Olcay'ın ciddi manada bir düşüş yaşadığını düşünmüyorum. Zira Olcay üç aşağı beş yukarı bu malesef. Takımın toparlanma ve geçiş döneminde tabiki katkısı olmuştur. Ancak kadro kalitesindeki yükselme Olcay'ın seviyesini iyice ortaya çıkarmıştır.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yoo bence kadro kalitesiyle alakalı değil şu andaki oyun şeklimiz olcayı pasifize etti
aslında olcay diye konuşuyoruz ama sadece sorun o değilki ozi olsun cenk olsun bunların hepsi aynı durumda
ozi bakma sakatlandı oynamadıda yırttı paçayı ama cenkde aynı dikkatli incelersek ligin başında gene pas oyununu denediğimiz
zamanda performanslarına bakın bunların olcay 2 cenk 5 gol atmış ozide 2 gol atmış ne oldu peki son haftalar düştü bunlar nedeni belli değilmi
ozi sakatlandı ileri uçtaki oyuncularımız çöktü.sonrada formsuz oluyorlar aslında değiller. onların etki alanında değil top ne yaptık canerle inlerle
orta sahadan kendi sahamızdan topu uçurduk ortadaki bütün oyuncuları pasifize ettik resmen en güçlü yerimiz olan kendi orta sahamızın hücumcu bölümünü bypas ettik.sürekli ceza sahasına ortalanan toplardada ileri ucumuz pasif kaldı. ben caner gelmeden önce söylemişdim bizim ceza sahasına orta yapacak oyuncuya ihtiyacımız yok oyuncu yapımız bu şekilde değil bunun bize fayda etmesi bizim stoperlerimizin ileri çıkmasıyla olur ama bizim takımdada stoperler ileri çıkamaz. zaten çıktıkları andada golü atıyorlar. ama kilit maçlarda stoperler çıkamıyor. şimdi caner sakatlandı atiba form tuttu ozi geldi şu andan itibaren takımın oyun şekli istemeden değişecek bundan sonra takıma girdiğinde olcay formsuzmuymuş değilmiymiş anlarız.
messiyi bile al barçadan koy başka takıma bakalım oynayabilecekmi bu tip teknik oyuncular tek başlarına oynayamaz
mesela CR öyle değil onu hangi takıma koyarsan koy leblebi gibi atar. Cenkin top tekniği yok top kontrolü yok tek vuruş oyuncusu
o nedenlede ozi gitti oda durdu. abounun top tekniği adam geçmesi iyi top kontrolü idare eder son vuruş bitiriciliği yok ama
elimizde ayrı telde oynayan hücum oyuncuları var. Bence marcelloyu forvete evirsek bunların hepsinden fazla
gol atar oyun bilgisi yer tutması bunlardan daha iyi.