İyi yönetiliyoruz ama çok daha iyi yönetilmeliyiz. Bizim Önümüzdeki 5 yıldan sonraki rakibimiz Bayern, Chelsea, Manchester brothers, Juventus vs. olmalı. Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetin r sinde olmamalı. Biz iyi değil çok çok iyi olmalıyız. 2023 yılında Şampiyonlar ligi şampiyonu Beşiktaş olmalı!
Beşiktaş'ın çok yüksek potansiyeli var. Bunu Beşiktaşlı biri olduğum için söylemiyorum; Beşiktaşlı olmasam da böyle söylerdim çünkü ben objektif bir insanım.
Dünyanın en büyük şirketlerinden olan ve dünyada en çok gelir elde eden ilk 100-200 şirket arasında bulunan Vodafone, kalkıp da Beşiktaş'la 145 milyon dolara Türk Spor Tarihi'nin en yüksek rakamdaki sponsorluk anlaşmasına imza atıyorsa Beşiktaş markasına güveniyor demektir. Ayrıca şu da var ki Beşiktaş ile Vodafone arasındaki o sponsorluk anlaşması, Beşiktaş Tarihi'nin en kötü dönemi olan 8 yıllık Yıldırım Demirören döneminden (2004-2012) 1 yıl sonra 2013 yılında imzalandı. Beşiktaş; borçlarla, icralarla, hacizlerle boğuşurken Türk Spor Tarihi'nin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atabildi. Bu durum Beşiktaş'ın büyük gücünü ve yüksek potansiyelini çok açık bir biçimde gösteriyor.
Beşiktaş'a yatırım yapan kazanır, Beşiktaş markasına yatırım yapan kazanır.
Belki pek çok Beşiktaşlı bile Beşiktaş'ın sahip olduğu yüksek potansiyelin farkında değildir. Kanaatimce Beşiktaş, sahip olduğu potansiyelin yarısını bile kullanır durumda değil. Kulüp olarak sahip olduğumuz potansiyelin % 50'sinden daha azını değerlendirdiğimizi düşünüyorum.
Beşiktaş için şimdi büyüme zamanı! Kulüp olarak yıllık 150-200 milyon dolar civarındaki gelirimizi ne yapıp edip 300 milyon doların üzerine çıkarmalıyız. Beşiktaş hemen her yıl 300 milyon doların üzerinde gelir eldecek seviyeye ulaşabilir. Sevgili kulübümüz Beşiktaş'ın bu potansiyeli var.
Beşiktaşlı taraftarlar olarak üzerimize büyük sorumluluk ve görev düşüyor. Beşiktaşlılar olarak Büyük Beşiktaş'ın büyüme sürecinde değerli kulübümüze elimizden geldiğince maddi ve manevi destek vermeliyiz.
Ben inanıyorum siz de inanın arkadaşlar. Beşiktaşımız çok yüksek potansiyele sahip ve sahip olduğumuz potansiyeli kullanarak Beşiktaş'ı başarıyla büyüten ve kulübümüzü bugünlere göre daha da büyütebilecek iyi bir başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş'ın başında bulunuyor. Şunu gönülden isterim ki Fikret Orman başkanımız 15 sene daha Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olarak görev yapsın.
Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz güneşli günler.