Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148926 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Söyleye söyleye getireceğin kaçıncı oyuncu olacak? :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:evillol: :evillol:

Gelsin yahu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı alimm

Cengiz Ünder hocam Cengiz Ünder. Nolur lan!

bize an itibariyle olacak değil olmuş olan lazm... daha sonra da cengiz i alırız...   :super: :super:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kalyoncu

Başıma birşey gelmeyecekse bu Salih uçan denenemez mi? Fener ümidi kesmiş çöp diye fırlatmış bir köşeye.

Çevrimdışı 38life

bize an itibariyle olacak değil olmuş olan lazm... daha sonra da cengiz i alırız...   :super: :super:

Takımda yerli futbolcu kalmadı bize acilen yerli futbolcu lazım. Ve mümkünse genç. Böyle fırsatlar herzaman yakalanmıyor. Töre ile Visca arasında çok büyük farklar yok.

Çevrimdışı alimm

Takımda yerli futbolcu kalmadı bize acilen yerli futbolcu lazım. Ve mümkünse genç. Böyle fırsatlar herzaman yakalanmıyor. Töre ile Visca arasında çok büyük farklar yok.

ben de yerli oyuncu ihtiyacımız olduğu konusunda haklısnız lakin bizim yetiştriciliğimiz göz kamaştırmadığı için hazır futbolcuya daha çok ihtiyaç var hele ki bu sezon... yazın m.ekici ve kenan karaman takviyeleri ile yerli rotasyonu artırılabilir..

Çevrimdışı alimm

Başıma birşey gelmeyecekse bu Salih uçan denenemez mi? Fener ümidi kesmiş çöp diye fırlatmış bir köşeye.

biz isteynce kıymete biner...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yıllardır fenerden alınabilecek tek adam dediğimiz adamı aldık gerisine gerek yok :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Yerli oyuncu sıkıntımız mevcut fakat geçmişe baktığımızda kaçırdığımız yerli potansiyelli oyuncuların isimlerini görünce de insan hayıflanmıyor değil..

Hakan Çalhanoğlu
Salih Uçan
Çağlar Söyüncü
Kerem Demirbay

Sene başında 700 bin euro'ya Başakşehir'e giden Cengiz Ünder, kaç senedir benim alalım diye hayıflandığım Oğulcan Çağlayan..

Bu sene FFP'nin de bitmesiyle ben yerli potansiyele yine yatırım yapacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı alimm

bizim bu yetiştirme işini çözmemiz lazım.. bu lig statüsünde  bu yarışmacı kimlik ile olağan görünmüyor... bi aralar bazı klüplerle anlaşma imzalanıp oyncu kiralama projesi vardı, bi ara bi klüp satn alınack dendi sonrası gelmedi...
ispanyadaki sisteme geçilmesnde nasıl bir engl var bilmyorum ama o yapı hem bizm içn hem de turk futbolu içn kurtuluş reçetesi olabilir... mesela orada barcelona b takımı yükselerek ispnya 2.lige kadar yükseldi, bizim a2 nin 1.ligde oynuyor olması çok değer katar...

Çevrimdışı Bishamon

@alimm Bayrampaşa ile yapıldı bir anlaşma ama bu takım alt lige düştü...

Çevrimdışı Mehmet57

Edin Visca haberleri umarim dogrudur.

Çevrimdışı İhsan

Edin Visca haberleri umarim dogrudur.

Visca dün sakatlanmış. Bugün oynamayacakmış
Durumu ne kadar ciddi bilmiyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene lig avrupa bazında alıyorum olcay 200dk/1 -quaresma 160/1 gol.Islıklanmasına karşı olduğumu zaten söyledim yapabilecekleri bu.Olcayın da özellikleri farklı ceza alanına iyi girer boş alanları güzel yakalar ama atamaz.Quaresmanın sıkıntılar zihinsel zaten onun hepimiz farkındayız.Takımda 4 kanat oyuncusu var q7-aras-olcay-kerim bunlardan 3'ü oynamıyorsa sıkıntı hoca da değildir.
işte senin futbol görüşün sonrada kalkıp eleştiri yapıyorsun bak saydığın 4 adam dördü birden düştüyse burda suç oyuncuda
değildir. Hepsi pas oyunu oynuyor oyunu ileri yıkan ve orda etkili olan oyuncular buna ozi ve cenkide dahil edebilirsin tamamı
oyundan düştüyse burda tek suçlu aranır oda hoca. demekki bunları oyuna sokacak sistemi oynatmıyor.
bir anda tüm oyuncular düşmez oyundan hoca bu sene savunmaya çekilip kontra oynamaya çabalıyor sonuç ne
kontra yakaladıklarımızı bile değerlendiremiyoruz neden peki çünkü kontra oynayacak oyuncumuz yok. abou ile cenkle
quaresmayla kontra kaç gol kaçırdık bir hesapla sezon başından beri hoca sistemi kötü kurdu oturtamıyorda suçlu oyuncular oldu.
hep dedim yazında lig başladığındada orta yaparak oynarsak biz çökeriz takım kalitesi yinede yukarda olduğu için bir şekilde idare ediyoruz.
biz artık oyunu rakip sahaya yıkmıyoruz bunun sonucuda ilerdeki oyuncular etkisiz kalıyor. Atiba bile geçen seneki atiba değil
olcayı günah keçisi yapıyorsunuzda cenkin olcaydan farklı nesi var. quaresma ne kadar götürecek ilerdeki oyun temposunu
ileriye bütün toplar quaresmaya atılıyor ondan birşeyler yapması bekleniyor bu nereye kadar gider.
hocanın tek derdi topu kanatlar getirsin içeri ortalasın biri hocaya söylemeli içerde o topu değerlendirecek oyuncumuz yok
şapkadan tavşan çıkartmaya gerek yok artık hava hakimiyeti olan stoperlerimiz gol atıyor bu bile yanlış giden şeyi
gösteriyor demekki hücum oyuncularımızın yeteneklerine göre oynamıyoruz.
kutuda sow webo gibi oyuncun varsa caner iş görür bizde görmez herkes caneri övüyor tamam elinden geleni yaptı her maç en az on tane
orta açtı kutuya eee peki ne oldu o ortalar. istersen 100 tane aç senin orda ona vuracak oyuncun olmadıktan sonra neye yarar
bu arada onu yapacak tek oyuncumuz talisca oda geldiğinde kafasına soktu içeri

Çevrimiçi Necmi

Visca dün sakatlanmış. Bugün oynamayacakmış
Durumu ne kadar ciddi bilmiyorum
15 gün oynamayacak kadar ciddi olsun bence yeterli :D

Çevrimiçi Necmi

çöp olduğu için atmış olabilirmi :alala:
bence çok sıradan bir oyuncu olmuş ondan bir yol olmaz.

Çevrimdışı alimm

@alimm Bayrampaşa ile yapıldı bir anlaşma ama bu takım alt lige düştü...

kalıcı bi yapı olmayınca başarı beklemek hayalden öteye gitmiyor... öyle olmalı ki futbolcusunu teknik direktorunu yönetmini masörünü sen belrilemelsin.. yarın öbür gün ş.güneş emekli olduktan sonra yapıya ve futbolculara aşina olan o takımın teknk direktörü Beşikataş ın başına geçebilsn...

Çevrimiçi Necmi

Yerli oyuncu sıkıntımız mevcut fakat geçmişe baktığımızda kaçırdığımız yerli potansiyelli oyuncuların isimlerini görünce de insan hayıflanmıyor değil..

Hakan Çalhanoğlu
Salih Uçan
Çağlar Söyüncü
Kerem Demirbay

Sene başında 700 bin euro'ya Başakşehir'e giden Cengiz Ünder, kaç senedir benim alalım diye hayıflandığım Oğulcan Çağlayan..

Bu sene FFP'nin de bitmesiyle ben yerli potansiyele yine yatırım yapacağımızı düşünüyorum.

hakan çalhanoğlunun neresini kaçırmışız bizde oynasa ilk maç ıslıklanır o
birde o yerli değil uefa kriterlerine göre yabancı kabul ediliyor. adamın tek yapabildiği frikik atışı
onun dışında oyunda hiç yok dikkat edersen avrupada oynayıpda milli olsun kulüp olsun bize yar olanların
tamamında mental eksiklikler var. Almanların olmaz dediği bize kalıyor. bunlarında en iyilerini biz aldık zaten
salih bence hiçde reklamı yapıldığı kadar iyi değil Çağlar ne olacak göreceğiz Kerem için bir şey diyemeyeceğim
izlemedim ama bu saydıklarının hiç bir şu anki Beşiktaş kadrosunun kulübe oyuncusu bile değil

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

birde o yerli değil uefa kriterlerine göre yabancı kabul ediliyor. adamın tek yapabildiği frikik atışı
onun dışında oyunda hiç yok dikkat edersen avrupada oynayıpda milli olsun kulüp olsun bize yar olanların
tamamında mental eksiklikler var. Almanların olmaz dediği bize kalıyor. bunlarında en iyilerini biz aldık zaten
salih bence hiçde reklamı yapıldığı kadar iyi değil Çağlar ne olacak göreceğiz Kerem için bir şey diyemeyeceğim
izlemedim ama bu saydıklarının hiç bir şu anki Beşiktaş kadrosunun kulübe oyuncusu bile değil

Katılıyorum. Mehmet Ekici ve Hakan. 2sini de istemezdim takımda.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

kalıcı bi yapı olmayınca başarı beklemek hayalden öteye gitmiyor... öyle olmalı ki futbolcusunu teknik direktorunu yönetmini masörünü sen belrilemelsin.. yarın öbür gün ş.güneş emekli olduktan sonra yapıya ve futbolculara aşina olan o takımın teknk direktörü Beşikataş ın başına geçebilsn...
bir takımı alacaksın onu tamamen avrupadaki profesyonellere bırakacaksın oyuncu seçmeden
onu yetiştirip mental olarakda hazırlama tamamen profesyonellerin elinde olacak oyuncu satarakda
kendi yağıyla kavrulmalı sen en iyileri alacaksın kadrona kulübe her türlü imkanı sağlayacaksın bağımsız olacak ama
Beşiktaşında bir parçası olacak. ciddi bir scout olacak sürekli Türkiyeyi tarayacak ciddi parada harcayacaksın
olmadı yurt dışınıda tarayacak africa güney amerika gencecik çocukları getirir buraya eğitime alırsın çok parlak oyuncu
olduğunda direk kendi alt yapına alırsın Beşiktaşın havasını koklatarak büyütürsün en önemliside alt yapı a takımınla birlikte olacak sürekli
aynı yerde antrenman yapacak aynı kaptan yiyecek sürekli a takımın antrenmanlarını izleyecek a takım hocalarınında gözü
sürekli üzerlerinde olacak bir kaç tane daha antrenman sahası yap bütün genç takımlarını nevzat demire al kendilerini
Beşiktaşın bir parçası hissetsinler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

15 gün oynamayacak kadar ciddi olsun bence yeterli :D
Bence oynasın Necmi abi tam kadro yenelim gücümüzü görsünler

Çevrimdışı alimm

hakan çalhanoğlu için yorumlar milli takımdaki futbolu üzerineyse hak veririm malum kaos futbolu oynanıyor... diğer taraftan leverkusen de oynadığı futbolu sadece frikiğe indirmek net haksızlık olur ve biz de olsa kadroda ona yer açabilmek için gerekrse sistem bile değişştirilebilir....

Etiketler: