Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144153 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Brugge maçında ıslıklandı olympiyatta.

O maç erkenden çıktığım için fark etmedim o zaman...psikolojim bozulmuştu eve dönene kadar...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga hiçbir zaman ıslıklanmadı ama.Islıklanan bir tek MP var onun da savunulacak bir yönü yoktu.
Suan Olcayin da savunulacak bir yani yok yalniz ( Isliklanma olayini ayri tutuyorum) bu kadar kotu oynamaya hakki yok

Dibe vurdu , aldığı her sansi her seferinde  daha da kötü kullandı , Oynadigi maclarda takimi 10 kisi oynatti , ee haliyle insanlar en azindan Hazırlık maci bile olsa yardirip isik versin diye bekliyor , o macta da sahada Ruh gibi olunca haliyle tepkiler yukselmeye basladi , ins kendine gelmiştir ne diyeyim..

Farkındamısınız , Olcaya güvenip kanat almadik ve Olcay yüznden suan Tek Kanatla oynuyoruz

Kanatin birinde - Forvet - Solbek mevkii oyuncularini oynatiyoruz - oynatmak zorunda kalıyoruz

Duygusal yönümüz agir bassada , burasi Profesyonel bir kulüp bu sekilde devam ederse gereken yapılacaktır
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 01:30:57 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Edin Visca icin duunulen teklif tamda benim istedigim gibi Kerim + Pektemek + 2 milyon € muş

2 milyonu 1 milyona düşürüp ustune de Promasyon olarak Veliyi de verelim

1 tasta 3 kus oh miss :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Suan Olcayin da savunulacak bir yani yok yalniz ( Isliklanma olayini ayri tutuyorum) bu kadar kotu oynamaya hakki yok

Dibe vurdu , aldığı her sansi her seferinde  daha da kötü kullandı , Oynadigi maclarda takimi 10 kisi oynatti , ee haliyle insanlar en azindan Hazırlık maci bile olsa yardirip isik versin diye bekliyor , o macta da sahada Ruh gibi olunca haliyle tepkiler yukselmeye basladi , ins kendine gelmiştir ne diyeyim..

Farkındamısınız , Olcaya güvenip kanat almadik ve Olcay yüznden suan Tek Kanatla oynuyoruz

Kanatin birinde - Forvet - Solbek mevkii oyuncularini oynatiyoruz - oynatmak zorunda kalıyoruz

Duygusal yönümüz agir bassada , burasi Profesyonel bir kulüp bu sekilde devam ederse gereken yapılacaktır

Klüp profesyonelse eğer taraftarlar kendi işine bakacak Yunus, Profesyonellerin işine karışılmaz  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Bu arada Yeni bir Jokerimiz oldu

Stoper - Libero - 10 numara ve forvet oynayabiliyor onun adi Marcelo :kop: :kop:

Kanatta da oynayabilir mi acaba :alala:

Olcay - Kerim ikisini toplasan bir kanat etmiyor

Kerimi zamanında herkes burada eleştirirken ben cok savundum hatta tek savunandim hic umidimi kaybetmedim ondan ama beni yanılttı

Yerden yere vurulan 33 yasindaki Quaresma motoru yaksa butun sistemimiz cokecek elimizde oynatacak kanat oyuncumuz yok

Azicik Quaresmayi ornek alsinlar , hirslansinlar ama yok yok yok..

Ben olsam utanirim arkadas , Atiba - Q7 bu adamlar 33 yasinda ama Onlardan daha cok koşuyor daha hirslilar

Çevrimdışı Anıl1903

@MURAT Abi söylenmesi gereken şeyleri yazmışsın zaten ben de seninle hemfikirim.

Tore yi sevmesemde haz etmesemde ins gelir devre arasi yoksa buyuk sıkıntı yaşayacağız Kanatlarda

Tore + Visca cok iyi olur cok da iyi guzel olur :tabe:

Bu arada Q7 Ceza sinirinda galiba degilmi ? Basaksehir ve Fb maçlarına kadar kart görmese bari :money:

Çevrimiçi Necmi

Olcay toparlanmali bu sekilde devam ederse kusura bakmayin ama oda kendisini gönderilecekler listesinde bulur

Veli - Kerim - Pektemek - Tolga zincirine Olcay eklenmemeli ben üzülüyorum Olcaya cok emegi var ama burasi da profesyonel bir kulup Duygusal davranamaz :tabe:
buna hoca karar verir tribündekiler değil.
infaz etmek kötü bir şey fabri yüzünden hocaya demediğini bırakmadın ama bilmediğin
şeyde fabriyi buraya hocanın istediği. Bir sene önce hocanın isteğiyle imza attırıldı ona.
Hoca tam hazır hissetmeden oyuncuyu oynatmıyor biliyor oynatırsa taraftara yem edeceğine
form tutmaya başladığında ara ara sokarak ısındırıyor bunu GG dede yaptı. Hazır gördüğü oyuncuyuda
ilk dakkada cepheye sürüyor. Kerimi neden oynatmıyor diye kıyamet kopuyor iki defa oynatsa bu seferde
neden oynatılıyor diye kıyamet kopacak mesela

infaz etmek kötü bir şey fabri yüzünden hocaya demediğini bırakmadın ama bilmediğin
şeyde fabriyi buraya hocanın istediği. Bir sene önce hocanın isteğiyle imza attırıldı ona.
Hoca tam hazır hissetmeden oyuncuyu oynatmıyor biliyor oynatırsa taraftara yem edeceğine
form tutmaya başladığında ara ara sokarak ısındırıyor bunu GG dede yaptı. Hazır gördüğü oyuncuyuda
ilk dakkada cepheye sürüyor. Kerimi neden oynatmıyor diye kıyamet kopuyor iki defa oynatsa bu seferde
Fabriyi hocanın istediğini biliyorum abi lakin onu kulübe ilk oneren Sambade idi Taa Bilic zamanindan beri israrla bu adami alin diyordu :tabe:

Benim tepkim kendi getirtti ozaman niye oynatmiyor diyeydi ozamanlar :tabe:

Neyseki Artik oynuyor Fabri bir çoğumuzu ters koseye yatırdı onunde saygiyla eğiliyorum :bigstar:

Ben forumda Fabri ve Şenol hocadan ozur diledim bunun icin herkesin önünde..
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 01:55:08 Yunus Emre Dökmeci ]

Bu arada Gg yi bugun cok iyi gördum abi baya toparlamış :sevinc

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Olcay'ın ciddi manada bir düşüş yaşadığını düşünmüyorum.  Zira Olcay üç aşağı beş yukarı bu malesef. Takımın toparlanma ve geçiş döneminde tabiki katkısı olmuştur. Ancak kadro kalitesindeki yükselme Olcay'ın seviyesini iyice ortaya çıkarmıştır.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Son derece duygusal davranan taraftarlardan dolayi Turk futbolu ilerlemekte zorluk cekiyor.

"Ama adamin dibi" "Erkekligin ham maddesi" "asker" "kaninin son damlasina kadar" "Sahada savasiyor".

Bu mantik ile formamizi oyle berbat oyuncular giyip degere bindi ki taraftarin gozunde. Ya sahada yansittiklari?

Adamlik yarisi degil bu. Spor ahlaki zaten 1 numarada, lakin bundan ziyade futbol yetenek oyunu. Yeteneksizsen biryere kadar, kimya bozuldugunda toparlayamazsin. Istersen dunyanin en "adami" ol.

süper lig 138 maç 34 gol 26 asist
nerdeyse oynadığı iki maçtan birinde skora etki etmiş birde asist öncesi paslarını saymıyorum
şimdi bana gelmiş geçmiş faketmez takımına bu kadar katkı vermiş bir açık oyuncusu söylermisin
dürüst ve adil olmak gerekiyor. Hayatınızı bu şekilde şekillendirin emin olun böyle sallarım geçerim demekle olmuyor
senin adil olmadığın anda başkalarıda sana karşı adil olmaz. Geldiğinden beri olcayın yüksek katkısı var.
bu sene oynamadığı halde ligde iki golü var bütün maçlarda oynayan quaresmanın 4 asisti var
 o nedenle katkısı yok demek büyük haksızlık insanlar her maç gol atsın asist yapsın diye bekliyor ama
öyle bir dünya yok sen öyle bir oyuncuyu devre arasına kadar bile elinde tutamazsın.

Çevrimdışı murat

her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.olcayı olcay ,cr yi cr gibi şenol hocayı şenol hoca olarak görmek gerekir.depay depay demekle de olmuyor bu işler ,oda şimdi takıma giremiyor aynı sosa gibi yada örneğin gomez.

Çevrimdışı 38life

Olcay'ın ciddi manada bir düşüş yaşadığını düşünmüyorum.  Zira Olcay üç aşağı beş yukarı bu malesef. Takımın toparlanma ve geçiş döneminde tabiki katkısı olmuştur. Ancak kadro kalitesindeki yükselme Olcay'ın seviyesini iyice ortaya çıkarmıştır.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılmıyorum abi

Tamam Olcayin yetenekleri kısıtlı ama Gecen sezon Hem Tore hemde Q7 varken Olcay Banko oynadi ciddi katki yapti , bu sezon elimizde kanat yok Bir tek Q7 ona ragmen forma sansi bulamıyor ve oynayamıyor var bi seyler..

Kadro kalitemiz de gecen sezondan daha iyi degil sadece daha alternatifli bir kadro var ..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Her maç skora etki zaten sadece ronaldo ve messi yapıyor Abi:)

Olcay formsuz olabilir ama bu yapılanları haketmedi aslında bu kadar basit taraftar gönlünü alır.. Sorun olmaz bence.

Çevrimdışı Berat

Bu sene Kayseri maçının ilk yarısında denenen ve umut vadeden 4-4-2 kanatsız sistem olarak denenebilirdi. Caner ve Talisca'nın sakatlıklıkları bu ihtimali zora soktu.

Çevrimdışı 38life

Visca değil Cengiz Ünder...
2 li paket

Cengiz + Visca = Kerim + pektemek + Veli + 5 milyon € nasil ?

Kerimin instagram paylaşımı :D

Haklı :bandit:

Vodefone Arena nin gizli Golcüsü Bos geçmiyor
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 02:21:43 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı 38life

Bu şarkı artık çalmıyor stadda hiç dikkatinizi çekti mi? Artık elit olduk heralde!

http://twitter.com/Esvet1903/status/797517712696209408?s=09

Çevrimdışı 38life

2 li paket

Cengiz + Visca = Kerim + pektemek + Veli + 5 milyon € nasil ?
He desinler bugün imzayı atalım.

Bu arada takımda yerli futbolcu kalmadı arkadaşlar haberiniz olsun.

Çevrimdışı Savaş

Arkadaş ortamlarımda Olcay'ı belkide en çok savunan insanımdır ben. Ne kadar kötü oynasa da takımın temel taşlarından biri olduğunu düşünürüm her zaman. Fakat...

Benim bildiğim Olcay 2 maç kötü oynar sonra 2 tane tıkıştırır kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay takımı ateşlemek için kendini heba ederdi.
Benim bildiğim Olcay çok kötü oynasa dahi koşar, basar, canını dişine takar kendini parçalardı.
Benim bildiğim Olcay hiçbir şey yapamasa bile suratındaki hırstan dolayı kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay atamasa bile pozisyona girmek için canını dişine takardı.

Fakat bu sene bu adamda bunların hiçbiri yok..

Bu sene performansı yüzünden 11'den çıkan, mevkisinde devşirme adamların oynamasına rağmen sonradan bile oyuna giremeyen, oynasa dahi eski hırsından eser olmayan bir adam var sahada. Geçtim gol atmasını pozisyona giremiyor, girmek için çaba bile gösteremiyor.

Keşke biraz oynasa, keşke biraz hırslansa.. Hırslansa da pozisyona girip yine atamasa ama yok, yapamıyor, yapmıyor.

Ben bu adamdaki moral ve performans düşüklüğünü taraftar tepkisinden çok medyada mevkisi hakkında çıkan transfer haberlerinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Kerim için de geçerli fakat Olcay daha duygusal bir adam. Yada takıma daha bağlı diyelim. İster istemez üzülüyodur. Şimdiden konuşulan yok Töre geri gelecek, yok Depay gelecek vsvs. Gönülden takıma bağlı hangi adam üzülmez ki bu yerine alınması düşünülen adamların daha 10. haftadan konuşulmasına?

Şu haliyle ne kadar istemesem de sene sonu yapılacak bir kanat transferi ve Gökhan'ın dönmesi ile muhtemelen bir alman takımına gidecektir. Hertha istiyor diye okumuştum bir yerlerde.

Ah be Olcay, çok kızarım, çok söylenirim ama çok severim lan seni. Azcık oyna şu topu be birader. Oyna ki kal şu takımda, oyna ki efsanelerden biri ol yap jübileni ulan şurada. Harbi üzülüyorum bu adamın durumuna..

Arkadaş ortamlarımda Olcay'ı belkide en çok savunan insanımdır ben. Ne kadar kötü oynasa da takımın temel taşlarından biri olduğunu düşünürüm her zaman. Fakat...

Benim bildiğim Olcay 2 maç kötü oynar sonra 2 tane tıkıştırır kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay takımı ateşlemek için kendini heba ederdi.
Benim bildiğim Olcay çok kötü oynasa dahi koşar, basar, canını dişine takar kendini parçalardı.
Benim bildiğim Olcay hiçbir şey yapamasa bile suratındaki hırstan dolayı kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay atamasa bile pozisyona girmek için canını dişine takardı.

Fakat bu sene bu adamda bunların hiçbiri yok..

Bu sene performansı yüzünden 11'den çıkan, mevkisinde devşirme adamların oynamasına rağmen sonradan bile oyuna giremeyen, oynasa dahi eski hırsından eser olmayan bir adam var sahada. Geçtim gol atmasını pozisyona giremiyor, girmek için çaba bile gösteremiyor.

Keşke biraz oynasa, keşke biraz hırslansa.. Hırslansa da pozisyona girip yine atamasa ama yok, yapamıyor, yapmıyor.

Ben bu adamdaki moral ve performans düşüklüğünü taraftar tepkisinden çok medyada mevkisi hakkında çıkan transfer haberlerinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Kerim için de geçerli fakat Olcay daha duygusal bir adam. Yada takıma daha bağlı diyelim. İster istemez üzülüyodur. Şimdiden konuşulan yok Töre geri gelecek, yok Depay gelecek vsvs. Gönülden takıma bağlı hangi adam üzülmez ki bu yerine alınması düşünülen adamların daha 10. haftadan konuşulmasına?

Şu haliyle ne kadar istemesem de sene sonu yapılacak bir kanat transferi ve Gökhan'ın dönmesi ile muhtemelen bir alman takımına gidecektir. Hertha istiyor diye okumuştum bir yerlerde.

Ah be Olcay, çok kızarım, çok söylenirim ama çok severim lan seni. Azcık oyna şu topu be birader. Oyna ki kal şu takımda, oyna ki efsanelerden biri ol yap jübileni ulan şurada. Harbi üzülüyorum bu adamın durumuna..
:claps: :claps: :claps:

Etiketler: