2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350468 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin yorumların nedir şenol hocanın açıklamaları hakkında
haklı ama diğer taraftan alınanı oynatmadığı için bizi kupadan edende Şenol hoca
kupa kazanacaksan en güçlü halinle çıkarsın. @Serhat Akkaya
elindeki stoperi sola koy solda adriano kulübede fabri kaleye geçmeliyken sen antrenmanlara bile katılmayan
Tolga'yı seç çok iyi performans vermiş arası sonra sosayı kulübede tut.
şimdi neyi konuşalım sen sür takımı sahaya bizde eksik var diye kıyameti koparalım.
Kupa maçında hoca çok hatalıydı şimdi kim takım bu diyebiliyor hiç birimiz.
Sen kupada takımı gizleyerek zaten yönetimi kollamış oldun şimdi nesini konuşuyorsun
bir bak o gün kulübede oturan oyuncuların nerdeyse tamamı a kadro oyuncularıydı
ama bu konu bir tarafa ligin başlamasına 4 gün kalmış senin kadron hala sayısal olarak eksikse bu büyük sıkıntı.
kupa maçına ideal kadroyla çıkılıp kupa kaybedilseydi hakemin bitiş düdüğüyle ortalık yanardı.
herkes biliyorki sahada yedek kadro var ve maçı o şekilde değerlendirdi. yedekler buysa kadro iyi dediler
eklenecek oyuncularlada zımba gibi olur.

Çevrimdışı 38life

Evet nur topu gibi birde şenol güneş sorunumuz oldu.Başkan londraya 25164737 kez uçtu.ben yönetimin sorunu olarak değerlendirmiyorum bu konuyu sürekli ben ben ben diyen başkan buyursun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuanda Şenol Güneş sorunu yok Fikret Orman sorunu var.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aboubakar harici bir gundem yoktu takip ettigimiz kadariyla o olacak gibiydi.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu transfer komitesinin bir işi başaracağını düşünmüyorum.

Yine Ahmet Bulutun kucağında kaldık. 15 günde kitleyeceğini kitler % 20-30 komisyonu indirir.

Torunogulları sürecini yönetemeyen başkana da tebrikler. 1 şampiyonlukta bütün sıvalar döküldü.

Başkanın kendine gelip işi toparlaması lazım bir an önce...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
FIFA, UEFA'nın doping testi pozitif çıkan Liverpoollu Mamadou Sakho'ya geçici olarak verdiği futboldan 30 gün men cezasını onadı.

ceza mayıs ayında onandı,yani ceza bitti

Liverpoolda istenmiyor,kendi krediside çok dusmuş durumda
doping sorunlu oyuncu kolay takım bulamaz
aldıgı ucrete takılmayın,Fikret başkan bunu fırsata çevirmeye çalısıyor

bunları yazmak istemedim ama dikkatli taraftarlar yakalıyor

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada şenol hocaya yere göge sıdıramayan arkadaşlar

tolga ve ismaile de sahip çıkın ikisinde hoca çok istiyormuş

bunuda duydunuz inş.
Çok istediğini nerden çıkardın? Daha iyisini aldınız da oynatmadık mı dese ne diyeceksin? Şenol hocanın açıklamalarından hemen sonra damlaman seninle ilgili düşünelerimi haklı çıkardı. Teşekkür ederim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Son olarak diğer söyledikleri neyse de, bir teknik adamın "coşkuda ve heyecanda eksiklik var" demesi hiç iyi bir şey değil.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 15:04:55 atalay ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Maksatlı olarak konu hocanın oyuncu isteklerine çekiliyor forumda
Evet,transfer istekleri bence de hatalı ama zamanlamada yaşanan sorunun üstü örtülmeye başlandı anında belli kişiler tarafından

Çevrimdışı 38life

Fikret başkan İngilterede

Liverpooldan Mamadou Sakho Başiktaş'a cok yakın
26 yasında sol ayaklı sol stoper

kiralamaya sıcak bakan Liverpoolla son detaylar gorusulecek

saygılar

Bu ne şimdi? Gündem değiştirme ve gaz alma çabası mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haklı ama diğer taraftan alınanı oynatmadığı için bizi kupadan edende Şenol hoca
kupa kazanacaksan en güçlü halinle çıkarsın. @Serhat Akkaya
elindeki stoperi sola koy solda adriano kulübede fabri kaleye geçmeliyken sen antrenmanlara bile katılmayan
Tolga'yı seç çok iyi performans vermiş arası sonra sosayı kulübede tut.
şimdi neyi konuşalım sen sür takımı sahaya bizde eksik var diye kıyameti koparalım.
Kupa maçında hoca çok hatalıydı şimdi kim takım bu diyebiliyor hiç birimiz.
Sen kupada takımı gizleyerek zaten yönetimi kollamış oldun şimdi nesini konuşuyorsun
bir bak o gün kulübede oturan oyuncuların nerdeyse tamamı a kadro oyuncularıydı
ama bu konu bir tarafa ligin başlamasına 4 gün kalmış senin kadron hala sayısal olarak eksikse bu büyük sıkıntı.
kupa maçına ideal kadroyla çıkılıp kupa kaybedilseydi hakemin bitiş düdüğüyle ortalık yanardı.
herkes biliyorki sahada yedek kadro var ve maçı o şekilde değerlendirdi. yedekler buysa kadro iyi dediler
eklenecek oyuncularlada zımba gibi olur.
Ben GS maçında Şenol Hoca'nın yönetime ultimatom verdiğini düşünüyorum. Alın eksik olan bölgelerimiz takımın durumunu görün demek istedi ki maçtan önceki açıklamaları da bu yöndeydi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yıllardır beklenen şampiyonluk ve stat gelsin sonra bunları yaşa....

Çevrimdışı brkntcnr

Transferler nerde lan diye basıcaz yakında Ümraniyeyi o duruma geldik. Şenol Hoca' nın da bizden farkı yok. Ama haksız olduğu yerler de var. Tolga - Gökhan - Marcelo - ? - Adriano - Atiba - Oğuzhan - Quaresma - ? - Olcay - ? (Tolga' yı ekleme sebebim Hocanın tercihi)

Şu soru işaretlerine iyi transferler yapılsın, Şenol Hoca mutlu olacaktır. Şuan stresli sadece lige 5 gün kaldı. Bu açıklama da yönetimi sıkıştırma amacıyla yapıldı.  Yönetim gerekli mesajı alıp gerekli transferleri yapacaktır. Şenol Hoca da istifa falan etmez. Gelmezse de pes etmeyiz, yine mücadele ederiz diyor adam ne istifası?

Çevrimdışı linux

arkadaşlar sakin olun lütfen .

Çevrimdışı Tolga

Önemli olan konulardan biri de yönetim ve hoca arasında iletişim sıkıntısının olması.

Mesela buna örnek vermek gerekirse Şenol Hoca'nın Kolarov ile ilgili bilgim yok demesidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada çok şey istiyorum yönetimden ama bir tane de skorer kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Quaresma iyi sinyaller vermiyor 2011 update yüklemiş gibi Olcay her ne kadar takım için yararlı bir oyuncu olsa da skorer bir oyuncu değil Kerim'i saymıyorum bile Aras'da skorer bir oyuncu değil üstüne birde Sosa'yı kaybettik forvet konusunda sıkıntı var kim skor üretecek bu takımda ?

Çevrimdışı 38life

Yalnız hocanın istediği adamlar da Eren Derdiyok Serdar Aziz falanmış, onu kaçırdı ağzından.

Hadi Eren neyse de, 4.5 milyona Serdar'ı mı alacaktık stopere?

Başkan da "Hoca al şu Omeruo'yu, idare et" dedi heralde.

Böyle bi mantık olamaz. Takımın hocası o. Ona istediği oyuncuları verirsin. Şampiyon yapamazsa sorumlusu olur. Ama sen "al sana Omneruo " dersen ozaman sorumlu hoca olmaz. Senin kafanda Serdar Aziz = Omeruo olabilir ama hoca için öyle değildir. Bu takımın hocası o. Yaratmak istediği takımı o bilir.

Çevrimdışı D-MAN

şenol hoca yönetim arası serdar transferinde biraz açıldı

Çevrimdışı brkntcnr

Son olarak diğer söyledikleri neyse de, bir teknik adamın "coşkuda ve heyecanda eksiklik var" demesi hiç iyi bir şey değil. Doymuşluk hissi, açlığı ve iştahı kaybetmiş olmak en büyük problem olur.
Daha ilk şampiyonluğunda doyacaksa işimiz var valla.

Çevrimiçi Necmi

ama bir şeyide unutmayalım hocanın kafasıyla düşünürsek eren Aziz ismail Tolga ile transferi tamamlar
lige devam ederdik haklı olan tüm itirazını konuşmalarıyla saçma bir düzeye getirmiş
haklıyken haksız olmak budur işte. Hocanın vizyonu henüz Beşiktaş seviyesine ulaşmamış
kendisini daha bursada yada trabzonda sanıyor herhalde. @Serhat Akkaya
sen adrianoyu almışsın ama hocanın aklı ismailde kalmış ne söylenir buna :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor Lens ismini ortaya atmış Murat Özen'de listede demişti. Sunderland Januzaj'ı aldı bir ihtimal kiralık olarak alınabilir. Kadroda görmek isterim.

Çevrimdışı atalay

Liyakat, liyakat, liyakat....
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 16:25:32 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

ama bir şeyide unutmayalım hocanın kafasıyla düşünürsek eren Aziz ismail Tolga ile transferi tamamlar
lige devam ederdik haklı olan tüm itirazını konuşmalarıyla saçma bir düzeye getirmiş
haklıyken haksız olmak budur işte. Hocanın vizyonu henüz Beşiktaş seviyesine ulaşmamış
kendisini daha bursada yada trabzonda sanıyor herhalde. @Serhat Akkaya
sen adrianoyu almışsın ama hocanın aklı ismailde kalmış ne söylenir buna :alala:

Çevrimdışı SEBA

Herkes Fikret Orman'a bindirmeye başlamış. Bütün Beşiktaşlı kardeşlerimi tebrik ediyorum bu konuda. Ya siz hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamadım ki. Fikret Orman ne yapsın arkadaş. M. Gomez zaten kiralıktı kalmak istemediğini açıkladı. Ne yapacak adam pranga mı vuracak gitmesin diye. Sosa'da gitmek istediğini söyledi. Kalsa sonu M. Fernandes gibi olacak.

Senol Günes'in kaprisleri yüzünden cok rahat yenebileceğimiz Galatasaray macını sadece bencil tercihleri yüzünden kaybettik. Aynısını Alanyaspor maçında yapmacağına kim kanaat getirebilecek? Tolga'nın ısrarla kalmasını istediği kişi Şenol Hoca değil mi? Siz değil misiniz her mactan sonra Tolga'ya giydiren!

Ee daha ne tantana yapıyorsunuz arkadas. Senol Günes'in burasının Bursaspor olmadığını bilmesini lazım. Transfer istiyorsa gitsin Barcelona'da hoca olsun. Kimse Beşiktaş'ı ve başkanını medyanın önünde küçük düşüremez. Varsa isyanı kulüp içerisinde halledilmesi gerek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son olarak diğer söyledikleri neyse de, bir teknik adamın "coşkuda ve heyecanda eksiklik var" demesi hiç iyi bir şey değil. Doymuşluk hissi, açlığı ve iştahı kaybetmiş olmak en büyük problem olur.

Şampiyon olmamız kesinleştiğinden beri en çok korktuğum konu buydu..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Mamadou Sakho diyorum..
Beşiktaşlı olmak üzere diyorum

hala serdar aziz tartısıyoruz!!

saygılar

Gündem değiştirme çabaları diyorum, gaz alma çabaları diyorum...

Etiketler: