2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375792 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

SafakSina1903
Sosa ile Beşiktaş'lı yöneticilerin toplantısı tamamlandı.Toplantıya eşi de katıldı.Ve yöneticilerden aldığım bilgiyi aktarıyorum.SOSA KALDI👊

SafakSina1903
Remy ile daha önceden anlaşılmıştı. Chelsea de büyük oranda ikna edildi. Remy büyük bir ihtimalle gelecek sene Beşiktaş forması giyecek.

SafakSina1903
Mario Gomez için Fiorentina ile 1 sene daha kiralık anlaşmasına varıldı. Gomez ikna edildi. Ailesi ile görüşüp, bilgi verecek.
kim bu adam güvenilir biri mi ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı linux

evrenmanchester
Serdar saridag : 2 forwet ... https://t.co/a1F6hvMr5Z

Serdar saridag :   2 forwet .....

54 minutes ago

Çevrimdışı 38life

Nedense Remy santrafor olarak bize uymaz gibi geliyor bana.

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa' lı :

Sosa'sız :

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

SafakSina1903
Sosa ile Beşiktaş'lı yöneticilerin toplantısı tamamlandı.Toplantıya eşi de katıldı.Ve yöneticilerden aldığım bilgiyi aktarıyorum.SOSA KALDI👊

SafakSina1903
Remy ile daha önceden anlaşılmıştı. Chelsea de büyük oranda ikna edildi. Remy büyük bir ihtimalle gelecek sene Beşiktaş forması giyecek.

SafakSina1903
Mario Gomez için Fiorentina ile 1 sene daha kiralık anlaşmasına varıldı. Gomez ikna edildi. Ailesi ile görüşüp, bilgi verecek.

:D :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalya'nın yaptığı saçmalık ama Başkanın yaptığıda yanlış, mikrofon görünce dayanamıyor, bonservis verecek durumda değiliz, Eto ile ilgilenmiyoruz de bitsin, ayrıca Eto'ya yaptığı ayıp, niye açıklıyorsun ANÇ ile görüştüğünü, adam size güvenip gelmiş, açıklayın diye değilki, işin en kötü yanı, Başkanın bu yönünü değiştirmesi mümkün değil, çok güzel konuştuğunu düşünüyor çünkü. Ama ses tonundaki güzellik, yerli yerine oturmuş mimikler doğru davranmış olmak anlamına gelmiyor.

Sonuna kadar katılıyorum abi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa' lı :

Sosa'sız :

Süper olur da..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Zafer55

Sosa' lı :

Sosa'sız :

Sosa sız iyiymiş.

Çevrimdışı AmaralGürses

22 gun var arkadaslar daha ne bu telas
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 23:45:48 AmaralGürses ]

Çevrimiçi Necmi

Ben bu konuda sizlere katılmıyorum

Biz Miloyu Isvec takimi Aik Solna dan , Pedroyu da Kolombiya dan aldik , Utku da buna ornek verilebilir 3.ligden aldik

Eger bir futbolcu da potansiyel varsa alinir

300.000 € alınabilir bir risktir , Alirsin yaparsin 5 yillik kontrat Tutarsa ne ala tutmazsa saga sola kiralarsın 2-3 sene , Hicbir sey kaybetmezsin..

Ozellikle Afrika pazarina acilmak lazim mesela..

Akhisar Niasseyi 50.000 € ya alip yillik 100.000 € maasa oynatip 5.5 milyona Rusya ya satti oradanda 13 milyon € ya Epl ye gitti adam..

Chelsea , City gibi takimlar Afrikadan gençleri yok parasına alip uzin sureli kontrat yapip Surekli saga sola kiralayip para kazaniyorlar biz neden yapmayalim tada neden yapamayalim illa olmuş futbolcu almak zorundasin diye bi kaide mi var

City , Chelsea , Dortmund gibi takimlar kucuk takimmi ??
git akhisarı tut o zaman büyük takım kafası yok sende
ingiliz takımları dediğin şeyi alt yapılarına yapıyorlar a kadrolarına değil

Premier Lig (İngiltere)

İngiltere’de yabancı sınırsız ama transfer edilecek oyuncular için çalışma izni alınması gerek. Bunun için de oyuncunun, son iki yılda milli takımındaki maçların yüzde 75’inde forma giymesi gerek. Premier Lig’de ayrıca 2010 yılından beri takımlar, 21 yaşından büyük 17’den fazla oyuncuyu kadroda bulunduramıyor. Akademiden gelen genç oyuncunun ise ‘altyapı’ sınıfında olması için 3 yıl akademide oynamış olması gerekiyor.

yani dediğin gibi a kadrolarına sağdan soldan 3e 5e oyuncu alıp oynatamazlar alt yapıyıda bu nedenle kullanıyorlar
bazı oyuncular onlar için o nedenle çok önemli büyük paralar veriyorlar çünkü her istedikleri oyuncuları alamıyorlar.
@Yunus Emre Dökmeci
zaten o nedenle ingiliz takımları arasındaki transferler uçuk rakamlarda oluyor çünkü içerden yaptıkları transferlerde sorunla karşılaşmıyorlar

Çevrimiçi Savaş

Ben bu sene Tolgay ve Aras'ı izlemek istiyorum arkadaş. En azından merak ediyorum bu adamların performanslarını.

Tutupta şimdi Sosa kalırsa hadi bir de Remy alınırsa bu adamlar forma görebilecek mi? Kupa maçları hariç sanmıyorum.

Neden bilmiyorum evet Sosa deli katkı yaptı, Remy kanatta yardırır fakat ne Sosa'nın kalmasını ne de Remy'nin gelmesini istiyorum.

Ben Aras ve Tolgay'ı izlemek istiyorum bu sene. Acaba bunu sadece ben mi istiyorum bilmiyorum :) Katkı versinler yada vermesinler ama bu adamların potansiyelleri var. Ben görmek istiyorum neler yapabileceklerini, potansiyellerini.. Umarım da formayı alır ve vermezler bu sene.

Ben bu sene aşağıdaki kadroyu izlemek istiyorum.

Fabri

Gökhan    Rhodolfo      Mathieu     Adriano

Oğuzhan        Atiba

Aras                   Tolgay            Quaresma

Gomez

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Berat

@Savaş Mathieu için nöbet tutuyordum ama artık imkansız gerçekten :)

Vermaelen transferi malum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Remy geldi diyelim sosada fit duruma gelirse quaresma,aras,olcay ilk 11'e zor girer atiba ozi sosa tolgay gomez ve remyle 4 4 2 oynarız söylerken ben bile inanmadım :evillol:

Çevrimdışı Berat

Remy geldi diyelim sosada fit duruma gelirse quaresma,aras,olcay ilk 11'e zor girer atiba ozi sosa tolgay gomez ve remyle 4 4 2 oynarız söylerken ben bile inanmadım :evillol:

Abi ne ara geldi Remy :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi ne ara geldi Remy :D
Fena troll yedik :bandit: remy'nin yolu buralara düşmez...

Çevrimiçi Necmi

Ben bu sene Tolgay ve Aras'ı izlemek istiyorum arkadaş. En azından merak ediyorum bu adamların performanslarını.

Tutupta şimdi Sosa kalırsa hadi bir de Remy alınırsa bu adamlar forma görebilecek mi? Kupa maçları hariç sanmıyorum.

Neden bilmiyorum evet Sosa deli katkı yaptı, Remy kanatta yardırır fakat ne Sosa'nın kalmasını ne de Remy'nin gelmesini istiyorum.

Ben Aras ve Tolgay'ı izlemek istiyorum bu sene. Acaba bunu sadece ben mi istiyorum bilmiyorum :) Katkı versinler yada vermesinler ama bu adamların potansiyelleri var. Ben görmek istiyorum neler yapabileceklerini, potansiyellerini.. Umarım da formayı alır ve vermezler bu sene.

Ben bu sene aşağıdaki kadroyu izlemek istiyorum.

Fabri

Gökhan    Rhodolfo      Mathieu     Adriano

Oğuzhan        Atiba

Aras                   Tolgay            Quaresma

Gomez
iyide onlara güvenerek yola çıkarsan yolda tekerleğin patlama ihtimali çok yüksek
sorumluluk yüklersin ama bu yükü kaldıramazlar bu şekilde önlerinde birileri olursa bu süre
içinde adaptasyonu sağlar sorumluluk altına girmeden pişerler zaten çok fazla maçta şans bulacaklar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Altyapıyı önemseme demiyorum. Barcelona, Bayern München, Manchester United kadar hatta onların yarısı kadar ekonomik rahatlığa eriş sen de önemse diyorum. Şuan böyle bir imkan malesef yok. Keşke olsa.

Bir günde karar alıp ertesi gün cebimizden 350 milyon TL ödeyerek mi stadı yaptık?
Kulübün hali hazırda zaten alt yapısı var. İlk olarak eksikliklerin tespiti yapılır . Sonrasında bir plan ortaya konur projenin altyapısı hazırlanır , adım adım hedefe gidilir. İlk adımı atmadan hedefe de varamazsın.

Çevrimdışı linux

firatgunayer
Arjantinli şair Jose Sosa'nın dediği gibi.. "Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar.."

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :D :D :D

Çevrimdışı Zafer55

Serdar Sarıdağ:
Sosa için yapılan son teklif 7.5 milyon euro. Resmi teklif.

Çevrimdışı Berat

Serdar Sarıdağ:
Sosa için yapılan son teklif 7.5 milyon euro. Resmi teklif.

Doğru olduğunu zannetmiyorum, bu adama da pek inanmıyorum. Konuşmaları hiç sağlam temellere dayanmıyor.

SafakSina1903
Sosa ile Beşiktaş'lı yöneticilerin toplantısı tamamlandı.Toplantıya eşi de katıldı.Ve yöneticilerden aldığım bilgiyi aktarıyorum.SOSA KALDI

SafakSina1903

SafakSina1903
Çok hızlı oldu bu.Remy-Gomez gelirse renklileri düşünemiyorum,yazık adamlara gitsinler komşu yunanistan liginde oynasınlar :D

Edit:Mario'nun fio ile sözleşmesinde son senesi değil mi nasıl kiralıyorlar tekrar?
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 00:59:39 mehmetkorfez ]

Çevrimdışı Zafer55

6-6,5 da anlaşcaklar gibi

Çevrimdışı worns

Aynı isimler o kadar tutarsız haberler yaptılar ki artık inandırıcılıklarını kaybettiler. En azından dışarıya bilgi sızması meselesinde epey iyi olduğumuzu söyleyebiliriz.

Gomez kiralık meselesi ise zaten sözleşmesinin son senesinde olması nedeniyle olmuyor.

Çevrimdışı Zafer55

Çok hızlı oldu bu.Remy-Gomez gelirse renklileri düşünemiyorum,yazık adamlara gitsinler komşu yunanistan liginde oynasınlar :D

Edit:Mario'nun fio ile sözleşmesinde son senesi değil mi nasıl kiralıyorlar tekrar?
Bonservisi ile verirlerse mal bizim  ister 1 hafta sonra ister devre arasında satarız para bizim olur.Ama kiralık olursa mal sene sonuna kadar onların, kafamıza göre satamayız.Sezon sonu mal boşa çıkar nereye isterse oraya gider ve artık  mal onların olmadığı için herhangi biryere gitmesi koymaz fiorentinaya  :)

Etiketler: