2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390808 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Işte bunlar hep Veli'nin durumunun belirsizliği. Ben yine de 8-10 oynayabilen futbolcudan yanayım. Atiba'nın yerini bi nebze Tolgay ve Necip ile doldurabiliriz ama Oğuzhan ve Tolgay yerine yazabileceğimiz tipte kulübede oyuncumuz yok.
Ah Veli ahh.Sağlam bir Veli şu takıma müthiş katkı verir.Ben hala umudumu yetirmedim ondan.

Çevrimdışı sozkul

Rüyamda Andreas Beckin dişi kartal kizini aliyodum benim oglana..
hatta özgür kerem demek türkcede erkek kartal demek diyodum almanca konusuyodum o da schöne gut falan diyodu iyi niyetli oldugundan hemen inaniyodu yani dünür oluyodum bizim Beckle...
Ama tabiiki bugünkü konumuz bunlar degil beni evlat sevgisi yumusak karnimdan vuramazsin  :)
biri kesin STOPER demistin demi :boxin:

Senin oğlan sarışın istiyor demekki, ya da klasik kendi gerçekleştiremediği hayallerini oğlunun omuzlarına yükleyen baba tiplemesi mi   :icool:

Çevrimdışı tangaz

Rüyamda Andreas Beckin dişi kartal kizini aliyodum benim oglana..
hatta özgür kerem demek türkcede erkek kartal demek diyodum almanca konusuyodum o da schöne gut falan diyodu iyi niyetli oldugundan hemen inaniyodu yani dünür oluyodum bizim Beckle...
Ama tabiiki bugünkü konumuz bunlar degil beni evlat sevgisi yumusak karnimdan vuramazsin  :)
biri kesin STOPER demistin demi :boxin:

stoperi başkan son seyahatinde netleştirmiş, sosanın durumunun kesinleşmesini bekliyormuş.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı graser

transferi bırak duyum bile duyamaz hale geldik.
nasıl bitecek bu yaz bilmiyorum.
 :akuma: :akuma: :ebebe: :ebebe: :s20: :s20: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı terapati

Gözlemlediğim kadarıyla Şenol Hoca ilk yarı farklı, ikinci yarı farklı bir hücum organizasyonu denedi. İlk yarı Olcay ve Kerim'in kanatlardan içeri koşularıyla, arkadan Oğuzhan ve Tolgay'ın kısa ve ara paslarıyla desteklenen ve Cenk'in hedef olduğu bir organizasyon izledik. Sanki ilk yarı Oğuzhan daha çok 10 numara gibiydi ama kanat oyuncularında sürekli izlediğimiz yer değiştirme olayını aynı şekilde Oğuzhan ve Tolgay arasında da gördük, bu çok hoşuma gitti açıkçası. Yani zaman zaman Tolgay, zaman zaman da Oğuzhan'ı ön bölgeye yakın gördük ki, bu düzen enerjilerini de doğru kullanmalarına yardımcı olacaktır. Bu oyun stilinde pivot tipinde değil de, arkaya koşu yapabilecek, pas ritmi yüksek olan, biraz da tekniği düzgün bir forvet daha fazla iş yapabilir diye düşünüyorum. Çünkü takım zorlanmadığı zamanlar haricinde şişirme toplara ve kanat ortalarına hemen hiç başvurmadı.

İkinci yarı Ömer, Quaresma, Adriano ve Aras'ın girmesine ilave olarak Oğuzhan da çıkınca orta sahada Tolgay tek başına sahne aldı neredeyse. Top kanatlara daha çok gelmeye başladı, Adriano ile sol taraf daha çok hücuma destek vermeye başladı vs. Ömer'in daha hareketli ve istekli oyun yapısıyla forvet topla daha çok buluştu. Sonucunda zaten çok güzel bir son vuruşla gol de geldi. Eğer ikinci yarıdaki oyun daha çok benimsenecekse de bu sefer pivot tipli ama defansı bozacak kadar da hareket edebilen bir forvet tipi çok daha fazla işimizi görecektir. Ne Cenk, ne de Ömer bu iki yarıdaki oyun sistemini karşılayacak forvetler değiller bence. Ancak ideal olmasalar da kesinlikle ikisi de ligde iş görebilecek forvetler.

Sosa'nın eksikliği hissedilmedi desem çok da yanlış olmaz diye düşünüyorum ama Sosa değişik bir oyuncu. Oyun sıkıştığında acayip bir dribling yaptıktan sonra, öldürücü vuruşlar ya da asistler yapabiliyor. Ya da ön alanda yaptığı presle rakip defansı inanılmaz bozabiliyor. Ağır gibi görünse de bence oldukça hareketli bir oyuncu. Tansiyonu yüksek maçlarda bu tip bir oyuncunun takımda olması çeşitliliği oldukça arttıracaktır. Ayrıca sayısal olarak bu tip bir oyuncu ihtiyacımız olacak gibi. Kerim, Aras, Olcay ya da Quaresma ön bölgede sayısal olarak boşluğu doldurabilecek gibi görünse de kalitede aynı etkiyi yaratmayacaktır.

Gönül (kalbimiz anlamında, Gökhan Gönül değil ama mutlaka o da ister Gomez'le oynamak) Gomez'in geri dönmesini istese de, eğer geri gelmeyecekse, Remy tarzı bir forvet hepimizin düşündüğünden daha fazla iş yapabilir bu takımda.

Şenol Hoca'nın elinde, her ne kadar yetersiz falan denilse de, oldukça varyasyonlu bir hücum gücü olduğunu görüyorum ben. Ancak bitiricilikle ve final paslarıyla ilgili sıkıntı çekebiliriz orası ayrı. Fakat aynı tip görünseler dahi birbirinden farkı dört tip kanat oyuncumuz, yine birbirinden farklı iki tane forvetimiz bulunuyor. Dolayısıyla elimizde Sosa ve Gomez olmadan bile değişik kombinasyonlar yapılabilecek bir hücum gücü var bence.

Defans en zayıf yerimiz göründü dün akşam. Eminim hem teknik heyet, hem yöneticiler, hem de başkan durumun farkındadır. Oraya eli ayağı düzgün en az bir stoper umarım transfer edilebilir. Keşke imkan olsa da düzgün iki stoper alınabilse, o zaman hiç bir şeyden korkmaya gerek kalmaz zaten de mali durum, ülkenin durumu vs kaynaklı artık yazıp çizmeye gerek yok, mevcut şartları herkes biliyor artık. Fabri, Boyko'dan da Tolga'dan da daha fazla güven verdi bana ama bu tamamen hissiyat. Sanıyorum surat ifadesi ve duruşuyla alakalı bu durum. Yoksa karar vermek için çok erken.

Son olarak özellikle dikkatimi çeken şeylerden bahsetmek istiyorum;

- Yeni bir şey değil tabi ki, bu saatten sonra ne kadar gelişir o kısım bilimez ama Olcay'ın ne yapıp edip şu son vuruşları üzerinde çalışması gerekiyor. Artık antrenman sonrası 1 saat şut mu çalışır orasını bilemem ama o kadar güzel pozisyon alıyor, doğru koşuları, doğru zamanda yapıyor ama bu kadar kötü bitirince gerçekten herkes için hayal kırıklığı oluyor (Bkz. ilk yarıda Oğuzhan'ın defansın arkasına attığı müthiş pas sonrası yaptığı vuruş, ki bu tarz vuruşları çokça izletti Olcay sağolsun bize)

- Cenk'in lüzumsuz agresifliği Şampiyonlar Ligi gibi bir organizsyonda başımıza iş açabilir, kendini biraz kontrol etmesi gerekiyor. Ayrıca henüz hazır bir görüntü vermedi, ilk yarı da oldukça tutuktu ama kendisi güvendiğim isimlerden.

- Aras takım için faydalı olacağının sinyallerini veriyor. Ancak yüksek tansiyonlu maçlarda ilk 11'de görebilecek miyiz merak ediyorum. Hep birlikte göreceğiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

milliyete gomez %90 bizdeymiş inanalım mı  :D

Çevrimdışı sozkul

Sosa bu saatten sonra kolay kolay gidemez artık
Ha kalınca da yürüyecek yine eli belinde bence,bir şey beklemiyorum ondan

Mustafayı yuhalamaları da çok iyi olmuş
Başka türlü bitmez böyle kangrenler
Çok iyi çocuksa feda deyip sözleşmesini 700-800 bin eurolara indirsin

Ikinci yarı şampiyonluğumuza büyük katkı verir Sosa.

Çevrimdışı tangaz

Senin oğlan sarışın istiyor demekki, ya da klasik kendi gerçekleştiremediği hayallerini oğlunun omuzlarına yükleyen baba tiplemesi mi   :icool:

abi B şıkkı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa ve gomez gelse stoper gelmese bile ligin net favorisi oluruz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anderas Beckin kizi :alala:

Olm SARI degil la buu :ebebe: :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Affınıza sığınarak izlenimlerimi aktarmak isterim:

Boyko Fabri: ikiside hatasız oynadı. Fabri ise 100%lük çıkardı. Kendinden çok emin. Benim bir numaram Fabri.

Bekler: 
Beck Gökhanı çok zorlayacak gibi. Adam tipik Alman FAzlası pek yok amam hiç eksiği yoktu. Kademe hatası yapmadı.
Adriano kalitesini belli etti Tosiç ile beraber sorun olmaz solda.

Stoper:
Marcelo beklenemdik hatalar yapıyor. Bir Alfa stoper lazım. Rodolfo bile şu haliyle ondan iyidir.
Necip/Tosic ikisde tam birer joker ve takım oyuncuları. Nereye koysan verim alırsın. İkiside üst düzey değil ama işlerine bakıyorlar.

Orta saha.
İlk devre Kerim sahanın en iyisiydi. Rakibi inanılmaz yordu.
Aras girdi onu aratmadı Arasa biraz daha fazla özgüven lazım.
Olcay vasattı,
Atibayı yazmamıza gerek yok,
Oğuzhan 8de kalmalı,
Tolgay Sosanın yerine 10da oynamalı. Tolgay 10da süper oynadı 8de pek beğenemiyorum Tolgay'ı.
Q7 hazır olmasa bile iyi durumda.

Cenk hareketsizidi
Ömer beklediğimizden iyi oynadı.
Mustafanın yuhalanması ayıp ve hataydı.

Özetim: bize 1.90 boylarında iki-üç oyuncu lazım. Forvet ve stoper kesin, belkide Stoper ve Ortasaha oynayabilen biri daha gerebilir.
 Forvet ve Stoperlerimizle bir sezon boyu yapamayız.
Ortasahamız ise alternatiflerle dolu. Çok değişik pozisyonları üzt düzey oynayan çok fazla oyuncumuz var.

İki transferle ben çok ümitliyim açıkcası
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Anderas Beckin kizi :alala:

Olm SARI degil la buu :ebebe: :ebebe:

annesine benziyor  :icool:
Allah uzun ve güzel bir ömür versin yavru kartala. Beck'e de helal olsun kızını bu topraklarda dünyaya getirdiği için. o kız artık bizim kızımız TC pasaportlu  :claps:

Çevrimdışı onurturan

Abi ben alman sevmem esmer severim  :icool: oğlumu da özgür birakicam buyuk ihtimal almanyaya degil de rusya ya dogru akacaktir diye tahmin ediyorum :ssss:

annesine benziyor  :icool:
Allah uzun ve güzel bir ömür versin yavru kartala. Beck'e de helal olsun kızını bu topraklarda dünyaya getirdiği için. o kız artık bizim kızımız TC pasaportlu  :claps:
Abi Babasinin geninden dolayi insan Sap sari bisey bekliyor boyle esmer cikinca sasiriyoruz haliyle :D

Çevrimdışı İhsan

Üç hafta kaldı. İdare et.   :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

şöyle bir haberlere bakındım sosa ile ilgili 3 haber var.

1- milan teklifi 7 milyona yükesltti
2- milan 4den yukarı çıkmıyor
3- sosa takımda kaldı

3 ayrı haber salla hangisi tutarsa türk basınında ilk biz yazdık die böbürlen sonra...

daha bitmedi basından inciler

1-Eşi ve çocuklarını da İstanbul’a getiren 31 yaşındaki oyuncunun, önümüzdeki hafta Başkan Fikret Orman ile görüşüp ardından yıllık ücretinde artış yapılması ve yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

2-Como Gölü'nde(Italya da) bir villa kiralayarak ailesini tatile gönderen Jose Sosa, yönetimden izin alarak eşinin yanına gitti. Milan'ın bonservis teklifini 7 milyon euroya çıkarmasıyla artık bu oyuncunun gitmesine sıcak bakan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuyla ilgili son kararını bugün verecek.

3-Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve geleceği belirsizliğini koruyan Jose Sosa, dün yeniden İspanya'ya gitti. Milan'ın ısrarla istediği Arjantinli oyuncu, İbiza'da tatil yapan eşi ve buraya gelecek menajerleri ile son bir toplantı yaparak yeni bir yol haritası belirleyecek.

hepside dün-bugun tarihli Türk basınından,Sosa aynı tarihte hem Türkiye,hem İtalya hemde İspanyada

saygılar

Çevrimdışı onurturan

Duyumcularda iş yok duyumcularda  :evillol:

Çevrimdışı wbishop82

Okurken son kısımda heycanlandım abi güzel yazmışsın, katılmamak elde değil  :claps: :D

Teşekkür ederim.Kesinlikle Remy i birçok kişi Gomez kadar verim alamayız diye beğenmiyor (gomez e göre).Ama ben onun takımı,takımında onu yükselteceğini düşünüyorum.Bakalım doğmamış çocuğa don biçiyoruz ama nasip bundan sonrası :)

Çevrimdışı wbishop82

Gözlemlediğim kadarıyla Şenol Hoca ilk yarı farklı, ikinci yarı farklı bir hücum organizasyonu denedi. İlk yarı Olcay ve Kerim'in kanatlardan içeri koşularıyla, arkadan Oğuzhan ve Tolgay'ın kısa ve ara paslarıyla desteklenen ve Cenk'in hedef olduğu bir organizasyon izledik. Sanki ilk yarı Oğuzhan daha çok 10 numara gibiydi ama kanat oyuncularında sürekli izlediğimiz yer değiştirme olayını aynı şekilde Oğuzhan ve Tolgay arasında da gördük, bu çok hoşuma gitti açıkçası. Yani zaman zaman Tolgay, zaman zaman da Oğuzhan'ı ön bölgeye yakın gördük ki, bu düzen enerjilerini de doğru kullanmalarına yardımcı olacaktır. Bu oyun stilinde pivot tipinde değil de, arkaya koşu yapabilecek, pas ritmi yüksek olan, biraz da tekniği düzgün bir forvet daha fazla iş yapabilir diye düşünüyorum. Çünkü takım zorlanmadığı zamanlar haricinde şişirme toplara ve kanat ortalarına hemen hiç başvurmadı.

İkinci yarı Ömer, Quaresma, Adriano ve Aras'ın girmesine ilave olarak Oğuzhan da çıkınca orta sahada Tolgay tek başına sahne aldı neredeyse. Top kanatlara daha çok gelmeye başladı, Adriano ile sol taraf daha çok hücuma destek vermeye başladı vs. Ömer'in daha hareketli ve istekli oyun yapısıyla forvet topla daha çok buluştu. Sonucunda zaten çok güzel bir son vuruşla gol de geldi. Eğer ikinci yarıdaki oyun daha çok benimsenecekse de bu sefer pivot tipli ama defansı bozacak kadar da hareket edebilen bir forvet tipi çok daha fazla işimizi görecektir. Ne Cenk, ne de Ömer bu iki yarıdaki oyun sistemini karşılayacak forvetler değiller bence. Ancak ideal olmasalar da kesinlikle ikisi de ligde iş görebilecek forvetler.

Sosa'nın eksikliği hissedilmedi desem çok da yanlış olmaz diye düşünüyorum ama Sosa değişik bir oyuncu. Oyun sıkıştığında acayip bir dribling yaptıktan sonra, öldürücü vuruşlar ya da asistler yapabiliyor. Ya da ön alanda yaptığı presle rakip defansı inanılmaz bozabiliyor. Ağır gibi görünse de bence oldukça hareketli bir oyuncu. Tansiyonu yüksek maçlarda bu tip bir oyuncunun takımda olması çeşitliliği oldukça arttıracaktır. Ayrıca sayısal olarak bu tip bir oyuncu ihtiyacımız olacak gibi. Kerim, Aras, Olcay ya da Quaresma ön bölgede sayısal olarak boşluğu doldurabilecek gibi görünse de kalitede aynı etkiyi yaratmayacaktır.

Gönül (kalbimiz anlamında, Gökhan Gönül değil ama mutlaka o da ister Gomez'le oynamak) Gomez'in geri dönmesini istese de, eğer geri gelmeyecekse, Remy tarzı bir forvet hepimizin düşündüğünden daha fazla iş yapabilir bu takımda.

Şenol Hoca'nın elinde, her ne kadar yetersiz falan denilse de, oldukça varyasyonlu bir hücum gücü olduğunu görüyorum ben. Ancak bitiricilikle ve final paslarıyla ilgili sıkıntı çekebiliriz orası ayrı. Fakat aynı tip görünseler dahi birbirinden farkı dört tip kanat oyuncumuz, yine birbirinden farklı iki tane forvetimiz bulunuyor. Dolayısıyla elimizde Sosa ve Gomez olmadan bile değişik kombinasyonlar yapılabilecek bir hücum gücü var bence.

Defans en zayıf yerimiz göründü dün akşam. Eminim hem teknik heyet, hem yöneticiler, hem de başkan durumun farkındadır. Oraya eli ayağı düzgün en az bir stoper umarım transfer edilebilir. Keşke imkan olsa da düzgün iki stoper alınabilse, o zaman hiç bir şeyden korkmaya gerek kalmaz zaten de mali durum, ülkenin durumu vs kaynaklı artık yazıp çizmeye gerek yok, mevcut şartları herkes biliyor artık. Fabri, Boyko'dan da Tolga'dan da daha fazla güven verdi bana ama bu tamamen hissiyat. Sanıyorum surat ifadesi ve duruşuyla alakalı bu durum. Yoksa karar vermek için çok erken.

- Yeni bir şey değil tabi ki, bu saatten sonra ne kadar gelişir o kısım bilimez ama Olcay'ın ne yapıp edip şu son vuruşları üzerinde çalışması gerekiyor. Artık antrenman sonrası 1 saat şut mu çalışır orasını bilemem ama o kadar güzel pozisyon alıyor, doğru koşuları, doğru zamanda yapıyor ama bu kadar kötü bitirince gerçekten herkes için hayal kırıklığı oluyor (Bkz. ilk yarıda Oğuzhan'ın defansın arkasına attığı müthiş pas sonrası yaptığı vuruş, ki bu tarz vuruşları çokça izletti Olcay sağolsun bize)

- Cenk'in lüzumsuz agresifliği Şampiyonlar Ligi gibi bir organizsyonda başımıza iş açabilir, kendini biraz kontrol etmesi gerekiyor. Ayrıca henüz hazır bir görüntü vermedi, ilk yarı da oldukça tutuktu ama kendisi güvendiğim isimlerden.

- Aras takım için faydalı olacağının sinyallerini veriyor. Ancak yüksek tansiyonlu maçlarda ilk 11'de görebilecek miyiz merak ediyorum. Hep birlikte göreceğiz.

:claps:

Resmi Instagram hesabi Gomezi takibi bırakmış :by2: :by2:

Geçmiş olsun...

Çevrimdışı tangaz

Geçmiş olsun...

performansı nedeniyle gomezi istesem de özlesem de bizi böyle aşağılayan ikinci bi' oyuncu hatırlamıyorum...

Çevrimdışı onurturan

Aras ilk onbire girer cenk de agresifligini torpuler amma olcay kattiyen son vuruslarini duzeltemeyecek ne yazikki abi .

Çevrimdışı onurturan

abi B şıkkı  :icool:
buna cevap verirdim ama ilerde ailecek tanisirsak konusu acilir diye korkuyom su an evet b olsun  :pes

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçmiş olsun...

kendi kaybetti.

Çevrimdışı tangaz

buna cevap verirdim ama ilerde ailecek tanisirsak konusu acilir diye korkuyom su an evet b olsun  :pes

erkek erkeğe konuşulan konular orda kalır 

Etiketler: