2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12407183 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

Gustavo Gomez israrini anlamiyorum. Guney-Amerikali stoperler tutmuyor iste bizde. Franco'ya 2.5 milyon euro bayildik, tutmadi. Ki tutmamasinda baska etkenler de var, ama sonuc olarak beklenen sicramayi yapamadi. Rhodolfo iyi bir performans sergiledi, ama 3.3 milyon euro gibi bizim icin yuksek bir para harcadik. Su anda CL seviyesinde tecrubeye sahip ve defansa iyi liderlik yapar diyebiliyormuyuz? Hayir.
Bize lazim olan defansa liderlik yapacak tecrubeli, kaliteli first-class bir stoper. Gustavo Gomez ne idugu belirsiz kapali kutu su anda. Ki bahsedilen rakam 4-6 milyon euro arasi bonservis bedeli. Bu riski almak icin salak olmak lazim. Bence su an alabilecegimiz bir risk degil. O riski almaktansa su an bosta olan ve ust seviyede tecrubesi olan Kolo Toure veya Caceres'i tercih ederim.

Ayni sekilde de Boateng'e sicak bakmiyorum. Asiri disiplinsiz ve kariyeri dususte olan biri. Bir zamanlar iyi olan oyuncular tutmuyor iste, en son van Persie ve Diego'yu gorduk iste. Profil olarak daha dusuk, ama oynamis veya formda olan, basariya ac bir oyuncuyu tercih ederim. Bana gore Scarione>Boateng.

Onun disinda Sampiyonlar Ligini konusmak harbiden bir Turk kulubu icin sacma geliyor bana. Su an bize 30 milyon euro'luk butce verilse bile 2. tur kesin gelir diyebilirmisin? Diyemezsin. PSG, City vs 400-500 milyon harcayip da ceyrek finali anca geciyor/goruyor. Senin alacagin kici kirik 2 tane 10 milyon euro'luk topcu seni CL'de tasimaz.
Turk takimlarinin CL'de basari ihtimali kendi guclerinden veya kadro yapilarindan cok kuraya bakiyor. Cikarsa Cluj-Braga'li Avrupa ligi grubundan hallice bir kura, fazla transfer yapmadan bile cikariz. Ama cikarsa guclu bir takim, o zaman o yazdiginiz Kompany, Kolarov vs bile kurtaramaz seni.

Barcelona
Arsenal
Shakhtar

CSKA
Porto
Dinamo Kiev

Iki kura da mumkun mesela, daglar kadar fark var.
O yuzden transfer yaparken de CL'de basarili olmayi dusunup risk almayi sacma buluyorum (ki cok sukur FFP nedeniyle alamiyoruz ya, neyse).
Biz fazla ucmadan butcemize uygun dogru transferleri yapip ligde sampiyon olalim, takimin ozguveni ve tecrubesi arttikca Avrupa'da da her yil 1 kademe yukseliriz.
Ama CL'de basari oyle parayi basip Kompany'i almakla vs olmuyor. Bu tur sacma hayalleri taraftar olarak birakalim bence.
Pedro ile Gomez in farkı

Eşek ile Atın arasındaki fark gibidir..

İddia ediyorum bize gelsin gelmesin Gustavo Gomez yeni Thiago Silvadir

Çevrimdışı talha

Aynen öyle işte bu sezon son sezon bu sezon şampiyon olursak daha kimse bizi tutamaz ambargonun dibine vururuz Juve oluruz Bayern oluruz. O yüzden bu sezon da tutalım eldekileri seneye hiçkimseye eyvallahımız olmaz.

Sen Beşiktaşsın saçmalayacak birşey illaki bulursun bu ligde kimse kimseye ambargo koyamaz en azından izin vermezler !  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Berat

Bir eve döndüm Sosa bey yola gelmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Penaltilari mrmic reise mi attirsak nedir. Ne bicim vuruyor topa. Her sut kaleyi tutar mi ya

Çevrimdışı talha

Asporda antremani gosteriyorlar.
Ulan tosicin hastasi oldum, herife ne yaptilarsa acayip incelmis ve seriye baglamis, kesin oynar. Necip nefes nefese, alexis diri, atiba ter icinde. Sosa beyin dili disarda.

Adam 1 hafta yattı tabi olur o dil dışarıda. Şu TOsic bile profosyonel bizim TÜrkler halen daha laga luga çıldırtırlar adamı valla.

Çevrimdışı MrtBlgc

FB Şampiyonlar ligine katılamazsa ki bence katılması mucize. 8 milyon euro daha alacağız UEFA'dan. Eğer bu parayı transferde kullanabiliyorsak first class stoper alabiliriz.

Gustavo Gomez CL'de oynayabilecek bi stoper değil. 3 milyona bile gelmesine razı değilim. Beni stoperde en kötü Subotic tatmin eder aşağısı kurtarmaz. CL çok ayrı bi kulvar, en iyilerin kulvarı. Gomez gibi tecrübesiz adamları orda haşat ederler.

CL'den bu sene ne bekliyoruz ki onu da anlayabilmiş değilim. Ben yapılacak transferlerin CL endeksli olduğunu düşünmüyorum amaç CL'ye sürekli katılabilecek bir kadro oluşturabilmek, bunun için de ligi domine etmemiz gerekiyor ilk başta. Subotic çoğunluğu tatmin edebilir ama mevcut şartlarda o kalitede bir oyuncuyu transfer etmek şu an için bana göre imkansız. Liverpool'dan Fenerbahçe'ye gönderilen Skertel'in bile ne kadar imza parası aldığı, yıllık kaça oynadığı gayet açık. Biz bu paraları veremiyoruz. Ha belki kiralık bir anlaşma yapılırsa , oyuncuya da iyi bir maaşla olabilir, bilemiyorum. Benim için Gustavo Gomez eğer belirttiğim rakama gelecekse alınabilecek bir risktir. Tutarsa 2 sene CL'de oynatır, parlatır, satarsın. Yalnız benim iddiam illa tutacak , tutmalı değil. Sadece kesinlikle bu transfer tutmaz diyen arkadaşları anlayamıyorum.

Çevrimdışı bjk4ever

Cl iyi kura çekip gruptan çıkalım yeter belki çeyrek final oynarız neden olmasın ? yeter ki oyuncularımız ruhuyla oynasın. Gs çeyrek final oynadı biz neden oynamayalım ? Gomez'i kadroda tutalım Kolarov veya iyi bir sol bek iyi bir stoper Sosa'nın durumuna bağlı transfer bunlar yeter. Gerisi kura şansımıza Şenol hocamıza ve oyuncularımıza kalmış . Liverpool'u elediğimiz kadro çok mu iyiydi ? Şimdi o kadrodan daha iyiyiz

Karsisina Club-Braga-Schalke cikti da oynadi. Sonra Real Madrid'e elendi.
Duygusal yaklasiyorsun bence. Turk takimlari anca denk gelince 3-5 senede 1 cikar gruptan, baska turlu sanslari yok iste, kabullenmek lazim.
Ben de isterim biz gruptan cikalim, ama bu bana gore kura sansina, fiksture bagli transferden cok, gercekler bu maalesef.
Liverpool'u eledik, haklisin. Sonra Brugge'ye elendik, gecen sene de gruplari asamadik.
Tesadufi basarilari gercekmis gibi gosterip aldanmaya gerek yok.
Surdurulebilir basari esastir, gerisi fasa fiso. Su an bir Turk takiminin CL'de surdurulebilecek bir sekilde basarili olmasi (benim icin 2. tur kistas)
bence imkansiza yakin. Bunu basaracak takim anca 3 sene ust uste sampiyon olmus bir takim olabilir.

Çevrimdışı Berat

Adam 1 hafta yattı tabi olur o dil dışarıda. Şu TOsic bile profosyonel bizim TÜrkler halen daha laga luga çıldırtırlar adamı valla.

Durun daha, Tosic Kolarov'u getirecek :D

Çevrimdışı mylife1903

Tosic varya zaten severim ben de sezona iyi baslayacak herif. Gecen sene nedendir bilemem kotu sezon gecirdi cocuk. Karisini mi ozlediyse nedir bilemiyorum bu yengelerden cok cekiyoruz zaten. Bunlari bir locaya falan toplasalar, bu kadinlara altin gunu falan yapsin fikret orman. 20 tane kadin olsa 100grlik altin gunu yapsalar baskan 2kg altin toplar taksit taksit geri verir bea
Bu sene tosicin senesi olabilir.

Çevrimdışı bjk4ever

Seneye ffp nin transfer kısmıyla ilgili olan kısmı kalkıyor hocam her türlü elin rahat adam satmana dahi gerek kalmiycak

Bizim UEFA ile olan ozel anlasmamiz bitmez de genel FFP kurallari hala gecerli olacak.
Yani cikip kafana gore 50 milyon euro vs harcayamayacagiz yine, ki harcamayalim da zaten.

Çevrimdışı Berat

Beck Alman basınına çok mutlu olduğunu belirtmiş, profesyonelliğine hayranız Kasımpaşa maçını tekrarlama lütfen. :)

Çevrimdışı brkntcnr

Sen Beşiktaşsın saçmalayacak birşey illaki bulursun bu ligde kimse kimseye ambargo koyamaz en azından izin vermezler !  :tabe:
Bu sezon geçen sezondan daha kritik. Bu sezon olalım hayatta vermeyiz daha uzun bir süre. Rakiplerimize baksana hangisi doğru yönetiliyor? Fenerbahçe hala aynı saçmalamaya devam. Yine o rezil hocalarını kovmadılar, geçen sene gol atamıyoruz diyen adamlar yine gidip  bütün parayı defansa bastılar, bir de üstüne gidip bizim ismaili aldılar. Öbürü zaten borçlardan nefes alamıyor nefes alınca da gidip Serdar Aziz' e 4 milyon € veriyor  :lol: :lol: Hiçbiri bizim kadar doğru yönetilmiyor. Ayrıca hiçbirinde de umut var mı? Bence yok. Bu sezonda fenerle şampiyonluk için çekişiriz. Biz eksiklerimizi tamamlayalım hakemler, hakkımız yeniyor vs. şeylere gerek bile yok bizi durduramazlar.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 19:24:05 brkntcnr ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Benim gozumde Kolo Toure ve Caceres first-class stoper. Caceres'in sakatlik durumu ciddi sekilde mani olmayacaksa ve Toure fiziksel olarak iyi durumdaysa banko alirim.
G.Gomez tutmayacak diye bir kaide yok, ama su ana kadarki tecrubelerin tutmayacagini gosteriyor. Kaldi ki 3.5 milyon euro bile buyuk bir rakam bizim icin bu durumda. 3.5 milyon euro'yu harcayinca belki Kolarov veya Gomez'i alamayacaksin yeri geldiginde. Zaten ucu ucuna transfer yaptigimiz yerde hayatinda G.Amerika disinda top oynamamis, yuksek seviyede kendini kanitlamamis bir stopere 3.5 milyon euro verecek durumda degiliz bence.
Ben de 35 yaşında geçen sene ligde toplam 14 maça çıkmış Kolo Toure'nin takıma katkı yapabileceği hakkında şüpheliyim. Emeklilikten önceki son kontratı bizle olacak. Caceres ekim ayına kadar oynayamayacak diyorlar, Ekim ayından sonra sezon başı kampına katılmamış bir futbolcu ne kadar hızlı form tutup takıma katkı verebilir ?
Kolarov büyük bir ihtimalle opsiyonlu gelir zaten ya da City tamamen gözden çıkarıp maaş yükünden kurtulmak için sana çok makul bir fiyata verir. Mario Gomez'in de 4 m gibi bir bedelle takıma katılabileceğini düşünüyorum. Benim anlatmak istediğim kulübe ek kaynak yaratırken scoutlar tarafından defalarca izlenmiş, onay almış bir oyuncunun burda ''yok olmaz, cl'de ezilir,tecrübesi yok'' diye ezilmeye çalışılması. Fabri için de ben dahil bir çok kişi sinir krizi geçirdi burda. Fakat dün badem Fırat'ın attığı videoları izleyip burda ''acaba mı ya ? , tutar mı acaba ? yalnız tolga'dan iyi, orası belli'' diye yorumlar yazarken bulduk. Yani belli olmaz. Bakınız Balanta Basel'e gitmiş 3,5 m'ye . Bana göre risk ama tutarsa eşek yüküyle para kazandırablecek bir transfer.

Çevrimdışı talha

Bu sezon geçen sezondan daha kritik. Bu sezon olalım hayatta vermeyiz daha uzun bir süre. Rakiplerimize baksana hangisi doğru yönetiliyor? Fenerbahçe hala aynı saçmalamaya devam. Yine o rezil hocalarını kovmadılar, geçen sene gol atamıyoruz diyen adamlar yine gidip  bütün parayı defansa bastılar, bir de üstüne gidip bizim ismaili aldılar. Öbürü zaten borçlardan nefes alamıyor nefes alınca da gidip Serdar Aziz' e 4 milyon € veriyor  :lol: :lol: Hiçbiri bizim kadar doğru yönetilmiyor. Ayrıca hiçbirinde de umut var mı? Bence yok. Bu sezonda fenerle şampiyonluk için çekişiriz. Biz eksiklerimizi tamamlayalım hakemler, hakkımız yeniyor vs. şeylere gerek bile yok bizi durduramazlar.

Bizim için sıkıntı yok Gomez Sosa ve Atiba kaldıkça Kolarov ve Gustav ya da Papy gelirse zaten tekrarlanır ama Tr burası kimseyi iki kere orada görmek istemiyorlar hele ki bu Beşiktaş ise. Aziz geçen seneden çıldırmıştı zaten.

Çevrimdışı brkntcnr

Bizim için sıkıntı yok Gomez Sosa ve Atiba kaldıkça Kolarov ve Gustav ya da Papy gelirse zaten tekrarlanır ama Tr burası kimseyi iki kere orada görmek istemiyorlar hele ki bu Beşiktaş ise. Aziz geçen seneden çıldırmıştı zaten.
İşin güzel yanı da o işte kafalarına vura vura gösteririz biz de o zaman  :) :)

Çevrimdışı MrtBlgc

Scarione zu Beşiktaş olabilirmiş bu arada. Cihan Lazoğlu twit attı şimdi arkadaşı menejeriymiş ilk görüşme olumlu geçmiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Scarione zu Beşiktaş olabilirmiş bu arada. Cihan Lazoğlu twit attı şimdi arkadaşı menejeriymiş ilk görüşme olumlu geçmiş.
Umarım olmaz

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Sosa giderse gitsin de kalıcaksa sorunu çözmede faydalı olacak bir twitter organizasyonu mu yapsak? Kal bizimle tarzında bir TT. Twitter başkanının fikri :D

Çevrimdışı MrtBlgc

@Mehmet Ali C. aslında sosa ve oğuzhan'a çok güzel alternatif olur, bi de kanat da oynayabiliyor aynı zamanda galiba. ben çok önyargılı değilim. Sosa kalır mı gider mi belli değil..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sosa problemi halen çözülmedi sadece sorunlar şimdilik halı altına süpürüldü .
Beşiktaş'ın orta sahasına ise Beşiktaş'ın oyun kurgusunun aksine bireyselliği ile daha çok öne çıkan yeni sezonla birlikte daha fazla sertliğe, dirence ihtiyaç duyacak orta sahada bu ihtiyacı karşılayamayacak Scarione çare olmaz.
1 antrenman ile kaleci değerlendireceksek o zaman şimdiden hazırlık maçında 2 gol atan Emenike'yi 2016/2017 sezonunun gol kralı ilan edelim.

Çevrimdışı BlackEagle26

BarbarosBruce az önce radyoda Yarın Kolarov için çok net bir görüşme olucak Beşiktaş oyuncuyu renklerine bağlayabilir dedi

Çevrimiçi 38life

@evrenmanchester

Mancity

-Kolarov a 8mio isteyen Ntv nin hbrini duyunca onlar bile sasirdi
 -Iste bole palavra hbr yazarsan adamlarinda istahi kabarir ..

Bu haber çıktığında aynısını yazmıştım. Bu yalan haberlerin çıkmasının tek sebebi fiyat yükseltmeye çalışmak.

Çevrimdışı Savaş

Sosa olayı gerçekten çözüldüyse yarın Kolarov Kap'ı gelebilir. Sosa için bekletildiğini düşünüyorum bu adamın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Scarione olması fena olmaz. Sosa kalsa da zararı olmayacak türden bir oyuncu. Yani yıllık ücreti de çok fazla olmayacaktır.

Etiketler: