda kendisine top atılmadığında o pozisyonun sonu gol olsa dahi sevinmeyen

bir adama ne kadar futbol yeteneği olsa bile ben artık saygı duymam..

Futbol olarak eleştiririm peki neden?

- Kanat oyuncusu olarak sene başından beri süper ligde sadece 1 golü olan, o da sanırım penaltıdan.
- Topu bir sağa bir sola çekerek hızlı hücumu her daim engelleyen
- Çizgide takılıp bir kere bile maç boyunca içeri girmeyi düşünmeyen
- Her atakta topu kendisine isteyen, bu gece bile Talisca korner kullanırken ceza sahasının en arka uç tarafında abuk subuk bir yerde el kaldırıp top istiyordu kendisi. Talisca da oraya gönderdi mundar oldu top..
- Müsait durumda arkadaşları varken trivelasıyla, rabonasıyla veya farklı bir şekilde saçma şutlar çeken
- Kritik anlarda laubali hareketlerinden, gereksiz yerlerde pas vermeyip çalıma girmesinden vsvsvs...

Ben bu adamı eleştiririm.

10 asist mi yapmış? Bir maç boyunca zaten en az 15 orta kesiyor. 23 hafta mı oldu? Sezon boyunca 300 ortayı bende kessem bende 10 asist yaparım zaten. Bu adamın bu sene bir tane ara pası vererek, duvar pası yaparak asist yaptığını hatırlayan var mı? Varsa kaç tane? Bunda büyütülecek bir durum yok.

Velhasıl kelam, Quaresma'nın futbol ahlakı olmadığını düşünüyorum bir çok kişinin de aksine takım oyununu ileri değil geriye götürdüğünü düşünüyorum. Her ne kadar savunanı çok olsa da takıma faydalı gibi görünen ama aslında zarar veren bir oyuncu olduğunu da düşünüyorum.

Son sözüm de rabonasını sol ayağı kötü diye yapıyor diyen arkadaşlara olacak ki, bu adam sağa sola çekmeyi çok sever topu, çeker de.. Madem solun iyi değil çek topu sağa sağ ile kes derler adama. Yemiyorum ben solum kötü rabona yapıyorum laflarını. Sırf hava, görüntü..

Her neyse, Benim kendimce sebeplerim var ve sevmiyorum.. Başkasının kendince sebepleri var ve seviyor. Başarı göreceli bir kavram. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 02:53:38 Savaş ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Neyse son 8 takım arasına kalalımda herkez rahatlar :D

Çevrimdışı Kuntz

Neyse son 8 takım arasına kalalımda herkez rahatlar :D

Yok bizim taraftarı o da kesmez kimse rahatlamaz :D

Bir de toz pembe bakalım olaya; Bir Avrupa kupası deplasmanında 2. yarı tek kale top oynayıp, maçı 3-4 yapmadığımız için hayıflanıyoruz, lükse bakar mısınız  :evillol: Lüküs hayat lüküs hayat  :evillol:

Yok bizim taraftarı o da kesmez kimse rahatlamaz :D

Bir de toz pembe bakalım olaya; Bir Avrupa kupası deplasmanında 2. yarı tek kale top oynayıp, maçı 3-4 yapmadığımız için hayıflanıyoruz, lükse bakar mısınız  :evillol: Lüküs hayat lüküs hayat  :evillol:

ben dedim onu zaten adamlar 20 yıldır kendi liglerini domine ediyorlar :D

2.ci yarı oturdular olimpiokas takımının oyuncuları en güzel yerden maçı seyretti :D

Ne güzel oynuyor Beşiktaş diye 2-3 yapsak tadından yenmicekti fakat olsundu vodafone arena'sı varıdı daha bunun :D

Güçlüler teker teker eleniyordu :D

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Vodafone Arena Yılın En İyi Stadının Seçildiği StadiumDB'de Halk Oylamasında İlk Sırada Yer Aldı

Tüm dünyada yeni yapılan statlar arasında en iyilerin seçildiği ‘Yılın Stadı’ yarışması halk oylamasında kazanan Vodafone Arena oldu. Yıllar önce Beşiktaşlıları dünyanın en iyi stadına kavuşturacak dev bir projenin hayallerini kurduklarını ifade eden Başkanımız Fikret Orman, “Şimdi bu hayalin gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu duyuyorum” diye konuştu.

Dünyanın en iyileri arasında olmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Başkanımız Fikret Orman, "Biz yıllar önce Beşiktaşlıları Avrupa’nın en iyi stadına kavuşturacak dev bir projenin hayallerini kurarken, şimdi bu hayalin gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu duyuyorum. 2016’nın Nisan ayında 113 yıllık tarihimizde yeni bir sayfa açarak dünyanın en modern stadyumlarından birinin açılışını gerçekleştirdik.  Vodafone Arena daha birinci yılını doldurmadan hem eşsiz mimarisi hem de teknik özellikleriyle İstanbul'un önemli bir dokusu haline geldi. Sadece bir stadyum olarak değil aynı zamanda bir eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak konumlandırılarak şehre ve semte hizmet eden çok amaçlı bir şehir kompleksi, bir cazibe merkezi halini aldı. Bu başarımızın takdir edilip ödüllendirilmesinden büyük bir mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese ve oylamada desteklerini esirgemeyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise şunları söyledi:

“Beşiktaş JK ile 4 yıl önce 150 milyon doları aşan toplam değeriyle sadece Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına değil, aynı zamanda uzun soluklu bir gönül birliğine imza attık. Vodafone Arena, dijitalleşme vizyonumuzun görkemli bir abidesi olarak İstanbul’un ve Türkiye’nin kalbindeki yerini aldı. Mimarisiyle ve altyapısıyla tüm dünyanın beğenisini toplayan bir yapı oldu. Bugün de Vodafone Arena’nın dünyanın en iyi stadyumu seçilmesinin gururunu yaşıyoruz. Tüm Beşiktaş camiasını tebrik ediyoruz.” #Beşiktaş

+1903 :ok:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 19:03:17 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Beyler işin şakası bir yanan kimse farkında değil mi ufak ufak son 8'e doğru gidiyoruz tarihimizde bi ilk olucak galiba yanlış bilmiyorsam :)

Ve güçlüler gerçekten eleniyor birbiri ile çarpıştılar güçlüler.

İnşallah Çeyrek finalde'de 1 güçsüz rakip daha çekeriz'de daha sonra yarı final son 4 takım arasına kalmak hayal olmaz :)

Çaktırmadan ufak ufak kupa bizim için önemli değil ayağına final'e doğru gidiyoruz. :D

Tek dileğim inşallah şu olimpiokos'u geçip tekrar şöyle zayıf bir rakip çekmek :)

Çevrimiçi Necmi

Yoo ciddi söylüyorum, gerçekten objektif bir yapım var. Beşiktaş'ın hakikaten çok yüksek potansiyeli var. Beşiktaş'ın; kulüp yapısı, kurulduğu yer, tarihi, geleneği, hikâyesi, arması, sembolü, taraftarları, tutkusu, aşkı, ruhu, stadyumunun bulunduğu konumu gibi pek çok özelliğine bakınca bunu açık ve net bir biçimde görüyoruz.

Eğer Beşiktaş önümüzdeki dönemde gönülden isteyerek beklediğim gibi yüksek büyüme sağlayıp bugünlere göre çok daha iyi bir konuma ulaşırsa ve biz de ölmemiş ve sağ isek forumumuzda bu konu üzerinde tekrar yorumlarda bulunalım inşaallah. :ok:
bunu bırak başkası karar versin
180 küsur mesaj attın hepsi birbirinin aynısı sürekli Beşiktaşı öven mesajlar
burası global forum olsa anlarımda Beşiktaş forumu bu anlatmak istediklerini kime anlatmak istiyorsun
çevrendeki herkes Beşiktaşlı şöyle bir etrafına bak. Attığın mesajların ne kadar gereksiz olduğunu görürsün
senin yaptığın Beşiktaşlılara Beşiktaşı övmek :D
sonrada objektif olduğunu söylüyorsun.
şimdi kime sorsan ben objektifim der. Önemli olan başkalarının sana objektif demesi.
ben diyorum sana objektif değilsin her tarafını Beşiktaş sarmış nasıl olabilirsinki hiç birimizde değiliz

Çevrimdışı ozankarakoc

rize maçından sonra yaptığı hareketi medya yüzünden eleştiremedik bile. yem etmeyelim diye sustuk dişimizi sıktık. şu maçta yaptığı laubali hareketler bardağı taşırdı. kadro dışı bırakın şunu yeter yeter yeter aptal yerine koyuluyoruz. senin zıptırık rabonana mı kaldık biz. bu kadar acizmiyiz kadrodan kesin artık şu adamı

Mesele şu ki, Quaresma'nın da, Babel'in de kadroda alternatifi yok. Talisca'yı, Aboubakar'ı, Cenk'i kanatta denedi, haliyle hiçbiri işe yaramadı. Bu sene böyle gidecek ve biz istesek de istemesek de, Babel ve Quaresma sakatlanmasın diye dua edeceğiz :) Tabi Caner geri dönüp, sol açık olarak oynayıp, Adriano ile iyi bir ikili oluşturursa ilginç olabilir.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Tekrar edicem ama derdimi net anlatmam lazım. Bu zamana kadar Quaresma'yı eleştirmişimdir evet ama bu denli büyük tepki vermemişimdir. Peki neden?

Karakter olarak;

- Ataklarda top kendisine gelmediği zaman el kol yapmadan duramayan.
- Oyundan alındığı zaman hocasına habire el kol hareketleri yapan
- Kazanılan maç sonunda takım kaptanı ile saha ortasında tartışan, hele ki Atiba gibi bir adamla bile tartışmayı başarabilen
- Müsait anlarda kendisine top atılmadığında o pozisyonun sonu gol olsa dahi sevinmeyen

bir adama ne kadar futbol yeteneği olsa bile ben artık saygı duymam..

Futbol olarak eleştiririm peki neden?

- Kanat oyuncusu olarak sene başından beri süper ligde sadece 1 golü olan, o da sanırım penaltıdan.
- Topu bir sağa bir sola çekerek hızlı hücumu her daim engelleyen
- Çizgide takılıp bir kere bile maç boyunca içeri girmeyi düşünmeyen
- Her atakta topu kendisine isteyen, bu gece bile Talisca korner kullanırken ceza sahasının en arka uç tarafında abuk subuk bir yerde el kaldırıp top istiyordu kendisi. Talisca da oraya gönderdi mundar oldu top..
- Müsait durumda arkadaşları varken trivelasıyla, rabonasıyla veya farklı bir şekilde saçma şutlar çeken
- Kritik anlarda laubali hareketlerinden, gereksiz yerlerde pas vermeyip çalıma girmesinden vsvsvs...

Ben bu adamı eleştiririm.

10 asist mi yapmış? Bir maç boyunca zaten en az 15 orta kesiyor. 23 hafta mı oldu? Sezon boyunca 300 ortayı bende kessem bende 10 asist yaparım zaten. Bu adamın bu sene bir tane ara pası vererek, duvar pası yaparak asist yaptığını hatırlayan var mı? Varsa kaç tane? Bunda büyütülecek bir durum yok.

Velhasıl kelam, Quaresma'nın futbol ahlakı olmadığını düşünüyorum bir çok kişinin de aksine takım oyununu ileri değil geriye götürdüğünü düşünüyorum. Her ne kadar savunanı çok olsa da takıma faydalı gibi görünen ama aslında zarar veren bir oyuncu olduğunu da düşünüyorum.

Son sözüm de rabonasını sol ayağı kötü diye yapıyor diyen arkadaşlara olacak ki, bu adam sağa sola çekmeyi çok sever topu, çeker de.. Madem solun iyi değil çek topu sağa sağ ile kes derler adama. Yemiyorum ben solum kötü rabona yapıyorum laflarını. Sırf hava, görüntü..

Her neyse, Benim kendimce sebeplerim var ve sevmiyorum.. Başkasının kendince sebepleri var ve seviyor. Başarı göreceli bir kavram. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Quaresma'yı senden 'birazcık' daha fazla beğeniyorum ama söylediklerinin tamamına katılıyorum.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: