Bende dünkü maç ile ilgili fikirlerimi aktarmak istiyorum.Maçı tekrar 90 dakika tamamını izledim.
Boyko,Fabri : 2'si de iyiydi boyko'yu geldiğinden beri ilk defa bu kadar iyi kendinden emin gördüm halen biraz daha kendine güven eksikliği var ancak onuda aşıcak gibi.Fabri ise hoffenheim maçında olduğu gibi bu maçtada yine karşı karşıya bir pozisyonda %100'luk gol'ü engelledi.Benim 1.ci kaleci adayım fabri.
Beck,Gökhan : Beck geçen sene kaldığı yerden devam ediyor tam bir alman ekol'u belli bir standartı var onun altına hiç düşmüyor.Halen orta açmamayada devam ediyor

Gökhan gönül çok göremedik fizik olarak hazır değil tam inşallah oda eklenince o bölgede'de sorunumuz yok.
Tosic,Adriano : Tosic normal de sol bek'te çok sırıtıyor du hata üstüne hata yapıyordu dün iyiydi ancak yine stoper olarak daha iyi

Tabi ki sol bek için alternatif olur.Adriano da tam olarak hazır değil ancak o da kalitesini gösterdi ilerleyen zamanlarda neler yapabileceğini dün akşam ufak bir kesitle gösterdi.
Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Necip : Rhodolfo'yu fazla izleyemedik ancak o da henüz fizik olarak hazır değil.Marcelo dünkü maçta o kadar iyi değildi bazen böyle maçlar çıkartıyor.Tosic stoper olarak gayet iyiydi.Necip'te dünkü maçta gayet iyi bir performans gösterdi.
Atiba,Oğuzhan,Tolgay : Atiba geçen sene bıraktığı yerden aynı devam ediyor.Onu veren Allah'a şükürler olsun

Oğuzhan 8 numarada atiba'nın yanında çok faydalı oluyor hep orda atiba'nın yanında oynaması lazım.Tolgay'da dün akşam ki maçın yıldızlarından dı bütün sakatlığını üzerinden atmış müthiş oynadı Tolgay Arslan geri döndü
Aras,Quaresma,Kerim,Olcay : Aras bu sene benim en çok şey beklediğim oyuncuların başında geliyor daha ilk alındığı zaman söylemiştim iyi bir kamp dönemi geçirirse kendisi toparlarsa ben oynayacağım derse kimse ondan formayı alamaz demiştim töre'yi aratmaz demiştim ve nitekimde öyle oldu.Duran toplar özellikle bu sene ondan çok faydalanacağız.Quaresma henüz oda hazır değil.Kerim bal yapmayan arı gibi çalım var,hız var,teknik var,akıl var herşey var ama ne zaman nerde ne yapması gerektiğini toptan ne zaman kurtulması gerektiğini kafasını kaldırmayı bir türlü öğrenemedi.Olcay her zaman bildiğimiz gibi işte
Cenk,Ömer,Pektemek : Cenk'te dünkü maçta biraz tutukluk vardı şuanda bu takımın forveti benim diyemiyor en iyi oyuncu o olmasına rağmen ve tek başına kalmasına rağmen.Ömer dün çok iyiydi öyle bir performans beklemiyordum Ömer'in bu takımda kalmasını isterim bu sene bize faydalı olacaktır.PEktemek'in ıslıklanması hoşuma gitmedi.Beşiktaş'ta hiçbir oyuncunun ıslıklanması hoşuma gitmez.
Genel olarak takım umut verdi diye bilirim dünkü maçla beraber ancak halen eksiklerimiz var 1 stoper 1 forvet belki 1 orta saha.