Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9117570 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi dün en kötü Tolgay ondan sonra da Gg ve Babeldi, bir de Talisca çok kötü şutlar çekti normalde çok daha iyi vuruyordu, bakalım kayseri'ye saplar inşallah  :D en iyiye gelirsek de açık ara adrianoydu.

adriano üstüne koyarak gidiyor yazın ve ileriki yıllarda adrianogillerin sayısını 5-6ya çıkardığımız anda ligde tek büyük kavramını iyice perçinlerken avrupada da adımızdan daha çok bahsettiririz. hedefimiz ise adriano gibi oyuncuları 27-28 yaş aralıklarında alabilip çıtayı epey yükseltmek olmalı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Beyler işin şakası bir yanan kimse farkında değil mi ufak ufak son 8'e doğru gidiyoruz tarihimizde bi ilk olucak galiba yanlış bilmiyorsam :)

Ve güçlüler gerçekten eleniyor birbiri ile çarpıştılar güçlüler.

İnşallah Çeyrek finalde'de 1 güçsüz rakip daha çekeriz'de daha sonra yarı final son 4 takım arasına kalmak hayal olmaz :)

Çaktırmadan ufak ufak kupa bizim için önemli değil ayağına final'e doğru gidiyoruz. :D

Tek dileğim inşallah şu olimpiokos'u geçip tekrar şöyle zayıf bir rakip çekmek :)

Lucescu zamanında oynamıştık.

Turu geçersek Genk'le eşleşeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reis benfica maçında rabona normaldi çünkü pozisyon onu emrediyordu çizgi dibindeydi hemen sağında da rakip vardı topu çekecek alan vb yoktu ve rabona denedi tuttu, tutmasa da bişey diyemezdik ama dünkü pozisyonda yapılacak son şey rabonaydı ister sağına çeker keserdi isterse de trivela orta açardı ikisi de etkili olurdu arkada 2 tane demarke oyuncumuz vardı ama bu rabonayı seçti pozisyonun da içine etti amacı sadece şov yapmaktı ve insanları kızdıran da bu oldu. benim kızdığım ise dk. 91 rakibi sindirmişiz maç 5-1 dahi olsa 6.yı kovalamamız gerekirken bu sanki tur gelmişte süreye oynayan eleman gibi topu aldı geri döndü bizim sahaya taşıdı bekletti vbvb...
Iki uc tane ayAk disi guzelcene kesti ordan neden oyle bir sacmalik isine girdi ben biliyorum ama otosAnsur yapiyorum, aykudan der gecerim. Son saniyede geri donmesine kizmam @tangaz reis senol gunes belki kariyeri boyunca ilk defa uzatmalarda oyuncu degistirdi. Direkt mesajdir sikor iyidir yatin ustune.
Zaten hoca sikoru yeterli gormese taliska ve babeli oyundan alirdi cenk ve ginleri dakika 70.de sokardi.

Babel komple tukendi cocuk, dinlenmesi lazim insallah kayseri macinda patlamaz.
Bu tolgay konusu ise dun sonuclanmistir daha da senol gunes bunu oynatmaZ. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adriano üstüne koyarak gidiyor yazın ve ileriki yıllarda adrianogillerin sayısını 5-6ya çıkardığımız anda ligde tek büyük kavramını iyice perçinlerken avrupada da adımızdan daha çok bahsettiririz. hedefimiz ise adriano gibi oyuncuları 27-28 yaş aralıklarında alabilip çıtayı epey yükseltmek olmalı
20 25 m euro  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

6 ŞL 3 UAL toplam 9 maç oynadık, gol yemediğimiz maç yok !!!

Gol atamadığımız maç da pek yok.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bu trivela denemesi bile bir insanın IQ noksanı olduğunu göstermek için yeterde artar bile o topun ordan dönüp çerçeveyi tutma ihtimali metafizikle dahi olanaksız bilardo olsa banttan dönerek belki tutar çerçeveyi o da belki... azcık aklı olan penaltı noktasına doğru atibanın önüne yuvarlar. ikinci devrede soldan ceza sahasına girerken gene penaltı noktasına doğru atibaya yuvarlasa daha doğru olacaktı. yanlışları o kadar çok ki. asist sayısı ise sadece aşırı top kullanması ile açıklanabilir durumda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gol atamadığımız maç da pek yok.  :bandit:

gol atamadığımız zaman 6 yiyoruz  :s20:

gol adedimizi ben tüm kulvarlarda düşük buluyorum. efektif oynamıyoruz hücumları golle sonuçlandırma oranımızın da çok kötü olduğunu tekrarlayayım. sürekli överek, övünerek hata ediyorsunuz. bu bizi sıradanlaştırır uyku haline sokar 2 gün sonra düşerken noluyo lann dersiniz. bknz. kiev deplasmanı...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam bir baş belası 3.yıldızla beraber umarım çine falan yollanır ya da hamle oyuncusu olmalı, BEŞİKTAŞ gibi büyük bir kulübün ana planı bunun gibi adamlar olamaz, olmamalı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gol atamadığımız zaman 6 yiyoruz  :s20:

gol adedimizi ben tüm kulvarlarda düşük buluyorum. efektif oynamıyoruz hücumları golle sonuçlandırma oranımızın da çok kötü olduğunu tekrarlayayım. sürekli överek, övünerek hata ediyorsunuz. bu bizi sıradanlaştırır uyku haline sokar 2 gün sonra düşerken noluyo lann dersiniz. bknz. kiev deplasmanı...
aynen öyle bitiricilik sorunumuz var, bir de bulduğumuz zaman 5 6 7 atmıyoruz çok iyi oynasak bile 3 1 2 0 falan bitiyor maçlar.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 10:24:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
maçtan önce Q7 röportaj vermiş dış basına orada şöyle diyor.
herkes benim şov için ters ayakla ortalar yaptığımı sanıyor.
aslında öyle değil ortayı ancak öyle yapabiliyorum yoksa yapamam orta dedi.
doğru söylüyor olabilir ama dün zıvanadan çıktı.
adamı geçip ceza çizgisinin orada da bu hareketleri yaptı yanındaki boş adama vermek varken.
sürekli el kol hareketleri yapıyor arkadaşlarına.
eee taraftarda sürekli onun adını bağırınca kendini haklı görüyor her yaptığı şeyde.
dün taraftar yasağı varken Q7 tezahüratı yaptılar orada bile.
şenol hoca ayarı veriyor rot balans yapıyor azıcık hizaya geliyor biz bağırıp yine şımartıyoruz.
geçen sene bunları yapamıyordu çünkü töreyi hemen koyuyordu hoca kesik yiyeceğini biliyordu...

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen öyle bitiricilik sorunumuz var, bir de bulduğumuz zaman 5 6 7 atmıyoruz çok iyi oynasak bile 3 1 2 0 falan bitiyor maçlar.
Çünkü acımasız Alman teknolojimiz yok :) Bu brezilyalı portekizli adamlar duygusal oluyor oysa Alman öyle mi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 10:37:40 underworld ]

Çevrimdışı mylife1903

Sut atmasa elestiriyonuz birah vursun 6-7 mac sonra kaleyi tutar seneye falan gol atabilir belki

Sut atti diye futbolcu elestiren taraftar bir bizde yemin ediyorum

Sut atmadan gol gol atmadan galibiyet olmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sut atmasa elestiriyonuz birah vursun 6-7 mac sonra kaleyi tutar seneye falan gol atabilir belki

Sut atti diye futbolcu elestiren taraftar bir bizde yemin ediyorum

Sut atmadan gol gol atmadan galibiyet olmaz.
Abi bu sene ceza sahası dışından golü var mı kiev maçı frikiği hariç Q7 nin? adam 6 pastan topu auta atıyor net pozisyonda.. Football manager oyunlarında yaşlandıkça oyuncuların bazı özellikleri düşer, Q7 nin de şut özelliği 20 üzerinden 10 filan şu anda..
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 10:29:49 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Adriyano gibi 5-6 oyuncu 27 yasinda oynayinca takimin adi barselona, yuventus, psg falan oluyo abi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 10:28:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Abu reyis  :D
abu oyundan çıkmıştı bu pozisyonda başrollerde cenk ve babel oynuyor :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse, rabona Quaresma vs; herkes sakinlediyse biraz durum değerlendirmesi yapalım.

Dün ismi zor bir deplasmanda, rakibimizi sürklase ettik.

Tamam rakip bu sene kötü, ama Olympiakos ismi ve Yunan seyircisi her zaman tedirgin edicidir.

1-1 tur için gayet yeterli bir skor, deplasmanda bu derece ezdiğimiz bir takımı Vodafone Arena'da yenmememiz büyük sürpriz olur.

Kaldı ki maçın başlangıç skoru bile bize tur atlatıyor, bir ayağımızı çeyrek finale attık.

"Rakibi böyle yakalaşmışken" diye itiraz edecek olanlar olabilir, rakip bu zaten ve rövanş maçı haftaya. Yani adamlara 1 haftada sihirli değmeyecekse, yine aynı rakiple oynayacağız.

Şimdi taraftar sosyal medyada oyunculara ayarsız yüklenmeleri bırakmalı ve Kayseri maçına odaklanmalı.

Çevrimdışı tangaz

bence maçtaki sınırlı doğru tercihlerinden biriydi bu pozisyon. diğer taraftan böyle bir ayaktan böyle domuz gibi güçlü bir bünyeden nasıl öyle cılız geberik şutlar çıkıyor aklımın almadığı konu bu.

Çevrimdışı mylife1903

Su vurus mukemmel, sabrivelo.

Sabri reyiz evde sinirden kudurmustur

Etiketler: