2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393427 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan Tolgay atiba bu sene çok iyi oynayacak gibi hissediyorum Tolgay'ı kesmek imkansız gibi dün muhteşemdi 

sosayı milana 6ya kitleyip leivayı 2ye alıp atiba-leiva-tolgay-ozzie rotasyonunu denerim ben olsam.
gomez işini çözüp 1 tane de stoper alır önüme bakarım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onur_U

sosayı milana 6ya kitleyip leivayı 2ye alıp atiba-leiva-tolgay-ozzie rotasyonunu denerim ben olsam.

bencede aynı şekilde ofansif orta saha yerine mutlaka defansif tercih edilmeli. makul bir ücretle inler'de olabilir.

Çevrimdışı tangaz

bencede aynı şekilde ofansif orta saha yerine mutlaka defansif tercih edilmeli. makul bir ücretle inler'de olabilir.

yaşı ve inlerin son sene hiç oynamaması nedeniyle benzer rakamlara olacaksa leivayı yeğlerim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cisse557

Leiva bence şu şartlarda kadroya uygun değil. Tolgay ve Oğuzhan'ın yerine yazabileceğimiz tipte birisi lazım. Leiva Atiba kalibrinde bi futbolcu. Atiba-Leiva ligimiz için aşırı defansif olur.

Çevrimdışı tangaz

Leiva bence şu şartlarda kadroya uygun değil. Tolgay ve Oğuzhan'ın yerine yazabileceğimiz tipte birisi lazım. Leiva Atiba kalibrinde bi futbolcu. Atiba-Leiva ligimiz için aşırı defansif olur.

hücumcu beklere geçiş yaptığımız için tam aksine artık defansif orta sahaya eskisinden daha çok ihtiyacımız var bence.

Çevrimdışı Nartallo

Şampiyon olmak bir takıma karakter katıyor. Biz de takım olarak o karakteri kazanmış durumdayız.

Ne kadar eksik olsak, geçen sezonun gol ve asist kralını kaybetmiş olsak da Yunanistan şampiyonuna karşı oyunumuz derli topluydu.

Ama hücumda tecrübe ve kalite eksikliği net bir şekilde hissedildi. Aras ve Tolgay geçen seneye göre kazanımlarımız olacak. Ama kayıpları nereye kadar telafi edebilirler meçhul.

Şu haliyle 47 tane kesin oynanacak maç var. Bu maçları elimizdeki tek forvet Cenk, üç orta saha Atiba, Oğuzhan, Tolgay'la çıkarmamız mümkün değil.

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 11:30:25 Nartallo ]

Çevrimdışı onurturan

Herkese günaydin..
@mylife1903 abi hosgeldin özledik..
@tangaz abi sana da günaydın  :nargile:

Çevrimdışı İhsan

Maçı kazanmamızdan daha çok Mustafa Pektemeğin yuhalanması hoşuma gitti

Ben ise utandım. Çok şükür hemen peşinden taraftar sahip çıktı Mustafa'ya.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bu arada ilk kez Vodafone Arena'da olan bir maçı tvden izliyorum :D

Ben henüz izleyemedim  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Necip'in iyi oynamasından korkuyorum adam ağır dengesiz

Korktuğun başına geldi. Necip çok iyi oynadı  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Adriano gerçekten çok iyi ancak defansta çok boş alan bırakmadı mı bu maç ?

Evet çok bıraktı ama zamanla olur herhalde
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Olsun beklerimiz ve kanatlarımız ligimiz için aşırı ofansif  :)
Ben kiralık İnler ve Eslem iş görür diye düşünüyorum rotasyon için

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı tangaz

Herkese günaydin..
@mylife1903 abi hosgeldin özledik..
@tangaz abi sana da günaydın  :nargile:

@onurturan günaydın, özgür kerem parana kaka yapacak rüyalarında kakalı bez göreceksin  :fkr:

Çevrimdışı cisse557

hücumcu beklere geçiş yaptığımız için tam aksine artık defansif orta sahaya eskisinden daha çok ihtiyacımız var bence.
6-8 pozisyonunda oynayabilen birisi olsun orta yolu bulalım o zaman :)

Çevrimdışı İhsan

şöyle bir haberlere bakındım sosa ile ilgili 3 haber var.

1- milan teklifi 7 milyona yükesltti
2- milan 4den yukarı çıkmıyor
3- sosa takımda kaldı

3 ayrı haber salla hangisi tutarsa türk basınında ilk biz yazdık die böbürlen sonra...

2. ve 3. haber örtüşüyor  :icool:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

çocuk hem kanatta hem ortada oynayabiliyor 2 kişilik çocuk  :bandit:
:uhohu:   :nerd: :photo:

Çevrimdışı tangaz

6-8 pozisyonunda oynayabilen birisi olsun orta yolu bulalım o zaman :)

verdim gitti, hayırlı olsun  :biggrinking:

Çevrimdışı onur_U

tolgay ve ozy gerekirse birbirlerini yedekler ama özellikle zorluk derecesi fazla olan CL maçlarında kaliteli bir defansif orta sahaya gereksinim duyacağız. necip bu yükü kaldıramaz. ayrıca atiba'nın kadroda alternatifi yok. bu adam sakatlansa ne yapacağız? o yüzden görüşünüze katılmıyorum.

Çevrimdışı cisse557

Olsun beklerimiz ve kanatlarımız ligimiz için aşırı ofansif  :)
Ben kiralık İnler ve Eslem iş görür diye düşünüyorum rotasyon için
Işte bunlar hep Veli'nin durumunun belirsizliği. Ben yine de 8-10 oynayabilen futbolcudan yanayım. Atiba'nın yerini bi nebze Tolgay ve Necip ile doldurabiliriz ama Oğuzhan ve Tolgay yerine yazabileceğimiz tipte kulübede oyuncumuz yok.

Çevrimdışı T.Yapici

Sezon başı olmasına rağmen takımın temposunu beğendim.ARAS,ADRİANO VE ÖMER takımda yabancı gibi görünmediler.Bu sezon başı için iyiye işaret.Eksikler zamanla oturcaktır

Ben takımın geçen sezona göre daha çok ve farklılıkta atak organizasyonları yapabileceğini ve hücum çeşitliliği açısından sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum.Çünkü geçen sezon oyunu kanatlara yıkmaya çalışsakta oyunu genelde ortadan açabildik.SOSA OĞUZHAN ATİBA 3 lüsünün uyumu bizim elimizi çok kolaylaştırdı.Kanatları ise Q7 nin bireysel oyunları ayakta tutabildi.TÖRE,KERİM VE OLCAY geçen sezon ara ara parlasalarda,maç kazandırsalar da oyuna katkıları açısından devamlılıkları çok düşüktü.Malum olduğu üzere İSMAİL ve BECK (asli görevi olan defans yönünü çok beğensemde) hücum opsiyonu olabilmeleri açısından neredeyse sıfır a yakın katkı verdiler.

Şimdi gelelim bu sezona.
-ADRİANO VE G.G. sayesinde beklerimiz kesinlikle topu taşımada,pas oyununa geçişlerde,hücumda sorumluluk almada bizim için yeni bir opsiyon olacaklar.Bu sayede kanat oyuncuları daha verimli hale dönüşecek.Atiba çok rahatlayacak ve OĞUZHAN TOLGAY ikilisi hücumda çok daha aktif rol alacaklar

-Yine kanatlarda bulunan Q7 opsiyonuna bence ARAS da dahil olacaktır.Özellikle pas oyununa yatkınlığı,oyun zekası,ceza sahası dışından şutları ve ceza alanına girme potansiyeli çok daha yüksek bir kanat oyuncusu.Kanatlarda bulunan oyuncularımızda eksik olan kısımlarımızı tamamlar nitelikte.Ayrıca duran topları çok etkili kullanıyor.Yine OLCAY ın ben bu sene üstüne koyacağını düşünüyorum.Çünkü arkasında oynayan ADRİANO kesinlikle sol kanatı etkin kullanır ve OLCAY ceza sahası içine daha çok girme teşebbüsünde bulunur.Özellikle ara paslarıyla çok fazla kaleciyle karşı karşıya kalacağını düşünüyorum bu da başka bir öngörüm.

-TOLGAY ATİBA VE OĞUZHAN orta sahası kesinlikle çok etkili olacaktır.sadece sayısal olarak oraya bir 6-8 oynayabilen oyuncu gerektiğini düşünüyorum

-SOSA yı bu sebeplerden çooook arayacağımızı düşünmüyorum.Beni çekindiren tek şey.SOSA VE GOMEZ in winner oyuncular olması

En başta bunları açıkladım çünkü santrafor adayımı bu sebeplere bağlı olarak GOMEZ olarak görmüyorum.Elbette GOMEZ ihtiyacamızı karşılayacaktır.Ancak ben REMY gelirse bu yeni hücum opsiyonlarını eklediğimiz 2017 model Beşiktaş ta GOMEZ den çok daha faydalı bir oyuncu izleyeceğimizi düşünüyorum

REMY i tanımlarsak süratli ve bu sayede savunma arkasına çok iyi koşular atan,teknik,ön direk arka direk koşularını çok iyi yapan,sert şutları olan,uzaktan şutları olan,birebirde adam geçme özelliği olan,pas alışverişine katılabilecek bir oyuncu ve bizim işimize en çok yarayacak kısmı ise sağ veya sol forvet olarak oynayabilmesi.İşte bu özelliğiyle CENK i kullanabileceğimiz yeni bir hücum opsiyonu oluşturur. Rakip defans arkasına yapacağı koşuları düşününce OĞUZHAN,TOLGAY onu inanılmaz besleyecektir.Yine pas ve adam eksiltme özelliğiyle diğer oyuncuları gol pozisyonlarına sokacaktır.Ayrıca beklerimiz de dahil birçok teknik oyuncumuz mevcut.Yarı sahamızdan atılacak uzun topları alıp dikine kaleye çok rahat gidebilecek bir oyuncu.Böyle bir durumda MATHİEU tarzı bir stoper bizlere durdurulamaz BEŞİKTAŞ ı izleme fırsatı verecektir.Belki GOMEZ kadar gol atamaz.Ama asıl önemli olan çok daha fazla pozisyona girmemizi sağlayacaktır.Diğer oyuncuların gol sayılarının bu sayede çok artacağını düşünüyorum

Kısacası REMY gelsin :lol:

Okurken son kısımda heycanlandım abi güzel yazmışsın, katılmamak elde değil  :claps: :D
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı tangaz

biz ŞL.de iç sahada 6-7 puan dış saha da 2 puan almayı hedefliyorsak bunun yolu ancak ve ancak atibanın yanına sert tempolu ve savunma sertliğini arttırabilecek bir orta sahadan geçiyor...

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosa bu saatten sonra kolay kolay gidemez artık
Ha kalınca da yürüyecek yine eli belinde bence,bir şey beklemiyorum ondan

Mustafayı yuhalamaları da çok iyi olmuş
Başka türlü bitmez böyle kangrenler
Çok iyi çocuksa feda deyip sözleşmesini 700-800 bin eurolara indirsin

Çevrimdışı cisse557

Görüşünüze saygı duyuyorum ama ŞL benim için 2. planda. Şampiyon olalım yeniden benim için yeterli. ŞL'den beklentim iyi bir vitrin yapmak oyunumuz, stadimiz ve taraftarımız ile. Sosa'ya gitti gözü ile bakarsak 2 tane orta sahaya ihtiyaç var bu yüzden lig için tercihim ön taraf olur.

Çevrimdışı onurturan

@onurturan günaydın, özgür kerem parana kaka yapacak rüyalarında kakalı bez göreceksin  :fkr:
Rüyamda Andreas Beckin dişi kartal kizini aliyodum benim oglana..
hatta özgür kerem demek türkcede erkek kartal demek diyodum almanca konusuyodum o da schöne gut falan diyodu iyi niyetli oldugundan hemen inaniyodu yani dünür oluyodum bizim Beckle...
Ama tabiiki bugünkü konumuz bunlar degil beni evlat sevgisi yumusak karnimdan vuramazsin  :)
biri kesin STOPER demistin demi :boxin:

Etiketler: