Arkadaş ortamlarımda Olcay'ı belkide en çok savunan insanımdır ben. Ne kadar kötü oynasa da takımın temel taşlarından biri olduğunu düşünürüm her zaman. Fakat...
Benim bildiğim Olcay 2 maç kötü oynar sonra 2 tane tıkıştırır kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay takımı ateşlemek için kendini heba ederdi.
Benim bildiğim Olcay çok kötü oynasa dahi koşar, basar, canını dişine takar kendini parçalardı.
Benim bildiğim Olcay hiçbir şey yapamasa bile suratındaki hırstan dolayı kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay atamasa bile pozisyona girmek için canını dişine takardı.
Fakat bu sene bu adamda bunların hiçbiri yok..
Bu sene performansı yüzünden 11'den çıkan, mevkisinde devşirme adamların oynamasına rağmen sonradan bile oyuna giremeyen, oynasa dahi eski hırsından eser olmayan bir adam var sahada. Geçtim gol atmasını pozisyona giremiyor, girmek için çaba bile gösteremiyor.
Keşke biraz oynasa, keşke biraz hırslansa.. Hırslansa da pozisyona girip yine atamasa ama yok, yapamıyor, yapmıyor.
Ben bu adamdaki moral ve performans düşüklüğünü taraftar tepkisinden çok medyada mevkisi hakkında çıkan transfer haberlerinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Kerim için de geçerli fakat Olcay daha duygusal bir adam. Yada takıma daha bağlı diyelim. İster istemez üzülüyodur. Şimdiden konuşulan yok Töre geri gelecek, yok Depay gelecek vsvs. Gönülden takıma bağlı hangi adam üzülmez ki bu yerine alınması düşünülen adamların daha 10. haftadan konuşulmasına?
Şu haliyle ne kadar istemesem de sene sonu yapılacak bir kanat transferi ve Gökhan'ın dönmesi ile muhtemelen bir alman takımına gidecektir. Hertha istiyor diye okumuştum bir yerlerde.
Ah be Olcay, çok kızarım, çok söylenirim ama çok severim lan seni. Azcık oyna şu topu be birader. Oyna ki kal şu takımda, oyna ki efsanelerden biri ol yap jübileni ulan şurada. Harbi üzülüyorum bu adamın durumuna..