Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9147389 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Ogulcan Caglayan'i Ajax ve PSV izliyormus.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ogulcan Caglayan'i Ajax ve PSV izliyormus.
Cocuk Anadolu takımlarında surunuyor , Sezon basi almak lazımdı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kimi cok istersem Geliyor , Viscayi da getirecem sonunda :D

Sakasi bir yana Abdullah Avci sinyali verdi , Kerim ve Pektemeki ciddi sekilde istiyor , Viscanin satilmasina da onay verdi

Resmen , Siz Resmi teklifinizi yapin ben Kerim ve Pektemeki istiyorum sizden diyor , Top sizde diyor bizim yönetime :busted_cop:

Çevrimdışı LuceGel

bunu bende düşündüm @mylife1903  ama olmaz
bu adam zaten ts alt yapısında değilmiydi ne vermiş bu güne kadar
artık olaylara gerçekci bakmak gerekiyor alt yapılar profesyonel bakmayanların eline teslim edilmemeli
alt yapı antrenörlüğü bambaşka bir şey bir oyuncudaki yeteneği görmekle genç bir oyuncunun
geleceğini şekillendirmek aynı şey değil. Bizde alt yapılarda sadece oyuncunun o anki yeteneklerini geliştirmeye
bakıyorlar bulunduğu andan verim almak ama bu iş öyle değil onu geleceğe hazırlamak önemli
bizim yetenek sorunumuz yokki yetenekleri hazırlayamama sorunumuz var. Eme moru örnek alın bizde alt yapıdan
a takıma gelip forma almak için kendini öyle paralayan varmı adama bakıyorsun yıllardır sanki a takımı forması giymiş yorulmuş
bıkmış gibi bir hali var sorumluluk almayan kaçak dövüşen gençler ordusu tabi onlarda haklı hiç biri istemez tribünden ıslıklanmayı
korkak oynamaları risk almamaları gayet normal.
Islığa bağladın yani  :biggrinking: alt yapı oyuncusu yetenek var ama ıslıklanırım diye riske girmiyor güzel fantezi olmuş  :kop:  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Renton

işte senin futbol görüşün sonrada kalkıp eleştiri yapıyorsun bak saydığın 4 adam dördü birden düştüyse burda suç oyuncuda
değildir. Hepsi pas oyunu oynuyor oyunu ileri yıkan ve orda etkili olan oyuncular buna ozi ve cenkide dahil edebilirsin tamamı
oyundan düştüyse burda tek suçlu aranır oda hoca. demekki bunları oyuna sokacak sistemi oynatmıyor.
bir anda tüm oyuncular düşmez oyundan hoca bu sene savunmaya çekilip kontra oynamaya çabalıyor sonuç ne
kontra yakaladıklarımızı bile değerlendiremiyoruz neden peki çünkü kontra oynayacak oyuncumuz yok. abou ile cenkle
quaresmayla kontra kaç gol kaçırdık bir hesapla sezon başından beri hoca sistemi kötü kurdu oturtamıyorda suçlu oyuncular oldu.
hep dedim yazında lig başladığındada orta yaparak oynarsak biz çökeriz takım kalitesi yinede yukarda olduğu için bir şekilde idare ediyoruz.
biz artık oyunu rakip sahaya yıkmıyoruz bunun sonucuda ilerdeki oyuncular etkisiz kalıyor. Atiba bile geçen seneki atiba değil
olcayı günah keçisi yapıyorsunuzda cenkin olcaydan farklı nesi var. quaresma ne kadar götürecek ilerdeki oyun temposunu
ileriye bütün toplar quaresmaya atılıyor ondan birşeyler yapması bekleniyor bu nereye kadar gider.
hocanın tek derdi topu kanatlar getirsin içeri ortalasın biri hocaya söylemeli içerde o topu değerlendirecek oyuncumuz yok
şapkadan tavşan çıkartmaya gerek yok artık hava hakimiyeti olan stoperlerimiz gol atıyor bu bile yanlış giden şeyi
gösteriyor demekki hücum oyuncularımızın yeteneklerine göre oynamıyoruz.
kutuda sow webo gibi oyuncun varsa caner iş görür bizde görmez herkes caneri övüyor tamam elinden geleni yaptı her maç en az on tane
orta açtı kutuya eee peki ne oldu o ortalar. istersen 100 tane aç senin orda ona vuracak oyuncun olmadıktan sonra neye yarar
bu arada onu yapacak tek oyuncumuz talisca oda geldiğinde kafasına soktu içeri
Quaresma çıkıp nasıl oynuyor aras ve kerimin de özellikleri benzer quaresmayla.Alacaklar götürecekler aras uçuyo kaçıyo dendi yok ortada.Kerimin de alıp götürmesi lazım o da yok.Takım 2-3 oyuncuya göre kurulmaz oyuncular uymak zorunda.Atiba,tolgay da pas oyuncusu ama adamlar hala çatır çatır oynuyor.Cenkin sahada yürüyecek hali yok bu oyun sistemiyle açıklanmaz.Karşı karşıya bana o golü atamıyorsa hangi sisteme gitse oynayamaz abi.Forveti pozisyona sokuyorsa o sistem çıkıp şikayet etmez o forvet.Kontratak sistemi diyorsun bu sistemde oynayacak en iyi adam kerimdir nerde kerim yok.Arasta aynı şekilde hayalet oldular.
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Necmi

Abi hem Yumuşak hemde kapali savunmalara karsi da etkili oyuncu , Hic bisey yapamazsa Uzaktan atıyor adam

Ayaklari ve sutlari cok iyi , oyun akli da Cok iyi Zeki oyuncu yine de dikkat etmek gerekiyor..
biz kimseye kolay kolay vurdurmuyoruz napoli maçında bir hata yaptık sadece oda gol oldu.
çok hızlı kapatan bir kalecimiz var defansımızı geçseler kaleci çıkıyor karşılarına aslında dikkatli izlerseniz
gol atılması zor bir takım olduk. sadece çok hızlı oyuncular ve seri atakta bunu başarabiliyor. Yerleştiğimiz
anda maçıda ciddiye alıyorsak nah atarlar. visca iyi bir oyuncu ama bize artık atacak kadar iyi değil
geçmişden örnek veriyorsunda Beşiktaş savunması geçen seneki savunma değil rakip hücum hattını kaleye gelene kadar
dövüyorlar. bu sene farkında değilmisin Beşiktaş kontra yemiyor. Yediğimiz goller hep emek sonrası geliyor.
Başakşehir o kadar kaliteli takım değil bizde anadolu takımlarıyla oynadığımız gibi ciddiyetsiz olmayız.
Ts maçında bile 15 dakikada 2 tane sıkıştırdık ondan sonra takım da tribünde laylay loma sardı sonuç belli
maçı riske attık. Beşiktaş ligde puan kaybederse bunu kendi vermiş demektir yoksa ligde Beşiktaşdan puan alabilecek bir
takım yok forvetlerimiz üretken olmasa bile gol kısırlığı çeken bir takım değiliz. istediğimiz anda atıyoruz.
ama takımın coşması daha fazla istemesi gerekiyor.
Ben bugüne kadar oynadığımız hiç bir maçta acaba demedim. Takım artık o güveni veriyor.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Avrupa' da takım satın almak bence şuan bizim maliyetimizi çok aşar. Bunu dünyada bile sadece milyarlık takımlar yapıyor.   Bizim şuan yapmamız gereken ligimizdeki iyi gençlerin, ve avrupadaki gurbetçi türklerin içinden bizim sistemimize ayak uydurabileceklerini ayıklayıp buldukça kadroya katmak olmalı. Geçen sezon çağlar, cengiz gibi, oğulcan gibi gençlerden en az birini kadroya katabilirdik. Dortmund dan gelen oğuzhan biraz daha başlangıç oldu sanki a2 de oynatıyoruz. Bu gençler alıp 18 e sokabileceğimiz isimler olmalı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Quaresma çıkıp nasıl oynuyor aras ve kerimin de özellikleri benzer quaresmayla.Alacaklar götürecekler aras uçuyo kaçıyo dendi yok ortada.Kerimin de alıp götürmesi lazım o da yok.Takım 2-3 oyuncuya göre kurulmaz oyuncular uymak zorunda.Atiba,tolgay da pas oyuncusu ama adamlar hala çatır çatır oynuyor.Cenkin sahada yürüyecek hali yok bu oyun sistemiyle açıklanmaz.Karşı karşıya bana o golü atamıyorsa hangi sisteme gitse oynayamaz abi.Forveti pozisyona sokuyorsa o sistem çıkıp şikayet etmez o forvet.Kontratak sistemi diyorsun bu sistemde oynayacak en iyi adam kerimdir nerde kerim yok.Arasta aynı şekilde hayalet oldular.
quaresma oynamıyor işte onun yaptığı şey oynamak değil 90 dakika bütün takımı yoruyor sadece
Kerim bu takımın kulübesinde oturacak seviyede değil daha
atiba ve tolgay eski kapasitelerinin yarısında değil ve bunlar savunma oyuncuları zaten savunma oyunundada sıkıntımız
yok. hücumda ne veriyorlar ona bak bir oyuncuyu oyuna ısındıramazsan messi olsa bir şey veremez.
bunlar lig başladığında kötü değildiler ne zaman caner adapte oldu beke  inler arkada kaldı uzun toplar çıkmaya başladı bizim ileri hattımız
tamamen oyundan düştü geçen sene caneri isterken herkes burda çok söyledim bütün hücum hattımız düşer diye
olan bu işte şimdi sakatlandı ozide düzeldi şimdi bundan sonra seyret o formsuz dediğin oyuncuları
Kerim diye konuşup duruyorsunuz neden sürekli beyninizde sanal kahramanlar yaratıyorsunuz
topu alıp giden adam kontratak oyuncusu olmuyor adamın yaptığı şey topu alıp gitmek sağına soluna bakmaz
bumu oyuncu. Sürekli aynı muhabbet dendi edildi aras ne bekliyorsun iki sezon oynamadan geçirmiş bir oyuncu
hoca oynatmadığına göre yeterli değil demek verimsiz olacağını düşünürken sahaya sürüp bitirsinmi adamı
geçen senede tolgayı oynatmadı mesela
sizin futbol bilginiz yokki bana sürekli ayağında top tutan çalım atan oyuncuları oynuyor diye getiriyorsunuz
oynuyorlarda ne yapıyorlar takıma ne katkıları var. hangi maçdı hatırlamıyorum napoli olabilir soldan quaresmaya
pas atıldı kutunun köşesinde kutuyada iki oyuncumuz girdi ilerlese kutuya topu bıraksa pozisyon gol olacak o ne
yaptı durdu arkasından koşan iki rakip oyuncuyu karşısına aldı sonra ikisinede çalım attı sonra bir daha üstlerine gitti
basdılar o sırada rakip kutuya yerleşti oda topu dışarı açtı adrianomuydu ona mecburen pas verdi bumu şimdi iyi oynamak
baskın atağı olgun atağa çevirdi ve bu haraketleri her maç onlarca kez yapıyor bütün hücum hattını oyundan soğutuyor.
ben kaç defa oyuncuların lanet olsun der gibi el silkelediklerini gördüm. sen beş kere depar atarsın o pası alamazsın
sonra neden koşayım dersin bizde olan bu adam pas vermiyor ne zaman pozisyon bitiyor topu kaptıracak noktaya
geliyor ondan sonra pas veriyor senin oynuyor dediğin adam bu takımın el freni resmen
siz takımın oynamasını kazanmasını istemiyorsunuzki bir şovmen çıksın iki çalım bir bacak arası yapsın sonra auuu
geride ne var hiç bir şey morali bozulmuş yıpranmış bir takım. ben atibayı cenki aboubakarı gördüm bu sene quaresmaya lanet okurken
bir oyuncu sahada bu noktaya geliyorsa oyundan düşer bunlar insan robot değil
neden 25 yaş üstü quaresma sevdalı insan bulamıyorsun ara mumla arasan belki bir iki tane bulursun
hep arkadaşlarına hava atacak gençler kendine kahraman yaratıyor.
evet işte tamda bunlar oyun sistemiyle açıklanır quaresma takımda krallığını ilan etti bütün takımıda tüketti
bu gün quaresmayı al saha dışına yerine o eli belinde dediğin oyuncuları sahaya sür sonra sahadaki takımı seyret
quaresma sadece ciddiye aldığı maçlarda biraz takıma oynuyor onun ötesi hep bencillik.
Sizde kalmışsınız takıma katkısı büyük diyorsunuz takım sistem oturtamıyorsa bunun birinci nedeni quaresma
gs den ne farkımız var onlar brumaya atıyor biz quaresmaya onlar bir şey yaparsa maç kazanılıyor
futbol dediğiniz bumu

Çevrimdışı mylife1903

nasıl vuracağı da hiç belli olmuyor sen git antalyaya o golü at sonra bi de kaçırdıklarına bak çözemedim paradoks gibi herif  :D
Alkmarli oyuncu nasil altina girdi topun, utkuyu kayarak bakkala gitmek zorunda birakti,ts macinda ayni vurusu abu yapamadi, benim gozumde adriyan ilie plasesidir, o vurusu yapamayan, golcuyum dememeli. Ahmet dursun benzerini barcaya sokusturmustu

Çevrimdışı raichu

Okunası bir yazı dizisi

https://twitter.com/BesiktasNeferi/status/797805304180277248
zaten bildiğimiz bir şey ama adam direk rakamları vermiş güzel de yapmış görsün herkes
gerçi ne fark edecek

Alkmarli oyuncu nasil altina girdi topun, utkuyu kayarak bakkala gitmek zorunda birakti,ts macinda ayni vurusu abu yapamadi, benim gozumde adriyan ilie plasesidir, o vurusu yapamayan, golcuyum dememeli. Ahmet dursun benzerini barcaya sokusturmustu
Aboubakar orada Vurmasada olurdu abi yaninda Q7 bombostu ona verse Bos kaleye yuvarlayacaktı topu

Onu da gectim Gomez olsaydi orada topu kaleciyle beraber iceri sokardi , Bence bu birazda Tecrübe ile alakali Gomez Tecrübeli ve sogukkanli , Aboubakar henuz 24 yaşında ve sogukkanli degil tam tersi cok heyecanli o yizden aceleyle kötü bir vurus yaptı , Halbuki 2 adim daha atsa topa dokunarak bile atabilirdi Golü

quaresma oynamıyor işte onun yaptığı şey oynamak değil 90 dakika bütün takımı yoruyor sadece
atiba ve tolgay eski kapasitelerinin yarısında değil ve bunlar savunma oyuncuları zaten savunma oyunundada sıkıntımız
yok. hücumda ne veriyorlar ona bak bir oyuncuyu oyuna ısındıramazsan messi olsa bir şey veremez.
bunlar lig başladığında kötü değildiler ne zaman caner adapte oldu beke  inler arkada kaldı uzun toplar çıkmaya başladı bizim ileri hattımız
tamamen oyundan düştü geçen sene caneri isterken herkes burda çok söyledim bütün hücum hattımız düşer diye
olan bu işte şimdi sakatlandı ozide düzeldi şimdi bundan sonra seyret o formsuz dediğin oyuncuları
Kerim diye konuşup duruyorsunuz neden sürekli beyninizde sanal kahramanlar yaratıyorsunuz
topu alıp giden adam kontratak oyuncusu olmuyor adamın yaptığı şey topu alıp gitmek sağına soluna bakmaz
bumu oyuncu. Sürekli aynı muhabbet dendi edildi aras ne bekliyorsun iki sezon oynamadan geçirmiş bir oyuncu
hoca oynatmadığına göre yeterli değil demek verimsiz olacağını düşünürken sahaya sürüp bitirsinmi adamı
sizin futbol bilginiz yokki bana sürekli ayağında top tutan çalım atan oyuncuları oynuyor diye getiriyorsunuz
oynuyorlarda ne yapıyorlar takıma ne katkıları var. hangi maçdı hatırlamıyorum napoli olabilir soldan quaresmaya
pas atıldı kutunun köşesinde kutuyada iki oyuncumuz girdi ilerlese kutuya topu bıraksa pozisyon gol olacak o ne
yaptı durdu arkasından koşan iki rakip oyuncuyu karşısına aldı sonra ikisinede çalım attı sonra bir daha üstlerine gitti
basdılar o sırada rakip kutuya yerleşti oda topu dışarı açtı adrianomuydu ona mecburen pas verdi bumu şimdi iyi oynamak
baskın atağı olgun atağa çevirdi ve bu haraketleri her maç onlarca kez yapıyor bütün hücum hattını oyundan soğutuyor.
ben kaç defa oyuncuların lanet olsun der gibi el silkelediklerini gördüm. sen beş kere depar atarsın o pası alamazsın
sonra neden koşayım dersin bizde olan bu adam pas vermiyor ne zaman pozisyon bitiyor topu kaptıracak noktaya
geliyor ondan sonra pas veriyor senin oynuyor dediğin adam bu takımın el freni resmen
siz takımın oynamasını kazanmasını istemiyorsunuzki bir şovmen çıksın iki çalım bir bacak arası yapsın sonra auuu
geride ne var hiç bir şey morali bozulmuş yıpranmış bir takım. ben atibayı cenki aboubakarı gördüm bu sene quaresmaya lanet okurken
neden 25 yaş üstü quaresma sevdalı insan bulamıyorsun ara mumla arasan belki bir iki tane bulursun
evet işte tamda bunlar oyun sistemiyle açıklanır quaresma takımda krallığını ilan etti bütün takımıda tüketti
bu gün quaresmayı al saha dışına yerine o eli belinde dediğin oyuncuları sahaya sür sonra sahadaki takımı seyret
quaresma sadece ciddiye aldığı maçlarda biraz takıma oynuyor onun ötesi hep bencillik.
Sizde kalmışsınız takıma katkısı büyük diyorsunuz takım sistem oturtamıyorsa bunun birinci nedeni quaresma
gs den ne farkımız var onlar brumaya atıyor biz quaresmaya onlar bir şey yaparsa maç kazanılıyor
futbol dediğiniz bumu
Quaresma ile ilgili söylediklerine kesinlikle katilmiyorum @Necmi abi

Adam bütün Kariyeri boyunca hic oynamadigi kadar takim oyunu oynuyor 2 Sezondur ve ustelik özveriyle oynuyor

Kusura Bakma ama Dibe vuran Olcayi koruyacağım diye , takimin suan Atiba ile beraber en formda en caliskan ve en verimli adamini Gömüyorsun

Ozellikle S.L de attigimiz her Golde %100 payi var

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 20:39:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Renton

futbol dediğiniz bumu
Sen duygusal düşünüyorsun abi biz seninle anlaşamayız adamın oyun stili 15 yıldır o zaten atmıyor yapacak bir şey yok atsaydı barcelona bırakmazdı adamı.Bu saatten sonra o pasları atmasını beklemek hata.Ama hücumda başka varyasyon yok yani sen her şeyi görüyorsun şimdi.Yok atmıyor vermiyor şunu yapmıyor herkes el kol yapıyor diyorsun.Hoca neden ısrarla oynatıyor acaba takıma el freni olsun diye mi.O adamı alalım oradan yetenekli adam mı kalıyor sahada.Sana göre oynamaması lazım ama her maç 11 adam.Sadece oraya buraya koşmakla hırslı oynamakla maç kazanılmaz abi.O yetenek bize lazım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay ın şu haliyle oyun sisteminin alakası yok adam mücadele bile etmiyor diyorum kimse aksini iddia eden bir şey yazmamış. Veli nin eski açıklamalarına bakın Olcay ile ilgili adam çalışmayı sevmiyor bu kadar net, Olcay ı seviyorum ama sahada mücadele etmeyen adamın Beşiktaş'ta yeri yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen duygusal düşünüyorsun abi biz seninle anlaşamayız adamın oyun stili 15 yıldır o zaten atmıyor yapacak bir şey yok atsaydı barcelona bırakmazdı adamı.Bu saatten sonra o pasları atmasını beklemek hata.Ama hücumda başka varyasyon yok yani sen her şeyi görüyorsun şimdi.Yok atmıyor vermiyor şunu yapmıyor herkes el kol yapıyor diyorsun.Hoca neden ısrarla oynatıyor acaba takıma el freni olsun diye mi.O adamı alalım oradan yetenekli adam mı kalıyor sahada.Sana göre oynamaması lazım ama her maç 11 adam.Sadece oraya buraya koşmakla hırslı oynamakla maç kazanılmaz abi.O yetenek bize lazım
Sosa ve gomez gidince oyun zekası olan elimizde Oğuzhan ve Quaresma kaldı. Oğuzhan ın durumu ortada sevmesekte şu takımdan Quaresma yı çıkarsak sıradan bir hale bürünürüz bu oyun yapısıyla..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Egos

Olcay ın şu haliyle oyun sisteminin alakası yok adam mücadele bile etmiyor diyorum kimse aksini iddia eden bir şey yazmamış. Veli nin eski açıklamalarına bakın Olcay ile ilgili adam çalışmayı sevmiyor bu kadar net, Olcay ı seviyorum ama sahada mücadele etmeyen adamın Beşiktaş'ta yeri yok..

olcay'ın formsuzluğunun oyun sistemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum aslında; ama genel bakışın yanlışlanamaz olmuş, biraz ek yapayım: sahada mücadele etmeyen adamın takımda yeri, futbolcusunu ıslıklayan taraftarın da tribünde yeri yok.

kendi futbolcusunu ıslıklamayı bir taraftar kriteri olarak sunmaya çalışmak bayağı abes kaçıyor. taraftarın on ikinci adam olarak görev yapması gerekirken, bu tavırla birlikte takımın 11 kişi oynamasına bile mani oluyorlar. benim sevindiğim nokta bunun hazırlık maçında gerçekleşmiş olması, her ne kadar kendi aralarında sözleşmiş olsalar da gelecek tepkilerden korktuklarından buna resmi maçta cesaret edemezlerdi. beşiktaş yenilsin diye bekleyenlerin hepsi "renkli" değil biliyorduk, daha iyi anlamış olduk.

olcay'ı ben de seviyorum; belki çoğumuzdan kötü futbolcu, ama hepimiz kadar beşiktaşlı. gerekirse boş mukaveleye imza atar, jübilesini inönü'de yapar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olcay'ın formsuzluğunun oyun sistemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum aslında; ama genel bakışın yanlışlanamaz olmuş, biraz ek yapayım: sahada mücadele etmeyen adamın takımda yeri, futbolcusunu ıslıklayan taraftarın da tribünde yeri yok.

kendi futbolcusunu ıslıklamayı bir taraftar kriteri olarak sunmaya çalışmak bayağı abes kaçıyor. taraftarın on ikinci adam olarak görev yapması gerekirken, bu tavırla birlikte takımın 11 kişi oynamasına bile mani oluyorlar. benim sevindiğim nokta bunun hazırlık maçında gerçekleşmiş olması, her ne kadar kendi aralarında sözleşmiş olsalar da gelecek tepkilerden korktuklarından buna resmi maçta cesaret edemezlerdi. beşiktaş yenilsin diye bekleyenlerin hepsi "renkli" değil biliyorduk, daha iyi anlamış olduk.

olcay'ı ben de seviyorum; belki çoğumuzdan kötü futbolcu, ama hepimiz kadar beşiktaşlı. gerekirse boş mukaveleye imza atar, jübilesini inönü'de yapar.
Aşırı duygusal bir yaklaşım ve gereksiz. O zaman süper Beşiktaş lı adamları dolduralım takıma milyon dolarlık kontratlar verelim? Olcay bundan önceki dönemde yetenekleri sınırsız olmasına rağmen şok presleriyle mücadelesiyle takım oyununa katkısıyla verim veriyordu bu haliyle ilk 18 e bile giremez kimse kusura bakmasın. Ben olcay dan bahsediyorum sen hala taraftar diyorsun  çok iyi Beşiktaş lı diyorsun. Size sorsak Samet Aybaba ya rahmet okutursunuz.. 2 3 sezon oynamış adamları Beşiktaş efsanesi yapıyorsunuz şaşırıyorum
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

yaw bu milli takim aralarini kim cikardi ne lanet birseymis  :s20: :s20: :s20:

önceden hiç çekilmiyordu.. Son dönemde TRT FBye küfür yayınlıyor ortalık şenleniyor :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

Aşırı duygusal bir yaklaşım ve gereksiz. O zaman süper Beşiktaş lı adamları dolduralım takıma milyon dolarlık kontratlar verelim? Olcay bundan önceki dönemde yetenekleri sınırsız olmasına rağmen şok presleriyle mücadelesiyle takım oyununa katkısıyla verim veriyordu bu haliyle ilk 18 e bile giremez kimse kusura bakmasın. Ben olcay dan bahsediyorum sen hala taraftar diyorsun  çok iyi Beşiktaş lı diyorsun. Size sorsak Samet Aybaba ya rahmet okutursunuz.. 2 3 sezon oynamış adamları Beşiktaş efsanesi yapıyorsunuz şaşırıyorum

her oyuncu 18'e girmiyor ki, o zaman 18'e girmeyenlerin hepsini gönderelim. adam kontratlı futbolcu ve oyun sistemi eskisine dönerse çok sağlam bir yedek olacak. ben havuz içinde bulunması gerektiğine inanıyorum, beşiktaşlılığını belirtme nedenim para konusunda sıkıntı yaratmayacağını düşünmem, ki zaten kontrattan bahsetmişsin. diyelim ki benim görüşüm fazla romantik; sizinkini nasıl açıklayalım? herhangi bir süreci takip etmeden oyuncu gönderiyorsun. kötü giderse boş mukavele bile konulmaz zaten önüne, ama adamın potansiyelini zaten biliyoruz, düşeni desteklemek duygusallık, düşene ilk vurmak gerçekçilik mi? elimizde bir futbolcu var ve eğer satacaksak bile onu karalamak yapılacak en anlamsız şey (senin burada yaptığın karalama değil, bu neden taraftardan bahsettiğimin açıklaması). bu arada ilk 18 olayını uç noktalara dikkat çekmek için yaptım, 1.5 milyon avro bizim için büyük bir para olabilir, ama şampiyonlar ligi seviyesinde bir kadro kuracaksak bu miktar ilk 18'e giremeyecek futbolcular için dahi makul bir ücret. olcay böyle giderse 500 bin avro alması bile koyar, o başka.

takım sistemini oturtsun, olcay'ın katkı verip veremeyeceğini görelim, tepkilerimizi zamana yayalım. olcay çok formsuz demekle, aldığı parayı hesaplayıp bir sene sonraki takımı kurgulamak farklı şeyler. hem olcay giderse yerine kim gelecek, kılıçdaroğlu mu?

her oyuncu 18'e girmiyor ki, o zaman 18'e girmeyenlerin hepsini gönderelim. adam kontratlı futbolcu ve oyun sistemi eskisine dönerse çok sağlam bir yedek olacak. ben havuz içinde bulunması gerektiğine inanıyorum, beşiktaşlılığını belirtme nedenim para konusunda sıkıntı yaratmayacağını düşünmem, ki zaten kontrattan bahsetmişsin. diyelim ki benim görüşüm fazla romantik; sizinkini nasıl açıklayalım? herhangi bir süreci takip etmeden oyuncu gönderiyorsun. kötü giderse boş mukavele bile konulmaz zaten önüne, ama adamın potansiyelini zaten biliyoruz, düşeni desteklemek duygusallık, düşene ilk vurmak gerçekçilik mi? elimizde bir futbolcu var ve eğer satacaksak bile onu karalamak yapılacak en anlamsız şey (senin burada yaptığın karalama değil, bu neden taraftardan bahsettiğimin açıklaması). bu arada ilk 18 olayını uç noktalara dikkat çekmek için yaptım, 1.5 milyon avro bizim için büyük bir para olabilir, ama şampiyonlar ligi seviyesinde bir kadro kuracaksak bu miktar ilk 18'e giremeyecek futbolcular için dahi makul bir ücret. olcay böyle giderse 500 bin avro alması bile koyar, o başka.

takım sistemini oturtsun, olcay'ın katkı verip veremeyeceğini görelim, tepkilerimizi zamana yayalım. olcay çok formsuz demekle, aldığı parayı hesaplayıp bir sene sonraki takımı kurgulamak farklı şeyler. hem olcay giderse yerine kim gelecek, kılıçdaroğlu mu?
Yahu biz Derdimizi anlatamiyoruz size

Biz diyoruzki Olcayin sahadaki ruhsuz ve tepkisiz duruşunun Formsuzluk ve oyun sistemi ile ne alakasi var :alala:

Olcay onceden formsuz da olsa Kosar - mucadele eder - Defansa yardim ederdi simdi hicbir sey yapmıyor , Hic birsey sahada dolaşıyor simdi anlatabildikmi ?
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 21:45:49 Yunus Emre Dökmeci ]

#Gökhanİnler: "Hayalini kurduğum camiaya geldim. Büyük bir taraftarımız var. Her maçı final gibi görmeliyiz. Takımda moraller yerinde. Hedefimiz her maçı kazanmak." #Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar orada Vurmasada olurdu abi yaninda Q7 bombostu ona verse Bos kaleye yuvarlayacaktı topu

Onu da gectim Gomez olsaydi orada topu kaleciyle beraber iceri sokardi , Bence bu birazda Tecrübe ile alakali Gomez Tecrübeli ve sogukkanli , Aboubakar henuz 24 yaşında ve sogukkanli degil tam tersi cok heyecanli o yizden aceleyle kötü bir vurus yaptı , Halbuki 2 adim daha atsa topa dokunarak bile atabilirdi Golü
Yok o pozisyonu demiyorum ben. Benim dedigim ikinci yari boyle yilan gibi sondu kendi ustune kivrildi, tam sokacakti, beceremedi kaleciye verdi topu. Asirtmaya calisip beceremedigi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok o pozisyonu demiyorum ben. Benim dedigim ikinci yari boyle yilan gibi sondu kendi ustune kivrildi, tam sokacakti, beceremedi kaleciye verdi topu. Asirtmaya calisip beceremedigi
Abi adam acayip yahu efsane döndü orada ama çok kötü vurdu

Etiketler: