2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350527 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şenol Güneş haklı dedim ama şöylede bir durum var.Transferden şikayetçi olupta Derdiyok-Aziz ikilisini kaçırdığına üzülmesi en kısa tabirle vizyonsuzluk.Sadece bonservisine 8.5 a yakın para verildi bu adamların.O kadar paramız olsa eminim daha iyisini alırdı başkan.

@anılnr Abisi yanlış bılıyosun . Nasıl mı : Eren'in 1 sene kontrati kalmisken 1.7 Milyon teklıf ettiler. Aziz içinde : 3 verdık.
GS'nin yaptığını biz yapmayız zaten.

Çevrimdışı linux

Eleştirmek kötü bir şey mi?
Şu laflar olur laflar değil.

Eleştiri olmazsa çürüme olur...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eleştirmek çok doğru ama . öldük bittik gibi havalara neden giriliyor.

transferler geliyor az kaldı  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Senol Günes bugünkü acıklamalarının ardından istifa etmelidir. Beşiktaş başkanını hiçbir insan medyanın önüne atamaz. Bu kim olursa olsun.

:You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı 38life

Senol Günes'in kaleci Tolga'nın kalmasını istemesi gibi değil mi? Ya bırakın Allah askına Serdar Aziz kimdir? Tolga her aklıma geldiğimde Senol Hoca giriyor rüyalarıma.

Bravo. Byöle devam...

Çevrimdışı b.damatoglu

eleştirmek çok doğru ama . öldük bittik gibi havalara neden giriliyor.

transferler geliyor az kaldı  :bandit:
Ne kadar kaldı?

Çevrimdışı ayayhan

eren derdiyok ve serdar aziz'e 8 milyon euro + 3 oyuncu verip alsaydık bu camia fikret orman'a cersie lannister gibi kefalet yürüşü yaptırırdı, ne yaptın hoca sen yaaa.

ekşiden alıntı

Çevrimdışı Koa_lAA

transfer dönemindeki klasik beşiktaş taraftarı işte...

geçen seneki 6. hafta gider tayfası :))

bu sene yine şampiyonuz hakemler biçmezse... ben burdayım.. alıntılarsınız... (tek sıkıntı 2 hatta 3 karadenizlinin biraraya gelip inatlaşması.. onuda yapmazlar heralde koca koca adamlar :D )

Çevrimdışı brkntcnr

Teknik ekip doymaz, futbolcu doyar. O olmadı yöneticisi doyar. Tavır ve enerji önemli. O açıklamayı hiç iyi bulmadım. Umarım mübalağa etmiştir.
Belki yönetime gözdağı için blöf yapıyodur. Hani transferler gelmedi geçen seneki heyecanım yok bu sezon alın da neşem yerine gelsin gibi biseydir diye umuyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

hayırlı olsun  :bandit: :bandit: :bandit:

HaberKartali
Beşiktaş, Aboubakar'ı 1 yıllığına kiralamak için Porto ile büyük oranda anlaştı. (NTV Spor) https://t.co/AJWRLxVBGh

Büyük oran lafı geçiyorsa Övünç Özdem'in haberidir.  :tabe:

Çevrimdışı kartalBaz

Ey senol hoca bir yoneticide cikip deseki, bu futbolcular sampiyon olmus sampiyonlar liginde oynayacaklar niye takimdan ayrilmak istiyorlar yoksa hocayla sorunlarimi var dese sen ne cevap vereceksin? Yonetim gomeze en kral maasi veriyor adam durmuyor, sosaya maasini artirmak istiyor adam durmuyor, gokhan desen westhama gitmek icin cildiriyor. Yani yonetim elinden geleni yapiyor. Bu enerji bu istek neden yok hocam? Serdar azize 4 milyon verip ustune ismaille sampiyonlar ligi macina cikicaksan hic hakli degilsin hocam. Hele ayin 1 i gelsin ondan sonra elestirelim herkesi yalniz yonetimi degil hocayida futbolcularida.

Çevrimdışı mylife1903

Üç ay? Şubattan beri stoper, kaleci, sol bek,gomezin kalmayacağına göre forvet hepimiz biliyorduk yönetim bilmiyormuymuş?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yonetim kandirilmis yahu

Çevrimdışı yigitcan1903

şurada kendi kendinize kaos yaratıyorsunuz . transferler gelince sus pus . eleştirin bakalım . eleştirirken abartmayın .
Niye sus pus
Zamanı geriye mi sarıcaz
İşin yanlışlığını değiştiriyor sanki transferin gelmesi
Eleştiri zamanlamaya yapılıyor,plansızlığa yapılıyor bu kadar mı zor anlaması

Çevrimdışı b.damatoglu

Bir detay: Şenol Hoca yıllık 1.5M Euro alıyor. Pektemekten bile az.

Ve bu adam para istemiyor adam gibi transfer istiyor.

Yaptığı eleştiri de isyan da kendisi için değil takım için.

Ona göre eleştirelim...

Çevrimdışı hic2222

Sayın Başkanımız
beş kuruş yokken, alacaklılar kapıya dayanmış, dava dosyaları burdan köye yol olmuşken stad yıktı.
Stad yaptı. Bu sene 3-5 milyon risk dahi almayıp transfer yapmıyor, yapmadı,, garip değil mi ?
Mayıs ayında huyu mu değişti ?
Beşiktaş sevgisi mi azaldı ?
Futbol yönetimi bilgisi arena açılışında uçtu gitti mi ?
Size de garip gelmiyor mu ?
-------------------------
gs maçı yorumlarında da ifade etmeye çalıştım.
oyuncularda bir kopma var. Bazıları takımın abiliğine soyunuyor,
Quaresma ilk geldiği yıllardaki kadar tırnak içinde şımarık oynadı..
Takımdaki kolej havası gitmiş.
Birşeyler oluyor. Yönetim içinde çatışma varda herkes, takımda nazı/sözü geçtiği oyuncularımı kullanıyor anlamıyorum.
Şenol hoca dersen...
Yılların dik başlı, mağrur gururlu adamı, yine tırnak içinde çaresiz dediklerim olmadılara sığınıyor..
Bir sıkıntı var, anlamsız bir sıkıntı var.
Tek ihtimalim var, başarıyı yönetmek sorunu.
Herkes bu işi ben yaptım, stadı ben yaptım, şampiyon ben yaptım, falancayı ben aldım diyor sanırım.
Buda iç kırgınlıklar oluşturdu diye düşünüyorum.
Bu kırgınlıklarla da herkesin kendine yakın gördüğünü kullanmaya başladığını düşünüyorum.
ama hepsi bilgisizlikten kafada yazılmış senaryolar.
Bir tek kesin ifade edebileceğim birşey var,
oda bir tuhaflık olduğu..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı brkntcnr

bu geçen seneki kadromuz.

bu da şuanki kadromuz.

Şu 3 soru işaretine gündemdeki oyuncular gelirse soruyorum size geçen sezonki kadro mu daha iyidir yoksa bu sezonki mi?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Ey senol hoca bir yoneticide cikip deseki, bu futbolcular sampiyon olmus sampiyonlar liginde oynayacaklar niye takimdan ayrilmak istiyorlar yoksa hocayla sorunlarimi var dese sen ne cevap vereceksin? Yonetim gomeze en kral maasi veriyor adam durmuyor, sosaya maasini artirmak istiyor adam durmuyor, gokhan desen westhama gitmek icin cildiriyor. Yani yonetim elinden geleni yapiyor. Bu enerji bu istek neden yok hocam? Serdar azize 4 milyon verip ustune ismaille sampiyonlar ligi macina cikicaksan hic hakli degilsin hocam. Hele ayin 1 i gelsin ondan sonra elestirelim herkesi yalniz yonetimi degil hocayida futbolcularida.

Ayın 1 eleştiriye değil desteğe başlama günüdür. Eleştirsen ne değişecek o tarihten sonra?

Çevrimdışı 38life

öyle bir şey yok o para verilip serdar aziz sırf hoca istedi diye alınsaydı ipe gidecek olan yönetim olurdu
serdar aziz istemek ve ona kurtarıcı gözüyle bakmak vizyonsuzluktur.
Şenol hocanın en büyük özelliklerinden biride transfer yapmakta yetersiz oluşuydu
burda herkes demiyormuydu Şenol hoca alınırken transferler ona bırakılmamalı diye.
ne değişti daha ilk transfer sezonunda bu şekilde konuşmak için serdar aziz eren derdiyok diye tutturan hocayı bende dinlemem
bu gayet normal bir durum.

İyi ozaman. İzleyelim görelim neymiş yönetimin hocanın isteklerini geri çevirip ortaya sunacağı... Hoca yerli kadro istiyor. Bunu anlayamıyoruz... 100 üzerinden 80 olan bir yabancı futbolcunun yerine 100 üzerinden 70 olan bir yerli futbolcuyu tercih eder Şenol hoca. Ve bunun sonucunu görmeden eleştirmek benim için boştur. Sadece bir tahmindir. Şenol hocanın vizyonundan tecrübesinden daha fazlasına sahip olmayan insanların tahmininden ibarettir. Yaşanmamış şey üzerine yapılan yorumdur.

başkanı sevmeme ragmen şu durumda şenol hoca yerine başkanın arkasında durursak çökuş olur bizim için. hepimizin istedigi transferler yapılsın diye şenol hoca bu şekilde bir çıkış yaptı. şenol hocaya destek olursak başkan gereken mesajı alacaktır.

ayrıca çok fazla dramatize etmeye gerek yok. renklilerin istedigi ortam oluşmasın. yapılacak 2-3 guzel transfer ile sene sonu burda şampiyonlugu kutlayacagız inşallah  :halay:
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 16:46:04 Yusuf Elhuseyni ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok istediğini nerden çıkardın? Daha iyisini aldınız da oynatmadık mı dese ne diyeceksin? Şenol hocanın açıklamalarından hemen sonra damlaman seninle ilgili düşünelerimi haklı çıkardı. Teşekkür ederim.

Serhat, hoca İsmail'in gönderilmesini istemediğini net bir şekilde açıkladı.

Hoca belli ki işin maddi boyutuyla ilgilenmiyor, çünkü İsmail'e istediği para verilse hem forum yangın yerine dönerdi hem de takımdaki diğer oyuncular isyan bayrağı açardı.

Çevrimdışı 38life

Şenol Hoca da, Umut Güner de Torunoğulları da, Fikret Orman da geçicidir. Beşiktaşın istikbali kalıcıdır.

Birilerini eleştirmeniz onun gitmesini istediğiniz anlmaına gelmez. Onun kötü eksik yanlarını düzeltmek istediğiniz anlamına gelir.

Başkana yapılan eleştirinin içeriği de budur.

Aynen öyle dostum.

Çevrimdışı matias_27

kimse bana bir anda başkanı ve yönetimi yemesin

1-3 yıl içinde stad yapıp şampiyon yapan başkandan bahsediyoruz

2-şenol hoca geçecek o işleri erenle serdar azizle ismail köybaşıyla mutlu olacak olanlar varsa mutlu olsunlar

3-takım ffp den dolayı sıkıntı çekmekte bilmiyor mu bunu kaç tana bonservisli oyuncu sattık da alabiliyoruz

4-başkan sırf oyuncu almak için oyuncu almaz o hatayı bi kere yaptı o da başkan ilk yılında mecburen yaptı

5-şenol hocayı severim ama yerini de bilip yönetimi de düşünüp ona göre hareket edecek

6-fikret ormanı kaybettiğimiz an çöküşümüzün adıdır bunu da böyle bilin arkadaşlar katılan katılmayan olabilir saygılar...
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Orhan_

Serhat, hoca İsmail'in gönderilmesini istemediğini net bir şekilde açıkladı.

Hoca belli ki işin maddi boyutuyla ilgilenmiyor, çünkü İsmail'e istediği para verilse hem forum yangın yerine dönerdi hem de takımdaki diğer oyuncular isyan bayrağı açardı.

İsmail'e istediği para verilip takımda tutulsaydı buna ilk isyan eden kim olurdu acaba?

Çevrimdışı atalay

Coşku ve heyecan konusunda bana da bu süreç eleştirisi gibi geliyor. Teknik ekip ve futbolcu grubunun doyduğunu filan düşünmüyorum. Yine de bir teknik adamın Şampiyon takım için kullanmaması gereken bir ifade.@Orhan_ @brkntcnr  Neyse bugünkü genel açıklamaların üzerinde daha fazla durmuyorum. Taraftarın da bir kaos ortamı yaratmaması lazım.

Çevrimdışı 38life

transfer dönemindeki klasik beşiktaş taraftarı işte...

geçen seneki 6. hafta gider tayfası :))

bu sene yine şampiyonuz hakemler biçmezse... ben burdayım.. alıntılarsınız... (tek sıkıntı 2 hatta 3 karadenizlinin biraraya gelip inatlaşması.. onuda yapmazlar heralde koca koca adamlar :D )

10 sayfadır okuyorum. Bu sene şampiyon olamayız diyen 1 kişi görmedim. Bazı şeyleri kalıplaştırıp yorum yapıyorsunuz. Eleştirilmesi gereken çok net noktalar var ve eleştiriyoruz. Sizlere de diyoruz ki gözlerinizi kapayın, yine kapayın ama bari parmaklarınız arasından bakın...

başkanı sevmeme ragmen şu durumda şenol hoca yerine başkanın arkasında durursak çökuş olur bizim için. hepimizin istedigi transferler yapılsın diye şenol hoca bu şekilde bir çıkış yaptı. şenol hocaya destek olursak başkan gereken mesajı alacaktır.

ayrıca çok fazla dramatize etmeye gerek yok. renklilerin istedigi ortam oluşmasın. yapılacak 2-3 guzel transfer ile sene sonu burda şampiyonlugu kutlayacagız inşallah  :halay:

arkasında durmak demişim ama cepheye ayrılma gibi bir durum yok yanlış ifade etmişim. şenol hocaya tu kaka demeyelim ona destek olalım demek istedim.

Etiketler: