Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111002 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Ali ece almeida ya bir saydı of efsane :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Orhan_

Yalnız şöyle bir durum var tabi ki istiyoruz Fikret Orman'ın başkan kalmasını yıllarca ama kendisi 2 dönem ile sınırlandırmak istiyordu bu durumu ve 3 dönem olarak kalmıştı diye hatırlıyorum ayrıca kendisi bir dönem daha başkanlık yapıp bırakacağım diye söylemleri vardı bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bizim başkanın ikizi var Fikri Orman. O devam eder :D

Çevrimdışı celiker1

Ali ece almeida ya bir saydı of efsane :D
  Her zaman söyler. Hayattaki en nefret ettiği futbolcu. Tivibusporda ikili soruların sorulduğu programda da onun adını vermişti. Bende unutamıyorum onu. İnönü'de FB maçında karşı karşıya kaçırıp 2-0 olacakken Ferrari'nin kırmızı görüp yenildiğimiz maötan dolayı. Yenildiğimizden dolayo değil, tarihi farkı kaçırdığımız için unutamıyorum. Maç 1-0 dı ve uzaklaştırmak için ileri vurduğumuz topta bile karşı karşıya kalıyorduk. 2-0 olsa daha yarım saat vardı :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Yalnız şöyle bir durum var tabi ki istiyoruz Fikret Orman'ın başkan kalmasını yıllarca ama kendisi 2 dönem ile sınırlandırmak istiyordu bu durumu ve 3 dönem olarak kalmıştı diye hatırlıyorum ayrıca kendisi bir dönem daha başkanlık yapıp bırakacağım diye söylemleri vardı bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ?

3 dönem kuralına karşı değilim; ama o kural Fikret Orman'dan sonra başlasın isterim. Çünkü Fikret başkanın yapacağı daha çok iş var. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün meselesi 1-2 şampiyonluk daha kazanmak değildir. Beşiktaş'ın tarihi şampiyonluklarla ve müzesi de kupalarla doludur. Bizim temel meselemiz Beşiktaş'ın dünya çapında büyük bir kulüp olmasını sağlamaktadır.

Fikret başkanımız da bu durumun farkında ve Beşiktaş olarak Avrupa'da kupa kazanmak istiyoruz, kupa kazanmayı hedefliyoruz minvalinde sözler söylüyor.

3 dönem kuralı askıya alınmalı ve Fikret Orman, Beşiktaş'ı dünya kulübü bir kulüp olma seviyesine yükseltinceye kadar Beşiktaş başkanı olarak görevde kalmalı. Eğer Fikret başkan böyle yapmaz da 3-5 sene daha başkanlık yapıp görevi bırakırsa hakikaten hem  yazık olur hem de işi yarıda bırakmış olur. Beşiktaş'ı çok seven Fikret Orman'a Beşiktaş'ı dünya kulübü bir kulüp olma seviyesine yükseltmeden başkanlık görevini bırakması yakışmaz.

Bu kulüp (Beşiktaş Jimnastik Kulübü) büyük bir dünya kulübü olmak durumunda ve Allah'ın izni ve yardımıyla büyük bir dünya kulübü o-la-cak!
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 21:29:29 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı BORAN

3 dönem kuralına karşı değilim; ama o kural Fikret Orman'dan sonra başlasın isterim. Çünkü Fikret başkanın yapacağı daha çok iş var. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün meselesi 1-2 şampiyonluk daha kazanmak değildir. Beşiktaş'ın tarihi şampiyonluklarla ve müzesi de kupalarla doludur. Bizim temel meselemiz Beşiktaş'ın dünya çapında büyük bir kulüp olmasını sağlamaktadır.

Fikret başkanımız da bu durumun farkında ve Beşiktaş olarak Avrupa'da kupa kazanmak istiyoruz, kupa kazanmayı hedefliyoruz minvalinde sözler söylüyor.

3 dönem kuralı askıya alınmalı ve Fikret Orman, Beşiktaş'ı dünya kulübü bir kulüp olma seviyesine yükseltinceye kadar Beşiktaş başkanı olarak görevde kalmalı. Eğer Fikret başkan böyle yapmaz da 3-5 sene daha başkanlık yapıp görevi bırakırsa hakikaten hem  yazık olur hem de işi yarıda bırakmış olur. Beşiktaş'ı çok seven Fikret Orman'a Beşiktaş'ı dünya kulübü bir olma seviyesine yükseltmeden başkanlık görevini bırakması yakışmaz.

Bu kulüp (Beşiktaş Jimnastik Kulübü) büyük bir dünya kulübü olmak durumunda ve Allah'ın izni ve yardımıyla büyük bir dünya kulübü o-la-cak!

Bende karşı değilim koltuğu düşünmeyip bu kuralı koydurtması da çok güzel bir davranış gerçekten ama çoğu söyleminde son bir kez daha başkanlık yağıp bırakacağını ve arkasından gelenlerin daha iyi yönetmesini başkalarınada şans vermeyi düşündüğünü belirtiyordu düşüncesi değişmediyse tabi.. eğer bırakıp giderse cidden üzülürüm gerçi adam göreve geldiğinden beri o kadar uğraşıyorki yaşlandı gözle görüşür bir şekilde bu enkazı almak gerçekten zordu ve iyisiyle kötüsüyle gerçekten güzel bir iş başardı(lar).  :claps: Allah başımızdan eksik etmesin  :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Fabri-Gönül-Marcelo-tosic-adriano-atiba-Tolgay-talisca-Babel-quaresma-aboubacar....
Haydi Bismillah...

Çevrimdışı celiker1

Oğuzhan'ın oynammasını sadece Şenol hocamızın önce lig söylemine bağlıyorum. Umarım Oğuzhan'a da bunu hissettirmiştir. Bunun dışında sadece taktik olarak ise kabul etmiyorum. Biz Beşiktaş'ız ve bu takımın omurgası her yerde Atiba-Oğuzhan'dır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

biz bu mitrovic denen arkadaşı niye 4 küsür milyon verip aldık arakadaş ???

Çevrimiçi levitate

biz bu mitrovic denen arkadaşı niye 4 küsür milyon verip aldık arakadaş ???
Tosic o karttan sonra forma yüzü görmemeliydi :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Tosic o karttan sonra forma yüzü görmemeliydi :(
sonuna kadar haklısın  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Nedir abi bizim bu sol stoperden çektiğimiz yeter vallahi billahi yeter ya...

Çevrimdışı Berat

Yıllardır stoper diye bağırmak zorunda mıyız?

Çevrimiçi levitate

sonuna kadar haklısın  :bandit: :bandit:
Maalesef :( 

Takımımız daha iyilerini hak ediyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Her zaman uzun vurur topu sanki bana Ramos kontrol etmeye çalışıyor...Tolgay dan iyi refakatçi okur hastanede yana geri oynayacaksan Necip te yapar onu hiç olmazsa o koşar top kazanır..şaka gibi

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamların stoperlerinin tek bir özelliği var hava Hakimiyeti ısrarla merkeze doldurup doldurup duruyoruz.en kötü böyle bitsin burada eleriz de.yalnız iyi bir sol stoper almazsak seneye şampiyonlar liginde fln olmaz abi kaldırmıyor bu seviyeler ne yazıkki

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı brkntcnr

Ya bi futbolcu hatta futbolcuyu geçtim bi insan bu kadar sorumsuz, umursamaz olamaz. O-la-maz. Bu rezil oyunundan utanır, ondan utanmıyorsa arkasındaki Adriano' nun dört dörtlük oyunundan utanır. Yazıklar olsun ya, aldığın paraya yazık. Seninle sözleşme imzalayanlara da yazık.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kayseri maçına Tosiç ile çıkmayız inşallah cezası bittiyse.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi gokhans

q7 nin şu lakayt ve bencil hareketleri bana gına getirdi artık. İyiki abu orda q7 ye pas vermek yerine şut çekmiş , q7 ye atsa gol olmayacağına adım gibi eminim. Taliscanın içinede bugün sabri kaçmıştı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı caner.eryigit

ATİBA dan sonra Adriano senin de heykelini dikmemiz lazım çok büyük oyuncusun çok

Çevrimdışı abdusta

Karizma kalitesi yüksek oyuncu
bugun gününde değildi..

Kayseri maçında methiyelerimizle tekrara onurlandırırız

saygılar

Çevrimdışı Berat

Q7 midir sağ kanat oyuncusu mudur her neyse! Ben böyle bir laubali adamı takımımda görmek istemiyorum yeter. Bir değil bin yaptıkları. Sen kimsin ya sen kimsin?! Akıl sağlığı incelenmeli gitsin haftada bir saçını boyatsın anca onda başarılı oluyor.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Q7 başvursa aslında portekiz ampute milli takımına kabul edilir ve  belki dünyanın en iyisi olabilir. Ama normal futbol iki ayak ve akılla oynandığı için rabona reis zorlanıyor haklı olarak.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Mehmet57

Yaz transfer sezonunda yeniden sagbek arayacaz gibi. Gokhan beni sasirtmadi.

Etiketler: