2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394060 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

öncelikle şunu dile getirmeliyim ki; sosanın satılması durumunda yerine transfer yapılmaması fikri beni tedirgin ediyor...
ayrıca bu sene 50 civarı maç oynayacağız ve ozzy tolgay ati orta sahası için alternatif şart, yani birilerinin yedek kalmasından korkmayın herkesin oynayacağı kadar maç olacak....
bir başka konu ise 7-8 civarı  fiyata satılack sosanın yerine yapılacak transfer için yönetim ne kadar harcar... hernanes için 4-5 M€ öder mi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

süper kupa ilk 11m .......:
farbi
beck
marcelo
tosiç
adriano
ati
ozzy
tolgay
aras
kerim
cenk
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Hah geldim simdi, ozlediniz mi beni....

Okuya okuya geliyorum, ben yokken fazla yazilmamis bir iki saate donem odevini tamamlarim.
3400km yol geldim forumu okumak icin, gokdenizi alip geleceedim istemedi, tataristanda rahatmis.

Soyle hemen bana guncelleme gecin yahu
Beylerbeyi maci vardi, olimpiakos maci vardi nedir takimin son durumu?
Transfer galiba yok, gs habire para harcamis, fb karismis

Neyse aksama dogal akisima donerim ben, aksama kadar yazin foruma aksam online oldugumda konu disilar ile baslayip, pektemeke guzelleme cekenlerin linci ile devam edecegim, tolgayi da atlamayin.

Neyse geldim ben, savunun

Çevrimdışı panic13

sol bek ile oynamak ne güzel şeymiş yav.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı onur_U

- boyko: iyidi..ama hala tam olarak kendine güveni gelmedi. yuzunden belli oluyor. bence 2 yabancı kaleci fazla. iyi bir teklif gelirse satılmalı
- fabri: bire bir pozisyonda iyiydi. onda da aşırı güven sezdim. geri paslarda özellikle ama iyi gibi duruyor.
- beck: sanki temposu azalmış gibi geldi ama defansı iyi yine..hücumda yine pek bişe göremedik kendisinden.
- ozy: bir kaç maç daha sonra çok daha iyi olacak. bu maçta 8 oynadı ki bence de doğrusu bu.
- tolgay: maçın yıldızı net..bu sene 10 oynayacak gibi duruyor.
- kerim: ah şu son hareketleri(pas, şut) doğru yapmayı bir öğrensen eşik atlayacan be çocuk..ama fiziğin ve koşu kaliten iyi.
- aras: yetenekli, o da birkaç maç oynasın eser gürler...
- q7: daha hiiiiiç hazır değil.
- cenk: nedense tutuk. ısırmıyor. çok daha fazla maçın içinde olmalı.
- ömer: kesinlikle mp'den daha iyi..bu sene kalabilir.
- marcelo: bu adamın özellikle kendi sahamızda beklediğimiz cl maçlarında daha iyi performans vereceğini düşünüyorum. saatli bomba kesinlikle değil. tam karar veremiyorum bu adam hakkında..
- mp: ben oyuncunun yuhalanmasını pek sevmmfdkf şaka şaka resmen yuhalansın diye sokuldu oyuna net...hocam mesajı verdi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Okuya okuya geliyorum, ben yokken fazla yazilmamis bir iki saate donem odevini tamamlarim.
3400km yol geldim forumu okumak icin, gokdenizi alip geleceedim istemedi, tataristanda rahatmis.

Neyse aksama dogal akisima donerim ben, aksama kadar yazin foruma aksam online oldugumda konu disilar ile baslayip, pektemeke guzelleme cekenlerin linci ile devam edecegim, tolgayi da atlamayin.

Ozledik valla abi :hosgeldin @mylife1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

- boyko: iyidi..ama hala tam olarak kendine güveni gelmedi. yuzunden belli oluyor. bence 2 yabancı kaleci fazla. iyi bir teklif gelirse satılmalı
- fabri: bire bir pozisyonda iyiydi. onda da aşırı güven sezdim. geri paslarda özellikle ama iyi gibi duruyor.
- beck: sanki temposu azalmış gibi geldi ama defansı iyi yine..hücumda yine pek bişe göremedik kendisinden.
- ozy: bir kaç maç daha sonra çok daha iyi olacak. bu maçta 8 oynadı ki bence de doğrusu bu.
- tolgay: maçın yıldızı net..bu sene 10 oynayacak gibi duruyor.
- kerim: ah şu son hareketleri(pas, şut) doğru yapmayı bir öğrensen eşik atlayacan be çocuk..ama fiziğin ve koşu kaliten iyi.
- aras: yetenekli, o da birkaç maç oynasın eser gürler...
- q7: daha hiiiiiç hazır değil.
- cenk: nedense tutuk. ısırmıyor. çok daha fazla maçın içinde olmalı.
- ömer: kesinlikle mp'den daha iyi..bu sene kalabilir.
- marcelo: bu adamın özellikle kendi sahamızda beklediğimiz cl maçlarında daha iyi performans vereceğini düşünüyorum. saatli bomba kesinlikle değil. tam karar veremiyorum bu adam hakkında..
- mp: ben oyuncunun yuhalanmasını pek sevmmfdkf şaka şaka resmen yuhalansın diye sokuldu oyuna net...hocam mesajı verdi...
Boyko konusunda tam tersini düşünüyorum

Kendisini hep savundum cunku kalitesi belli , Itiraf etmeliyim ki Geldiginden beri ilk defa bu kadar Kendinden emin ve ozguvenini yuksek gördüm Boykonun , Topa çıkışları ve yer tutusu iyiydi hata yapmadi lakin Ceza sahasina acilan ortalarda topa cikip yumruklamasi gerekiyor o genelde çizgi de duruyor
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 09:49:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Boyko

Gg.    Marcelo.   Tosic.  Adriano

Atiba.    Ozzie

Aras.          Tolgay.         Olcay

Cenk Tosun

Buda benim Super kupa 11im :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Günaydın dostum @mylife1903 forumda yokluğun çok hissediliyor. ben senden bu seyahatte bir transfer bekliyordum süpriz bişiler  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Boyko

Gg.    Marcelo.   Tosic.  Adriano

Atiba.    Ozzie

Aras.          Tolgay.         Olcay

Cenk Tosun

Buda benim Super kupa 11im :busted_cop:

yüksek ihtimalle bu kadro sahada olur. bir ihtimal gg yerine becki de oynatabilir hoca
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Tangaz abi hani kap :evillol: :boxin: :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

yalnız başkan avrupa seyahatinden eli boş döndü bu arada, sanırım baya köşeye sıkıştık bu 2 mızmız yüzünden  :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yüksek ihtimalle bu kadro sahada olur. bir ihtimal gg yerine becki de oynatabilir hoca
beck oynar abi yüksek ihtimal

Abi bak aylar sonra ilk defa Q7 yi ilk 11 e yazmadim bidaha göremezsiniz boyle bir tabloyu :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu finansal fair play denen illet Gomez ve Sosa gibi iki mızmıza bizi mahkum etti. Oyuncu satamayınca da köşeye sıkıştık. Elbet bu günler de geçecek bakalım ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar Gomez ve Sosa gibi taraftarın çok sevdiği iki oyuncunun bu kadar vurdum duymaz tavır içinde olması kabul edilebilir değil ama şartlar bizi buna zorladı.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı worns

Sosa işi artık olumlu-olumsuz bir biçimde çözülmeli. Kalıyorsa derhal takımla antremanlara başlamalı. Ya da 4'e falan bakmadan satıp en azından yapılması gereken hamleler için 5 mil bonservis ödeme hakkı kazanılmalı.

Stoperde ve santraforda kocaman boşluklar, orta sahada ciddi derinlik problemi var. Sosa kalırsa 2, giderse 3 transfere ihtiyacımız var.

Oly maçında şu eksik halimizle bile oyun karakterimizi koruduğumuzu gösterdik. Akıllı 2-3 dokunuşla ligde alır yürürüz.

Çevrimdışı tangaz

Abi bak aylar sonra ilk defa Q7 yi ilk 11 e yazmadim bidaha göremezsiniz boyle bir tabloyu :D

adam daha 5 gün önce takıma katıldı die, yoksa önce Q7yi yazar sonra geri kalanı kafanıza göre doldurun işte die bir kadro tahmini yapardın  :D

adam daha 5 gün önce takıma katıldı die, yoksa önce Q7yi yazar sonra geri kalanı kafanıza göre doldurun işte die bir kadro tahmini yapardın  :D
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

şöyle bir haberlere bakındım sosa ile ilgili 3 haber var.

1- milan teklifi 7 milyona yükesltti
2- milan 4den yukarı çıkmıyor
3- sosa takımda kaldı

3 ayrı haber salla hangisi tutarsa türk basınında ilk biz yazdık die böbürlen sonra...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan Tolgay atiba bu sene çok iyi oynayacak gibi hissediyorum Tolgay'ı kesmek imkansız gibi dün muhteşemdi 

Çevrimdışı tangaz

Onu saymam :D

çocuk hem kanatta hem ortada oynayabiliyor 2 kişilik çocuk  :bandit:

Çevrimdışı Doğukan E.

Oğuzhan Tolgay atiba bu sene çok iyi oynayacak gibi hissediyorum Tolgay'ı kesmek imkansız gibi dün muhteşemdi 

Dün adam bile yeter dedi artık faullerden

Etiketler: