2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348876 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Daha önce hiç batırmadı yani? :)
Abi batırdı da boyko daha kötüydü bence verilen şansı iyi kullanamadı fabri kullanıp oynar :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Ön libero da şart ama öyle bir durumdayız ki stoper ve forvet bile nasıl olacak muamma.

Su anda Ön Libero Transferi Stoper'den daha da önemli aslinda.

Çevrimdışı LuceGel

Sezon açılıyor 5 gün kaldı Sosanın yerini dolduramayız.Satmayın kardeşim Sosayı ne lanet bir transfer sezonu oldu. :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ayberk

bonservisiyle oyuncu alamıyoruz şu durumdayken. anca kiralama yoluna gidebiliyoruz. hal böyleyken alternatifler azalıyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı brkntcnr

Hans Vanaken

http://www.transfermarkt.com.tr/hans-vanaken/leistungsdaten/spieler/137576/plus/0?saison=2015
1.94 lük Ofansif orta saha. Geçen yıl 51 maç 11 gol 12 asist. Bu yıl 2 lig maçında 2 asist. Piyasası nedir ne kadar isterler bilmiyorum. İzlemek isteyen olursa :          
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 19:47:04 brkntcnr ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ön Libero isteyen kimseyi göremedim.

Atiba Bir Koca sezonu daha tek basina kaldiramaz. Necip de yerini dolduramaz.
Stoper ve forvet alamadık Sosa gidecek yerine oyuncu bile gelmeyecek bir de ön libero mu isteyelim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

'Omeruo yedek olarak alındı , arada sırada Ziraat Kupası'nda oynar' düşüncesinde  olan varsa söylemeliyim ki maalesef yanılıyor. Hiçbir oyuncu özellikle genç bir futbolcu bu düşünceyle alınmaz. Bu oyuncudan beklenti var. Mesele de bu . Hangi kriterlere göre bu futbolcudan beklenti var? Alexis hızlı ve hamleli. Olmadı gönder. Necip hızlı ve hamleli .Olmadı orta sahaya gönder. O zaman hızlı ve hamleli Omeruo'yu da bir deneyelim. Bu arkadaşın yedek alınmasında maksat yavaş yavaş hızlı hamleli stoper takıntısının bir sonuç vermeyeceğinin anlaşılması ama tutarsa mantığıyla bir denemede daha bulunmak.
Mesele stoperin hızlı ve hamleli olması değil . Mesele stoper için belli başlı kriterlerin hızlı ve hamleliye indirgenmesi bu sayede savunma sorunlarının çözüleceğine inat edilmesi.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 19:50:11 Onur Küçük ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Stoper ve forvet alamadık Sosa gidecek yerine oyuncu bile gelmeyecek bir de ön libero mu isteyelim.

Stoper alindi. Sosa gitsin gitmesin Kanata ve Ön Libero'ya Transfer sart.

Sosa'nin yerini Tolgay doldurabilir bence.

Çevrimdışı Ayberk

şimdi sosaya 7,5 milyon teklif ediliyor ve satılmıyorsa, kötü bir performans sergilediğinde de bu sefer fernandeste olduğu gibi teklif varken niye satılmadı denecek

Çevrimdışı ozankarakoc

Butun futbolcularimiz uzgunken BEYİMİZ gülüyor mu yoksa bana mi oyle geliyor :alala: :akuma:

Gülen kimse yok kardeşim, ortalığı karıştırmayalım...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Omeruo'yu adamdan mı sayıyorsun ? Birde Tolgay Sosa'nın yerini  dolduramaz.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 19:55:29 Samet Ç ]

Çevrimdışı brkntcnr

şimdi sosaya 7,5 milyon teklif ediliyor ve satılmıyorsa, kötü bir performans sergilediğinde de bu sefer fernandeste olduğu gibi teklif varken niye satılmadı denecek
Satılsa da Sosa' yı satan şampiyonluğu satar denilecek.

Çevrimiçi Rasim

Bir de bana sor abi.Brugge maçında ağlattı bu adam beni.O günden beri Pedro Fanco ve Tolga'ya karşı içimde nefret var  :evillol:
Pedro nun ne sucu var tolga takımın gardını düşürdü pedroyu kurban yaptılar o maçta

Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
"A sorprendere però è la voce che rimbalza negli ultimi minuti dall'Inghilterra, Montella non sarebbe completamente soddisfatto di Gustavo Gomez come compagno di reparto di Romagnoli e vorrebbe un ulteriore sforzo da parte della società rossonera. Gli uomini mercato del Milan si sono così attivati rapidamente, scovando nel monumentale Mangala il rinforzo ideale per la retroguardia. Ad agevolare il possibile buon esito della trattativa è la difficile situazione del francese in seno al Manchester City, dopo i 40 milioni di Euro spesi poco più di due anni fa l'arrivo di Guardiola sulla panchina ha praticamente escluso l'ex Porto dagli undici di partenza, relegandolo a poco di un surplus ed escludendolo anche dalla lista Champions. Il Milan si è fatto sotto con un'offerta di prestito con diritto di riscatto fissato a 20 milioni di Euro, la dirigenza dei Citizens si è presa del tempo per rispondere, tenendo in considerazione il lungo contratto che li lega al giocatore, scadenza giugno 2019, e la clamorosa minusvalenza che potrebbero mettere a bilancio.FANTAGAZETTA"

KISACA TERCUMESİ(BİZİ İLGİLENDİREN)

Montella Gustava Gomezden memnun kalmamış ve Israrla Mangala nın alınmasını istiyormuş

Saygılar

Çevrimdışı mülkübey

Gülüşerek en güzel golleri attıklarını söylemelerinde bir sıkıntı görmüyorum. Bunda bir sıkıntı olduğunun düşünülmesi sıkıntı ama. Gomez bir dünya gol attıysa bu adamların sayesinde attı. Gomez bir dünya gol atabiliyorsa, bu adamlar takım içinde grup kavgası vermiyor demektir. Gomez'in attığı gollerde hep beraber sevinebiliyorlarsa, keza onların attığı golde Gomez, Sosa, Atiba, Beck sevinebiliyorsa bu dediğin şeyin hiç bir hükmü yoktur. Ancak fotomaçta çıkabilecek türden spekülatif bir şeyi ortaya koyuyorsun. Benim de itirazım buna.
Tekrar uyarıyorum grupçuluk takımları batırır varsa önlem alınmalı . İşim olmaz spekülasyonla falan . Varsa kafalarında 1-2 oyuncuyu pas atarken falan tercih etmek vazgeçsinler sezon gitmesin
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı brci

Yemin ediyorum çıkıp isyaaaaan diye bağıracam ne b.ktan bi trasfer sezonudur arkadaş !

Çevrimdışı LuceGel

Yanından bile geçemez pozitif düşünmek için çok zorluyorsun .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BlackEagle26

@abdusta

Milan'ın sadece 1 transfer hakkı mı var ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer dönemi sonunda herkes Polyana olacak yada boğazdan kendini serin sulara bırakacak gibi bir hava var...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@abdusta

Evet , EU vatandaşı olmayan 1 adam alabilirler şuanda.

Çevrimdışı GÖRKEM

Omeruo'yu adamdan mı sayıyorsun ?

Stoper alinmasin demiyorum. Ama orada oynatabilecek 4 Oyuncu var Ön Libero'nun yedegi bile yok sayilir. Bu Mevkiye gecen seneden beri ihtiyac vardi istiyorduk da. Mehmet Topal demistim defalarca cogunluk karsi cikmisti. Simdi kimse karsi cikmaz herhalde.

Çevrimdışı Ayberk

Satılsa da Sosa' yı satan şampiyonluğu satar denilecek.
2 sezondur sürekli sorun çıkaran birinin sezon içinde ne kadar istekli oynayabileceği büyük bir soru işareti. sakatlık bahaneleri de görebiliriz

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu transfer komitesinin bir işi başaracağını düşünmüyorum.

Yine Ahmet Bulutun kucağında kaldık. 15 günde kitleyeceğini kitler % 20-30 komisyonu indirir.

Torunogulları sürecini yönetemeyen başkana da tebrikler. 1 şampiyonlukta bütün sıvalar döküldü.

Başkanın kendine gelip işi toparlaması lazım bir an önce...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Yetersizlik bugün özelinde, genel eleştirileri zaten yapıyorum. Geriden oyun kurma problemi kronikleşen bir durum. Maç öncesi planı ve özellikle 0-0 iken forveti çiftleyip orta alanı boşaltmamız. Bu Hocanın sürekli yaptığı ve oyunsal olarak olumsuz geri dönüş aldığı bir durum. Fakat TT Arena'daki son derbide kazandırdı, bugün de kazandırabilecek kadar ürettirdi. Fakat benim doğrularıma göre yanlış.

Çift forvete mi döndük gerçekten, Ömer'i daha çok orta sahada gördüm çift forvet gibi değil, aslında nerde oynadığını anlayamadım bile, burada oynayacaksa, yetersiz görünen Tolgay neden çıktı diye düşündüm

Çevrimdışı abdusta

@abdusta

1 yabancı transfer hakkı var EU vatandası olmayan

saygılar

Etiketler: