Egri oturup dogru konusalim: Fikret Orman ve arkadaslari 4 sezonda bir kupa kazaninca inanilmaz bir kibir icine girdiler. Baskan herkese atarlanmaya, laf cakmaya basladi. Insanin karakteri basari ortaminda veya gucluyken belli olur. Evet 4 sezonda bir kupa bizim yonetimi bastan cikardi.
Bakin sadece bir gosterge bile bu yonetimin veya daha dogrusu baskan Fikret Orman'in tarzini ortaya koydu. Avrupa'da yetismis, is kurmus ve de cok basarili olmus bir yoneticimiz vardi: Erdal Torunogullari. Bu adam oldukca sessiz ama cok iyi calisan, baglantilari guclu olan birisi. Adam bir kac kez ovuldugu icin (halbuki ciktigi TV'lerde hep baskani ovdu ve aslil ovulmesi gerekenin baskan oldugunu da soyledi) hemen kellesi alindi. Cunku baskan kendinden baska kimsenin one cikmasini istemiyor. Bu degisimi stadyum islerinde iyi calistigi ve caba gosterdigi icin Umut Guner'in taltif edildigi bahanesiyle aciklandi. Peki kardesim, Guner iyi calisti ve taltif ettiniz, eee Erdal beyde cok iyi calisti onu niye tenzili rutbeyle cezalandirdiniz? Umut Guner biraz ovulsun, seneye o'da gonderilir. Adim gibi eminim.
Evet sadece bir sampiyonluk cok ovulen yonetimimizin kimyasini alt ust etti, Bursa gibi TS gibi kadromuzu korumaktan aciz olan bir goruntu icindeyiz. Senol hocanin ofkelenmesi oldukca hakli sebeplere dayaniyor.
Sosa'nin bu paralara satilmasi kotu bir sey degil ama yerine birini simdiye kadar hazirlamaniz gerekirdi. Veya stoper mevkisine coktan birini bulmus olmaniz gerekirdi vesaire...
Bir de Allah askina Fikret Orman cikip aklimizla dalga gecer gibi sunu demesin: gelecek sezonun transfer calismalarina simdiden basladik.
Yemiyoruz bunu, bosuna beyaz yalanlarla camiamizi karartmasin.
o zaman doğru konuşmaya devam edelim doğru konuşalım derken sıkmayacaksın ama
erdal torunoğulları geçen sene yurt dışı ilişkilerden sorumluydu bu sene yurt dışı ilişkilerden sorumlu
ek olarakta uefa ilişkilerinden sorumlu geçen sene transferin başında çebi vardı bu sene umut var
Geçen sene gomez dışında hangi transferi Erdal bey yaptı Tolgay transferiyle baştan sona Çebi
uğraştı. Erdal bey linnesle uğraştı olmadı levia ile uğraştı oda olmadı hatta gomez transferindede
ingileterde başka bir forvet ndoyeyi bitiriyordum ama başkan telefon etti gomez transferini sordu
bende imkansız dedim diyen kendisi oda yüzde bir ihtimal bile varsa bırak ndoyeyi italyaya git
dedi diyen bizzat kendisi.
şampiyonluğun hiç bir kimyayı alt üst ettiği yok gomezde son anda gelmişti sosada bizim 3 yıldır
olan durumumuz bu bugüne has değil. sürekli kahraman yaratmaya çalışmayın.
erdal bey iyi bir yöneticiydi ama kendisi bile bu kadar kendini savunmazken siz bunu neden yapıyorsunuz
anlamıyorum yönetici dediğiniz kimdir ya bizim kulüp başkanlık sistemiyle yönetilir Yöneticilerin hiç bir
yaptırım gücü yoktur. Bir oyuncu alınıyorsa bu tamamen başkanın kararları ve yönlendirmesiyle olur.
yanlış atılan adımlarda Başkanın direk sorumluluğudur. O nedenle sürekli yanlışı başkana doğruyu başkalarına
ikram etmeye çalışmayın.
olayları saptırarak haklı çıkılmaz sadece kendini kandırırsın.