10 15 sene mi? Nasıl ön görebiliyorsun o süreyi? Ülkede 2-3 seneyi domine ederiz dedik, ülkede darbe oldu be dostum.
10-15 sene bize domine ettirmezler zaten, rating'ler düşüyor, satışlar azalıyor, bilmemne oluyor derken çekerler aşağı.
Şu önümüzdeki 2-3 seneyi şampiyon kapatsak, muazzam bir iş olur.
abicim 2-3 yıllık başarı bize yeterli geliyorsa koymuşum o zaman FFP'ye. gitmeyelim avrupaya. alalım 10-15 milyonluk adamları. sonra gene feda deriz 4-5 yıl sürünürüz. sonra hooop başa sar. bence bu şekildeki düşünce yapısı tamamen vizyonsuzluk. bizim önümüzü kesecekler diye plan-program yapmayalım mı?
istedikleri kadar bizimle uğraşsınlar, biz yapılması gerekeni yapalım. rating,satış diye ağlayanları da karşımıza alalım, attığımız her gol onlara da gelsin. dirayetli olacağız, kendimizi ezdirmeyeceğiz, gerekirse 3 maymunu oynayacağız gene de biz bir plan doğrultusunda bildiğimizi yapacağız. yapmamız gereken budur.
6,5 milyona 11 tane adam almak transfer başarısıdır, eyvallah. ama bu durum planlı,programlı olduğumuzu göstermez. tekrar söylüyorum, yönetim şu ana kadar eldeki imkanlarla iyi iş yapmıştır. şu anda bu şekilde dominasyon hayalleri kurabiliyorsak başkan ve yönetim sayesindedir. ancak büyük düşünme taraftarıyım.