Geçen sene lig avrupa bazında alıyorum olcay 200dk/1 -quaresma 160/1 gol.Islıklanmasına karşı olduğumu zaten söyledim yapabilecekleri bu.Olcayın da özellikleri farklı ceza alanına iyi girer boş alanları güzel yakalar ama atamaz.Quaresmanın sıkıntılar zihinsel zaten onun hepimiz farkındayız.Takımda 4 kanat oyuncusu var q7-aras-olcay-kerim bunlardan 3'ü oynamıyorsa sıkıntı hoca da değildir.
işte senin futbol görüşün sonrada kalkıp eleştiri yapıyorsun bak saydığın 4 adam dördü birden düştüyse burda suç oyuncuda
değildir. Hepsi pas oyunu oynuyor oyunu ileri yıkan ve orda etkili olan oyuncular buna ozi ve cenkide dahil edebilirsin tamamı
oyundan düştüyse burda tek suçlu aranır oda hoca. demekki bunları oyuna sokacak sistemi oynatmıyor.
bir anda tüm oyuncular düşmez oyundan hoca bu sene savunmaya çekilip kontra oynamaya çabalıyor sonuç ne
kontra yakaladıklarımızı bile değerlendiremiyoruz neden peki çünkü kontra oynayacak oyuncumuz yok. abou ile cenkle
quaresmayla kontra kaç gol kaçırdık bir hesapla sezon başından beri hoca sistemi kötü kurdu oturtamıyorda suçlu oyuncular oldu.
hep dedim yazında lig başladığındada orta yaparak oynarsak biz çökeriz takım kalitesi yinede yukarda olduğu için bir şekilde idare ediyoruz.
biz artık oyunu rakip sahaya yıkmıyoruz bunun sonucuda ilerdeki oyuncular etkisiz kalıyor. Atiba bile geçen seneki atiba değil
olcayı günah keçisi yapıyorsunuzda cenkin olcaydan farklı nesi var. quaresma ne kadar götürecek ilerdeki oyun temposunu
ileriye bütün toplar quaresmaya atılıyor ondan birşeyler yapması bekleniyor bu nereye kadar gider.
hocanın tek derdi topu kanatlar getirsin içeri ortalasın biri hocaya söylemeli içerde o topu değerlendirecek oyuncumuz yok
şapkadan tavşan çıkartmaya gerek yok artık hava hakimiyeti olan stoperlerimiz gol atıyor bu bile yanlış giden şeyi
gösteriyor demekki hücum oyuncularımızın yeteneklerine göre oynamıyoruz.
kutuda sow webo gibi oyuncun varsa caner iş görür bizde görmez herkes caneri övüyor tamam elinden geleni yaptı her maç en az on tane
orta açtı kutuya eee peki ne oldu o ortalar. istersen 100 tane aç senin orda ona vuracak oyuncun olmadıktan sonra neye yarar
bu arada onu yapacak tek oyuncumuz talisca oda geldiğinde kafasına soktu içeri