Scarione cok net menajer pazarlamasi. Gecen sene biz onlibero ararken israrla Lawal'i itelemeye calisiyorlardi, bu sene de Scarione cikti basimiza.
Kasimpasa'da cok tabela yapmismis. Kasimpasa ile Besiktas bir mi? O zaman Aatif Şeşu da Fener'de 30 gol atar.
Kucuk takimlarin buyuk topcularindan hic hazzetmiyorum.
Sosa kalirsa zaten alternatif 10 numara oynayabilecek Oguzhan var Tolgay var.
Sosa giderse de gelecek bonservis ile Scarione filan degil kaliteli, ust seviye bir 10 numara mutlaka alinir. (Belhanda, Ziyech vs.)
Hadi yerli olsa anlarim, Şampiyonlar Ligi'nde yerli kotasi icin bildirecek bir isim olur.
Sonuc olarak; gereksiz transfer, menajer oyunu.
Kasimpasa'yi tasiyan Scarione kucum takimin oyuncusu, ama Hollanda'da kume dusmemeye oynayan Twente'li Ziyech ust duzey buyuk takim oyuncusu, keza Montpellier disinda oynadigi D.Kiev ve Schalke'de patlamis Belhanda mi buyuk takim oyuncusu?
Benim icin bonservissiz Scarione her ikisinden de faydali transfer olur.
Ben Hollanda'da yasiyorum ve Ziyech'i baya seyrettim, kismen canli olarak da. Mac icerisinde devamliligi sifir ve inanilmaz egoist bir oyuncu. Teknigi iyi, bos alan bulunca yardirir, ama Amrabat'larin, Stoch'larin costugu Hollanda ligindeki performansi benim icin olcek olmaz. Bir Premier lig ekibi icin 8 milyon euro'luk alinacak risk (Vincent Janssen'a 22, Depay'a 25 milyon euro odeyecek gucleri var sonucta), ama bir Turk kulubu icin alinacak risk degil. Belhanda icin de ayni seyi soyluyorum. Zaten Fasli, Cezayirli vs ise kacacaksin bulasmayacaksin.