2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371275 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sezon başı gerek günümüz futbolun ihtiyaçları gerek ise mevcut anlaşma gereği multiposition özellikte oyuncuların transferdeki önemine vurgu yapmıştım. Mesela Adriano bu tarifi karşılıyor. Bundan sonra yapılacak takviyeler için de bu özellik önemli bir parametre teşkil edecek.

bu sezon özelinde artık öyle bir olanak bence yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

gil de gökhan inlerde gelmesin. 30 - 33 yaş arası gelmesin .

mantıklı transfer yapılsın . Gerçi bu saatten sonra beklemek doğru olmaz. umarım yine yanıltır beni .

Madem gomez ve sosanın durumu belli değildi neden bu kadar zamana kadar bekledin . Bu scout ekibi ne iş yapıyor .

Başladık yine.

Çevrimdışı Orhan_

uefanın suçu yok, hatalı olan yönetim. bu antlaşmayı imzalayan yönetim :)
hiç dillendirmediğimiz bir detay var aslında uefa bu FFPleri dayatırken bir nevi kurtuluş altyapıda, altyapıya yatırım yapın mesajı veriyor, bu sayede ekonomik rahatlama sağlarsınız demeye çalışıyor ama bizler bunu 30 yaş üzeri kiralık ya da free oyuncu kovalamak şeklinde algılayıp uyguluyoruz ya da uygulamak zorunda kalıyoruz...

Yönetimin bu antlaşmayı imzalamama gibi bir seçeneği var mıydı acaba? Ya da şu an için problem olarak görülen bu uygulama daha geniş zaman aralığında faydaya dönüşecektir fikri mi ağır bastı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Kerim Frei bize geldiğinde Ozzie'den çok daha iyi bir Premier League geçmişi vardı.
O yüzden mi oynadığı takımda 200 bin pound gibi ücretlere oynuyordu? Bizden kat be kat fazla kazanan Premier lig takımlarından bahsediyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

şayet olursa ben menajer transferiyim die bağırıyor...

tam da bizimkilerin sevdiği cinsten...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

O yüzden mi oynadığı takımda 200 bin pound gibi ücretlere oynuyordu? Bizden kat be kat fazla kazanan Premier lig takımlarından bahsediyoruz.

O yüzden Ozzie'yi 500 bin euro'ya satarken, Frei'yi 3.5 milyon euro'ya sattılar.

Londra'da yaşayıp Premier League'de oynayan adam 200 bin pound alıyorsa, Türkiye'ye gelmesi için 900 bin euro vereceksin. Yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı worns

Cengiz, Çağlar konularında daha istekli davranmalıydık. Aynı takımda Yusuf Acer diye epey genç bir sol bek var. Geçen sene ciddi sayıda maça çıktı ve izlediğim maçlarda olumlu anlamda sırıtıyordu. Takipte olmak lazım.

Çevrimdışı tangaz

18 yaşında Fulham'la 16 lig, 7 Avrupa Kupası maçına çıkmıştı abi.

mesele kaç maça çıktığı değil ne yaptığı. şans bulduğu maçlarda chelsea maçı harici iz bıraktığı performansı yok. 1 uefa maçı ve reserv lig harici premier ligde gol+asisti yok (oynadığı mevkilerde olmazsa olmaz kriterdir) ve alt yapısından yetiştiği fulham belli ki oyuncuda hiç bir potansiyel görmemiş ve oyuncuyu 19 yaşında elden çıkarmıştır. azıcık potansiyel görselerdi o yaştaki oyuncuyu o bedelle satmazlardı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

Avrupa'dan Türkiye'ye gelen her oyuncu, oradaki maaşından daha fazlasını alır burada. Çok yaşlanmamışsa tabi. Türkiye ligini cazip hale getirebilmenin tek yolu da bu galiba Avrupalı oyuncular için.  Başka ne sunabiliriz ki?...

Çevrimdışı tangaz

Yönetimin bu antlaşmayı imzalamama gibi bir seçeneği var mıydı acaba? Ya da şu an için problem olarak görülen bu uygulama daha geniş zaman aralığında faydaya dönüşecektir fikri mi ağır bastı?

sonuçta hiç birimiz o masada değildik ancak mevcut oyuncu kadronda bu denli gurbetçi varken uefaya bakın biz genç oyunculara yatırım yapıyoruz yetiştiriyoruz mesajı verilip gurbetçiler o 15 rakamı içine sokulmayabilirdi. gerçi öyle diyorum ama bir yandan da düşünüyorum o FFP imzalanırken yabancı sınırı vardı ve gurbetçiler sorun edilmiyordu muhtemelen. değişen kurallar ve ortam uefaya bildirilip FFP de esneklik istemek şart oğlu şart...

Çevrimdışı tuncaboylu

mesele kaç maça çıktığı değil ne yaptığı. şans bulduğu maçlarda chelsea maçı harici iz bıraktığı performansı yok. 1 uefa maçı ve reserv lig harici premier ligde gol+asisti yok (oynadığı mevkilerde olmazsa olmaz kriterdir) ve alt yapısından yetiştiği fulham belli ki oyuncuda hiç bir potansiyel görmemiş ve oyuncuyu 19 yaşında elden çıkarmıştır. azıcık potansiyel görselerdi o yaştaki oyuncuyu o bedelle satmazlardı...

Bu yazdıklarının hepsi Ozzie için de geçerli, hem de Ozzie için o bedel 6'da biri..

Biz neyi tartışıyoruz, onu da anlamadım.

Frei Premier League'de şans bulmaya başlamış 3 milyon euro bedelle alınmış bir adamdı, Ozzie hiç forma giymemişti.

Ozzie'ye 500 veriliyorsa Frei'ye 950 bin verilmesi normal bir durum.

Çevrimdışı tangaz

Bu yazdıklarının hepsi Ozzie için de geçerli, hem de Ozzie için o bedel 6'da biri..

Biz neyi tartışıyoruz, onu da anlamadım.

Frei Premier League'de şans bulmaya başlamış 3 milyon euro bedelle alınmış bir adamdı, Ozzie hiç forma giymemişti.

Ozzie'ye 500 veriliyorsa Frei'ye 950 bin verilmesi normal bir durum.

hep transfersizlikten  :D

Çevrimdışı atalay

Cengiz, Çağlar konularında daha istekli davranmalıydık. Aynı takımda Yusuf Acer diye epey genç bir sol bek var. Geçen sene ciddi sayıda maça çıktı ve izlediğim maçlarda olumlu anlamda sırıtıyordu. Takipte olmak lazım.

Yusuf da potansiyelli bir genç. Almanya'dan birkaç kulüp takip ediyor. Fiziksel handikapları ve oyun içi belli sıkıntıları var. O da gelişim gösterirse birkaç yıl içinde Çağlar'ın peşinden gidebilir. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O yüzden Ozzie'yi 500 bin euro'ya satarken, Frei'yi 3.5 milyon euro'ya sattılar.

Londra'da yaşayıp Premier League'de oynayan adam 200 bin pound alıyorsa, Türkiye'ye gelmesi için 900 bin euro vereceksin. Yapacak bir şey yok.
Öyle bir dünya yok, İstanbul çok çok daha ucuz bir şehir.. 4 katını veriyorsun aldığı paranın ama adam şehir olarak londranın yarısı pahalalıkta bir şehire geliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Gil, Temmuz 2015'de hiç düşünmeden 'evet' diyeceğim bir isimdi, şimdi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bir dünya yok, İstanbul çok çok daha ucuz bir şehir.. 4 katını veriyorsun aldığı paranın ama adam şehir olarak londranın yarısı pahalalıkta bir şehire geliyor.

Kâbil İstanbul'dan çok daha ucuz bir şehir, buradaki maaşını verseler gider misin çalışmaya?

Çevrimdışı T.Yapici

Bazıları Gomez bitti diyor bazıları gelme ihtimali düşük diyor. Kimisi Gil, İnler gelecek diyor. Bir başkası da 2 isim sır gibi saklanıyor diyor abi ne zor şeymiş bu transfer beklemek yıldım valla. Ama belirtmeden geçmeyeyim başkana güvenim sonsuz  :eyes
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı tangaz

Gil, Ağustos 2015'de hiç düşünmeden 'evet' diyeceğim bir isimdi, şimdi?

madem Gil'i alacaktın ne die Marcelo'yu aldın. bence bu da bir menajer dayatması gibi duruyor...

Çevrimdışı Orhan_

sonuçta hiç birimiz o masada değildik ancak mevcut oyuncu kadronda bu denli gurbetçi varken uefaya bakın biz genç oyunculara yatırım yapıyoruz yetiştiriyoruz mesajı verilip gurbetçiler o 15 rakamı içine sokulmayabilirdi. gerçi öyle diyorum ama bir yandan da düşünüyorum o FFP imzalanırken yabancı sınırı vardı ve gurbetçiler sorun edilmiyordu muhtemelen. değişen kurallar ve ortam uefaya bildirilip FFP de esneklik istemek şart oğlu şart...

FFP konusunda esneklik istemeliyiz bence de. Yanlış hatırlamıyorsam dün bu ve mali konularla ilgili görüşmeye gitti yöneticilerimiz. Kolpa bir haber değilse. Son 4 senedir her türlü kurala karşı eksiksiz yaklaşımımız var. Bundan faydalanmak gerekir.
 Tabi bir yandan şunu da düşünüyorum. Bu tip sınırlamalar yöneticilerimizin tasarım güçlerini yükseltmiş olabilir. Hareket alanları çok daha geniş olsaydı yapılan anlaşmaların ne kadarına şahit olabilirdik, düşündürüyor :D.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kâbil İstanbul'dan çok daha ucuz bir şehir, buradaki maaşını verseler gider misin çalışmaya?
Gördüğüm en saçma bakış açısı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yusuf da potansiyelli bir genç. Almanya'dan birkaç kulüp takip ediyor. Fiziksel handikapları ve oyun içi belli sıkıntıları var. O da gelişim gösterirse birkaç yıl içinde Çağlar'ın peşinden gidebilir.

Yedek sol bek olarak bu tarz bir oyuncu alınabilir, çok iyi fikir.

Yedek genç yetiştirebileceğimiz en belirgin kontenjan var orada.

Kaça alınabilir Yusuf Acer.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:27:03 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

kabilde adamı kıtır kıtır kesiyorlar servet verseler de gidilmez londra istanbuldan sonra kabil kötü örnek oldu. ilk 2 şehir dünyanın en büyük ilk 20 metropolünden biri iken kabil nedir dostum  :D

Çevrimdışı tangaz

Marcelo'yu elden çıkarıp Gil alacaksak, dayatabilirler.  :D

sevdim bu fikri  :) ama ben olsam bu sene özelinde sakatlıktan yeni çıkmış rodolfoyu kiralayıp Gil'i getirmeyi tercih ederim.

Çevrimdışı worns

Gil denen arkadaş geçen sene 8 küsür milyona transfer olmadı mı Çin'e? İhtiyacımıza uyması bir tarafa bizim ekonomik sınırlar içinde nasıl alacağız? Kiralık desek takımı niye durduk yere bu kadar bonservis ödediği oyuncuyu kiralasın?

Anlamadım ben Gil meselesini. Adı geçenler arasında en işimizi görecek olanı Bocchetti bence. Gil-Marcelo-Rhodolfo türü bir rotasyon uyum sıkıntısı yaşamaz ama fazla tek tip olur.

Etiketler: