2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373545 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi Tabiki Beşiktaşı tutuyorum

Lakin alenen Adami hedef almalari hic hoşuma gitmiyor ve bunu hep ayni kisiler yapiyor ona deli oluyorum

Duzenli oladak yapip bizi tahrik ediyorlar

Gecen sezon basi ve sezon icinde de surekli ayni seyi yaptılar ne oldu yine Q7 oynadi

Isitip isitip onumuze getiriyorlar sonra biz suclu oluyoruz

Uzatıyormuşuz sen gel bombayı birak sobra uzatıyormuşuz ! Uzatırım efendim

Karari hoca verecek hocanin kararina saygiliyim

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 01:04:08 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı linux

Herkesin ağzında bir gizli oyuncu almış başını gidiyor bakalım .

Çevrimdışı Dr.Zeck

Quaresma mevzusu uzamısta uzamıs

seven var sevmeyen var saygı gostermek gerekir..

burda fatih terimcilik yapmaya gerek yok hoca karar verir kimin kesilip kesilmeyeceğine

bende seviyorum ama gelmesini hiç istememiştim ama simdide iyiki gelmiş diyenlerdenim belkide en cok beni  ... etti ne yalan soyleyim :)

Gene yedik Moderasyonu

Ne zaman Q7 eleştirilse ben moderasyon yiyorum

Banlayin beni :busted_cop:

Adamin biri geliyor forumu TROLLUYOR bizi geriyor Cezayi biz yiyoruz
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 01:07:03 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kutay

İnler gelirse harika olacak Sürekli sakatlanan Veli yerine İnler çok katkı sağlar uzun ve yorucu bir sezon geçiricez zaten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Tabiki Beşiktaşı tutuyorum

Lakin alenen Adami hedef almalari hic hoşuma gitmiyor ve bunu hep ayni kisiler yapiyor ona deli oluyorum

Duzenli oladak yapip bizi tahrik ediyorlar

Gecen sezon basi ve sezon icinde de surekli ayni seyi yaptılar ne oldu yine Q7 oynadi

Isitip isitip onumuze getiriyorlar sonra biz suclu oluyoruz

Uzatıyormuşuz sen gel bombayı birak sobra uzatıyormuşuz ! Uzatırım efendim

Karari hoca verecek hocanin kararina saygiliyim

deli olmaya devam et o zaman ligler başlayana kadar akıl hastanesine tıkarım bende
orda tedavi ederler :D
kimsenin hedef yaptığı yok söylenen gayet normal bir şey bir çok maçda quaresmanın yerinde
oynayacak gibi duruyor çünkü en az onun kadar orta yapabiliyor farklı olarakta topa düzgün
şekilde vurabildiği için istediği yere gönderebiliyor. küçük maçlarda bile ciddi oynuyor artistik yapmıyor :D
quaresmayı güçlü tutup cl maçlarında etinden sütünden yararlanmak en mantiklı iş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı abdusta

Başkan İngilterede 2 isim sır gibi saklanıyor diye haber geçiliyor.

o halde Gökhan İnler şaşırtmaca olabilirmi?

Eğer biri forvetse,Mario Gomez işi hangi aşamada?

bekleyip anlayacağız

saygılar

Çevrimdışı Numan50

Bazi mesajlari okudum ve gözlerime inanamadim,
Yok kupa macindaki gelirler keske verilmeseydi Bizim de cok ihtiyacamiz varmis.
Inanilir gibi degil biz nezaman Böyle olduk cok üzüldüm.

Çevrimdışı iilkerr

Ben bugün gençleride beğendim daha a takım için hazır değiller ama olurlar
a takımla sürekli vakit geçirmeleri pişmeleri lazım. öyle yavaş yavaş olgunlaşırlar.

rüştü, cenk, umut kaya diye o sene çok güvendik. güvenmekte hata yapsak bile sorumluluk vermeden beklentileri yüksek tuttuk. muhammed demirci gibi. çok beklentiye girdik ama çok fırsat veremedik.mesela  keşke o maçta direkten dönen frikiki gol olsaydı muhammedin. onların aksine umarım daha iyi yere gelirler. aras, eslem, muhammed enes bana göre eslem falan biraz çabalamalarıyla 11 imizi hakeden futbolcular.çok çalışmaları gerek ama eğe şenol hocanın farkındaysalar yürür giderler. dediğin gibi abi biz de ha deyip şımartmazsak, onlar da yaparız derlerse hakettiği şekillerde oynarlar. özellikle eslem için diyorum. çocuk tam bir trajedi yaşadı. tolgayı sakatladı, tolgay ram iyileşti kendisi aynı duruma düştü. toparlasınlar çalışsınlar. pırlanta gibiler iyi yerlere gelsinler.

Çevrimdışı BlackEagle26

Olympiakos maçı ne olacak böyle yahu ? 10.000 kişi bile olmaz stadda :akuma: Hiç anlam veremiyorum hazırlık maçlarında şu fiyatlara  :s20:

Çevrimdışı tangaz

saat 17:30 sonrasını okuyarak geldim ne quaresma muhabbeti dönmüş arkadaş :) bence iç sahada quaresma 11 başlar dışsahada yedek başlar ve sonradan oyuna girerse daha çok katkı verir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

saat 17:30 sonrasını okuyarak geldim ne quaresma muhabbeti dönmüş arkadaş :) bence iç sahada quaresma 11 başlar dışsahada yedek başlar ve sonradan oyuna girerse daha çok katkı verir...

:). Bu kadar basit aslında söylenmesi gerekende. Birazda bekleriyle düşünmek gerekiyor. Q7 topu aldığı zaman ayağından hemen çıkarmak gibi bir düşüncesi olmuyor. Bu durumda kanat beklerimizi pasifize eder mi etmez mi ona göre de bir karar alınabilir. Aras ve Olcay ikilisi daha makul görünüyor bana. Q7 her zaman çok iyi bir hamle oyuncusu olur ama her zaman iyi bir ilk 11 oyuncusu olmaz.

Çevrimiçi Necmi

:). Bu kadar basit aslında söylenmesi gerekende. Birazda bekleriyle düşünmek gerekiyor. Q7 topu aldığı zaman ayağından hemen çıkarmak gibi bir düşüncesi olmuyor. Bu durumda kanat beklerimizi pasifize eder mi etmez mi ona göre de bir karar alınabilir. Aras ve Olcay ikilisi daha makul görünüyor bana. Q7 her zaman çok iyi bir hamle oyuncusu olur ama her zaman iyi bir ilk 11 oyuncusu olmaz.
buna katılamayacağım o dediğin eskidendi artık tek pas oynuyor.
dünkü maçı izlememişsin sanırım sürekli tek pas oynadı. avrupa şampiyonasındada
ayağında hiç top tutmuyordu. Yanlız şampiyonada biraz güçsüz buldum umarım ligede
yansımaz bu

Çevrimdışı matias_27

arkadaşlar boşuna tartışıyorsunuz ne Q7 90 dakikayı çıkarabilecek durumda bu uzun maratonda ne de şenol hoca onu sürekli oynatacak durumda boşuna tartışıp üzmeyin birbirinizi şenol hoca uzun maratonda kah ilk 11 de kah sonradan oyuna alırak Q7 den maximum verimi alacaktır emin olun. iyi geceler...
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı matias_27

yani demek istediğim ne Q7 ilk 11 de başlamalı sürekli diyenlerin ne de Q7 sonradan oyuna girmeli diyenlerin dedikleri olmayacak dediğim gibi bazen ilk onbirde bazen de sonradan oyuna girecektir bu uzun maratonda bu ayarı en iyi yapacak olanda şenol hocamızdır
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi iyi sabahlar herkese :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjk4ever

Bazi mesajlari okudum ve gözlerime inanamadim,
Yok kupa macindaki gelirler keske verilmeseydi Bizim de cok ihtiyacamiz varmis.
Inanilir gibi degil biz nezaman Böyle olduk cok üzüldüm.

Vallahi siyasete fazla girmek istemiyorum, ama ben de yadirgadim. Son yillarda teror ve pkk saldirilarinda kac tane vatandasimiz ve askerimiz sehit oldu ve yardim yapilmadi. O insanlar zorunlu/sans eseri hayatlarini kaybederken darbe gunu sokaga inenler tank ve silahli askerlerin oldugunu bile bile kendileri tercih ederek indi. Benim sehit/gazi askerim sehit degil kelle muammelesi gorurken o insanlarin kahraman olarak gorulmesi zoruma gidiyor.
Ki o insanlar tam anlamiyla cb'nin cagrisiyla indi sokaga. Vatandastan ve bjkden catir catir vergi alan devlet bir zahmet baksin sehit ailelerini, bu devletin boynunun borcu. Bunu devlet saglayamiyorsa niye var, niye vergi veriyoruz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı atalay

Bizim çocuk Rijeka maçında harika bir asist yapmış. Beşiktaş'ın neden yatırım yapmadığını anlayamadığım isimlerden bir tanesiydi.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın ŞAMPİYON takımın GÜZEL taraftarı  :ok:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Vallahi siyasete fazla girmek istemiyorum, ama ben de yadirgadim. Son yillarda teror ve pkk saldirilarinda kac tane vatandasimiz ve askerimiz sehit oldu ve yardim yapilmadi. O insanlar zorunlu/sans eseri hayatlarini kaybederken darbe gunu sokaga inenler tank ve silahli askerlerin oldugunu bile bile kendileri tercih ederek indi. Benim sehit/gazi askerim sehit degil kelle muammelesi gorurken o insanlarin kahraman olarak gorulmesi zoruma gidiyor.
Ki o insanlar tam anlamiyla cb'nin cagrisiyla indi sokaga. Vatandastan ve bjkden catir catir vergi alan devlet bir zahmet baksin sehit ailelerini, bu devletin boynunun borcu. Bunu devlet saglayamiyorsa niye var, niye vergi veriyoruz?

Vatan-Bayrak için şehit olan başka, Hükümet için şehit olan başka artık kardesım.

Çevrimdışı tangaz

papatya falında bugün de Lombaerts çıkmış  :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Yeni sezonda biraz daha hazimsizlik cekeceksin

Çünkü yine Quaresma ilk 11 de oynayacak

Maclarda yaninda SODA bulundur iyi gelir
Çok çirkin ifadeler bunlar yakışmadı sana.1 senedir burada yazdıklarımızı okuyoruz trolluyor felan demişsin.q7 bende çok seviyorum tüm duyguları birlikte yaşattığı için heyecanlandırıyo korkutuyo sevindiriyo kızdırıyo mutlu ediyo niçin hazımsızlık çekeyim.ben burada fikir belirtmişim çoğu insanda benim gibi düşünmüş herkesimi linç edelim diri sonradan girmiş bir q7 herzaman çok ihtiyacımıza yaramadımı? Başakşehir maçı Rize maçı bu maçları bize almadımı? böyle düşünmem çokmu abes? İnsanı trollukle hazımsızlıkla suçluyosun.dahada bu konu ile ilgili konuşmayacam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: