Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat

süper lig 138 maç 34 gol 26 asist
nerdeyse oynadığı iki maçtan birinde skora etki etmiş birde asist öncesi paslarını saymıyorum
şimdi bana gelmiş geçmiş faketmez takımına bu kadar katkı vermiş bir açık oyuncusu söylermisin
dürüst ve adil olmak gerekiyor. Hayatınızı bu şekilde şekillendirin emin olun böyle sallarım geçerim demekle olmuyor
senin adil olmadığın anda başkalarıda sana karşı adil olmaz. Geldiğinden beri olcayın yüksek katkısı var.
bu sene oynamadığı halde ligde iki golü var bütün maçlarda oynayan quaresmanın 4 asisti var
 o nedenle katkısı yok demek büyük haksızlık insanlar her maç gol atsın asist yapsın diye bekliyor ama
öyle bir dünya yok sen öyle bir oyuncuyu devre arasına kadar bile elinde tutamazsın.
bunu görünce bir kıyaslama yapayım diye bir tümer metine bakayım dedim hem asist hem gol ortalamasının daha iyi olduğunu gördüm.aklına forvet arkası sağ açık sol açık mevkilerinde olcaydan efektif şu var diyebileceğimiz kim var acaba.alex hagi belki atıf şeysu bide yeni yeni visca olabilir. ozi ile kıyaslasak ondanda önde olabilir.

Çevrimdışı Necmi

Olcay'ın ciddi manada bir düşüş yaşadığını düşünmüyorum.  Zira Olcay üç aşağı beş yukarı bu malesef. Takımın toparlanma ve geçiş döneminde tabiki katkısı olmuştur. Ancak kadro kalitesindeki yükselme Olcay'ın seviyesini iyice ortaya çıkarmıştır.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yoo bence kadro kalitesiyle alakalı değil şu andaki oyun şeklimiz olcayı pasifize etti
aslında olcay diye konuşuyoruz ama sadece sorun o değilki ozi olsun cenk olsun bunların hepsi aynı durumda
ozi bakma sakatlandı oynamadıda yırttı paçayı ama cenkde aynı dikkatli incelersek ligin başında gene pas oyununu denediğimiz
zamanda performanslarına bakın bunların olcay 2 cenk 5 gol atmış ozide 2 gol atmış ne oldu peki son haftalar düştü bunlar nedeni belli değilmi
ozi sakatlandı ileri uçtaki oyuncularımız çöktü.sonrada formsuz oluyorlar aslında değiller. onların etki alanında değil top ne yaptık canerle inlerle
orta sahadan kendi sahamızdan topu uçurduk ortadaki bütün oyuncuları pasifize ettik resmen en güçlü yerimiz olan kendi orta sahamızın hücumcu bölümünü bypas ettik.sürekli ceza sahasına ortalanan toplardada ileri ucumuz pasif kaldı. ben caner gelmeden önce söylemişdim bizim ceza sahasına orta yapacak oyuncuya ihtiyacımız yok oyuncu yapımız bu şekilde değil bunun bize fayda etmesi bizim stoperlerimizin ileri çıkmasıyla olur ama bizim takımdada stoperler ileri çıkamaz. zaten çıktıkları andada golü atıyorlar. ama kilit maçlarda stoperler çıkamıyor. şimdi caner sakatlandı atiba form tuttu ozi geldi şu andan itibaren takımın oyun şekli istemeden değişecek bundan sonra takıma girdiğinde olcay formsuzmuymuş değilmiymiş anlarız.
messiyi bile al barçadan koy başka takıma bakalım oynayabilecekmi bu tip teknik oyuncular tek başlarına oynayamaz
mesela CR öyle değil onu hangi takıma koyarsan koy leblebi gibi atar. Cenkin top tekniği yok top kontrolü yok tek vuruş oyuncusu
o nedenlede ozi gitti oda durdu. abounun top tekniği adam geçmesi iyi top kontrolü idare eder son vuruş bitiriciliği yok ama
elimizde ayrı telde oynayan hücum oyuncuları var. Bence marcelloyu forvete evirsek bunların hepsinden fazla
gol atar oyun bilgisi yer tutması bunlardan daha iyi.

Çevrimdışı Necmi

bunu görünce bir kıyaslama yapayım diye bir tümer metine bakayım dedim hem asist hem gol ortalamasının daha iyi olduğunu gördüm.aklına forvet arkası sağ açık sol açık mevkilerinde olcaydan efektif şu var diyebileceğimiz kim var acaba.alex hagi belki atıf şeysu bide yeni yeni visca olabilir. ozi ile kıyaslasak ondanda önde olabilir.
tümer kanat değildi ama forvet arkası oynuyordu forvet arkası için bu performans kötü performansdır.
tümeri sosa gibi görebiliriz yada sergen gibi serbest dolaşan bir on numara ileri ucun her tarafına gider dağıtıcı özellikte
oyuncular hagi gibi alex gibi oyuncular farklı versiyon onlar forvet arkası direk kanatlara kaymazlar yüksek teknik ve iş bitiricilik vardır.
messi aslında kanat olarak geçer ama ben onu hiç kanat oynarken görmedim direk forvet arkası bir oyun şekli var
biz olcayı doğru şekilde kullanmıyoruz o bir nevi yardımcı forvet aslında dağıtıcı özelliği olan tekniği yüksek kutu içinde çok rahat haraket edebilen futbolu zekayla oynayan oyuncu ama onu kanata gönderirsen orta açamaz kanattan oyun kuramaz zaten o nedenlede sürekli kutuya kaçardı

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Bu arada Gg yi bugun cok iyi gördum abi baya toparlamış :sevinc
bilmiyorum maçı izlemedim bir arkadaşın kendini ateşe atmasına tanık olmaya gittik :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Evet GG biraz toparlanmış ve hırslı oynadı ben beğendim... Bi ara sert foul yapıldı gibi geldi bana dizini tutuyordu ben 'eyvah tamam' dedim ama maşallah birşeyi yoktu... Mister ego Oğuzhan'ı 2nci devre oynatmayınca öyle sevindim ki  :) valla korkuyorum bizimkiler oynayınca... He bir de ne diye 85'lerde Cenki oyuna alır hala anlamış değilim...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Olcay'a yapılanları kınıyorum, Beşiktaş taraftarına yakışmaz böyle davranışlar;
hoca kadroya almış ve oynatıyorsa bize sadece desteklemek düşer, kapasitesi ne olursa olsun!

Bunu da buraya bırakayım  :bandit:
twitter.com/dedikodubjk/status/797567044745121792
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Gökhan İnler yarın Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası'nda...

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı alimm

Arkadaş ortamlarımda Olcay'ı belkide en çok savunan insanımdır ben. Ne kadar kötü oynasa da takımın temel taşlarından biri olduğunu düşünürüm her zaman. Fakat...

Benim bildiğim Olcay 2 maç kötü oynar sonra 2 tane tıkıştırır kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay takımı ateşlemek için kendini heba ederdi.
Benim bildiğim Olcay çok kötü oynasa dahi koşar, basar, canını dişine takar kendini parçalardı.
Benim bildiğim Olcay hiçbir şey yapamasa bile suratındaki hırstan dolayı kendini affettirirdi.
Benim bildiğim Olcay atamasa bile pozisyona girmek için canını dişine takardı.

Fakat bu sene bu adamda bunların hiçbiri yok..

Bu sene performansı yüzünden 11'den çıkan, mevkisinde devşirme adamların oynamasına rağmen sonradan bile oyuna giremeyen, oynasa dahi eski hırsından eser olmayan bir adam var sahada. Geçtim gol atmasını pozisyona giremiyor, girmek için çaba bile gösteremiyor.

Keşke biraz oynasa, keşke biraz hırslansa.. Hırslansa da pozisyona girip yine atamasa ama yok, yapamıyor, yapmıyor.

Ben bu adamdaki moral ve performans düşüklüğünü taraftar tepkisinden çok medyada mevkisi hakkında çıkan transfer haberlerinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Kerim için de geçerli fakat Olcay daha duygusal bir adam. Yada takıma daha bağlı diyelim. İster istemez üzülüyodur. Şimdiden konuşulan yok Töre geri gelecek, yok Depay gelecek vsvs. Gönülden takıma bağlı hangi adam üzülmez ki bu yerine alınması düşünülen adamların daha 10. haftadan konuşulmasına?

Şu haliyle ne kadar istemesem de sene sonu yapılacak bir kanat transferi ve Gökhan'ın dönmesi ile muhtemelen bir alman takımına gidecektir. Hertha istiyor diye okumuştum bir yerlerde.

Ah be Olcay, çok kızarım, çok söylenirim ama çok severim lan seni. Azcık oyna şu topu be birader. Oyna ki kal şu takımda, oyna ki efsanelerden biri ol yap jübileni ulan şurada. Harbi üzülüyorum bu adamın durumuna..

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı worns

Olcay aslında bu sezona çok kötü başlamadı. Yeni oyun kurgusu arayışları onu ilk 11'den uzaklaştırdı. Bu durum motivasyon düşüşüne ve formsuzluğa neden olmuş olabilir. (Bugünkü maçı izlemedim.)

Diğer yandan Olcay bir hamle oyuncusu değil. Belki koşu kapasitesini, defansif direnci arttırmak için önde olduğumuz ŞL maçlarında ya da derbilerde düşünülebilir. Bunun dışında 1.planda olmadığında genelde maçın gidişatını değiştirmek için işlevli bir oyuncu olamayacaktır. Şenol Hoca da böyle düşünüyor olmalı ki kulübedeyken onu tercih etmiyor.

Bu olgular bir tarafa ıslıklanmasını forum geneli gibi kızgınlıkla karşıladım. 4 seneden fazla süredir formamızı giyen, şampiyonluğa azımsanmayacak katkısı olmuş bir oyuncu. Kötü bir dönem geçirebilir, katılmasam da bazı arkadaşların iddia ettiği gibi takımın gerisinde de kalmış olabilir. Şimdiye kadar yaptıkları fazlasıyla saygı duyulmasını gerektiriyor. Ben Olcay'ın daha uzun süre kadroda olacağını düşünüyorum ve isterim. Teknik sınırlılıklarına rağmen oyun zekasının, pozisyon bilgisinin takımın hücum sürekliliğine görünenden fazla katkısı olmuştur hep. Yakın zamanda ilk 11'de de Olcay-Quaresma kanatlarını tekrar göreceğimizi sanıyorum. Atiba-Ozi-Tolgay orta sahasıyla en çıkar yol bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yoo bence kadro kalitesiyle alakalı değil şu andaki oyun şeklimiz olcayı pasifize etti
aslında olcay diye konuşuyoruz ama sadece sorun o değilki ozi olsun cenk olsun bunların hepsi aynı durumda
ozi bakma sakatlandı oynamadıda yırttı paçayı ama cenkde aynı dikkatli incelersek ligin başında gene pas oyununu denediğimiz
zamanda performanslarına bakın bunların olcay 2 cenk 5 gol atmış ozide 2 gol atmış ne oldu peki son haftalar düştü bunlar nedeni belli değilmi
ozi sakatlandı ileri uçtaki oyuncularımız çöktü.sonrada formsuz oluyorlar aslında değiller. onların etki alanında değil top ne yaptık canerle inlerle
orta sahadan kendi sahamızdan topu uçurduk ortadaki bütün oyuncuları pasifize ettik resmen en güçlü yerimiz olan kendi orta sahamızın hücumcu bölümünü bypas ettik.sürekli ceza sahasına ortalanan toplardada ileri ucumuz pasif kaldı. ben caner gelmeden önce söylemişdim bizim ceza sahasına orta yapacak oyuncuya ihtiyacımız yok oyuncu yapımız bu şekilde değil bunun bize fayda etmesi bizim stoperlerimizin ileri çıkmasıyla olur ama bizim takımdada stoperler ileri çıkamaz. zaten çıktıkları andada golü atıyorlar. ama kilit maçlarda stoperler çıkamıyor. şimdi caner sakatlandı atiba form tuttu ozi geldi şu andan itibaren takımın oyun şekli istemeden değişecek bundan sonra takıma girdiğinde olcay formsuzmuymuş değilmiymiş anlarız.
messiyi bile al barçadan koy başka takıma bakalım oynayabilecekmi bu tip teknik oyuncular tek başlarına oynayamaz
mesela CR öyle değil onu hangi takıma koyarsan koy leblebi gibi atar. Cenkin top tekniği yok top kontrolü yok tek vuruş oyuncusu
o nedenlede ozi gitti oda durdu. abounun top tekniği adam geçmesi iyi top kontrolü idare eder son vuruş bitiriciliği yok ama
elimizde ayrı telde oynayan hücum oyuncuları var. Bence marcelloyu forvete evirsek bunların hepsinden fazla
gol atar oyun bilgisi yer tutması bunlardan daha iyi.
Marcelo yanlışlıkla stoper olmuş galiba abi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tümer kanat değildi ama forvet arkası oynuyordu forvet arkası için bu performans kötü performansdır.
tümeri sosa gibi görebiliriz yada sergen gibi serbest dolaşan bir on numara ileri ucun her tarafına gider dağıtıcı özellikte
oyuncular hagi gibi alex gibi oyuncular farklı versiyon onlar forvet arkası direk kanatlara kaymazlar yüksek teknik ve iş bitiricilik vardır.
messi aslında kanat olarak geçer ama ben onu hiç kanat oynarken görmedim direk forvet arkası bir oyun şekli var
biz olcayı doğru şekilde kullanmıyoruz o bir nevi yardımcı forvet aslında dağıtıcı özelliği olan tekniği yüksek kutu içinde çok rahat haraket edebilen futbolu zekayla oynayan oyuncu ama onu kanata gönderirsen orta açamaz kanattan oyun kuramaz zaten o nedenlede sürekli kutuya kaçardı
Bu Konuda katılıyorum abi Olcayi kanat forvet veya 2.ci forvet gibi oynatmak gerekiyor , dedigin gibi Kutu içerisinde etkili ve surekli iceri kaçıyor

Adamda Bir kanat oyuncusunda olmasi gereken hic bir özellik yok :alala:

Orta - Sut - Adam eksiltme - Calim vs hiçbiri yok :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Geçmişle yaşayani gelecek durter.
Olcay'in devri bitti, daha fazla birbirimize zarar vermeden en iyisi anlaşarak ayrilmali.

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçmişle yaşayani gelecek durter.
Olcay'in devri bitti, daha fazla birbirimize zarar vermeden en iyisi anlaşarak ayrilmali.
Buna 8 maçlamı karar verdin? 138 maç 34 gol 26 asist yapan adamı 8 maçta formu düştü diye gönder.(8 maçta 2'de golü var, Aboubakar'ın 3 golü var) olaya duygusal yaklaşan sizsiniz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkes formsuz olabilir ama kimse ben koşmuyorum mücadele etmiyorum diyemez helede üstünde Beşiktaş forması varken,  Olcay'ın yaptığı da tam olarak bu koşmamak mücadele etmemek, bu minvalde yapılan eleştiriler ve protestolar doğrudur. Hazırlık maçında 10 bini aşkın insan gelecek sen elin belinde top oynayacaksın yok öyle yağma ve bunu bir maçtır yapmıyor uzun zamandır böyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Olcayın kalitesi buydu hala bu.O zaman kadro kalitesi çok düşüktü sırıtmıyordu.2-3 sene kadro toparlandı kalite yükseldi defoları göze batmaya başladı.Adam ıslıklanmayı haketmiyor ki zaten yapabildikleri bu hep böyleydi.

Edit:Beşiktaşın hücum hattına kimi koysak 140 maç o istatistiğe yaklaşır zaten Burhan Eşer'de yapardı onları
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 11:35:29 Renton ]
See you in another life,brother.

Çevrimdışı mellfred

olcay'ı aldığımızda 25 yaşındaydı. biz aldığımızda alman 2. liginde oynuyordu ve piyasa değerini civarında bir parayla 800k euroya aldık
yani 25 yaşına kadar bir varlık gösteremeyen adam bizde şampiyonluğa katkı sağlayacak performans verdi ve kariyerinin zaten zirvesini yokladıı
şu sıralar 30 yaşında olsa gerek ve bence performasnı değil kariyeri düşüyor
aynı zamanda artık al ver yapan bir takım da değiliz ki olcay bire bir de ters ayakla yakalanmamışsa eğer asla adam geçebilecek ne teknikte ne de fizikte bir adam
yani olcay koşmuyor oynamıyor eleştirileri hatalı. bu adamın takımdaşlığını eleştirmek ise ciddiyetsizliktir

Çevrimdışı brkntcnr

Hazırlık maçında bir oyuncuyu ıslıklamak dünyanın en saçma işi ama Totti' lerin, De Rossi' lerin gidip tribüne bizzat hesap verdiği bir dünyada Olcay' da ıslıklandığı için üzülmeyecek. Olcay' ı en çok sevenlerden biriyim hatta sezon başında 11 lere direkt yazdığım isimdi. Ama Sol bek olan Caner' den, Adriano' dan, santrafor olan Aboubakar' dan formayı alamıyorsa kusura bakmasın dönüp biraz da kendine bakacak. Aynı şey Kerim ve Aras için de geçerli. Şu kanat rotasyonunda forma alamayan oyuncu zaten bu takımın kalitesinde değildir. Töre bile şuan Premier Lig' den buraya gelmek için can atarken Olcay' ın bu durumda olması can sıkıcı. Umarım devre arası bahsedildiği gibi Visca transferi gerçekleşir.

Çevrimdışı murat

Olcayın kalitesi buydu hala bu.O zaman kadro kalitesi çok düşüktü sırıtmıyordu.2-3 sene kadro toparlandı kalite yükseldi defoları göze batmaya başladı.Adam ıslıklanmayı haketmiyor ki zaten yapabildikleri bu hep böyleydi.

Edit:Beşiktaşın hücum hattına kimi koysak 140 maç o istatistiğe yaklaşır zaten Burhan Eşer'de yapardı onları
liste yapsak çok uzun bir liste olur onun için bir pektemek desek yeterli olur.

Çevrimdışı Renton

liste yapsak çok uzun bir liste olur onun için bir pektemek desek yeterli olur.
Pektemek devamsız oynadı ara ara oynadı düzenli de oynamadı ona rağmen 151 dk/1 gole katkı etmiş ligte tamam forvet adam ama çok büyütmeye gerek yok o istatistiği
See you in another life,brother.

Çevrimdışı underworld

Buna 8 maçlamı karar verdin? 138 maç 34 gol 26 asist yapan adamı 8 maçta formu düştü diye gönder.(8 maçta 2'de golü var, Aboubakar'ın 3 golü var) olaya duygusal yaklaşan sizsiniz.
@Renton ,kardeşimiz cevabı vermiş.

Çevrimdışı underworld

Bu takım artık kabuk değiştiriyor ve bu duruma ayak uyduranlar yola devam ederken ,uyduramayanlar ise vahşi doğada  hayatlarını sürdüremiyor.Bu durum maalesef ki kaçınılmaz bir son.

Çevrimdışı Kalyoncu

Pektemek devamsız oynadı ara ara oynadı düzenli de oynamadı ona rağmen 151 dk/1 gole katkı etmiş ligte tamam forvet adam ama çok büyütmeye gerek yok o istatistiği
Olcay şahan>> 40 maç 7 gol 6 asist
Q7>>35 maç 4 gol 10 asist
Q7'i yere ğöğe sığdıramıyoruz geçen seneden beri diğer şahısı göme göme bitiremedik yetmedi ıslıklıyoruz felan.
Q7'nin yeteneklerini düşününce Olcay çok büyük işler yapıyor. Tekrar form tutacaktır Avrupa şampiyonası dönüşüne bağlıyorum. Şimdi kanat transferi istiyoruz ya yarın bigün bilmediğimiz bir futbolcu bu istatistikleri yapmış alalımmı desek herkes Uuu Vuuu süper süper felan der.

Çevrimdışı underworld

Olcay şahan>> 40 maç 7 gol 6 asist
Q7>>35 maç 4 gol 10 asist
Q7'i yere ğöğe sığdıramıyoruz geçen seneden beri diğer şahısı göme göme bitiremedik yetmedi ıslıklıyoruz felan.
Q7'nin yeteneklerini düşününce Olcay çok büyük işler yapıyor. Tekrar form tutacaktır Avrupa şampiyonası dönüşüne bağlıyorum. Şimdi kanat transferi istiyoruz ya yarın bigün bilmediğimiz bir futbolcu bu istatistikleri yapmış alalımmı desek herkes Uuu Vuuu süper süper felan der.
Başkalarını bilmem ama kendi adıma Q7'yi benim kadar eleştiren ve eleştirecek olan başka biri daha yok.

Etiketler: