diyelim ki iyi bir kaleci ve sağlam bir stoper almış olsaydık; bu sefer hangi bölüm eksik derdik? yanlış anlaşılmasın "stoper ve kaleci alındı hala bıdı bıdı yapıyorlar, doyumsuz bu taraftar" anlamında demiyorum. ileriye yönelik planlama en basitinden temel olarak bu şekilde yapılmalı. 3 yıldır en gözle görülür eksikliklerimiz bu bölgelerde. yönetim "stoper ve kaleci alalım da daha sonra fırsat olursa kanat rotasyonuna kalite katarız" diye düşünmeliydi.biz haftalarca nasriyle uğraştık. he, nasriyle uğraşırsın tabi de önceden cebine stoperi de koyarsın. hakikaten hayret bir şey yani. bu maalesef plansızlığın göstergesi.
ben halen şampiyonlukta 1 numaralı favori olduğumuzu düşünüyorum, ancak önümüzdeki belki de 10-15 yılı domine edebileceğimiz bir fırsat vardı ortada. bu şekilde giderse başarılarımız dönemsel kalacak (2-3 yıllık max). bundan 15-20 yıl sonra bu içinde bulunduğumuz yılları metin-ali-feyyaz dönemini andığımız gibi (hatta fazlasıyla) anma fırsatını kaçırıyoruz. gsnin 96-00 arası yaptıklarını yapabilirdik. üstelik futbol endüstrisinin bu kadar büyüdüğü dönemde yapsak, hem ekonomik hem de popülarite bakımından başımızı alır giderdik.
umarım "bu transferler ligde şampiyonluk için yeterli, bu yıl şampiyon olalım da seneye biraz paraya kıyarız" demişlerdir en azından. şu ana kadar başkan ve yönetimden tüm bu eleştirilerime rağmen memnunum. ama seneye kulağım her türlü bahaneye kulağım kapalı olacak.
10 15 sene mi? Nasıl ön görebiliyorsun o süreyi? Ülkede 2-3 seneyi domine ederiz dedik, ülkede darbe oldu be dostum.
10-15 sene bize domine ettirmezler zaten, rating'ler düşüyor, satışlar azalıyor, bilmemne oluyor derken çekerler aşağı.
Şu önümüzdeki 2-3 seneyi şampiyon kapatsak, muazzam bir iş olur.