2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406752 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

İnsan hayret ediyor gerçekten :D A spor yerine  Osmanlı maçını tavsiye ederim Beyaz tv :)

Ona bakıyorum zaten , dediğim olay dün yaşandı lig Radyo yorumcusu 2 kişi vardı fb li olan lamer dedi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, savunma hattı için çalışmalarına devam ediyor.
Gustavo Gomez  transferi için kulübü Lanus'tan indirim bekleyen Beşiktaşlı yöneticiler Barcelona forması giyen Jérémy Mathieu'yu gündemine aldı.

Tecrübeli futbolcunun transferi için nabız yoklayan Beşiktaş Yönetiminin ilerleyen günlerde Barcelona Kulübü'ne teklif yapması bekleniliyor."

Malum sitenin özel haberi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Bir ayrinti

Milan cinlilerle satis asamasinda
Besiktas belgelerle kendilerine sorulmadan
Sosa yla direkt gorustuklerini tespit etmis durumda
Milan bu hatasini telafi etmeme durumunda Fifa ya sikayet edecekleri bildirildi.
Milanda bu transferden vazgecmistir
SOSA nin ger donusunu bu acidanda degerlendirelim

Saygilar

Sosa'dan vazgeçmeleri yetmez + olarak bedava 1 tane futbolcu versinler yoksa FIFA'ya gideriz  :evillol:

Çevrimiçi 38life

Kondisyon çalışmadan gelir gelmez direkt çift kale maça mı çıktı la bu. Kendini sakatlayıp sonra sakatlığı bahane ederek kaçmasın?

Çevrimdışı bjk4ever

Scarione cok net menajer pazarlamasi. Gecen sene biz onlibero ararken israrla Lawal'i itelemeye calisiyorlardi, bu sene de Scarione cikti basimiza.

Kasimpasa'da cok tabela yapmismis. Kasimpasa ile Besiktas bir mi? O zaman Aatif Şeşu da Fener'de 30 gol atar.

Kucuk takimlarin buyuk topcularindan hic hazzetmiyorum.

Sosa kalirsa zaten alternatif 10 numara oynayabilecek Oguzhan var Tolgay var.

Sosa giderse de gelecek bonservis ile Scarione filan degil kaliteli, ust seviye bir 10 numara mutlaka alinir. (Belhanda, Ziyech vs.)

Hadi yerli olsa anlarim, Şampiyonlar Ligi'nde yerli kotasi icin bildirecek bir isim olur.

Sonuc olarak; gereksiz transfer, menajer oyunu.

Kasimpasa'yi tasiyan Scarione kucum takimin oyuncusu, ama Hollanda'da kume dusmemeye oynayan Twente'li Ziyech ust duzey buyuk takim oyuncusu, keza Montpellier disinda oynadigi D.Kiev ve Schalke'de patlamis Belhanda mi buyuk takim oyuncusu?
Benim icin bonservissiz Scarione her ikisinden de faydali transfer olur.
Ben Hollanda'da yasiyorum ve Ziyech'i baya seyrettim, kismen canli olarak da. Mac icerisinde devamliligi sifir ve inanilmaz egoist bir oyuncu. Teknigi iyi, bos alan bulunca yardirir, ama Amrabat'larin, Stoch'larin costugu Hollanda ligindeki performansi benim icin olcek olmaz. Bir Premier lig ekibi icin 8 milyon euro'luk alinacak risk (Vincent Janssen'a 22, Depay'a 25 milyon euro odeyecek gucleri var sonucta), ama bir Turk kulubu icin alinacak risk degil. Belhanda icin de ayni seyi soyluyorum. Zaten Fasli, Cezayirli vs ise kacacaksin bulasmayacaksin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mathieu'yu nasıl bilirsiniz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, savunma hattı için çalışmalarına devam ediyor.
Gustavo Gomez  transferi için kulübü Lanus'tan indirim bekleyen Beşiktaşlı yöneticiler Barcelona forması giyen Jérémy Mathieu'yu gündemine aldı.

Tecrübeli futbolcunun transferi için nabız yoklayan Beşiktaş Yönetiminin ilerleyen günlerde Barcelona Kulübü'ne teklif yapması bekleniliyor."

Malum sitenin özel haberi.
Bu transfer güzel olur. Hem sol bek de oynayabiliyor Jérémy Mathieu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Bu yeter diyosun :D

%1 kiralık olur heralde. Bunu bana yedirtirse yönetim helal olsun daha mutlu olurum :D

Çevrimdışı tangaz

serdar sarıdağ peşinde olduğumuz genç bir yetenek olduğunu söyledi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

%1 kiralık olur heralde. Bunu bana yedirtirse yönetim helal olsun daha mutlu olurum :D

kiralık olucak tabi başka ne olucak :D

Çevrimdışı BlackEagle26

serdar sarıdağ peşinde olduğumuz genç bir yetenek olduğunu söyledi

Serdar sarıdağ her transfer döneminde yazıyor böyle isim vermeden tutarsa ben söyledim diyecek :D

bu  Jérémy Mathieu ile boşuna ilgilenmiyoruzdur biz sol bek oynuyabiliyor başkan ucuza kaçıcak hem sol bek oynatıcak hem stoper vurucak kırbacı vurucak kırbacı :D

Çevrimdışı tangaz

mathieu sakatmış ya  :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

bu  Jérémy Mathieu ile boşuna ilgilenmiyoruzdur biz sol bek oynuyabiliyor başkan ucuza kaçıcak hem sol bek oynatıcak hem stoper vurucak kırbacı vurucak kırbacı :D
Tosic var yahu ne gerek var barselona cikmasi almaya, tosici az odunla dovduk mu al sana mathieu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kiralık olucak tabi başka ne olucak :D

Adam 32 yaşında yalnız :D

Çevrimdışı mylife1903

mathieu sakatmış ya  :busted_cop:

asıl mesele o değil abi şimdi bu jeremy ismi basına düştü ya a spor'u izlemek lazım :D

Oyuncu zaten sakat o kadar para verilir mi ?

Beşiktaş'a uyum sağlar mı ?

Çünkü dün sosa Türkiye liginin en iyi oyuncusu idi.Bugün en kötüsüdür :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimiçi Samet Ç

Haber 1903 Mathieu'yu yazmış. Geçen yazmıştım. Nokta transfer olur.

Adam 32 yaşında yalnız :D

bedava mı vericekler gerçi sakatmış verebilirler :D

Etiketler: