2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350503 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle bi mantık olamaz. Takımın hocası o. Ona istediği oyuncuları verirsin. Şampiyon yapamazsa sorumlusu olur. Ama sen "al sana Omneruo " dersen ozaman sorumlu hoca olmaz. Senin kafanda Serdar Aziz = Omeruo olabilir ama hoca için öyle değildir. Bu takımın hocası o. Yaratmak istediği takımı o bilir.

Tamam da bu takımın ekonomik gerçekleri de var ve Şenol hoca bunları da düşünmeli.

Hoca istedi diye 4.5 milyon + Ömer Şişmanoğlu mu verseydik Bursaspor'a? (Kaldı ki 4.5 milyon euro'muz da yok.) Tavan ücretin üzerinde tutarla 3 yıllık sözleşme mi imzalayalım?

Ya da Eren için 4 milyon euro mu verseydik Kasımpaşa'ya?

Bedavaya Omeruo varken Serdar Aziz'e 4.5 milyon euro bonservis + 2 milyon euro maaş verilmez, bunu kabul edelim.

Milne döneminde Milne Seba'ya 25 kişilik transfer listesi verirdi, Seba 24. ve 25. sıradakileri alırdı. O günleri de yaşadık biz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Senol Günes bugünkü acıklamalarının ardından istifa etmelidir. Beşiktaş başkanını hiçbir insan medyanın önüne atamaz. Bu kim olursa olsun.

@SEBA İyi misin arkadaşım sen ? Adam ne yaptıda istifa edecek. renklılerın halı ortadetken ne ıstıfasından bahsedıyosun sen ?

azcık mantıklı konusun ya. Adam istedikleri yapılmadığı ıcın isyan ediyo hafıf buda gayet normal.

Çevrimiçi Necmi

Egri oturup dogru konusalim: Fikret Orman ve arkadaslari 4 sezonda bir kupa kazaninca inanilmaz bir kibir icine girdiler. Baskan herkese atarlanmaya, laf cakmaya basladi. Insanin karakteri basari ortaminda veya gucluyken belli olur. Evet 4 sezonda bir kupa bizim yonetimi bastan cikardi.

Bakin sadece bir gosterge bile bu yonetimin veya daha dogrusu baskan Fikret Orman'in tarzini ortaya koydu. Avrupa'da yetismis, is kurmus ve de cok basarili olmus bir yoneticimiz vardi: Erdal Torunogullari. Bu adam oldukca sessiz ama cok iyi calisan, baglantilari guclu olan birisi. Adam bir kac kez ovuldugu icin (halbuki ciktigi TV'lerde hep baskani ovdu ve aslil ovulmesi gerekenin baskan oldugunu da soyledi) hemen kellesi alindi. Cunku baskan kendinden baska kimsenin one cikmasini istemiyor. Bu degisimi stadyum islerinde iyi calistigi ve caba gosterdigi icin Umut Guner'in taltif edildigi bahanesiyle aciklandi. Peki kardesim, Guner iyi calisti ve taltif ettiniz, eee Erdal beyde cok iyi calisti onu niye tenzili rutbeyle cezalandirdiniz? Umut Guner biraz ovulsun, seneye o'da gonderilir. Adim gibi eminim.

Evet sadece bir sampiyonluk cok ovulen yonetimimizin kimyasini alt ust etti, Bursa gibi TS gibi kadromuzu korumaktan aciz olan bir goruntu icindeyiz. Senol hocanin ofkelenmesi oldukca hakli sebeplere dayaniyor.

Sosa'nin bu paralara satilmasi kotu bir sey degil ama yerine birini simdiye kadar hazirlamaniz gerekirdi. Veya stoper mevkisine coktan birini bulmus olmaniz gerekirdi vesaire...

Bir de Allah askina Fikret Orman cikip aklimizla dalga gecer gibi sunu demesin: gelecek sezonun transfer calismalarina simdiden basladik.
Yemiyoruz bunu, bosuna beyaz yalanlarla camiamizi karartmasin. 
o zaman doğru konuşmaya devam edelim doğru konuşalım derken sıkmayacaksın ama
erdal torunoğulları geçen sene yurt dışı ilişkilerden sorumluydu bu sene yurt dışı ilişkilerden sorumlu
ek olarakta uefa ilişkilerinden sorumlu geçen sene transferin başında çebi vardı bu sene umut var
Geçen sene gomez dışında hangi transferi Erdal bey yaptı Tolgay transferiyle baştan sona Çebi
uğraştı. Erdal bey linnesle uğraştı olmadı levia ile uğraştı oda olmadı hatta gomez transferindede
ingileterde başka bir forvet ndoyeyi bitiriyordum ama başkan telefon etti gomez transferini sordu
bende imkansız dedim diyen kendisi oda yüzde bir ihtimal bile varsa bırak ndoyeyi italyaya git
dedi diyen bizzat kendisi.
şampiyonluğun hiç bir kimyayı alt üst ettiği yok gomezde son anda gelmişti sosada bizim 3 yıldır
olan durumumuz bu bugüne has değil. sürekli kahraman yaratmaya çalışmayın.
erdal bey iyi bir yöneticiydi ama kendisi bile bu kadar kendini savunmazken siz bunu neden yapıyorsunuz
anlamıyorum yönetici dediğiniz kimdir ya bizim kulüp başkanlık sistemiyle yönetilir Yöneticilerin hiç bir
yaptırım gücü yoktur. Bir oyuncu alınıyorsa bu tamamen başkanın kararları ve yönlendirmesiyle olur.
yanlış atılan adımlarda Başkanın direk sorumluluğudur. O nedenle sürekli yanlışı başkana doğruyu başkalarına
ikram etmeye çalışmayın.
olayları saptırarak haklı çıkılmaz sadece kendini kandırırsın.

Çevrimdışı brkntcnr

Coşku ve heyecan konusunda bana da bu süreç eleştirisi gibi geliyor. Teknik ekip ve futbolcu grubunun doyduğunu filan düşünmüyorum. Yine de bir teknik adamın Şampiyon takım için kullanması gereken bir ifade.@Orhan_ @brkntcnr  Neyse bugünkü genel açıklamaların üzerinde daha fazla durmuyorum. Taraftarın da bir kaos ortamı yaratmaması lazım.

Abi taraftar kaos yaratıyor durduk yere. Şu 15 günde stopere Gil-Sakhodan biri, Orta sahaya Hernanes-Junuzovic-Belhanda-Lima dan biri ve santrafora Eto'o, Aboubakar'dan biri gelse Şenol Hoca güle oynaya çıkar istedigimiz transferler geç de olsa yapıldı ve biz yine şampiyon olacağız falan diye açıklama yapar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

başkanı sevmeme ragmen şu durumda şenol hoca yerine başkanın arkasında durursak çökuş olur bizim için. hepimizin istedigi transferler yapılsın diye şenol hoca bu şekilde bir çıkış yaptı. şenol hocaya destek olursak başkan gereken mesajı alacaktır.

ayrıca çok fazla dramatize etmeye gerek yok. renklilerin istedigi ortam oluşmasın. yapılacak 2-3 guzel transfer ile sene sonu burda şampiyonlugu kutlayacagız inşallah  :halay:

Hem hocanın, hem yönetimin arkasında durmalıyız. Bu olaylar ya da açıklamaların bütünü tamamen siyah ve beyaz değil. Haklılıklar da var haksızlıklar da. Buradan bir taraf belirlemeden Beşiktaş'ı düşünmeliyiz. Bunun için içinde bulunduğumuz koşulları bilmemiz lazım. Ayrıca özellikle medyadan uzak durmamız lazım.

Çevrimdışı legendmaster

burada serdar azize neden bu kadar takılı kalınıyor anlamadım adam aylar önce söylemiş stoper alınmalı diye halen alınmamış buna sitem ediyor serdar aziz olmasa başka bir adam alınsa adam stoper konusunu açmayacak bile

1 ay sonra 3 güne bir maç yapacağız. ve elimizde 2.5 stoper var. marcelo, milosevic, ve bağı kopan rodolfo. allah sonumuzu hayır etsin.

Çevrimdışı ayayhan

bu takım  bu sende şampiyon olucak.

CL ise grupta 3. olmak süper iş, 2. olmak mükemmel.  tabi grupta kimin olduğuna göre.

transferler bunu çok değiştirmez.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kimse bana bir anda başkanı ve yönetimi yemesin

1-3 yıl içinde stad yapıp şampiyon yapan başkandan bahsediyoruz

2-şenol hoca geçecek o işleri erenle serdar azizle ismail köybaşıyla mutlu olacak olanlar varsa mutlu olsunlar

3-takım ffp den dolayı sıkıntı çekmekte bilmiyor mu bunu kaç tana bonservisli oyuncu sattık da alabiliyoruz

4-başkan sırf oyuncu almak için oyuncu almaz o hatayı bi kere yaptı o da başkan ilk yılında mecburen yaptı

5-şenol hocayı severim ama yerini de bilip yönetimi de düşünüp ona göre hareket edecek

6-fikret ormanı kaybettiğimiz an çöküşümüzün adıdır bunu da böyle bilin arkadaşlar katılan katılmayan olabilir saygılar...

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Baskanda + TD Şenol hocamızda haklı herkesın kendıne göre nedenleri var.

Yıldırım Demirörenle devam etmek istiyosunuz heraalde .. :akuma:

Çevrimdışı Koa_lAA

10 sayfadır okuyorum. Bu sene şampiyon olamayız diyen 1 kişi görmedim. Bazı şeyleri kalıplaştırıp yorum yapıyorsunuz. Eleştirilmesi gereken çok net noktalar var ve eleştiriyoruz. Sizlere de diyoruz ki gözlerinizi kapayın, yine kapayın ama bari parmaklarınız arasından bakın...

10 sayfadır iyi okumamışsın abicim ozaman aç bidaha oku...

şenol güneş istifa etsin diyenmi ararsın.. fikret orman a karşı durmalıyız şenol güneşe destek olalım diyenmi ararsın( araları bozuk varsayımıyla bunu diyolar ama varsayım)..

bi yığın laf... ben destek veriyorum.. yedirmeyiz kalıbı doğrudur...

peki eleştiri kisvesi altında elini ovuşturup kavga umanlar yada istifa bekleyenlermi sence eleştiriyor... bence söylede biraz kalıba girsinler.. zarardan başka bişey değil yaptıkları..

Çevrimdışı brkntcnr

burada serdar azize neden bu kadar takılı kalınıyor anlamadım adam aylar önce söylemiş stoper alınmalı diye halen alınmamış buna sitem ediyor serdar aziz olmasa başka bir adam alınsa adam stoper konusunu açmayacak bile
Stoper alınmadı şuan şenol hoca haklı. Ama daha iyisi alındığında yönetim çıkıp ya hoca Serdar serdar dedin Nkolou' yu veto ettin, al sana daha iyisi derse hoca ne yapacak?

Çevrimdışı tuncaboylu

Senol Günes bugünkü acıklamalarının ardından istifa etmelidir. Beşiktaş başkanını hiçbir insan medyanın önüne atamaz. Bu kim olursa olsun.

Dikkat ettim de üye olduğundan beri mesajlarınla ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun dostum, niyetin neyse açıkça söyle. :bandit: :bandit:

Çevrimdışı brci

twitter da fikretormanistifa diye tag girmiş trend topics e renkliler fırsatı kaçırmadı tabi vitorpereira nın intikamını alıyorlar .

Çevrimdışı pascal26

O kadar samimiyetsiz eleştiriyor ki bazıları.  Forvete Eren defansa Serdar alınsa en başta gene onlar dövünürdü. Tolga'yı 11 e koyan da hoca ama.. Neyse..

Yönetim çok zor bir süreci iyi götürüyor. Baskıya direndikleri için tebrik ederim. Hala vaktimiz var yeter ki doğru adamlar gelsin.

Şenol Hoca'nın da canı sağolsun. O da kurduğu kadroyu takviye edip ağız tadıyla bi CL yapmak istedi, kısmet olmadı. 3 futbolcu için de yönetimi suçlamıyorum.

Ama yine de maaş aldığı için kulüpte çalışan ve kendisine hürmet edilen bir TD nin medya üstünden bunu yapmaması lazımdı. Bu konuda bir sorun var malesef. Geçen sene istediği Ozan Tufan transferi de yine kendisinin Bursaspor başkanı hk. medyaya yaptığı beyanat yüzünden suya düşmüştü ama kimse dönüp hocayı eleştirmemiş sahip çıkmıştı. Olsun canı sağolsun yine de..

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Hem hocanın, hem yönetimin arkasında durmalıyız. Bu olaylar ya da açıklamaların bütünü tamamen siyah ve beyaz değil. Haklılıklar da var haksızlıklar da. Buradan bir taraf belirlemeden Beşiktaş'ı düşünmeliyiz. Bunun için içinde bulunduğumuz koşulları bilmemiz lazım. Ayrıca özellikle medyadan uzak durmamız lazım.
aynen öyle. zaten devamında duzelttim demek istedigimi abi. şenol hocayı yedirmeyelim kısacası.

Çevrimdışı 38life

Şenol hocanın bugün söylediklerini 10 gündür söylüyoruz. Artık vakit doldu. Hala körü körüne yönetimi savunanlar Beşiktaşın iyiliğine değil kötülüğüne vesile oluyor. Hatta yönetimin de kötülüğüne vesile oluyor. Çünkü;

yönetim kendisini "har halükarda" savunanlar olduğunu bildiği sürece yanlış yapmaya devam edecektir. Bu da yanlışlar koleksiyonunu genişletecektir. Bu da sonuçlarıyla birlikte yönetimin sonunu yaklaştıracaktır.

Ancak körü körüne savunmak yerine Hocanın açıklamalarına destek verirsek yönetim (her ne kadar çoktan geç kalmış olsa da) yanlışından dönmeye çalışacaktır ve bu da sonuçlarıyla birlikte yönetimin hanesinde + katmasa bile eksi de katmayacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

Junuzovic'i yazmışlar baya bir dile getirmiştim Sosa'nın gitme durumu ortaya çıktığında keşke alabilsek ama sanmıyorum. Elde olan 10 milyon Euro'ya eksik bölgelere 2 milyonluk adamları dolduracaklar yine.

Çevrimdışı hic2222

o zaman doğru konuşmaya devam edelim doğru konuşalım derken sıkmayacaksın ama
erdal torunoğulları geçen sene yurt dışı ilişkilerden sorumluydu bu sene yurt dışı ilişkilerden sorumlu
ek olarakta uefa ilişkilerinden sorumlu geçen sene transferin başında çebi vardı bu sene umut var
Geçen sene gomez dışında hangi transferi Erdal bey yaptı Tolgay transferiyle baştan sona Çebi
uğraştı. Erdal bey linnesle uğraştı olmadı levia ile uğraştı oda olmadı hatta gomez transferindede
ingileterde başka bir forvet ndoyeyi bitiriyordum ama başkan telefon etti gomez transferini sordu
bende imkansız dedim diyen kendisi oda yüzde bir ihtimal bile varsa bırak ndoyeyi italyaya git
dedi diyen bizzat kendisi.
şampiyonluğun hiç bir kimyayı alt üst ettiği yok gomezde son anda gelmişti sosada bizim 3 yıldır
olan durumumuz bu bugüne has değil. sürekli kahraman yaratmaya çalışmayın.
erdal bey iyi bir yöneticiydi ama kendisi bile bu kadar kendini savunmazken siz bunu neden yapıyorsunuz
anlamıyorum yönetici dediğiniz kimdir ya bizim kulüp başkanlık sistemiyle yönetilir Yöneticilerin hiç bir
yaptırım gücü yoktur. Bir oyuncu alınıyorsa bu tamamen başkanın kararları ve yönlendirmesiyle olur.
yanlış atılan adımlarda Başkanın direk sorumluluğudur. O nedenle sürekli yanlışı başkana doğruyu başkalarına
ikram etmeye çalışmayın.
olayları saptırarak haklı çıkılmaz sadece kendini kandırırsın.

:claps:

Ek olarak;
Diyleimki Erdal Torunoğlulları Beşiktaşın menfaatini çok gözeten, çokta faydalı birisi.
Ne diye Umut Günere değil Başkana hesap veririm yoksa da Beşiktaş batarsa batsın ben yokum dercesine harket ediyor.
Neden şahsi durumunu kulübün önüne çıkartıyor ?
Sen yine kulübüne saygını, sevgini, emeğini yitirme ?
Ha Umut Güner ile kişisel bir durumun var ise Başkana ifade et.
Sayın Başkan öylede çözer böylede çözer...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı cursedofdragon

konuşmaları iyi dinlememişsiniz demek ki.

Erenle serdar aziz'i istedim diyor net bir şekilde bu nedemek bana bu oyuncuları alın.Gs aldı diyor hayırlı olsun demekten başka yapıcak birşey yok diyor.

İsmail'in satılmasını istemezdim diyor.

Çevrimdışı SEBA

Eze Eze yine şampiyon BEŞİKTAŞ. Burayı okuyan renklilere KAPAK olsun bu

Çevrimdışı Librarius

bu arada şenol hocaya yere göge sıdıramayan arkadaşlar

tolga ve ismaile de sahip çıkın ikisinde hoca çok istiyormuş

bunuda duydunuz inş.

Senol hocayi gozumuzde cok buyutmuyoruz. Ben onu bir kac gundur super kupa macinda cikardigi kadrodan dolayi yerden yere vurdum. Bence vasat bir ofansif teknik direktor. Fakat sorun su: yonetim sampiyon olmus kadroyu koruyamiyor ve eksik yerlerine takviye yapamiyorsa burda yonetimin de yerden yere vurulmasi gerekir. 

Bir sampiyonluk kazaninca kendinden gecen, ayaklari yerden kesilen bir karakteri var yonetimin. Bu kafa yapisiyla surdurulebilir basari bence cok ama cok zor.

Bakin Besiktas camiasi basarisiz tipleri uzun yillar tolere ederek batti resmen. Demiroren gibi loser bir adami 10 yil sirtimizda tasidik.
4 yilda bir kupa kazanan baskani hemen Suleyman Seba'yla kisyasladik. yeteneksiz oyunculari saymiyorum bile.

GS camiasina bakin. Adamlarin hic sabri yok bu tur basarisizliklara. Bir sezon once sampiyon olmus hocayi def ettiler. Bir sezon once alinan Bilali def ettiler. Kotu olan kimse ustune gidiyorlar. ee Elde ettikleri basarilara bakinca adamlarin tavri dogruymus demekki.

Ister yonetici, ister hoca isterse futbolcu olsun basarisiz olani elden cikarmalidir Besiktas camiasi. Bu sene sampiyonluk kacarsa bu buyuk oranda yonetimin sucu olacagindan bence o koltuklarda oturmalarina musade edilmemelidir. Basarisiz olan cekip gitmeli.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca ortada sadece yönetim babında değil genel manada bir rehavet durumu olduğunu gözlemledi ve dozunda bir şok vererek herkesi kendine getirmeyi hedefledi. Bunu farklı noktalara çekmeye kavga kaos çıkarmak isteyene sadece gülünür .

Çevrimdışı ayayhan

bu arada şenol hocanın çok sey söyleme çalıştığını ama maalesef söylediklerini ifade edemediğini düşünüyorum

yarın öbürgün tekrar bir tv karşısında görürüz.

Çevrimdışı Orhan_

aynen öyle. zaten devamında duzelttim demek istedigimi abi. şenol hocayı yedirmeyelim kısacası.

Devam mesajını sonra farkettim =). Bu tip kaotik ortamlar sadece rakiplerin işine yarar. Buna çanak tutmamak lazım.

Çevrimdışı legendmaster

Stoper alınmadı şuan şenol hoca haklı. Ama daha iyisi alındığında yönetim çıkıp ya hoca Serdar serdar dedin Nkolou' yu veto ettin, al sana daha iyisi derse hoca ne yapacak?

kısa süre kalmış ve yönetim bunu yapsın diye bu açıklamayı yapmadığını nereden biliyoruz

Etiketler: