2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371288 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 19:48:01 atalay ]

Çevrimdışı worns

Rijeka'daki Roman Bezjak'tan bizim seviyemiz için iyi yedek forvet olur. Daha önce de dikkatimi çekmişti. Şu an ki ihtiyacımızı karşılamaz tabi.

Bugün de Nicolas Lombaerts zu Besiktas haberleri çıkmış. Avrupa'daki bütün sol ayaklı stoperleri yazacaklar galiba. Artık transferde bazı netleşmeler gerekiyor. Açık 3 eksiğimiz var en azından 2'si şu günlerde çözülmeli. Lige şu an elde bulunan oyuncularla başlamak ciddi bir kötü başlangıç riski taşıyor.

Çevrimdışı Zafer55

takımda sosa ve gomezin kaldıklarını varsayıp bir tane de stoper alındığını varsayarsak oluşan kadroya bakalım;

kale: tolga, fabri, boyko
sağ bek: GG, beck
sol bek: adriano, tosiç
stoperler: ropolpho, marcelo, miloseviç, bayX
orta saha : necip, atiba, tolgay, veli
sağ kanat : Q7, aras
sol kanat: olcay, frei
forvet arkası.: sosa, ozzie
forvet: pektemek, cenk, ömer, gomez

görüleceği üzere tam 21 oyuncumuz yabancı statüsünde ve sınır 15. boyko,miloseviç,ömer, veli dörtlüsünü bir çırpıda listeden silsek dahi sayı 17ye düşüyor ve 2 ismi listeye ekleyemiyoruz...kritik soru şu hangi 2 isim olacak???
Ozi tolgay cenk olcay ömer veli kerim..bunlar yabancı statüsünde değilki.TR ve/veya kulüp altyapılı olma şartını sağlamıyorlar sadece..Yazdığınız kadroya göre 14 yabancımız var.Sınırda 14 zaten.Boyko ile milo gider 12 ye düşer.Utku tolga gökhan pektemek necip eslem +2 altyapıdan oyuncu(yada transfer) ile TR/kulüpte yetişmiş olma şartı da sağlanır.
Yada ben yanlış anladım  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Tosic? Beck le yedekleriz adrianoyu diğerinide sen sil abi ben silemedim kimseyi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tosiç mantıklı gibi duruyor ama aynı zamanda stoperleri de yedekliyor o açıdan kötü, bu sefer stoper yedeği sadece necip kalıyor. sakatlık durumu daha doğrusu uefaya kadro verileceği tarihteki form durumuna göre rodolpho'yu da listeden silebiliriz. belki bir de kanat oyuncularından form durumuna göre frei silinebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Rijeka demişken daha önce burada da önerdiğim Matej Mitrovic iyi bir stoper. Her ne kadar dünkü performansı beğenmesem de, potansiyel aralığı çok geniş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tosiç mantıklı gibi duruyor ama aynı zamanda stoperleri de yedekliyor o açıdan kötü, bu sefer stoper yedeği sadece necip kalıyor. sakatlık durumu daha doğrusu uefaya kadro verileceği tarihteki form durumuna göre rodolpho'yu da listeden silebiliriz. belki bir de kanat oyuncularından form durumuna göre frei silinebilir.
Ne yedeklemesi abi Tosic suan elimizdeki en iyi stoper konumunda

Iyi bir stoper gelmedigi surece Tosic Banko oynar..

Yeni gelen stoperle beraber oynama ihtimali bile var bence..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

isteklerini değiştirebilirsin bir oyuncunun bu alınmasına engel değildi.

Senelik 1 milyon euro verirsen değiştirirsin, bu sefer başka sorunlar çıkar.

Çevrimdışı tangaz

Ozi tolgay cenk olcay ömer veli kerim..bunlar yabancı statüsünde değilki.TR ve/veya kulüp altyapılı olma şartını sağlamıyorlar sadece..Yazdığınız kadroya göre 14 yabancımız var.Sınırda 14 zaten.Boyko ile milo gider 12 ye düşer.Utku tolga gökhan pektemek necip eslem +2 altyapıdan oyuncu(yada transfer) ile TR/kulüpte yetişmiş olma şartı da sağlanır.
Yada ben yanlış anladım  :alala:

uefa ile yapılan antlaşmaya göre ŞL esame listesine 23 oyuncu yazabiliyoruz. bunlardan 4ü bjk altyapılı 4ü TR.de yetişmiş olmalı zorunluluğu var, geriye de 15 oyuncu yazabiliyorsun. bu bağlamda marcelo ile oğuzhan uefa nezdinde aynı muameleyi görecekler @Zafer55
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 15:23:53 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Senelik 1 milyon euro verirsen değiştirirsin, bu sefer başka sorunlar çıkar.

o sorunları çözmek de ne senin ne de benim işim. uefa ile ffp antlaşmasını yaparken 15+4+4 maddesini imzalayan dahi yöneticilerimizin işi. aynı yöneticilerimiz değil mi ki ozzie 500bine oynarken frei ile 1,1 maaşlı kontrat yapanlar...  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada İnler müthiş keşif, nasıl bulmuşlar acaba?! 5 Ağustos oldu, yabancı statüsünde yıllık minumum 2 Milyona oynayacak İnler kovalanıyor.
Menajer yönlendirmesinden başka bir şey değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

uefa ile yapılan antlaşmaya göre ŞL esame listesine 23 oyuncu yazabiliyoruz. bunlardan 4ü bjk altyapılı 4ü TR.de yetişmiş olmalı zorunluluğu var, geriye de 15 oyuncu yazabiliyorsun. bu bağlamda marcelo ile oğuzhan uefa nezdinde aynı muameleyi görecekler @Zafer55

Anladım :ok:
Allah kahretsin öyle uefa yı :)

Çevrimdışı tuncaboylu

o sorunları çözmek de ne senin ne de benim işim. uefa ile ffp antlaşmasını yaparken 15+4+4 maddesini imzalayan dahi yöneticilerimizin işi. aynı yöneticilerimiz değil mi ki ozzie 500bine oynarken frei ile 1,1 maaşlı kontrat yapanlar...  :ok:

Ben 6 maçlık bir macera için bu kadar çok kafa yorulması gerektiğini düşünmüyorum abi.

23 yerine 22 kişi bildirsek de çok büyük bir handikap olacağını sanmıyorum. Geçen sene 22 kişi vardı mesela listede, kimse hatırlamıyor bile.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu Sosyal takım olgusu veya türkiye dinamiği böyle yoksa oyuncu gelmiyor mantığı oldukça bu borçlar erimez. Kerim 1.1 milyon euro alacak ne yaptı daha önceki kariyerinde? Bir adama maaş verirken kariyerine göre verirsin genelde, kendini gösterir maaşını yükseltirsin her iş kolunda böyledir, NBA'de de böyledir, draft ettiğin veya avrupadan aldığın adama cüzzi ücretler verilir kendini gösterir potansiyeli olduğunu kanıtlar daha yüksek maaşlara terfi ettirilir. Biz daha kundaktaki bebeğe yapıştırıyoruz 1 milyon euroyu 1,5 milyon euroyu, sonra tüm gelirleri temlikliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Anladım :ok:
Allah kahretsin öyle uefa yı :)

uefanın suçu yok, hatalı olan yönetim. bu antlaşmayı imzalayan yönetim :)
hiç dillendirmediğimiz bir detay var aslında uefa bu FFPleri dayatırken bir nevi kurtuluş altyapıda, altyapıya yatırım yapın mesajı veriyor, bu sayede ekonomik rahatlama sağlarsınız demeye çalışıyor ama bizler bunu 30 yaş üzeri kiralık ya da free oyuncu kovalamak şeklinde algılayıp uyguluyoruz ya da uygulamak zorunda kalıyoruz...

Çevrimdışı Kalyoncu

Gil transferinde girişimler hızlandırılmış.
Yasaklı link

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Sol stoper transferindeki profile göre (Mathieu gibi) Tosic elden çıkarılabilir zaten. Fabri - Boyko planlaması sayısal anlamda durumu eksiltebilir. Milosevic'in durumu yeni yabancı stoper transferine ve Tosic'in durumuna etki edebilir. @tangaz

İrfan Can konusu ise takas + para bir şekilde hallolabilir. İrfan dışında gelip direkt oynayabilecek Türk pasaportlu bir oyuncu özellikle hücum oyuncusu göremiyorum. @Çağatay @OrhanAker Savunmaya takviye konusunda ise mevcut oyuncu havuzunda yerli bir isim yok gibi. @Kairos07 Yurt dışında yetişmiş gençler var, onlar da değişen kuralla birlikte milli takım seçimlerine göre yabancı statüsünde oynamış olacaklar.

irfan can konusunda ben cavcav dan alabileceğimizi sanmıyorum
takas konusunda ise cavcav imkansızı isteyecektir bizden
gönül pektemek ve ömer ikilisini birlikte göndermeyi ister ama işte....
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Ben 6 maçlık bir macera için bu kadar çok kafa yorulması gerektiğini düşünmüyorum abi.

23 yerine 22 kişi bildirsek de çok büyük bir handikap olacağını sanmıyorum. Geçen sene 22 kişi vardı mesela listede, kimse hatırlamıyor bile.

dostum mesele 23-22 meselesi değil 20de olsa sorun değil. mesele denklemdeki 15 rakamını tutturmak. sosa gomez kalır ve bir yabancı stoper daha alınınca yabancı+gurbetçi 21 oyuncumuz var bunu 15e indirmek sıkıntılı olacak...

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Sosyal takım olgusu veya türkiye dinamiği böyle yoksa oyuncu gelmiyor mantığı oldukça bu borçlar erimez. Kerim 1.1 milyon euro alacak ne yaptı daha önceki kariyerinde? Bir adama maaş verirken kariyerine göre verirsin genelde, kendini gösterir maaşını yükseltirsin her iş kolunda böyledir, NBA'de de böyledir, draft ettiğin veya avrupadan aldığın adama cüzzi ücretler verilir kendini gösterir potansiyeli olduğunu kanıtlar daha yüksek maaşlara terfi ettirilir. Biz daha kundaktaki bebeğe yapıştırıyoruz 1 milyon euroyu 1,5 milyon euroyu, sonra tüm gelirleri temlikliyoruz.

Yalnız Kerim Frei bize geldiğinde Ozzie'den çok daha iyi bir Premier League geçmişi vardı.

Çevrimdışı tangaz

şayet olursa ben menajer transferiyim die bağırıyor...

Çevrimdışı atalay

Sezon başı gerek günümüz futbolun ihtiyaçları gerek ise mevcut anlaşma gereği multiposition özellikte oyuncuların transferdeki önemine vurgu yapmıştım. Mesela Adriano bu tarifi karşılıyor. Bundan sonra yapılacak takviyeler için de bu özellik önemli bir parametre teşkil edecek.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Kerim Frei bize geldiğinde Ozzie'den çok daha iyi bir Premier League geçmişi vardı.

1 adet chelsea maçı...

Çevrimdışı atalay

Elbette menajer tavsiyesi, ironinin adresi belli.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 adet chelsea maçı...

18 yaşında Fulham'la 16 lig, 7 Avrupa Kupası maçına çıkmıştı abi.

Çevrimdışı linux

gil de gökhan inlerde gelmesin. 30 - 33 yaş arası gelmesin .

mantıklı transfer yapılsın . Gerçi bu saatten sonra beklemek doğru olmaz. umarım yine yanıltır beni .

Madem gomez ve sosanın durumu belli değildi neden bu kadar zamana kadar bekledin . Bu scout ekibi ne iş yapıyor .

Etiketler: