2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373777 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Herkes şans bulacak ve önemli maçlarda Şenol hoca kimi beğeniyorsa onu oynatacak. Bukadar basit aslında.

Olması gereken bu zaten. İsimlere çok takılmamak lazım. Alınan verime ve takım olgusuna bakmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Kendi düşünce yapını sorgulamayı dene. Aras Quaresma'yı kesecek lafı birşey ifade etmiyor. Bu takım tek kanatla değil 2 kanatla oynayacak. Ve Olcay'ın dışındaki tüm kanatlar 2 kanatta da oynayabiliyor. Aras Quaresma'yı neden kessin kardeşim sen bana bunu açıklasana? Aras'ın ilk 11'e girmesi için Quaresma'nın kesilmesi mi gerekiyor?

Birşey söyleyeceksen dolaylı değil direkt söyle. Sen Aras Quaresma'yı kesecek demiyorsun aslında. Olcay Quaresma'yı kesecek diyorsun. Ki zaten aksi mantıklı değil.
olcay iki kanatta oynayabilir ama aras sol kanat oynayamıyor istersen oynadığı maçları incele
sola hiç kaymadığını görürsün bence en iyi oynayacağı  yer forvet arkası yada sağ kanat quaresma geçen sene çok katkı verdi
ama eski quaresma değil bu sene onun çok dinlendirilmesi gerekiyor bence yoğun maç trafiğinde güçten düşerse ikinci yarı sonlarında
şampiyonluk yarışı kızıştığında fayda sağlayamayız çok fazla maç yapacağız ve herkesin forma giymesi ve küsmemesi gerekiyor.
Pektemek hariç o küsebilir.

Çevrimdışı 38life

Bende Şenol Güneş ne derse fitim ki geçen sene Şenol Hoca Olcayı 11'e çivileyip Quaresmayı sonradan aldı.Ben ikisinide seviyorum ikiside Beşiktaş'ın topçusu.

Canım kardeşim geçen sene Quaresma ile Olcay zaten birlikte oynadılar 11'de. İyi misin sen? Ateşin neyin mi var?

Çevrimdışı anılnr

Canım kardeşim geçen sene Quaresma ile Olcay zaten birlikte oynadılar 11'de. İyi misin sen? Ateşin neyin mi var?
Töre varken Quaresma herzaman sonradan girdi.Lige de Quaresma yedek klübesinde başladı.Ateşim de yok.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bende onu anlatmaya çalışıyorum.Olcay geçen sene kendi standartlarında kötü sezon geçirdi,Yine bundan fazla katkı verdi.Töre hiç yoktu,yine aynı katkıyı verdi.Bunu açıklamak zor ama neyse.
Aras gökhan'ı aratmayacak demiş arkadaş,benim q7'i keser demem gariplerine gitmiş.zaten sezon başında iyi olan gökhan sahada q7 kulübede değilmiydi garip olan ne bu durumda anlatamıyorum bir türlü neyse canı sağolsun :)fikrimi söylüyorum nedense q7 e olunca bu linç ediliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Arkadaşım valla bak hastalık olmuş sizinki paranoya olmuşsunuz.arkadaşım yazan arkadaş ne demiş bakalım olcay'ı kesebilecekmi demiş bende q7 i kesecek dedim bunda sorun nerede? anlaşılmayan ne? keser veya kesemez ben yanılırım sen yanılırsın kazanan Beşiktaş olduğu sürece benim açımdan sorun yok.

Beni takip eden bilir. Ben Bir çok maçta tribünde "Quaresmayı çıkaaaaaaaaaarrrr!!" diye yırtınmışımdır. Ama biryerde bir futbolcuya haksız ve mantıksız eleştiri görürsem hele ki bu Quaresma ise ozaman elbette savunurum. Benim Allaha şükür hiçbir takıntım yok. Beşiktaş şampiyon olsun isterse kanatta altyapıdan kemalettin oynasın. Senin ne yazdığın beni ilgilendirmiyor. Quaresma'dan nefret eden bir kitle var. isteyen söyler isteyen gizler. Ben ortaya konuşuyorum.

Çevrimdışı 38life

Quaresma'dan bahsederken "bu" "bundan" diye bahseden biri bana Quaresma'yı sevdiğini ve objektif yaklaştığını anlatmaya çalışıyor  :kop: :kop: anlatma kardeşim, başkasına anlat :)

Çevrimdışı anılnr

Aras gökhan'ı aratmayacak demiş arkadaş,benim q7'i keser demem gariplerine gitmiş.zaten sezon başında iyi olan gökhan sahada q7 kulübede değilmiydi garip olan ne bu durumda anlatamıyorum bir türlü neyse canı sağolsun :)fikrimi söylüyorum nedense q7 e olunca bu linç ediliyorum

Anlatamazsın abi :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Büyük ihtimal Olcay kanatlarda tahtaya yazılan ilk isim olur sakatlık, çok über form düşüklüğü veya ceza olmadığı sürece diğer kanat ise Aras ve Q7 arasındaki rekabette iyi olan formayı alacaktır.

Çevrimdışı 38life

Töre varken Quaresma herzaman sonradan girdi.Lige de Quaresma yedek klübesinde başladı.Ateşim de yok.

Lige başlarkenki kadro mu baz alınır biterken ki kadro mu? Yok yok sen iyi değilsin.

Quaresma: 30 maç ilk 11 - 5 maç cezalı.
Olcay: 32 maç 11 - 1 maç cezalı

Çevrimdışı anılnr

Lige başlarkenki kadro mu baz alınır biterken ki kadro mu? Yok yok sen iyi değilsin.

Quaresma: 30 maç ilk 11 - 5 maç cezalı.
Olcay: 32 maç 11 - 1 maç cezalı
Arkadaş ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun ısrarla.Tamam Quaresma en iyisi en büyüğü uzatma artık lütfen.

Çevrimdışı 38life

Lafımı kesip biçerek yazman çok hoşuma gitti. O kestiğin kısım ikimizin arasındaki fark işte. Ben "Aras gökhanı aratmayacak inşallah" dedim. Bunu temenni ediyorum. Çünkü Aras 50 maçlık periyotta çooooook kez forma giyecek ve ona ihtiyacımız var.

Çevrimdışı BlackEagle26

@fatihdogan_38  20 dk.20 dakika önce
Fatih Doğan Retweetledi: Fani Madida 10
Bizi de "F.O Londra'da 2 yıldız isimle imza aşamasında bekleyin"  diye karakutunun etrafında dolaştırıyorlar :-()

@fatihdogan_38  15 dk.15 dakika önce
Yıldız denilen 2 isim sır gibi. Sormaktan yoruldum. Kapalı devre yürütüyorlar. Sızmadı. Ama başkanın "cuma dönüşü muhteşem olabilir" dendi.

Çevrimdışı 38life

Arkadaş ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun ısrarla.Tamam Quaresma en iyisi en büyüğü uzatma artık lütfen.

Anlattığın şeyin neden geçrsiz olduğunu yazıyorum. Sen de yaz. Quaresma'yı sevenler Justin Bieber hayranı gibi diyip ortaya atlamasaydın ozaman.

Çevrimdışı Kalyoncu

Beni takip eden bilir. Ben Bir çok maçta tribünde "Quaresmayı çıkaaaaaaaaaarrrr!!" diye yırtınmışımdır. Ama biryerde bir futbolcuya haksız ve mantıksız eleştiri görürsem hele ki bu Quaresma ise ozaman elbette savunurum. Benim Allaha şükür hiçbir takıntım yok. Beşiktaş şampiyon olsun isterse kanatta altyapıdan kemalettin oynasın. Senin ne yazdığın beni ilgilendirmiyor. Quaresma'dan nefret eden bir kitle var. isteyen söyler isteyen gizler. Ben ortaya konuşuyorum.
İnsanlara rahatsızlık veriyoruz artık herhangi bir haksızlık yaptığım yok fikrimi söylüyorum sen q7-aras düşünmüşsün kanatları ben olcay-aras düşündüm bakarım olcay kötü oynar q7 aras olsun derim bende bundan doğal ne var :)

Çevrimdışı 38life

@fatihdogan_38  20 dk.20 dakika önce
Fatih Doğan Retweetledi: Fani Madida 10
Bizi de "F.O Londra'da 2 yıldız isimle imza aşamasında bekleyin"  diye karakutunun etrafında dolaştırıyorlar :-()

@fatihdogan_38  15 dk.15 dakika önce
Yıldız denilen 2 isim sır gibi. Sormaktan yoruldum. Kapalı devre yürütüyorlar. Sızmadı. Ama başkanın "cuma dönüşü muhteşem olabilir" dendi.

Eğer gerçekten bu derece bir gizlilik ile 2 tane önemli transfer "bitirilebilirse" artık gerçekten Fikret Orman bir idol olmuş demektir.

Çevrimdışı 38life

olcay iki kanatta oynayabilir ama aras sol kanat oynayamıyor istersen oynadığı maçları incele
sola hiç kaymadığını görürsün bence en iyi oynayacağı  yer forvet arkası yada sağ kanat quaresma geçen sene çok katkı verdi
ama eski quaresma değil bu sene onun çok dinlendirilmesi gerekiyor bence yoğun maç trafiğinde güçten düşerse ikinci yarı sonlarında
şampiyonluk yarışı kızıştığında fayda sağlayamayız çok fazla maç yapacağız ve herkesin forma giymesi ve küsmemesi gerekiyor.
Pektemek hariç o küsebilir.

Yani Olcay - Aras - Quaresma da denenebilir diyorsun. Eğer dediğin gibi Aras forvet arkasında iyiyse neden olmasın ama ciddi bir maçta onu o mevkiide seyretmek lazım. Aras'ın pasları güzel evet ama genelde uzun ve isabetli paslar atmayı seviyor. forvet arkasında daha kısa, ani, yaratıcı paslar gerekiyor. Onu da yapabilecek potansiyeli var ama ciddi bir maçta bakmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

İnler hayırlı olsun İsviçre basını yazmış
bakalım doğruluk derecesi ne

Çevrimdışı BlackEagle26

İnler hayırlı olsun İsviçre basını yazmış
bakalım doğruluk derecesi ne

Sabah ki Blick haberi mi yoksa yeni mi abi ?

Çevrimdışı iilkerr

olur olur hepsi olur inşallah. keşke hepsi canla başla çalışsa da hoca da kimi 11 e alsam diye oturup saatlerce analiz yapsa. hem bize hem kendisine faydası olur oyuncuların. özellikle de gençlerin. buna benzer bi şeyi ya şenol hoca ya da futbolculardan biri demişti ama tam hatırlamıyorum.

ama şunu da belirtmek isterim: aras'ın bu günkü performansını görünce cenk gönen'in ilk çıktığı hazırlık maçında çıkardığı toplar aklıma geldi. ya da iki, üçüncü maç olabilir onu da hatırlamıyorum .hele  bir pozisyon vardı ki profesyonel kalecilerin %95 inin kontrpiyede kalacağı topu ters ayakla yatarak kurtarmıştı. cenk efendiye o zaman hayran kalmıştım. umarım aras da öyle bir duruma düşmez. yani hazırlık maçındaki performansını devam ettirir.

Çevrimiçi Necmi

Yani Olcay - Aras - Quaresma da denenebilir diyorsun. Eğer dediğin gibi Aras forvet arkasında iyiyse neden olmasın ama ciddi bir maçta onu o mevkiide seyretmek lazım. Aras'ın pasları güzel evet ama genelde uzun ve isabetli paslar atmayı seviyor. forvet arkasında daha kısa, ani, yaratıcı paslar gerekiyor. Onu da yapabilecek potansiyeli var ama ciddi bir maçta bakmak lazım.
ben izlemişdim ver kaçları ara pasları çok iyi
isabetli vuruyor çok hızlı ve zeki oynuyor işin gerçeği geçmişteki
aras dönerse ilerdeki en etkin oyuncumuz olur. birde riskli oyun oynamıyor.
çok büyük katkı verecek bize ani sert şutlar çıkarabiliyor ben şu anda sosanın yerinde
ondan daha fazla katkı sağlar diye düşünüyorum. Sosa da iyi ama devamlılığı yok malesef
geldiğinden beri anca ikinci yarılar form tutuyor. Bu senede kalırsa zaten ilk yarı kayıp olacak
bu sene üç oyuncu kattık kadroya genç ve geleceği olan bunların içinde aras hazır direk katkı verecektir.
aras törenin yerine alındı devre arası töre devre arası gözden çıkarılmıştı zaten o nedenle gereksiz tartışmalar
yapmanın anlamı yok her oyuncuya ihtiyacımız olacak kadro kalitemiz geçen senenin çok üstünde olacak
çok daha olgun futbol oynayacağız geride çok sağlam olacak

Çevrimiçi Necmi

Sabah ki Blick haberi mi yoksa yeni mi abi ?
ben şimdi öğrendim bende @Çağrı dan öğrendim :D
tutmazsa ona sallayın :bandit:

Çevrimiçi Necmi

olur olur hepsi olur inşallah. keşke hepsi canla başla çalışsa da hoca da kimi 11 e alsam diye oturup saatlerce analiz yapsa. hem bize hem kendisine faydası olur oyuncuların. özellikle de gençlerin. buna benzer bi şeyi ya şenol hoca ya da futbolculardan biri demişti ama tam hatırlamıyorum.

ama şunu da belirtmek isterim: aras'ın bu günkü performansını görünce cenk gönen'in ilk çıktığı hazırlık maçında çıkardığı toplar aklıma geldi. ya da iki, üçüncü maç olabilir onu da hatırlamıyorum .hele  bir pozisyon vardı ki profesyonel kalecilerin %95 inin kontrpiyede kalacağı topu ters ayakla yatarak kurtarmıştı. cenk efendiye o zaman hayran kalmıştım. umarım aras da öyle bir duruma düşmez. yani hazırlık maçındaki performansını devam ettirir.

Cenk iyi bir kaleciydi çok iyi refleksleri var aslında ona yeterince güvenmedik
bence tolganın olduğu yerde cenk birinci kaleci olurdu. cenki ikinci kaleci yapacaksan
birinci kaleci tolga olmaz daha iyisini alman lazımdı

Çevrimiçi Necmi

Ben bugün gençleride beğendim daha a takım için hazır değiller ama olurlar
a takımla sürekli vakit geçirmeleri pişmeleri lazım. öyle yavaş yavaş olgunlaşırlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnsanlara rahatsızlık veriyoruz artık herhangi bir haksızlık yaptığım yok fikrimi söylüyorum sen q7-aras düşünmüşsün kanatları ben olcay-aras düşündüm bakarım olcay kötü oynar q7 aras olsun derim bende bundan doğal ne var :)

Yeni sezonda biraz daha hazimsizlik cekeceksin

Çünkü yine Quaresma ilk 11 de oynayacak

Maclarda yaninda SODA bulundur iyi gelir
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 00:59:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: