2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393818 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Olympiakos'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından transfer konusunda açıklama yaptı.

"Şampiyonlar Ligi için eksik kadromuz var"
"Rakibe göre daha iyiyiz. Bugün de oyun olarak daha olumlu işlerimiz var ancak daha iyi olmak zorundayız. Şampiyonlar Ligi takımı olarak ve son şampiyon olarak daha iyi olmalıyız. Oynayanlar iyi savaşıyorlar, her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Tabi bazen hata yapıyorlar. Ancak bunlar normal oyunun içinde bunlar var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kadro olarak sayısal bir eksikliğimiz var."

"Rekabet yaratmamız lazım"

"Rekabet yaratacak bir kadroya ihtiyacımız var. Alacağımız iyi oyuncularla rekabet artacaktır ve bu bizim için iyi olacaktır. Henüz tam istediğimiz kadro yapılanmasını oturtamadık. Rakipler 25-30 kişi ile çalışırken biz az kişiyle çalıştık. Eksiklerimizi ve oyun kalitemizi düşünüp geliştireceğiz."

"Stoper, forvet ve orta saha..."

"İyi bir Galatasaray ve iyi bir kadro yapılanmasına sahip bir takım ile oynayacağız. Stoperde, forvette eksiklerimiz var. Orta sahada sayısalı arttırmak adına oyuncu düşünebiliriz. Elimizdeki tüm oyuncular iyi oyuncular. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için eksiğiz. Sosa'nın doğru bir tavır sergilediğini düşünmüyorum. Transfer döneminde oyuncular gerekli görüşmeleri yapar ancak işine devam eder, antrenmanı bırakamaz.
Elimizdeki oyuncuların bu yarışı tamamlamamızda her oyuncuya ihtiyacımız olduğunu söyleyebilirim."
Hoca sürekli "Şampiyonlar Ligi" deyip duruyor.Geçen röportajında da sıkça kullanmıştı bu  "Şampiyonlar Ligi" sözünü.Medya hoca sıkıntılı mutsuz yorumları yapsada.Ben hocayı mutsuz değil HIRSLI görüyorum.O hırsı şampiyonluktan sonra katıldığı programlarda da görmüştüm.Siz daha bişey görmediniz der gibi bir havası vardı.Daha iyi olmalıyız diyordu.Var aklında çılgın bişeyler bu adamın.2002 de dünya üçüncüsü olduktan sonra şampiyon olamadığı için özür dileyen bir Adamdan bahsediyorum zira.

Çevrimdışı Çağatay

Bence beck ve tosic olur kerimde oynayabilir

kerim duruma göre sonradan girebilir
ama kanatlarda aras-olcay yazmama ve istememe rağmen
hoca q7-olcay olarak çıkacak büyük ihtimalle
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Sosa döner ve takıma girerse kanatta oynayabilir.

Tolgay da forvet arkası...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

Sosa sağ kanattan çok asist yaptı geçen yıl bence set oyunumuza q7'den fazla yatkın olur orada

Çevrimdışı mellfred

Maçın özeti var mı arkadaşlar ya da hangi kanalda yayınlanır sizce ?

Çevrimdışı can1903

Quaresma'nın 1 ay tam randuman verebileceğini sanmıyorum bu arada Şenol hoca ayar ıvermeli şimdiden.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

kerim duruma göre sonradan girebilir
ama kanatlarda aras-olcay yazmama ve istememe rağmen
hoca q7-olcay olarak çıkacak büyük ihtimalle

Aras - Q7 olur muhtemelen. Q7 sol kanatta oynar Adriano ile birlikte. Ama ilk bir kaç hafta farklı bir kadro da görebiliriz.

Çevrimdışı 38life

Maçın full yayını

Teşekkürler. Umnarım takılmıyordur. Dsmarttan direk HD yayın olsa süper olurdu ama buna da şükür :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Takımda arastan başka istanbul doğumlu oyuncu var mı

Necip ve yuvakuran var

Çevrimdışı brkntcnr

Benim için bu takımda en önemli soru işareti Sosa. Kalmasını isterim şahsen profesyonel oyuncu sezon ortasında huzursuzluk yaratacağını düşünmüyorum. Tolgay tamam çok iyi oynuyor ama Sosa kadar skora direkt katkı yapabilecek mi? Diyelim Sosa' yı yolladık Tolgay - Ozzy - Atiba üçlüsü yaptık gayet güzel ama Sosa' nın yaptığı istatistiği nasıl halledicez? Kanatlarımıza mı daha çok yük binecek, yoksa bekler mi daha çok asist yapacak. Yoksa Ozzy mi tek başına taşıyacak, Tolgay mı o role soyunacak. Şahsen Tolgay' ın Sosa kadar skor yapması bana göre çok zor.

Çevrimdışı cursedofdragon

aslında şu gs maçı öncesi araya birtane daha maç sıkıştırsak çok iyi olurdu.

Çevrimdışı acan07

sosa ya teklif yükselmiş hafta içi yolcu gibi . bence en hayırlısıda böyle olucak . gelecek parayla transferleri bitiririz.

Çevrimdışı Bishamon

Milo'nun maçı var.Fena oynamıyor

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Zafer55

Benim için bu takımda en önemli soru işareti Sosa. Kalmasını isterim şahsen profesyonel oyuncu sezon ortasında huzursuzluk yaratacağını düşünmüyorum. Tolgay tamam çok iyi oynuyor ama Sosa kadar skora direkt katkı yapabilecek mi? Diyelim Sosa' yı yolladık Tolgay - Ozzy - Atiba üçlüsü yaptık gayet güzel ama Sosa' nın yaptığı istatistiği nasıl halledicez? Kanatlarımıza mı daha çok yük binecek, yoksa bekler mi daha çok asist yapacak. Yoksa Ozzy mi tek başına taşıyacak, Tolgay mı o role soyunacak. Şahsen Tolgay' ın Sosa kadar skor yapması bana göre çok zor.
Sosa nın nekadar  profesyonel ! olduğunu beraberce izliyoruz günlerdir. Ofansif anlamda çok katkısı oldu özellikle sezonun ikinci yarısında  ama tolgay lı ortasahanın defansif anlamda daha  etkili olacağını düşünüyorum.(4-2 kazanacağımıza 2-0 kazanırız)
   Takımda geçen seneye göre tek değişiklik sosa-tolgay değil ayrıca ; yeni bekler hücüm gücünü arttıracaktır.
   Ayrıca umuyorum ki kurulacak stoper tandemi de daha önde basan ve topla çıkabilen bir tandem olacak ki bu atibanın ve oğuzhan ın (yada tolgay ın) kalemizden daha uzakta oynamasını ve dolayısıyla hücumda daha etkili olmamızı sağlar.
  Sosanın gidişinin eksi tarafı orta sahada sayısal eksiklik bana göre.Gitsede kalsada alternatif bir orta saha almalıyız.

Çevrimdışı linux

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

Sosa'nın iyi bir fiyata satılıp stoper ve Leiva tarzı bir ortasaha alınmasını baya isterim.

Adam ediyoruz , büyük sevgi gösteriyoruz yaptığı profesyonellik dışı hareketlerin sonu gelmiyor.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 01:45:45 #Berat ]

Çevrimdışı mellfred

Sosadan gelecek parayı sonraki satıştan yüzde payı da  verip cardona'yı alsak çok mutlu olurum ben de. Ancak yönetimin  haberi bile yoktur bu elemandan kimbilir

Çevrimdışı Renton

Sosa gidiyorsa 6-7 ye orta sahayı kiralayip parayi defansa akitalim daha elzem stoper rhodolfonun 2 ayı var daha marcelo saatli bomba
See you in another life,brother.

Çevrimdışı linux

butce yetmiyor yetmezde

Nasıl yetmiyor dostum . Sosayi 7 ye satsa . 2 de öyle var zaten . Şu adamı keşke alsak  :)

Bence Şenol Hoca Pektemek'i yuhalatmak için aldı oyuna.
GG'yi de alkışlatmak için.O dakikada yapılan değişikliğin başka anlamı yoktur.

Çevrimdışı wbishop82

Sezon başı olmasına rağmen takımın temposunu beğendim.ARAS,ADRİANO VE ÖMER takımda yabancı gibi görünmediler.Bu sezon başı için iyiye işaret.Eksikler zamanla oturcaktır

Ben takımın geçen sezona göre daha çok ve farklılıkta atak organizasyonları yapabileceğini ve hücum çeşitliliği açısından sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum.Çünkü geçen sezon oyunu kanatlara yıkmaya çalışsakta oyunu genelde ortadan açabildik.SOSA OĞUZHAN ATİBA 3 lüsünün uyumu bizim elimizi çok kolaylaştırdı.Kanatları ise Q7 nin bireysel oyunları ayakta tutabildi.TÖRE,KERİM VE OLCAY geçen sezon ara ara parlasalarda,maç kazandırsalar da oyuna katkıları açısından devamlılıkları çok düşüktü.Malum olduğu üzere İSMAİL ve BECK (asli görevi olan defans yönünü çok beğensemde) hücum opsiyonu olabilmeleri açısından neredeyse sıfır a yakın katkı verdiler.

Şimdi gelelim bu sezona.
-ADRİANO VE G.G. sayesinde beklerimiz kesinlikle topu taşımada,pas oyununa geçişlerde,hücumda sorumluluk almada bizim için yeni bir opsiyon olacaklar.Bu sayede kanat oyuncuları daha verimli hale dönüşecek.Atiba çok rahatlayacak ve OĞUZHAN TOLGAY ikilisi hücumda çok daha aktif rol alacaklar

-Yine kanatlarda bulunan Q7 opsiyonuna bence ARAS da dahil olacaktır.Özellikle pas oyununa yatkınlığı,oyun zekası,ceza sahası dışından şutları ve ceza alanına girme potansiyeli çok daha yüksek bir kanat oyuncusu.Kanatlarda bulunan oyuncularımızda eksik olan kısımlarımızı tamamlar nitelikte.Ayrıca duran topları çok etkili kullanıyor.Yine OLCAY ın ben bu sene üstüne koyacağını düşünüyorum.Çünkü arkasında oynayan ADRİANO kesinlikle sol kanatı etkin kullanır ve OLCAY ceza sahası içine daha çok girme teşebbüsünde bulunur.Özellikle ara paslarıyla çok fazla kaleciyle karşı karşıya kalacağını düşünüyorum bu da başka bir öngörüm.

-TOLGAY ATİBA VE OĞUZHAN orta sahası kesinlikle çok etkili olacaktır.sadece sayısal olarak oraya bir 6-8 oynayabilen oyuncu gerektiğini düşünüyorum

-SOSA yı bu sebeplerden çooook arayacağımızı düşünmüyorum.Beni çekindiren tek şey.SOSA VE GOMEZ in winner oyuncular olması

En başta bunları açıkladım çünkü santrafor adayımı bu sebeplere bağlı olarak GOMEZ olarak görmüyorum.Elbette GOMEZ ihtiyacamızı karşılayacaktır.Ancak ben REMY gelirse bu yeni hücum opsiyonlarını eklediğimiz 2017 model Beşiktaş ta GOMEZ den çok daha faydalı bir oyuncu izleyeceğimizi düşünüyorum

REMY i tanımlarsak süratli ve bu sayede savunma arkasına çok iyi koşular atan,teknik,ön direk arka direk koşularını çok iyi yapan,sert şutları olan,uzaktan şutları olan,birebirde adam geçme özelliği olan,pas alışverişine katılabilecek bir oyuncu ve bizim işimize en çok yarayacak kısmı ise sağ veya sol forvet olarak oynayabilmesi.İşte bu özelliğiyle CENK i kullanabileceğimiz yeni bir hücum opsiyonu oluşturur. Rakip defans arkasına yapacağı koşuları düşününce OĞUZHAN,TOLGAY onu inanılmaz besleyecektir.Yine pas ve adam eksiltme özelliğiyle diğer oyuncuları gol pozisyonlarına sokacaktır.Ayrıca beklerimiz de dahil birçok teknik oyuncumuz mevcut.Yarı sahamızdan atılacak uzun topları alıp dikine kaleye çok rahat gidebilecek bir oyuncu.Böyle bir durumda MATHİEU tarzı bir stoper bizlere durdurulamaz BEŞİKTAŞ ı izleme fırsatı verecektir.Belki GOMEZ kadar gol atamaz.Ama asıl önemli olan çok daha fazla pozisyona girmemizi sağlayacaktır.Diğer oyuncuların gol sayılarının bu sayede çok artacağını düşünüyorum

Kısacası REMY gelsin :lol:

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 02:47:48 wbishop82 ]

Çevrimdışı 38life

Sosa kalsa da gitse de ortasaha transferi 3. planda olmalı ve para harcanmamalı. Şuanda Beşiktaş'a 2 tane "sağlam" stoper lazım ama ffp yüzünden biz 1 taneye razı durumdayız. Ve alınacak bu 1 stoper defansın sigortası olabilecek bir isim olmalı. Rhodolfo hazır olana kadar resmen stopersiz oynayacaz maçları. Marcelo, Tosic, Necip, Milo falan bunların hiçbiri Beşiktaşta 11 oynayabilecek seviyede değil. Asla ve asla... Rhodolfo hazır değil. Kısacası lig başlamak üzere ve biz 0 adet ilk 11 stoperi ile başlıyoruz sezona... Buyüzden 1.ci öncelik stoper olmalı. Forvetten bile daha önemli. ÖZaten forvet işi büyük ihtimalle transferin son günlerine kadar belirsizliğini koruyacak. Gomez, Eto'o meseleleri falan, uzar gider... Bir an önce gereken fedakarlıklar yapılıp stoper alınmalı. Ortasaha düşünecek durumda değiliz.

Etiketler: