2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405539 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

mathieu sakatmış ya  :busted_cop:

Sakat olduğu için ilgileniyoruz zaten. Kompany de sakat :D

Çevrimdışı cursedofdragon

iyileşmesini beklicez :D

Çevrimiçi Kartal Ç

Bastiyan yeni evlendi daha ivanovicle. Hanımını ikna etmek kolay. Kulübe tenis branşı kurup ona verelim  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bedava mı vericekler gerçi sakatmış verebilirler :D
Sen çok ölücü oldun be   kolarov iyidir boş ver şimdi o adamı

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Su aspor nasil bir kanaldir, bu kadar mali bir araya nasil topluyorlar, rtuk olsam baskin yapar doping testi gibi iq testi yaparim.

Emre bola bak simdi bol bol, bol keseden salliyor cecuyu bonservissiz almislar, serbest kalma maddesini odemisler, o bonservis sayilmiyormus.

Bizim baskan da yapsa ya kolarov icin gidecen cityye bunun serbest kalma bedelini 3 milyon yapin odeyeyim, diyecen, uefa da bunu yiyecek.
Bonservis degil mr infiltini
Ne
Serbest kalma maddesine mahsuben
He, sen de bunu yedin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

avrupanın tüm gözden düşmüş oyuncularını bize yazıyorlar :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Su aspor nasil bir kanaldir, bu kadar mali bir araya nasil topluyorlar, rtuk olsam baskin yapar doping testi gibi iq testi yaparim.

Emre bola bak simdi bol bol, bol keseden salliyor cecuyu bonservissiz almislar, serbest kalma maddesini odemisler, o bonservis sayilmiyormus.

Bizim baskan da yapsa ya kolarov icin gidecen cityye bunun serbest kalma bedelini 3 milyon yapin odeyeyim, diyecen, uefa da bunu yiyecek.
Bonservis degil mr infiltini
Ne
Serbest kalma maddesine mahsuben
He, sen de bunu yedin

-Evet abi

+Sen de bunu yedin?

-Evet abi

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Asporda bir tek gsli cocuk var ugur galiba o baya tarafsiz yorum yapiyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bastiyan yeni evlendi daha ivanovicle. Hanımını ikna etmek kolay. Kulübe tenis branşı kurup ona verelim  :D
Ana ivanovic efsanedir

Çevrimdışı mylife1903

Bu kadar sakat adami toplarken kafadan sakat balotelliyi de sepete ekleyelim bunlara kaptanlik yapar. Kadroya bak dirty dozen

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

avrupanın tüm gözden düşmüş oyuncularını bize yazıyorlar :)

Avrupa'nın gözde oyuncularını genelde Avrupa'nın gözde takımları alıyo da ondan :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

iyileşmesini beklicez :D

Ben FM'de hep kaliteli sakat oyunculara teklif yapardım belki sakat diye kulübü gözden çıkarır diye, ama işe yaramıyodu :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Avrupa'nın gözde oyuncularını genelde Avrupa'nın gözde takımları alıyo da ondan :D

Çevrimdışı mylife1903

Asporda bir tek gsli cocuk var ugur galiba o baya tarafsiz yorum yapiyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
O gsli neydi kalecimsi kerem mi kerim mi onun yorumlarini da seviyorum ama en kral ada ali cansundur bence.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben FM'de hep kaliteli sakat oyunculara teklif yapardım belki sakat diye kulübü gözden çıkarır diye, ama işe yaramıyodu :D

bizim önceliğimiz sol bek zaten stoper dolu takım her ne kadar stoper'de bakıyor olsakta ilk baş sol bek alıcaz takıma :) Bu arada Mario gomez'i de bitirsek efsane olur :)

Çevrimdışı mylife1903

Bu benim raketci konusu ne olacak, subotic gittigine gore boyko arti bir miktar gibi zorlasak ya oni, fabri de var kalede sikinti cekmeyiz, boykoyu verelim ustunu tamamlayalim millet futbolcu gorsun hele.
Baskan neden ukraynaya gitti mac izlemeye hic anlamadim var bir is, srna diye dusunduk ama gg geldigine gore srna lukus olur, herkesin karni ismaile tok bir ismail daha kaldirmaz bu bunyeler, gidip alalim su cocugu agliyormus, hergun besiktas videosu seyrediyormus

Çevrimdışı F1903

Kasimpasa'yi tasiyan Scarione kucum takimin oyuncusu, ama Hollanda'da kume dusmemeye oynayan Twente'li Ziyech ust duzey buyuk takim oyuncusu, keza Montpellier disinda oynadigi D.Kiev ve Schalke'de patlamis Belhanda mi buyuk takim oyuncusu?
Benim icin bonservissiz Scarione her ikisinden de faydali transfer olur.
Ben Hollanda'da yasiyorum ve Ziyech'i baya seyrettim, kismen canli olarak da. Mac icerisinde devamliligi sifir ve inanilmaz egoist bir oyuncu. Teknigi iyi, bos alan bulunca yardirir, ama Amrabat'larin, Stoch'larin costugu Hollanda ligindeki performansi benim icin olcek olmaz. Bir Premier lig ekibi icin 8 milyon euro'luk alinacak risk (Vincent Janssen'a 22, Depay'a 25 milyon euro odeyecek gucleri var sonucta), ama bir Turk kulubu icin alinacak risk degil. Belhanda icin de ayni seyi soyluyorum. Zaten Fasli, Cezayirli vs ise kacacaksin bulasmayacaksin.

Kuzey Afrikali oyunculara ben de sicak bakmiyorum, Belhanda ve Ziyech'i sadece piyasada devamli adi gectigi icin yazdim, bu arada Belhanda Montpellier'i Fransa'da sampiyon yapti hatirlatirim.

Eger Sosa bahsedilen 7-8milyon Euro civarinda bir bonservis getirerek giderse 8-10 milyon Euro bandinda ust duzey bir hucum oyuncusu rahatlikla bulunur.

Sosa kalacaksa da Scarione'ye ne gerek var zaten kadro inanilmaz sismis durumda ve UEFA ile yapilan kadro kisitlamasi anlasmamiz var. Ben bunu anlatmaya calisiyorum.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Sosa kalırsa ligin ilk yarısında olduğu gibi yine sahada dolaşmaz umarım

Çevrimdışı onder23

O gsli neydi kalecimsi kerem mi kerim mi onun yorumlarini da seviyorum ama en kral ada ali cansundur bence.
Uğur Karakullukçu dan bahsediyor büyük ihtimalle gs li eleman olarak

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Yahu onu bunu bosverin de çok yakışmamış mı :D :D :D
Rabbime şükürler olsun şu anı gosterdi bizlere :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye derbilerde ismailin kanadı otoban yapacağız

Çevrimdışı Turco

Balanta 3 milyon Euro karsiliginda Basel'e transfer olmus.

Gecen sene ve devre arasinda o kadar konusmustuk, makul sayilabilecek bir rakama Avrupa'ya gecis yapmis.

Neden bu yaz hic dusunmedi acaba bizim yonetim?

Sık sakatlanıyor ve çok bariz hatalar yapıyor.Mücadele gücü de çok düşük. Öyle videolarda gözüktüğü gibi iyi bi oyuncu değil. Arjantin liginden alınacak tek bir stoper var o da Emanuel Mammana. Onun dışında Gustavo Gomez dahil hepsi çöp.

( Mammana dedim ama O.Lyon aldı onu) 

Latin Amerikalı stoperlerin en büyük eksiklikleri dayanıklı olmamaları. Latinler genel olarak dayanıklı vücut yapısına sahip değiller. Sert değiller, agresif değiller, cesur değiller. Öyle tekmeye kafa sokayım, ağız burun dağıtayım yok onlarda.

Stoperleri de bu kadar oluyor işte. İkili mücadeleleri kazanamayan stoper alırsan, özellikle CL'de adamı kevgire çevirirler. Bizden uzak olsunlar.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 22:26:23 Turco ]

Çevrimdışı doganay

Sosa gelmis 31 yasina o yasta adamin bonservisine avrupadan kimse 7-8 milyon vermez.
Yani Sosa da bizde kalmis olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gercekci olmak gerekirse ciddi ciddi hiç yakışmamış

Bambaska birine dönüşmüş bilmiorum belki aliskanliktan oyle geliyordur ama ben hic yakistiramadim baya kotu durmus forma üzerinde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: