2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349228 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atınç kiralık
Talisca Kiralık
Aboubakar Kiralık
Caner Kiralık

Önümüzdeki sene transfer gerekecek bölgeler. Bizi yine zorlu bir yaz bekliyor..
Kaleci
Sol bek
Defans (mümkünse 2 tane)
Ofansif Orta saha
Forvet
Kanat
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne demek istiyorsun

Demek istediğim açık değil mi dostum?

sevilla mevilla hikaye bjk nasriyi alamazdı zaten

Hiç bir Beşiktaşlı, Beşiktaş forumunda Beşiktaş'a BJK demez.

Serdar Aziz transferini de gömdüğüne göre Galatasaray'lı değilsin.

Rengin ortaya çıktı işte.

Çevrimdışı cursedofdragon

muhtemelen transferi kapattık herhalde artık :) Mevcut kadro ve yabancı sayısı :)

Fabri
Boyko
Ekşi surat
Utku

Gökhan
Beck

Rhodolfo
Marcelo
Tosic
Atınç

Caner
Adriano

Atiba
İnler
Necip
Tolgay
Oğuzhan
Talisca

Quaresma
Aras
Oğuzhan Aydogan

Olcay
Kerim Frei

Abubakar
Cenk
Ömer

inlerde sayılıyorsa 13 yabancı o sayılmıyorsa 12 yabancı mevcut kadro yabancılar.

Çevrimdışı 38life

Bari şu adamı alın yav. En azından stoper adam. Vasat masat farketmez adam stoper

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

lacroix midir nedir ne bu ilaç adı mı? bengay gibi bişi mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı legendmaster

hiç kimse beşiktaşa bjk demez mi  :muhaha: kusura bakma da çok saçma oldu bu

Çevrimdışı mylife1903

Daha stoper ortamlarına giremedik sanırım  :D
Sindi once bu duran top ortamlarina girecez, sonra stoper ortamlarina

Duran top ortami, ulan illaki bu bursadan gelen cocukmbir bomba birakacak ortamlara

Çevrimdışı Bishamon

Remy Lacroix ? Lütfen doğru olsun.Taraftarın artık bir morale ihtiyacı var.

Çevrimdışı Berat

Daha stoper ortamlarına giremedik sanırım  :D

Lacroix ... Nolur Allahım nolur. Şunu alsınlar...

Aha girmişiz.

Çevrimdışı Ripley

Yorumları okudum da bazı pesimist arkadaşlar bizim defansı köpek gözüne sokmuş ayıptır bu kadar da değil geçen sene bu defans ile şampiyon olduk sonradan gelen takımı tanımayan alexis marcelo yanında necip ve bazen tosiç ile kale de boştu çoğu zaman düşün! buna rağmen şampiyon olduk. şampiyonlar ligi derseniz; deplasmanda yenilmek normaldir iyi kadro ile bile napoli milanı perişan etti geçen hafta, CL'de iç saha maçlarından 7 puan alsak 2. tura çıkabiliriz daha önce çıkan olmuştu sorun değil yine şampiyon olacak bir kadromuz var yalnız kalede tolga olmasın yeter rodolpho-marcelo-atınç-tosiç süper ligi rahatlıkla götürür.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

10 15 sene mi? Nasıl ön görebiliyorsun o süreyi? Ülkede 2-3 seneyi domine ederiz dedik, ülkede darbe oldu be dostum.

10-15 sene bize domine ettirmezler zaten, rating'ler düşüyor, satışlar azalıyor, bilmemne oluyor derken çekerler aşağı.

Şu önümüzdeki 2-3 seneyi şampiyon kapatsak, muazzam bir iş olur.

abicim 2-3 yıllık başarı bize yeterli geliyorsa koymuşum o zaman FFP'ye. gitmeyelim avrupaya. alalım 10-15 milyonluk adamları. sonra gene feda deriz 4-5 yıl sürünürüz. sonra hooop başa sar. bence bu şekildeki düşünce yapısı tamamen vizyonsuzluk. bizim önümüzü kesecekler diye plan-program yapmayalım mı?

istedikleri kadar bizimle uğraşsınlar, biz yapılması gerekeni yapalım. rating,satış diye ağlayanları da karşımıza alalım, attığımız her gol onlara da gelsin. dirayetli olacağız, kendimizi ezdirmeyeceğiz, gerekirse 3 maymunu oynayacağız gene de biz bir plan doğrultusunda bildiğimizi yapacağız. yapmamız gereken budur.

6,5 milyona 11 tane adam almak transfer başarısıdır, eyvallah. ama bu durum planlı,programlı olduğumuzu göstermez. tekrar söylüyorum, yönetim şu ana kadar eldeki imkanlarla iyi iş yapmıştır. şu anda bu şekilde dominasyon hayalleri kurabiliyorsak başkan ve yönetim sayesindedir. ancak büyük düşünme taraftarıyım.

Çevrimdışı ProjectOrigin

:evillol: :steamed:

Çevrimdışı Berat

İsmi google'ladım aman siz yapmayın :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yorumları okudum da bazı pesimist arkadaşlar bizim defansı köpek gözüne sokmuş ayıptır bu kadar da değil geçen sene bu defans ile şampiyon olduk sonradan gelen takımı tanımayan alexis marcelo yanında necip ve bazen tosiç ile kale de boştu çoğu zaman düşün! buna rağmen şampiyon olduk. şampiyonlar ligi derseniz; deplasmanda yenilmek normaldir iyi kadro ile bile napoli milanı perişan etti geçen hafta, CL'de iç saha maçlarından 7 puan alsak 2. tura çıkabiliriz daha önce çıkan olmuştu sorun değil yine şampiyon olacak bir kadromuz var yalnız kalede tolga olmasın yeter rodolpho-marcelo-atınç-tosiç süper ligi rahatlıkla götürür.
İşte tüm bu güzel düşünceler Tolga yeterki kalede olmasın düşüncesiyle son buluyor. Merhaba gerçek dünyaya hoşgeldin Tolga olacak kalede bu senede :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Italyada da italyan dondurmasi siparisi veriyordur belkim bu cocuk

@tuncaboylu sen bos bir zamanini yakala, sarriiii diye bagirir rengini anlariz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kap ve forum kisayolumda, kap map yok hayirli isler

Çevrimdışı sallapati

Lacroix... Birakin gelsin.. Gel hele gel gel..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

hiç kimse beşiktaşa bjk demez mi  :muhaha: kusura bakma da çok saçma oldu bu

Evet, "BJK alamazdı" hiç demez. Burası ekşisözluk ya da tarafsız bir forum değil; herkes Beşiktaş'lı.

O yüzden kimse "BJK alamazdı" demez, "alamazdık" der. Çünkü gizli öznenin kim olduğunu herkes bilir.

Hiç bir Beşiktaşlı aşağıdaki mesajı da atmaz.

atınç mı  :muhaha:

Bir transferi kötü buluyorsa eğlenmez, eleştirir.

Neyse, ben diyeceğimi dedim.

Çevrimdışı Bishamon

Son yılların en ateşli transferi olur.

Çevrimdışı tangaz

İsmi google'ladım aman siz yapmayın :D

baştan uyarsana abicim bende google amcaya sordum kırmızı noktalı bir herif çıkıyor. bu adam Beşiktaşlı duruşuna uymaz der ve almayız :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Neyaptın genç sakin biraz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sercan62

Arkadaşlar Gökhan Inler transferi Nasri sonrası çok heyecan yaratmadı gördüğüm kadarıyla ama söylenildiği gibi bonservissiz ve yıllık 1 milyon gibi bi ücrete geldiyse hakikaten çok büyük transfer. Bu adam 2-3 yıl önce italya liginde iş yapıyordu o lig bizim lige göre daha zor bir lig hemde. Leichester'da  ise forma şansı bulamadı pek fazla ama bu onu kötü futbolcu yapmaz. Pas oyununda gayet başarılı olacağına inanıyorum ve yine uzaktan şutları ile en azından ligde fark yaratacaktır. Umarım iyi bir şekilde form tutar o zaman işimize çok yaratacaktır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Besiktasincocugu

lacroix ismi nerden cikti simdi?
Besiktask!

Etiketler: