2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12353332 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Sizce serdar aziz alınmalıymıydı 4.5m a.. Şuanki durumdan daha iyi olunurmuydu??

Alınmaması daha iyi , fark olmazdı zaten. Boşuna 4.5 M € da çöp olurdu.

Çevrimdışı OrhanAker

monchi dediğin adamın 200 kişilik de çetesi var  :bandit:
200 olmazda 100 olur 50 olur yeterki gelsin.
nelere para vermedik bu zamana kadar..

Çevrimdışı Berat

O ney

En son olarak 2000'lerin başında Köyiçi'nde görülmüştür.

Çevrimdışı tuncaboylu

diyelim ki iyi bir kaleci ve sağlam bir stoper almış olsaydık; bu sefer hangi bölüm eksik derdik? yanlış anlaşılmasın "stoper ve kaleci alındı hala bıdı bıdı yapıyorlar, doyumsuz bu taraftar" anlamında demiyorum. ileriye yönelik planlama en basitinden temel olarak bu şekilde yapılmalı. 3 yıldır en gözle görülür eksikliklerimiz bu bölgelerde.  yönetim "stoper ve kaleci alalım da daha sonra fırsat olursa kanat rotasyonuna kalite katarız" diye düşünmeliydi.biz haftalarca nasriyle uğraştık. he, nasriyle uğraşırsın tabi de önceden cebine stoperi de koyarsın. hakikaten hayret bir şey yani. bu maalesef plansızlığın göstergesi.

ben halen şampiyonlukta 1 numaralı favori olduğumuzu düşünüyorum, ancak önümüzdeki belki de 10-15 yılı domine edebileceğimiz bir fırsat vardı ortada. bu şekilde giderse başarılarımız dönemsel kalacak (2-3 yıllık max). bundan 15-20 yıl sonra bu içinde bulunduğumuz yılları metin-ali-feyyaz dönemini andığımız gibi (hatta fazlasıyla) anma fırsatını kaçırıyoruz. gsnin 96-00 arası yaptıklarını yapabilirdik. üstelik futbol endüstrisinin bu kadar büyüdüğü dönemde yapsak, hem ekonomik hem de popülarite bakımından başımızı alır giderdik.

umarım "bu transferler ligde şampiyonluk için yeterli, bu yıl şampiyon olalım da seneye biraz paraya kıyarız" demişlerdir en azından. şu ana kadar başkan ve yönetimden tüm bu eleştirilerime rağmen memnunum. ama seneye kulağım her türlü bahaneye kulağım kapalı olacak.

10 15 sene mi? Nasıl ön görebiliyorsun o süreyi? Ülkede 2-3 seneyi domine ederiz dedik, ülkede darbe oldu be dostum.

10-15 sene bize domine ettirmezler zaten, rating'ler düşüyor, satışlar azalıyor, bilmemne oluyor derken çekerler aşağı.

Şu önümüzdeki 2-3 seneyi şampiyon kapatsak, muazzam bir iş olur.

Çevrimdışı Savaş

Bu sene kiralık olup seneye gidecek olan bir Abobacar bir de Atinc mi var şimdi?

Neyse seneye bir kaleci bir forvet 2 de stoper aldik mi tamamdır :D Dejavu yemin ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Dursun Ozbek istemis. Sigdursun.

yakında tribünler bağırır

Özbek Dursun Sigtursun gitsin  :kop: :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Sizce serdar aziz alınmalıymıydı 4.5m a.. Şuanki durumdan daha iyi olunurmuydu??

Yoh daha kotu olurdu. Alexis kalmaliydi, ben dedim ama daha iyisini alamazlar diye dinlemediniz beni, delisiyiz forumun tamam ama isid teroristi gibi sakalim var yahu gene dinletemedim

Çevrimdışı legendmaster

bana göre alınmaması doğru serdar beş para etmez 4,5 m vermek salaklıktan başka bir şey değil

Çevrimdışı Darkeagle

Kulüp tarafından "transferlerimiz tamamlanmıştır" gibi bir resmi açıklama olmadan hala umudumu korumaktayım. Bir stoper gelecek, yoksa her puan kaybından sonra stoper alınmadı diye eleştiriler artacak. Başkan bunu tahmin ettiği için mutlaka bir stoper transferi yapacaktır diye pollyanna takılıyorum.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı OrhanAker

Önemli olan monchi gibi adamdan ziyade
onun gibi bir adama o şekilde yetki verilmesi
yani bizim yönetim şekillerimiz buna müsaade etmiyor bir süre sonra
Yönetim şekilleri konusunda haklısın ama elzem böyle bir departman.
Beşiktaş A.Ş. değilmi getireceksin ceo gibi çalışacak.

Çevrimdışı mylife1903

diyelim ki iyi bir kaleci ve sağlam bir stoper almış olsaydık; bu sefer hangi bölüm eksik derdik? yanlış anlaşılmasın "stoper ve kaleci alındı hala bıdı bıdı yapıyorlar, doyumsuz bu taraftar" anlamında demiyorum. ileriye yönelik planlama en basitinden temel olarak bu şekilde yapılmalı. 3 yıldır en gözle görülür eksikliklerimiz bu bölgelerde.  yönetim "stoper ve kaleci alalım da daha sonra fırsat olursa kanat rotasyonuna kalite katarız" diye düşünmeliydi.biz haftalarca nasriyle uğraştık. he, nasriyle uğraşırsın tabi de önceden cebine stoperi de koyarsın. hakikaten hayret bir şey yani. bu maalesef plansızlığın göstergesi.

ben halen şampiyonlukta 1 numaralı favori olduğumuzu düşünüyorum, ancak önümüzdeki belki de 10-15 yılı domine edebileceğimiz bir fırsat vardı ortada. bu şekilde giderse başarılarımız dönemsel kalacak (2-3 yıllık max). bundan 15-20 yıl sonra bu içinde bulunduğumuz yılları metin-ali-feyyaz dönemini andığımız gibi (hatta fazlasıyla) anma fırsatını kaçırıyoruz. gsnin 96-00 arası yaptıklarını yapabilirdik. üstelik futbol endüstrisinin bu kadar büyüdüğü dönemde yapsak, hem ekonomik hem de popülarite bakımından başımızı alır giderdik.

umarım "bu transferler ligde şampiyonluk için yeterli, bu yıl şampiyon olalım da seneye biraz paraya kıyarız" demişlerdir en azından. şu ana kadar başkan ve yönetimden tüm bu eleştirilerime rağmen memnunum. ama seneye kulağım her türlü bahaneye kulağım kapalı olacak.
Cevap cok basit aslinda,
Marcelonun bonservisini almayacaktin
Alexisi elde tutacaktin
Iyi bir stoper alacaktin
Bir tane turk stoper bulacaktin
Ya caneri ya adrianoyu almayacaktin
Ggyi almayacaktin
Fabri ve boykoyu almayacaktin
Hanarta kalan para ile iyi bir stoper iyi bir kaleci alacaktin gomezin durumuna gore santrafor ve sosa mi gitti bir oyuncu alacaktin
Hem yumusak hem hesapli

Çevrimdışı tuncaboylu

bana göre alınmaması doğru serdar beş para etmez 4,5 m vermek salaklıktan başka bir şey değil

Arkadaşın rengi belli oldu.  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok seviyorum seni yanlışlamayı be Serhat'ım.  :D

Neustadter'in orijinine transfermarkt'tan bakmışsın belli ki, ama orijin o demek değil.

2015-16 sezonuna kadar zorda kalınmadıkça defansif orta saha pozisyonunda oynatılmış, istersen geçmiş sezon performanslarına bakabilirsin.

geçen sene aldıkları Matija Nastasić sakatlanınca, mecbur stopere çekmişler bu adamı.
Doğru sonradan farkettim orijini DM. ama bizim Tosic gibi işte öyle düşün :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı raichu

yakında tribünler bağırır

Özbek Dursun Sigtursun gitsin  :kop: :biggrinking:
:kop: :kop:

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Berat

Daha stoper ortamlarına giremedik sanırım  :D

Çevrimdışı 38life

Lacroix ... Nolur Allahım nolur. Şunu alsınlar...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arena_t2000

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Söylediklerinin neden bir kısmını alıyorsun  :) Lider yönlü bir stoper değil dedi.Lider bir stoper+ Nkolou tandemi olmalıydı.

Şimdi Tosic güzellemelerine devam edebilirsin.
N'Klouo dökülüyor yalniz Lyon da biliyorsunuz degil mi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru sonradan farkettim orijini DM. ama bizim Tosic gibi işte öyle düşün :)

Düşünemiyorum, çünkü whoscored rating'leri öyle demiyor.  :)

Geçen sene Bundesliga'daki stoperler arasında en kötü ortalamalardan birini tutturdu.

Defansif orta saha performansı stopere göre daha iyiydi.

Zaten Milli Takımda da defansif orta saha oynatılıyordu, Advocaat da Topal'ın yokluğunda son Kayserispor maçına o pozisyonda başlattı.

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı cessolupus

Léo Lacroix kim ki bu adam

Çevrimdışı tangaz

Hehe :halay:
Naber ustad?

Bu atiba-inler atiba-oguzhandan boyuh olabilir diyorum

büyük mü küçük mü bilmem ölçmedim kaç cm olduğunu ama sen az evvel yazdığında doğru söylüyor ozzie böle oynarsa işimiz zor bu sene die onaylamıştım seni içten içe, yoğunluktan az yazıyorum yoksa katılıyorum sana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

En son olarak 2000'lerin başında Köyiçi'nde görülmüştür.
Ben en son viski ve puro icerken gormustum bu thuglayf midir nedir ondan yapiyordu boyle deve gibi boyu vardi, kel ve berazilyaliydi "caz" severdi.

Etiketler: