2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375831 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı linux

Selamlar arkadaşlar uzundur forumu takip ediyordum bugün dayanamadım üye oldum . Dh forumda takılıyordum orayı bıraktım .En azından burada daha mantıklı cevaplar var  :) Trollük yapan yok .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 hazırlık maç iyla Quaresma'yı gözden çıkaranlar çok komik :) portekizdeyken de dünya yıldızımız var diyordu aynı tayfa :)

Ula adam 33 yaşına geldi hala taniyamadiniz adamı. Quaresma maçına göre oynar. Bir hazırlık maçında Quaresma'yı ciddi oynamasını bekliyorsanız diyecek bir şeyim yok. Kaç sene oldu hala taniyamadiniz demek ki. İlginç
Gülüyorum sadece onlara :kop: :kop:

Gecen sezon cok çabaladilar yerden yere vurdular başarılı olamadilar bu sezonda ayni taktigi uygulamaya başlamışlar

Diyecegim sey sudur : ALAYINA TRIVELA :busted_cop:

Quaresmayi rüyanızda hamle oyuncusu olarak gorebilirsiniz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Selamlar arkadaşlar uzundur forumu takip ediyordum bugün dayanamadım üye oldum . Dh forumda takılıyordum orayı bıraktım .En azından burada daha mantıklı cevaplar var  :) Trollük yapan yok .
Öncelikle :hosgeldin

Fakat profiline yaşını da girmeniz gerekiyor :ok:

Çevrimiçi murat

aramıza  :hosgeldin @linux

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin

Yaşınızı da girerseniz güzel olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

quaresma yeni video :)

Çevrimdışı saricasi

Hoşgeldin kardeşim geç olmuş brz ama güç olmasın.  :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Berat

Dikkat ediyorum da Aras Q7 yi keser , Q7 hamle oyunucusu olur diyenler Gecen sene Quaresma yedek kalir hamle oyuncusu olur diyen kişiler

Beyler Gecen sezon tutturamadiniz bu seson yine ayni totemi mi yapıyorsunuz :bandit:

Icinize mi oturdu gecen sezon Banko oynamasi ? Hala yedek kalir diyorsunuz ?

Türkiye insaninin %65'inin yaşadığı okuduğunu tam olarak anlamama sorununu yasiyorsun, beni ima edip yanlış çıkarım yapıyorsun. Bir daha oku lütfen yazdığımı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğuna katkı sağlamış oyunculara gerekli saygı ve değeri gosteriyoruz, ne biçim ithaflar "içinize mi oturdu" vs.

Kafa açıklığı diliyorum başka da sözüm yok.

Çevrimiçi murat

eren albayrak penaltı yaptırdı.bir pozisyonla değerlendirmek doğru değil lakin free diye sol bekimiz olmasını kaldıramazdım.motta tarzı bir penaltı yaptırdı.

Çevrimdışı 38life

İnsanlar 3'e ayrılır:

1- Quaresma'dan nefret edenler
2- Quaresma'dan öldüresiye nefret edenler
3- Quaresma'dan nefret etmeyenler.   :bandit:

Çevrimdışı onder23

eren albayrak penaltı yaptırdı.bir pozisyonla değerlendirmek doğru değil lakin free diye sol bekimiz olmasını kaldıramazdım.motta tarzı bir penaltı yaptırdı.
Murat abi bende bunu düşünüyordum. Felaket bir penaltı yaptırdı

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye insaninin %65'inin yaşadığı okuduğunu tam olarak anlamama sorununu yasiyorsun, beni ima edip yanlış çıkarım yapıyorsun. Bir daha oku lütfen yazdığımı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğuna katkı sağlamış oyunculara gerekli saygı ve değeri gosteriyoruz, ne biçim ithaflar "içinize mi oturdu" vs.

Kafa açıklığı diliyorum başka da sözüm yok.
Seni ima etmedim kardesim

Forumda 5-6 kisi var surekli bu adama Surekli olarak sallayan bu kisiler Q7 iyi oynarken bile ona salliyordu neymis trivela vuruyormuş

Ben bunu hep söylüyorum Quaresma Gereken cevabi sahada verdi onlara bu sezonda verecek ayni cevabi

Kasıtlı olarak direkt sana söylediğim birsey yok emin olabilirsin :ok:

Tekrar ediyorum Quaresmanin hamle oyuncusu olmasi hayalini kuranlar , Hayall kurmaya devam etsin bizde sahada onun resitalini izlemeye devam edelim
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 22:41:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı khanlu

Biz evimizde, tv başında quaresma' nın karakterine ilişkin analiz yaparken Fikret Orman gibi sıradışı bir başkanın, hele ki Şenol Güneş gibi doğduğundan beri futbolun içinde olan dede yaştaki bir futbol aliminin gerekli önlemleri almaması beklenemez. Hocanın oluşturduğu ricardo dengesi belli; küstürmeyeceksin, şımartmayacaksın. Bende quaresma' ya güvenmeyenlerden olsam da Şenol hoca ile Fikret Başkan oldukça ikinci quaresma dönemini en az hasarla ve maksimum faydayla atlatacağımızdan eminim.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı ozankarakoc

maç'ı izleyemenler için bende izliyemedim :)

Adriano ne güzel oynamış öyle :D

07:25
Adriano, sen ne zaman kaçtın oraya yahu :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Edin VISCA bugün de Golünü atti

Bizim olacakti Vuracktik kirbaci vuracaktik kırbacı :s20: :s20:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Edin VISCA bugün de Golünü atti

Bizim olacakti Vuracktik kirbaci vuracaktik kırbacı :s20: :s20:
en az 5 isterler
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

07:25
Adriano, sen ne zaman kaçtın oraya yahu :D

Türkiyede şunu yapabilecek (düşünebilecek) sol bek yok.

Çevrimdışı mellfred

Visca'yı bi kaç gün öncesinde yazacaktım alakasız diye yazmadım. Tam bizlik eleman aslında. top ezmez çabuk karar verir ve  hiçbir oyuncumuzun olmadığı kadar bitirici.

Visca'yı bi kaç gün öncesinde yazacaktım alakasız diye yazmadım. Tam bizlik eleman aslında. top ezmez çabuk karar verir ve  hiçbir oyuncumuzun olmadığı kadar bitirici.
Ben 7-8 Aydir yaziyorum :bandit:

Tam bizim sistemin oyuncusu , Hizli , Pas oyununa yatkin ve elverisli ayni zamanda Cok isabetli ve etkili sutlari var

Gol asist istatistiği oldukça iyi , Savunma arkasi kosulari da var

Ah Şenol hocanin elinde olacaktiki :s20:

Edin VISCA 2 Golu de Savunma arkasi kosusu sonucu atti ayaklari cok duzgun

Tam bizim ihticamiz olan Kanat tipi..

Çevrimdışı onurturan

Edin VISCA 2 Golu de Savunma arkasi kosusu sonucu atti ayaklari cok duzgun

Tam bizim ihticamiz olan Kanat tipi..
Güldür güldürdeki Şevket geldi aklima ..Keşşke benim olsa ..
saka maka ben de cok isterim bizde olmasini sisteme cuk diye oturur..

Çevrimdışı onurturan

Mustafa gol atinca hakem gozlerine inanamayip maci erken bitirmis diyolar dogru mu  :D

Çevrimdışı Ayberk

Mustafa golü atınca mı başlamış yağmur?  :o_o:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kalyoncu

1 hazırlık maç iyla Quaresma'yı gözden çıkaranlar çok komik :) portekizdeyken de dünya yıldızımız var diyordu aynı tayfa :)

Ula adam 33 yaşına geldi hala taniyamadiniz adamı. Quaresma maçına göre oynar. Bir hazırlık maçında Quaresma'yı ciddi oynamasını bekliyorsanız diyecek bir şeyim yok. Kaç sene oldu hala taniyamadiniz demek ki. İlginç
Hayır aksine Avrupa şampiyonası ile gözden çıkardım hamle oyuncusu olduğunu düşünüyorum,öyle olunca daha çok fayda sağladığını hep birlikte gördük.takım bizim takımımız oyuncular bizim oyuncularımız bu ayrışma niye? Bu muhabbetde hep q7 üzerinden dönmesi garip.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Eslem artık A takımdan ayrılmak diye düşünüyorum. 24 kişilik kadroda yer bulur kendine.

Etiketler: