2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373786 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Abi Fİkret Ormanı dinlemedin mi " Selam verince borçlu çıkıyoruz hesabı yaptı"  :biggrinking:

Aynen öyle kerim artı bellı bı mıktar para ıstemısler . sasırdım bende walla

Bence söylediği varsayımdı,   muhtemelen doğru çıkacak bir varsayım olabilir ama bu görüşmeler olduysa ve Antalya bunları istediyse neden bizimle görüşmediler diyorlar?  Bizim resmi açıklamamızda niye bizi bukadar haklı hale getirecek kısım yok sence?

Çevrimdışı tangaz

tek ihtimal var cenk silinir remy gomez yeter forvet mevkisinde bize
ama diğer yerlerden silersek sayısal eksiklik olur fena olur ama cenkide silince
küstürürüz öyle bir risk var. yanlız bu sekiz oyuncu olayı 25 kişilik kadro için geçerli
23 kişilik kadroda bu 7 veya 6 da olabilir.

nerden baksan nerden kırpsan sıkıntı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

sosa+gomez kalır remy ve stoper alınırsa yabancı ve yurtdışı altyapılı oyuncu sayımız 22ye çıkıyor. içlerinden 7 kişi silin bakalım  :bandit:

fabri boyko
beck marcelo rodolfo miloseviç adriano tosiç bayX
atiba veli tolgay
Q7 aras olcay frei
ozzie sosa
cenk ömer gomez remy

benim seçimlerim : boyko miloseviç rodolfo veli ömer olup kalan 2 kişiyi bulamıyorum...aras frei olcay üçlüsünden birini daha silelim hala 1 fazla
Bay x denklemin cevabı :D sol stoper olup sol bektede oynayabilirse.
Boyko milo tosic veli frei ömer..remy gelirse her ne kadar istemesemde olcayda silinebilir bence. :bandit:

Çevrimiçi sozkul

nerden baksan nerden kırpsan sıkıntı.

Cenk'i kırpmanın şöyle bir sıkıntısı var, o güzel gollerinden 2 tane atsa 10-15e satma imkanı doğabilir, kar edebileceğimiz bir oyuncu. CL de olması lazım.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
26 Kasım 2015, 15:53:18 »

Şayet bütçe yaratılabiliyor ise: Arthur Masuaku
http://www.transfermarkt.com.tr/arthur-masuaku/profil/spieler/181380
Olympiakos, Masuaku'yu West Ham'a €8M + sonraki satıştan pay karşılığında sattı. İki sene önce Valenciennes'den 300 bine almışlardı. Fiyatı EPL etiketiyle beklentimin üzerinde fakat scouting budur.

Çevrimdışı Zafer55

sosa+gomez kalır remy ve stoper alınırsa yabancı ve yurtdışı altyapılı oyuncu sayımız 22ye çıkıyor. içlerinden 7 kişi silin bakalım  :bandit:

fabri boyko
beck marcelo rodolfo miloseviç adriano tosiç bayX
atiba veli tolgay
Q7 aras olcay frei
ozzie sosa
cenk ömer gomez remy

benim seçimlerim : boyko miloseviç rodolfo veli ömer olup kalan 2 kişiyi bulamıyorum...aras frei olcay üçlüsünden birini daha silelim hala 1 fazla
Boyko
Milo
Veli
Frei
Ömer
Sosa
Gomez
Son ikisini takımda görmek istemiyorum zaten.Benim için zor olmadı yani  :)

Çevrimdışı tangaz

Boyko
Milo
Veli
Frei
Ömer
Sosa
Gomez
Son ikisini takımda görmek istemiyorum zaten.Benim için zor olmadı yani  :)

:D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Söylediklerinin hepsi doğru olsa bile yaptığımız yine yanlış.
İlgilenmiyoruz der bitirirsin, orada olmak sinirlerine sahip olmayı gerektiriyor, bir de kerim frei üzerine para gibi henüz gerçekliğe dönüşmemiş laflarla rakip takımı dolaylı yoldan aşağılamaya ne gerek var @Necmi.
Ayrıca ben öncelikli olarak bizim ne yaptığımız üzerine düşünüyorum, Beşiktaşlıyım. Rakip takımın çakallığıyla bizim yaptığımız yanlışın üzerini örtemem.
Biliyorum Başkanı bıçak kemiğe dayanmadan eleştirmek istemiyorsun ama gerek varmıydı bu olanlara, herkes birbirine blöf yapıyor, kendilerince Eto'dan en karlı biçimde kurtulmanın yollarını arıyorlar, ne yanlışlık var bunda?
Diyorum ya gerek vardı etoo dan en karlı kurtlmanın yolu Beşiktaşı kullanmak değildir
birde gelişme onlardan habersiz değil biz yanlış bir şey yapmadık oyuncu geliyor bizi alın diyor
bizde oyuncuya sen antalyanın sözleşmeli oyuncususun git kulübünle çöz diyoruz. bunda hukuksal olarakda
ahlaki olarakda yanlış bir şey yok. sonra antalyalı yöneticilerle toplantı yapıyoruz ve etoo nun durumunu
soruyoruz. onlarda büyük ihtimal söylenen dedikodulara göre 4 M ve kerimi istiyorlar bizde teşekkür ediyoruz
büyük ihtimal düşünelim demişizdir. Biz tamamen gizli kapaklı iş yapmıyoruz. Etoo ile hiç bir pazarlık yapmıyoruz
ilk attığımız adım kulüpten durumunu sormak. Sonra başkan tv den ilgilenmediğimizi açıklayınca almayacağımız anlaşıldı zıpladılar.
Biz prosedürü doğru uyguladık. Bizim yaptığımızda yanlış bir şey yok. antalyanın istediğini vermeyeceğiz adımızı
alet etmesinler diyede kamuoyu karşısında etoo ya talip olmadığımızı beyan ediyoruz. Başkan orda aslında camiaya mesaj veriyor almayacağız
çünkü antalya uçsuz bucaksız taleplerde bulundu diyor.Bunuda aslında antalyaya açık kapı bırakarak yapıyor
makul gelirseniz olur diyor uçmayın diyor. karşınızda salak yok diyor. senin blöfünü yemiyoruz diyor.
bence çok güzel konuştu herkese anlayabileceği mesaj verdi.
@sozkul  emin ol hayatta tahammül edemediğim bir şey varsa haksızlıktır. Başkanı haksız bulsam herkesden sert
eleştiririm. Ama burda sonuna kadar haklılar Biz etoo ya teklif götürmedik Etoo kendini pazara çıkarttı
bizde pazarda olan malın sahibiyle görüştük. Bizim burda yaptığımız bir yanlış yok. Haklılarsa gitsinler
etik kuruluna şikayet etsinler. Bir oyuncu beni alın dediği için transfer yasağı çiğnemezsin bunun için oyuncuya teklif götürmen lazım
biz teklif götürmedik geldi kapımıza git kulübünle çöz dedik bunun hiç bir yanlış tarafı yok.
Burda antalyayı haklı kılacak bir şeyde yok adamlar etoo ya biz senin paranı veremeyiz kendine kulüp bul diyor.
etoo kulüplerle görüşmeden kendine nasıl kulüp bulacak
etooyu Beşiktaşa izinle göndermişlerdir emin ol dertleri etoo karşılığı Beşiktaştan bir şeyler kopartmak
zaten kuş elden uçuyor bizde bunu yemedik git kulübünle sorununu çöz dedik. Buda işlerine gelmedi.
Bizim zaten etik olarak davranmamız bu şekilde olur. Oldukçada etik davranmışız sorununu kulübünle çöz öyle gel
bizi bu işe karıştırma demişiz daha ne diyelim.

Çevrimdışı atalay

West Ham şu ana kadar transferde bonservise €44 M harcadı. Bonservisli oyuncular içinde ödedikleri en düşük ücret 3 M ile Töre.

Çevrimiçi Necmi

Bay x denklemin cevabı :D sol stoper olup sol bektede oynayabilirse.
Boyko milo tosic veli frei ömer..remy gelirse her ne kadar istemesemde olcayda silinebilir bence. :bandit:
olcay silinmez joker oyuncu

Çevrimdışı ayayhan

West Ham şu ana kadar transferde bonservise €44 M harcadı. Bonservisli oyuncular içinde ödedikleri en düşük ücret 3 M ile Töre.

bedavaya satmışız gökhanı ben 15 ten aza  bonservisini vermeyiz diyordum.

Çevrimiçi Necmi

Cenk'i kırpmanın şöyle bir sıkıntısı var, o güzel gollerinden 2 tane atsa 10-15e satma imkanı doğabilir, kar edebileceğimiz bir oyuncu. CL de olması lazım.
ama cenk satmak için tezgaha koyduğumuz oyuncu değil :)
Beşiktaşın hedefi onu elde tutmak iskelet içinde sürekli olmasını sağlamak

Çevrimiçi Necmi

bedavaya satmışız gökhanı ben 15 ten aza  bonservisini vermeyiz diyordum.
sattığımızı kim söyledi :alala:
kiraya verdik

Çevrimdışı OrhanAker

olcay silinmez joker oyuncu
Bende istemiyorum ama şartlar :D ayrıca silinecek son adamlardan biridir cenk yapma abi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

şuraya yazıyorum töre seneye beşiktaşta

Çevrimiçi Necmi

Biz Antalya'dan resmen Eto'yu istedik onlarda bunu mu istedi?
evet fısıltıda söylenen bu Başkanın dün söylemek istediğide sadece kerimde değil
sanırım başka oyuncuda istediler büyük ihtimal ömeride eklemişlerdir yanına ben başkanın sözlerinden bunu anladım
@sozkul

Çevrimdışı atalay

Oyuncu gitmek isteyebilir. Fakat ŞL sezonunda, 24 yaşındaki oyuncunuzu iki lig galibiyeti parasına -oynadığı pozisyonda rotasyonu iyi olan bir ekibe- kiralıyorsunuz. Opsiyonun herhangi bir bağlayıcılığı yok. EPL'de olmazsa repütasyonunu yitirecek ve 2019'a kadar sözleşmesi var. Mantık?

Mevcut tabloda Töre'nin oynayabildiği pozisyonlarda Payet, Lanzini, Ayew, Feghouli ve Antonio oynuyor.

Çevrimdışı abdusta

Yedekten de olsa sizce Sosa süper kupa finalinde oynamalımı?

Tolgay Aslana haksızlık olmazmı?

saygılar

Çevrimdışı ayayhan

töre maaşını da düşünce bize 4.5 m bir hareket alanı sağladı

görece olarak yetersiz bir sezonun sonunda.

yapılan konuşulan çoğu isimi bunun üzerinden konuşuyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuraya yazıyorum töre seneye beşiktaşta
bence west ham'da :D

Çevrimdışı ayayhan

Yedekten de olsa sizce Sosa süper kupa finalinde oynamalımı?

Tolgay Aslana haksızlık olmazmı?

saygılar

kesinlikle hayır

ilk Beşiktaş maçı affedilirse ilk lig maçından sonra milli maç arası boşlukta olusucak hazırlık maçı olmalı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mevcut tabloda Töre'nin oynayabildiği pozisyonlarda Payet, Lanzini, Ayew, Feghouli ve Antonio oynuyor.

formda fit bir töre bence payet'den sonra 2.opsiyon olur feghouli'den daha iyi özellikle.

Çevrimdışı klubnika01

https://www.facebook.com/VodafoneArena/

yeni sezon forma çekimleri izlemek isterseniz

Klüp istese şu çömez antalya başkanını işinden eder.Kimlerle uğraştıklarının farkında değiller şunlara sağlam bir ayar çekmek lazım

Çevrimdışı OrhanAker

Payeti ortada görürüz antonio da geçen sezon son maçlarda sağ bek olarak kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. töre bence oyun yapısı ile lanziniden bir adım önde.
Iş törede bitecek madem çok seviyor çalışıp oynayacak bir sezon.Ha oynamadı tıpış tıpış gelir burda oynar.

Etiketler: