Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144361 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Renton

Olcay şahan>> 40 maç 7 gol 6 asist
Q7>>35 maç 4 gol 10 asist
Q7'i yere ğöğe sığdıramıyoruz geçen seneden beri diğer şahısı göme göme bitiremedik yetmedi ıslıklıyoruz felan.
Q7'nin yeteneklerini düşününce Olcay çok büyük işler yapıyor. Tekrar form tutacaktır Avrupa şampiyonası dönüşüne bağlıyorum. Şimdi kanat transferi istiyoruz ya yarın bigün bilmediğimiz bir futbolcu bu istatistikleri yapmış alalımmı desek herkes Uuu Vuuu süper süper felan der.
Geçen sene lig avrupa bazında alıyorum olcay 200dk/1 -quaresma 160/1 gol.Islıklanmasına karşı olduğumu zaten söyledim yapabilecekleri bu.Olcayın da özellikleri farklı ceza alanına iyi girer boş alanları güzel yakalar ama atamaz.Quaresmanın sıkıntılar zihinsel zaten onun hepimiz farkındayız.Takımda 4 kanat oyuncusu var q7-aras-olcay-kerim bunlardan 3'ü oynamıyorsa sıkıntı hoca da değildir.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bilmiyorum maçı izlemedim bir arkadaşın kendini ateşe atmasına tanık olmaya gittik :D

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat

Başkalarını bilmem ama kendi adıma Q7'yi benim kadar eleştiren ve eleştirecek olan başka biri daha yok.
doğru olan eleştirmek zaten ıslıklamak değil.adam zaten iyi olmadığı için yedek kalıyor hazırlık maçıda bu amaçla yapılıyor oyuncuları hazırlamak veya hazır tutmak için oyuncuları ıslıklamak için değil.

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkalarını bilmem ama kendi adıma Q7'yi benim kadar eleştiren ve eleştirecek olan başka biri daha yok.
O zaman sana özel şöyle birşey yapalım madem istatistik üzerinden gidiyoruz herkes yapar diyoruz. Burhan eşere kadar düşürdük.
Oğuzhan özyakup>>115 maç 21 gol 22 asist
Gökhan töre >>82 maç 12 gol 19 asist
Olcay Şahan tamam formu çok düşük bu sezona çok kötü başladı hırsı,azmi,heyecanı kayboldu ama bu yaptıklarını küçümsemeye hadi 8 maç çok kötüydü gönderelim hemen gitsin diyecek kadarda değil ve en önemli husus ıslıklayacak kadar hiç değil. 8 maç yahu 8 maç geçen sene 17 maç José Sosa ya söylenmedik laf kalmadı bu forumda. Formunu tuttu yoluna baktı.

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçen sene lig avrupa bazında alıyorum olcay 200dk/1 -quaresma 160/1 gol.Islıklanmasına karşı olduğumu zaten söyledim yapabilecekleri bu.Olcayın da özellikleri farklı ceza alanına iyi girer boş alanları güzel yakalar ama atamaz.Quaresmanın sıkıntılar zihinsel zaten onun hepimiz farkındayız.Takımda 4 kanat oyuncusu var q7-aras-olcay-kerim bunlardan 3'ü oynamıyorsa sıkıntı hoca da değildir.
Herkes formsuz olabilir bundan doğal ne var. 8 maç oynamış ve sonunda gönderelim gitsin ıslıklayalım bunlar yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Zaten yedek herkes farkında bu durumun cezasınıda kulübede oturarak çekiyor. Burhan eşer kıyasınıza hiç girmiyorum.

Çevrimdışı sozkul

Olcay ağlamış bugün öyle söyleniyor. Ne olursa olsun takım kötü gitmiyo kaos yok durduk yere neden kriz çıkarıyor bizim taraftar anlamış değilim. Her futbolcunun kötü dönemleri olabilir biraz anlayış göstermek lazım

Acaba hazırlık maçına giden taraftar profili ile mi alakalı? Biz iki arkadaş kombinelerimizi kızıma ve onun arkadaşına devrettik, bence orada çoğunluk ergendi, gerçek anlamda ergen yani. Başka açıklama yapamıyorum, çünkü hazırlık maçı, Olcay uzun süredir oynamıyor, kısa süreler aldı ve kötü oynadı ama onun yüzünden maç kaybetmedik.
İlk tespitim doğru değilse ilk defa 0-2 geriye düştüğümüz için olmuş olabilir diyorum, neden buysa biz ayvayı yedik, taraftar profilimizin GS seviyesine düşmüş olması demektir bu ki, gerçekten ayvayı yedik, ilk zorlandığımız geriye düştüğümüz dönemde taraftar takımın içine edecek demektir bu

Çevrimdışı sozkul

Olcay'ı ıslıklayan bölümdeki taraftar proflini görseydiniz, bu ıslıkları pek kaale almazdınız. Yaş ortalaması en fazla 20 ve eline her fırsat geçtiği zaman küfreden bir topluluktu ben onlar adına utandım. Millet çocuğunu,kardeşini alıp gelmiş ayıptır. Bilet devrediliyor bu insanlara keyif almak yerine diğer insanların seyir zevkini bozuyorlar. Olcay'a da bize de sabır.

Demekki tanımadığımız insanlara bilet devretmeyeceğiz artık, boş kalsın daha iyi

Çevrimdışı Gokhan-

Acaba hazırlık maçına giden taraftar profili ile mi alakalı? Biz iki arkadaş kombinelerimizi kızıma ve onun arkadaşına devrettik, bence orada çoğunluk ergendi, gerçek anlamda ergen yani. Başka açıklama yapamıyorum, çünkü hazırlık maçı, Olcay uzun süredir oynamıyor, kısa süreler aldı ve kötü oynadı ama onun yüzünden maç kaybetmedik.
İlk tespitim doğru değilse ilk defa 0-2 geriye düştüğümüz için olmuş olabilir diyorum, neden buysa biz ayvayı yedik, taraftar profilimizin GS seviyesine düşmüş olması demektir bu ki, gerçekten ayvayı yedik, ilk zorlandığımız geriye düştüğümüz dönemde taraftar takımın içine edecek demektir bu

İlk paragraf, ergendir ne yapsa yeridir.

İkinci paragraf ise korku filmi gibi abi, bunu ben de merakla bekliyorum bakalım ne olacak.Elbet yenileceğiz, elbet bu namağlup süresi bozulacak ve o dönem ki taraftarın tutumu şampiyon olup olmayacağımızı belirleyecektir.
Takım kabuk değiştiriyor, bir üst sınıfa evriliyoruz buna ayak uydurmayı beceremeyen futbolcular gitsin, sonuçta profesyonel klübüz diyebiliyorken.

Taraftarın da bu kabuk değişimine ayak uydurması lazım, taraftarlığı, taraf olmayı beceremeyen çeksin gitsin  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Renton

Herkes formsuz olabilir bundan doğal ne var. 8 maç oynamış ve sonunda gönderelim gitsin ıslıklayalım bunlar yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Zaten yedek herkes farkında bu durumun cezasınıda kulübede oturarak çekiyor. Burhan eşer kıyasınıza hiç girmiyorum.
Bende diyorum ki ıslıklamak yanlış ama zaten bu adam bu takımın kalitesinde değil 4 sene önce samet aybaba döneminin oyuncusu etrafında sinan kurumuş,pektmek,uğur boral,eneramo varken oynardı.Şuan takımın ayarına uymuyor buda oyuncunun kendi suçu değil kabiliyeti yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Futbolcu da insandır.İnsanların olduğu gibi futbolcuların da zor zamanları olur . Olcay sorumsuz , gamsız bir futbolcu değil. O da farkında işlerin istediği gibi gitmediğinden ve bu durumdan kendisi de rahatsız . Bir insana zor anında sırt çevirenler, tekmeyi basanlar umarım hayatlarında benzeri bir pozisyona düşmezler , düşerlerse de umalım ki çevresindekiler sırt çevirip tekmeyi basmasınlar.
Herkese standart yaklaşım sergilenemez. Herkesin karakteri vereceği tepki farklıdır. Cr7 ,Totti veya başka bir futbolcuya gösterilen tepkiden çıkılarak Olcay'a yapılan yaklaşım haklı gösterilemez.

Çevrimdışı murat

Bende diyorum ki ıslıklamak yanlış ama zaten bu adam bu takımın kalitesinde değil 4 sene önce samet aybaba döneminin oyuncusu etrafında sinan kurumuş,pektmek,uğur boral,eneramo varken oynardı.Şuan takımın ayarına uymuyor buda oyuncunun kendi suçu değil kabiliyeti yok.
kabiliyeti yok ve beşiktaşta oynamış 140 maçta 70 gole direk katkı vermiş.bide kabiliyetli olsaydı neler olurdu merak ediyorum.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Renton

kabiliyeti yok ve beşiktaşta oynamış 140 maçta 70 gole direk katkı vermiş.bide kabiliyetli olsaydı neler olurdu merak ediyorum.
25 yaşında almanya 2.ligte oynayan bir adam.Almanyadan getireceğin hiçbir oyuncu düşük performans vermez zaten.Tolga ciğerci,mehmet ekici,tolgay arslan gelseydi hakan,kerem demirbay.Fark bu zaten orada hakan hariç büyük takımda oynayan yok.Pektemeğe salladık 2 yıl boyunca bende diyorum ki oynadığı zaman içerisinde bile adam daha fazla katkı yapmış olcaydan.140 maçta 60 gol katkısı var çok büyük bir istatistik değil en fazla yaptığı aybaba dönemi o sene zaten çarpışıyorduk 63 atmıştık

Çevrimdışı Gokhan-

gaiba geliyoo...

Düşünürüz düşünürüz, hemen gelsinler keselim sözü düğün masrafları ve ev dayama döşeme de bize ait olsun, üstüne de 1-2 bir şeyler ateşler alırız Visca'yı..

Çevrimdışı alimm

Düşünürüz düşünürüz, hemen gelsinler keselim sözü düğün masrafları ve ev dayama döşeme de bize ait olsun, üstüne de 1-2 bir şeyler ateşler alırız Visca'yı..

ilerde kerim de bizi düşündürmesin... :s20: :s20:

Çevrimdışı murat

25 yaşında almanya 2.ligte oynayan bir adam.Almanyadan getireceğin hiçbir oyuncu düşük performans vermez zaten.Tolga ciğerci,mehmet ekici,tolgay arslan gelseydi hakan,kerem demirbay.Fark bu zaten orada hakan hariç büyük takımda oynayan yok.Pektemeğe salladık 2 yıl boyunca bende diyorum ki oynadığı zaman içerisinde bile adam daha fazla katkı yapmış olcaydan.140 maçta 60 gol katkısı var çok büyük bir istatistik değil en fazla yaptığı aybaba dönemi o sene zaten çarpışıyorduk 63 atmıştık
pektemeğin istatistiklerinide görseydik.4 sezonda 4 gol gibi birşeydi sanırım.neyse o hala bizim oyuncumuz ,seneye onu oynatırız.

Çevrimdışı Kalyoncu

Fernandes, Almeida, Oğuzhan, Veli,Hilbert,Uğur boral,Holosko var. Enaramo Bilic döneminde geldi ben Sinan kurumuşun forma giydiğini hatırlamıyorum düzeltmeleri yapayım. Bu sene formsuz oluşu oyun sistemiyle alakalı Cenk tosunda aynı durum, gomez kalmış olsada aynı durum söz konusu olabilirdi.

Çevrimdışı Gokhan-

ilerde kerim de bizi düşündürmesin... :s20: :s20:

Visca biz de Başakşehir'de gösterdiği performansı göstersin de, gerisi önemli değil.

O da inşallah Visca gibi sivrilir orada, biz de yapamadı orada başarılı olsun, üzülmem yani :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrarlıyorum herkes formsuz olabilir ama sahada mücadeleden kaçamaz, bu ayrımı neden fark edemiyorsunuz? Parası mı yatmıyor? Hayır, evlendi mi mutlu mu? Evet, geçen sene şampiyon olmadık mı? Olduk, bu neyin tavrı o zaman? 34 yaşında Quaresma canını dişine takıyor milli maçlara gidip geliyor bu beyefendi koşmaya üşeniyor sonra biz de duygusallık yapıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Egos

futbolcu ıslıklayan, küfürlü tezahüratlarda ısrar eden tayfa tabiri caizse "yetmez yıldırım demirören" tayfası. sezon başında transferi yapılsaydı samirnasrisporlu olacak, takımı ile övünürken bunu dayanak seçecek bir güruh. görüyorum ki neredeyse kimse bu adamlara itibar etmemiş.

terör estirerek, göz korkutarak azınlık olduklarını saklamaya çabalayan bir kaybeden sürüsünden bahsediyoruz. şimdilik tek amaçları yerlerini sağlamlaştırıp kendileri gibi düşünmeyenleri tribünlerden uzaklaştırmak.

aynı adamlar kadroyu baskı ile şekillendirebileceklerini düşünürler, sorsan tolga'nın kaleyi fabri'ye vermesi kendilerinin eseridir. parasını verdikleri için maç boyunca herkese küfredebileceklerini zannederler; çevrelerindeki aileler, çocuklarıyla gelmiş beşiktaşlılar umurlarında değildir. pahalı transferlere taparlar. beşiktaşlı duruşu dedikleri şey en ufak bir başarı yakalandığında rakipleri aşağılamaktır, bunu da daha önce kötü duruma düştüğümüzde rakiplerimizin bizi aşağılamasını örnek alarak, neredeyse aynı cümlelerle, yaparlar.

hepsi hırslarımızdan besleniyor. içimizde iyi insanlar olduğu gibi kötüleri de mevcut ve seslerini çıkarmak için bizim susmamızı bekliyorlar. gördüğünüz gibi en ufak fırsatları dahi değerlendirmekteler. tüplü başkanlar, sahaya sırtını dönüp kendine türkü söyleyen tribünler, hakkı yedirilen, peşkeş çekilen, aşağılanan beşiktaş ile şu anki durumumuz arasında asırlar yok, besmelesi "feda" olan gerçek beşiktaş taraftarı var.
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 03:56:18 Egos ]

Çevrimdışı alimm

Visca biz de Başakşehir'de gösterdiği performansı göstersin de, gerisi önemli değil.

O da inşallah Visca gibi sivrilir orada, biz de yapamadı orada başarılı olsun, üzülmem yani :)

kaçan balık ya çok daha büyük olursa diye endişelrm...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

:sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :super: :super:
Söyleye söyleye getireceğin kaçıncı oyuncu olacak? :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

pektemeğin istatistiklerinide görseydik.4 sezonda 4 gol gibi birşeydi sanırım.neyse o hala bizim oyuncumuz ,seneye onu oynatırız.
1-2 sayfa önce paylaştım

Etiketler: