2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406829 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Scarione'yi bonservissiz ve imza parasız 2 yıllık bir kontratla uygun bir maaşa bende isterim iyi bir alternatif olur.

Çevrimdışı Berat

Scarione olması fena olmaz. Sosa kalsa da zararı olmayacak türden bir oyuncu. Yani yıllık ücreti de çok fazla olmayacaktır.

Scarione'nin bugün doğum günüymüş, içimden sebepsiz bir şekilde bize gelirse katkı sağlayacağı geçiyor. Kanada filan da koyarız.

Çevrimiçi 38life

O değilde başkan dün Gomez daha karar vermedi dedi. Neyi bekliyor bu adam ? Psg'den felan teklif mi bekliyor

Gomez muhtemelen şuan tatilde keyif yapıyordur. 1 hafta sonra herşey çözülmüş olur. Kampa gideceğimiz gün bir çok şey sonuca kavuşmuş olacak diye düşünüyorum.

Çevrimdışı mellfred

Scarione iyi bir bench oyuncusu  olabilir

Çevrimdışı brkntcnr

Scarione'nin bugün doğum günüymüş, içimden sebepsiz bir şekilde bize gelirse katkı sağlayacağı geçiyor. Kanada filan da koyarız.
Solda oynayabiliyor diye biliyorum. Ama farketmez zaten Sosa' ya birşey olsa alternatifi yok. Yıllık ücreti uygunsa kalsın rotasyonda iş yapar bu sezon 50 maç oynayacağız neredeyse.

Çevrimdışı Berat

Solda oynayabiliyor diye biliyorum. Ama farketmez zaten Sosa' ya birşey olsa alternatifi yok. Yıllık ücreti uygunsa kalsın rotasyonda iş yapar bu sezon 50 maç oynayacağız neredeyse.

Aynen, yaşı sorun sadece. Yıllık ücreti 1 M nin altında olursa bence de olabilir.

Çevrimiçi 38life

Sosa'nın antrenmana çıkması takımda kalacağını göstermiyor bu arada.

Çevrimdışı Berat

Atiba'nın gösterdiği tutumu bekledik , bence de bu saatten sonra kalması çok zor.

Çevrimiçi Mehmet57

Ismail'e adamlar Turkiyenin en iyi solbeki dediler :lol: :kop:

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Ismail'e adamlar Turkiyenin en iyi solbeki dediler :lol: :kop:
Adaş şu emoji renklerine dikkat edelim  :bandit:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Bishamon

Ben de 35 yaşında geçen sene ligde toplam 14 maça çıkmış Kolo Toure'nin takıma katkı yapabileceği hakkında şüpheliyim. Emeklilikten önceki son kontratı bizle olacak. Caceres ekim ayına kadar oynayamayacak diyorlar, Ekim ayından sonra sezon başı kampına katılmamış bir futbolcu ne kadar hızlı form tutup takıma katkı verebilir ?
Kolarov büyük bir ihtimalle opsiyonlu gelir zaten ya da City tamamen gözden çıkarıp maaş yükünden kurtulmak için sana çok makul bir fiyata verir. Mario Gomez'in de 4 m gibi bir bedelle takıma katılabileceğini düşünüyorum. Benim anlatmak istediğim kulübe ek kaynak yaratırken scoutlar tarafından defalarca izlenmiş, onay almış bir oyuncunun burda ''yok olmaz, cl'de ezilir,tecrübesi yok'' diye ezilmeye çalışılması. Fabri için de ben dahil bir çok kişi sinir krizi geçirdi burda. Fakat dün badem Fırat'ın attığı videoları izleyip burda ''acaba mı ya ? , tutar mı acaba ? yalnız tolga'dan iyi, orası belli'' diye yorumlar yazarken bulduk. Yani belli olmaz. Bakınız Balanta Basel'e gitmiş 3,5 m'ye . Bana göre risk ama tutarsa eşek yüküyle para kazandırablecek bir transfer.
Kolo Toure Skrtelden iyidir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takımın bekleri hücum etsin , önlerindeki açıklar hücum etsin , Scarione'yi alalım hücum etsin , tüm orta saha hücum etsin . Takımda herkes hücum etsin . Peki bu savunma meselesi nasıl hallolunacak? Geçen sezon bitik G.S. ile onların sahasında yapılan maçın özellikle ilk yarısına herkes tekrar bir göz atsın . Fm oynamaya benzemiyor kadro mühendisliğini düzgün yapmak . Sınırsız yabancı hakkımız varmış gibi rahat rahat yedeğe yabancı almak meselesine değinmeye de gerek yok .

Çevrimdışı Bishamon

Ismail'e adamlar Turkiyenin en iyi solbeki dediler :kop:
Kadrolarinda daha iyisi var.Degerini bilmiyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba'nın gösterdiği tutumu bekledik , bence de bu saatten sonra kalması çok zor.
Fırat Günayer'e göre 7 milyon euro getirecek ya da kalacak.

Bu sorun çözüldü anlamına gelir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Metin Albayrak: Sosa takım arkadaşlarına karşı yaptığı hatayı anladı ve antrenmanlara başladı. Aile içinde bazen böyle şeyler olabilir AA

Çevrimdışı F1903

Scarione cok net menajer pazarlamasi. Gecen sene biz onlibero ararken israrla Lawal'i itelemeye calisiyorlardi, bu sene de Scarione cikti basimiza.

Kasimpasa'da cok tabela yapmismis. Kasimpasa ile Besiktas bir mi? O zaman Aatif Şeşu da Fener'de 30 gol atar.

Kucuk takimlarin buyuk topcularindan hic hazzetmiyorum.

Sosa kalirsa zaten alternatif 10 numara oynayabilecek Oguzhan var Tolgay var.

Sosa giderse de gelecek bonservis ile Scarione filan degil kaliteli, ust seviye bir 10 numara mutlaka alinir. (Belhanda, Ziyech vs.)

Hadi yerli olsa anlarim, Şampiyonlar Ligi'nde yerli kotasi icin bildirecek bir isim olur.

Sonuc olarak; gereksiz transfer, menajer oyunu.

Çevrimiçi 38life

Metin Albayrak: "Artık hayırlı olsun. Sosa takım arkadaşlarına karşı yaptığı hatayı anladı ve antrenmanlara başladı."

Çevrimdışı MrtBlgc

Kolo Toure Skrtelden iyidir

Şuanki form grafiği üzerinden konuşursak bana göre ikisi de yetersiz. Ama Kolo daha kaliteli bir oyuncuydu her zaman.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuanki form grafiği üzerinden konuşursak bana göre ikisi de yetersiz. Ama Kolo daha kaliteli bir oyuncuydu her zaman.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boşta işte 1 sene alalım iş görür :D

Çevrimdışı F1903

Balanta 3 milyon Euro karsiliginda Basel'e transfer olmus.

Gecen sene ve devre arasinda o kadar konusmustuk, makul sayilabilecek bir rakama Avrupa'ya gecis yapmis.

Neden bu yaz hic dusunmedi acaba bizim yonetim?

Çevrimdışı Kemal

Aspor da yorumcu ya sordular  caner mi İsmail köybaşı mi diye , adam utanmadan fatih hoca nin son maçta seçtiği gibi koybasi dedi . :) gerçekten farklı bir evrende yaşıyor bunlar .

Çevrimdışı BlackEagle26

Aspor da yorumcu ya sordular  caner mi İsmail köybaşı mi diye , adam utanmadan fatih hoca nin son maçta seçtiği gibi koybasi dedi . :) gerçekten farklı bir evrende yaşıyor bunlar .

İnsan hayret ediyor gerçekten :D A spor yerine  Osmanlı maçını tavsiye ederim Beyaz tv :)

Çevrimdışı abdusta

Bir ayrinti

Milan cinlilerle satis asamasinda
Besiktas belgelerle kendilerine sorulmadan
Sosa yla direkt gorustuklerini tespit etmis durumda
Milan bu hatasini telafi etmeme durumunda Fifa ya sikayet edecekleri bildirildi.
Milanda bu transferden vazgecmistir
SOSA nin ger donusunu bu acidanda degerlendirelim

Saygilar

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Balanta 3 milyon Euro karsiliginda Basel'e transfer olmus.

Gecen sene ve devre arasinda o kadar konusmustuk, makul sayilabilecek bir rakama Avrupa'ya gecis yapmis.

Neden bu yaz hic dusunmedi acaba bizim yonetim?

Çünkü şişirildiği kadar iyi bir oyuncu olmadığı için.

Çerez parası olmasına ve İspanyolca konuşulan bir ülkede oynamasına rağmen, hiç bir İspanyol takımı almadı adamı.

Etiketler: