Cl iyi kura çekip gruptan çıkalım yeter belki çeyrek final oynarız neden olmasın ? yeter ki oyuncularımız ruhuyla oynasın. Gs çeyrek final oynadı biz neden oynamayalım ? Gomez'i kadroda tutalım Kolarov veya iyi bir sol bek iyi bir stoper Sosa'nın durumuna bağlı transfer bunlar yeter. Gerisi kura şansımıza Şenol hocamıza ve oyuncularımıza kalmış . Liverpool'u elediğimiz kadro çok mu iyiydi ? Şimdi o kadrodan daha iyiyiz
Karsisina Club-Braga-Schalke cikti da oynadi. Sonra Real Madrid'e elendi.
Duygusal yaklasiyorsun bence. Turk takimlari anca denk gelince 3-5 senede 1 cikar gruptan, baska turlu sanslari yok iste, kabullenmek lazim.
Ben de isterim biz gruptan cikalim, ama bu bana gore kura sansina, fiksture bagli transferden cok, gercekler bu maalesef.
Liverpool'u eledik, haklisin. Sonra Brugge'ye elendik, gecen sene de gruplari asamadik.
Tesadufi basarilari gercekmis gibi gosterip aldanmaya gerek yok.
Surdurulebilir basari esastir, gerisi fasa fiso. Su an bir Turk takiminin CL'de surdurulebilecek bir sekilde basarili olmasi (benim icin 2. tur kistas)
bence imkansiza yakin. Bunu basaracak takim anca 3 sene ust uste sampiyon olmus bir takim olabilir.