2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371242 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Hayır aksine Avrupa şampiyonası ile gözden çıkardım hamle oyuncusu olduğunu düşünüyorum,öyle olunca daha çok fayda sağladığını hep birlikte gördük.takım bizim takımımız oyuncular bizim oyuncularımız bu ayrışma niye? Bu muhabbetde hep q7 üzerinden dönmesi garip.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Portekiz milli takımında hamlr oyuncusu olduğu için Beşiktaşta da hamle oyuncusu olmalı yani? Hmmm. Neyse ya tamam.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 23:40:52 38life ]

Çevrimdışı anılnr

Quaresma sevenlerin Justin Bieber sevenlerden hiç bir farkı yok.Adam güzel bişey yapsa bile öyle değişik hareketlerde bulunuyorlar ki adamı da zor duruma düşürüyorlar  :D

Çevrimdışı 38life

Aras form tutmaya başlıyor. Gökhan Töre'yi hicbirsekilde aramayacagiz inşallah

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Quaresma sevenlerin Justin Bieber sevenlerden hiç bir farkı yok.Adam güzel bişey yapsa bile öyle değişik hareketlerde bulunuyorlar ki adamı da zor duruma düşürüyorlar  :D
"Quaresma'yı sevenler" ????

Ben de seviyorum ama senin dediğin gibi birşey yapmıyorum. Ne olacak şimdi ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayır aksine Avrupa şampiyonası ile gözden çıkardım hamle oyuncusu olduğunu düşünüyorum,öyle olunca daha çok fayda sağladığını hep birlikte gördük.takım bizim takımımız oyuncular bizim oyuncularımız bu ayrışma niye? Bu muhabbetde hep q7 üzerinden dönmesi garip.

Bu ayrisma niye ?

Ayrismayi baslatan sensin ?

Neden hamle oyuncusu ? Hamle oyuncusu olunca daha faydali oldugu kanaatine nasıl vardin ?

Senin Quaresmaya karsi alerjin olduğunu biliyorum bosuna kasma kendini simdi :bandit:

Elinde Quaresma varsa Ilk onun adini yazarsin bu kadar basit onun sahada olmasi bile rakip için psikolojik dezavantaj bunu farkina vardığınız zaman oturup tekrar konuşuruz :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Espri yaptığını mi sanıyorsun :alala:

Cok güldük :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anılnr

"Quaresma'yı sevenler" ????

Ben de seviyorum ama senin dediğin gibi birşey yapmıyorum. Ne olacak şimdi ?
Yanlış yazmışım.Ben de seviyorum Quaresma'yı.Benim bahsettiğim kırmızı kart görüp arma öptükten sonra alkışlayan vb. kişiler  :)

Çevrimdışı 38life

Dünyanın en dindar insanını ateist yapabilirsiniz ama Quaresma'dan nefret eden birini bu konuda objektif olmaya yoneltemezsiniz.

Çevrimdışı Jukebox

Geri dönecek,hissediyorum. :super:

Çevrimdışı 38life

Sosa Beşiktaş U-21 takımı antrenörü oldu galiba.

Çevrimdışı Kalyoncu

Portekiz milli takımında hamlr oyuncusu olduğu için Beşiktaşta da hamle oyuncusu olmalı yani? Hmmm. Neyse ya tamam.

Bunu böyle anlaman garip yinede verim açısından dedim oyuncular bazında değil :)şahsi fikrim öyle çok çok imkansız birşeyde değil aras q7'i kesecek demem sorun var mı? İnsanların böyle yapması beni oyuncudan soğutuyor ve hep aynı kişilerin yapması.olcay'ı kesecek desem kimseden ses seda çıkmazdı nasıl bir düşünce yapısıysa bir senedir anlamlandıramadım.

Çevrimdışı anılnr

Dünyanın en dindar insanını ateist yapabilirsiniz ama Quaresma'dan nefret eden birini bu konuda objektif olmaya yoneltemezsiniz.

Örnek verdiğin şeye bak ya :) Kafayı mı yedin sen ? Quaresma'dan neden nefret edeyim ? Aksine geçen seneki gibi doğru zamanda kullanıldığında etkili olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı bir düşünce değil Ateist-Dindar örneklemesi.

Çevrimdışı 38life

Bunu böyle anlaman garip yinede verim açısından dedim oyuncular bazında değil :)şahsi fikrim öyle çok çok imkansız birşeyde değil aras q7'i kesecek demem sorun var mı? İnsanların böyle yapması beni oyuncudan soğutuyor ve hep aynı kişilerin yapması.olcay'ı kesecek desem kimseden ses seda çıkmazdı nasıl bir düşünce yapısıysa bir senedir anlamlandıramadım.

Kendi düşünce yapını sorgulamayı dene. Aras Quaresma'yı kesecek lafı birşey ifade etmiyor. Bu takım tek kanatla değil 2 kanatla oynayacak. Ve Olcay'ın dışındaki tüm kanatlar 2 kanatta da oynayabiliyor. Aras Quaresma'yı neden kessin kardeşim sen bana bunu açıklasana? Aras'ın ilk 11'e girmesi için Quaresma'nın kesilmesi mi gerekiyor?

Birşey söyleyeceksen dolaylı değil direkt söyle. Sen Aras Quaresma'yı kesecek demiyorsun aslında. Olcay Quaresma'yı kesecek diyorsun. Ki zaten aksi mantıklı değil.

Çevrimdışı anılnr

Kendi düşünce yapını sorgulamayı dene. Aras Quaresma'yı kesecek lafı birşey ifade etmiyor. Bu takım tek kanatla değil 2 kanatla oynayacak. Ve Olcay'ın dışındaki tüm kanatlar 2 kanatta da oynayabiliyor. Aras Quaresma'yı neden kessin kardeşim sen bana bunu açıklasana? Aras'ın ilk 11'e girmesi için Quaresma'nın kesilmesi mi gerekiyor?

Birşey söyleyeceksen dolaylı değil direkt söyle. Sen Aras Quaresma'yı kesecek demiyorsun aslında. Olcay Quaresma'yı kesecek diyorsun. Ki zaten aksi mantıklı değil.
:D Tamam birazda o oynasın abisi

Çevrimdışı Necmi

Seni ima etmedim kardesim

Forumda 5-6 kisi var surekli bu adama Surekli olarak sallayan bu kisiler Q7 iyi oynarken bile ona salliyordu neymis trivela vuruyormuş

Ben bunu hep söylüyorum Quaresma Gereken cevabi sahada verdi onlara bu sezonda verecek ayni cevabi

Kasıtlı olarak direkt sana söylediğim birsey yok emin olabilirsin :ok:

Tekrar ediyorum Quaresmanin hamle oyuncusu olmasi hayalini kuranlar , Hayall kurmaya devam etsin bizde sahada onun resitalini izlemeye devam edelim
quaresmayımı tutuyorsun Beşiktaşımı :alala:
keşke aras quaresmadan daha fazla katkı versede onu kulübeye gönderse bundan Beşiktaş kazanır :bandit:
cenk gomezden fazla katkı versin onu kulübeye göndersin tolgay sosadan fazla katkı versin bu daimi
olarak Beşiktaşın çıtasını yükseltır. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı 38life

:D Tamam birazda o oynasın abisi

Abini yesinler senin.

Kararı Şenol hoca verecek. Ve ben Şenol hoca'nın vereceği her karara fitim. Birileri gibi ukalalık yapmıyorum. Quaresma'yı çöpe atıp Olcay'ı ilk 11'e çivilemiyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Örnek verdiğin şeye bak ya :) Kafayı mı yedin sen ? Quaresma'dan neden nefret edeyim ? Aksine geçen seneki gibi doğru zamanda kullanıldığında etkili olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı bir düşünce değil Ateist-Dindar örneklemesi.
Sanarsın ki oyuncu bizim oyuncumuz değil biz gol atınca sevinmiyoruz objektif düşünemiyoruz gören asist kralı bir kanat oyuncusundan beklenmeyen performans sergilemiş sanacak.
q7:5 gol 8 asist 9 sarı 2 kırmızı (çift sarıdan)2.421 dakika sahada kalmış.
Gökhan töre:6 gol 9 asist 2 sarı kart 2164 dk sahada kalmış
Olcay Şahan:5 gol 6 asist 5 sarı kart
2456 dakika sahada kalmış.

Çevrimdışı 38life

Sanarsın ki oyuncu bizim oyuncumuz değil biz gol atınca sevinmiyoruz objektif düşünemiyoruz gören asist kralı bir kanat oyuncusundan beklenmeyen performans sergilemiş sanacak.

Edebiyat yapıyorsun. Ya Quaresma oynayacak ya Olcay. Sen Olcay diyorsun. Göreceğiz Şenol hoca Olcay mı diyecek Quaresma'mı...

Çevrimdışı Kuntz

Şenol hocayı en çok sevindirecek şey, bu adamların hepsinden azami verimi alması olur. Hatta 3 kulvarda mücadele edecek bu takımda herkes herkesi kesebilecek potansiyelde olsun. Kese kesile çıtayı yükseltsinler  :lol:

Çevrimdışı anılnr

Abini yesinler senin.

Kararı Şenol hoca verecek. Ve ben Şenol hoca'nın vereceği her karara fitim. Birileri gibi ukalalık yapmıyorum. Quaresma'yı çöpe atıp Olcay'ı ilk 11'e çivilemiyorum.
Bende Şenol Güneş ne derse fitim ki geçen sene Şenol Hoca Olcayı 11'e çivileyip Quaresmayı sonradan aldı.Ben ikisinide seviyorum ikiside Beşiktaş'ın topçusu.

Çevrimdışı 38life

Mustafa gol mu atıyor yoksa top Mustafa'nın ayağına çarpıp mı kaleye giriyor çözemedim bi türlü?  :alala:

Çevrimdışı 38life

Şenol hocayı en çok sevindirecek şey, bu adamların hepsinden azami verimi alması olur. Hatta 3 kulvarda mücadele edecek bu takımda herkes herkesi kesebilecek potansiyelde olsun. Kese kesile çıtayı yükseltsinler  :lol:

Herkes şans bulacak ve önemli maçlarda Şenol hoca kimi beğeniyorsa onu oynatacak. Bukadar basit aslında.

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşım valla bak hastalık olmuş sizinki paranoya olmuşsunuz.arkadaşım yazan arkadaş ne demiş bakalım olcay'ı kesebilecekmi demiş bende q7 i kesecek dedim bunda sorun nerede? anlaşılmayan ne? keser veya kesemez ben yanılırım sen yanılırsın kazanan Beşiktaş olduğu sürece benim açımdan sorun yok.

Çevrimdışı Kuntz

Mustafa gol mu atıyor yoksa top Mustafa'nın ayağına çarpıp mı kaleye giriyor çözemedim bi türlü?  :alala:

Sanki top Mustafa'yı araç olarak kullanmış gibi geldi bana

Çevrimdışı anılnr

Bende onu anlatmaya çalışıyorum.Olcay geçen sene kendi standartlarında kötü sezon geçirdi,Yine bundan fazla katkı verdi.Töre hiç yoktu,yine aynı katkıyı verdi.Bunu açıklamak zor ama neyse.

Etiketler: