2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12407182 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı bjk4ever

Gustavo Gomez israrini anlamiyorum. Guney-Amerikali stoperler tutmuyor iste bizde. Franco'ya 2.5 milyon euro bayildik, tutmadi. Ki tutmamasinda baska etkenler de var, ama sonuc olarak beklenen sicramayi yapamadi. Rhodolfo iyi bir performans sergiledi, ama 3.3 milyon euro gibi bizim icin yuksek bir para harcadik. Su anda CL seviyesinde tecrubeye sahip ve defansa iyi liderlik yapar diyebiliyormuyuz? Hayir.
Bize lazim olan defansa liderlik yapacak tecrubeli, kaliteli first-class bir stoper. Gustavo Gomez ne idugu belirsiz kapali kutu su anda. Ki bahsedilen rakam 4-6 milyon euro arasi bonservis bedeli. Bu riski almak icin salak olmak lazim. Bence su an alabilecegimiz bir risk degil. O riski almaktansa su an bosta olan ve ust seviyede tecrubesi olan Kolo Toure veya Caceres'i tercih ederim.

Ayni sekilde de Boateng'e sicak bakmiyorum. Asiri disiplinsiz ve kariyeri dususte olan biri. Bir zamanlar iyi olan oyuncular tutmuyor iste, en son van Persie ve Diego'yu gorduk iste. Profil olarak daha dusuk, ama oynamis veya formda olan, basariya ac bir oyuncuyu tercih ederim. Bana gore Scarione>Boateng.

Onun disinda Sampiyonlar Ligini konusmak harbiden bir Turk kulubu icin sacma geliyor bana. Su an bize 30 milyon euro'luk butce verilse bile 2. tur kesin gelir diyebilirmisin? Diyemezsin. PSG, City vs 400-500 milyon harcayip da ceyrek finali anca geciyor/goruyor. Senin alacagin kici kirik 2 tane 10 milyon euro'luk topcu seni CL'de tasimaz.
Turk takimlarinin CL'de basari ihtimali kendi guclerinden veya kadro yapilarindan cok kuraya bakiyor. Cikarsa Cluj-Braga'li Avrupa ligi grubundan hallice bir kura, fazla transfer yapmadan bile cikariz. Ama cikarsa guclu bir takim, o zaman o yazdiginiz Kompany, Kolarov vs bile kurtaramaz seni.

Barcelona
Arsenal
Shakhtar

CSKA
Porto
Dinamo Kiev

Iki kura da mumkun mesela, daglar kadar fark var.
O yuzden transfer yaparken de CL'de basarili olmayi dusunup risk almayi sacma buluyorum (ki cok sukur FFP nedeniyle alamiyoruz ya, neyse).
Biz fazla ucmadan butcemize uygun dogru transferleri yapip ligde sampiyon olalim, takimin ozguveni ve tecrubesi arttikca Avrupa'da da her yil 1 kademe yukseliriz.
Ama CL'de basari oyle parayi basip Kompany'i almakla vs olmuyor. Bu tur sacma hayalleri taraftar olarak birakalim bence.

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 17:52:26 bjk4ever ]

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa' nın antrenmana katılması çok güzel gelişme. Pişman olduğunu gösterir bence. En azından burasının babasının çiftliği olmadığını anladı. İstediğimiz bonservisi getirirse yine gidebilir. Başkan kaçırdığı maçların cezasını da ödetir. Kalması bence takım için iyi olur tabi oyuncu da o formayı giymek isteyecek çabalayacak çalışacak. Eğer kalırsa çok iyi olur orta saha ve hücum hattı bozulmamış olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

8 milyon € getirirse gidebilir kanki :D
Gitmesin çok iyi adam ziyechi de alalım sosa da dursun

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Cl iyi kura çekip gruptan çıkalım yeter belki çeyrek final oynarız neden olmasın ? yeter ki oyuncularımız ruhuyla oynasın. Gs çeyrek final oynadı biz neden oynamayalım ? Gomez'i kadroda tutalım Kolarov veya iyi bir sol bek iyi bir stoper Sosa'nın durumuna bağlı transfer bunlar yeter. Gerisi kura şansımıza Şenol hocamıza ve oyuncularımıza kalmış . Liverpool'u elediğimiz kadro çok mu iyiydi ? Şimdi o kadrodan daha iyiyiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa muhteşeme yakın oynadı kalmalı bence

Çevrimdışı F1903

Sosa'da benzer bir durum kucuk capli olarak gecen sezon basinda da yasanmisti.

Guney Amerikali futbolcularin onemli bir kisminda gereginden fazla duygusallik, "Ben memleketimi ozledim" tribi var ne yazik ki.

Sosa da artik bu kroniklesen davranislariyla teknik ekibin, yonetimin ve camianin sabrini zorluyor.

Ama sonucta Sosa ozel bir futbolcu, buyuk bir yetenek. Bu tip kriz anlarinda durumu iyi yonetmek, sorunu minimum zararla cozmek de kaliteli yonetici ve idarecilerin isidir.

Senol Gunes nasil gecen sezon basinda Quaresma krizini basarili bir sekilde ortadan kaldirdiysa Sosa ile de gerekli gorusmeleri yapar, yeni sezona hem fiziksel hem mental olarak hazirlar insallah.

Ayni gecen sezon oldugu gibi bu sezon da teknik, taktik, idari ve sportif her konuda en büyük güvencem ŞENOL GÜNEŞ'tir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Gustavo Gomez israrini anlamiyorum. Guney-Amerikali stoperler tutmuyor iste bizde. Franco'ya 2.5 milyon euro bayildik, tutmadi. Ki tutmamasinda baska etkenler de var, ama sonuc olarak beklenen sicramayi yapamadi. Rhodolfo iyi bir performans sergiledi, ama 3.3 milyon euro gibi bizim icin yuksek bir para harcadik. Su anda CL seviyesinde tecrubeye sahip ve defansa iyi liderlik yapar diyebiliyormuyuz? Hayir.
Bize lazim olan defansa liderlik yapacak tecrubeli, kaliteli first-class bir stoper. Gustavo Gomez ne idugu belirsiz kapali kutu su anda. Ki bahsedilen rakam 4-6 milyon euro arasi bonservis bedeli. Bu riski almak icin salak olmak lazim. Bence su an alabilecegimiz bir risk degil. O riski almaktansa su an bosta olan ve ust seviyede tecrubesi olan Kolo Toure veya Caceres'i tercih ederim.

Ayni sekilde de Boateng'e sicak bakmiyorum. Asiri disiplinsiz ve kariyeri dususte olan biri. Bir zamanlar iyi olan oyuncular tutmuyor iste, en son van Persie ve Diego'yu gorduk iste. Profil olarak daha dusuk, ama oynamis veya formda olan, basariya ac bir oyuncuyu tercih ederim. Bana gore Scarione>Boateng.

Onun disinda Sampiyonlar Ligini konusmak harbiden bir Turk kulubu icin sacma geliyor bana. Su an bize 30 milyon euro'luk butce verilse bile 2. tur kesin gelir diyebilirmisin? Diyemezsin. PSG, City vs 400-500 milyon harcayip da ceyrek finali anca geciyor/goruyor. Senin alacagin kici kirik 2 tane 10 milyon euro'luk topcu seni CL'de tasimaz.
Turk takimlarinin CL'de basari ihtimali kendi guclerinden veya kadro yapilarindan cok kuraya bakiyor. Cikarsa Cluj-Braga'li Avrupa ligi grubundan hallice bir kura, fazla transfer yapmadan bile cikariz. Ama cikarsa guclu bir takim, o zaman o yazdiginiz Kompany, Kolarov vs bile kurtaramaz seni.

Barcelona
Arsenal
Shakhtar

CSKA
Porto
Dinamo Kiev

Iki kura da mumkun mesela, daglar kadar fark var.
O yuzden transfer yaparken de CL'de basarili olmayi dusunup risk almayi sacma buluyorum (ki cok sukur FFP nedeniyle alamiyoruz ya, neyse).
Biz fazla ucmadan butcemize uygun dogru transferleri yapip ligde sampiyon olalim, takimin ozguveni ve tecrubesi arttikca Avrupa'da da her yil 1 kademe yukseliriz.
Ama CL'de basari oyle parayi basip Kompany'i almakla vs olmuyor. Bu tur sacma hayalleri taraftar olarak birakalim bence.

Çok güzel söylüyorsun da first class bir stoper transfer edebilmek için bütçeye ihtiyacın var, o da an itibariyle sen de yok.
Ne yapacaksın peki ? Anlaşman gereği bonservise zaten para veremiyorsun, onun için oyuncu satman lazım.
E en ümit bağladığın oyuncuya (Gökhan Töre) beklediğin teklifi de yapmadılar. 3 m kiralama bedeli ile WestHam'a gitti.
Ayrıca ben Pedro Franco üzerinden yapılan eleştirileri de anlamıyorum. O dönem için alınabilecek gayet makul bir riskti, tutmadı.
Gustavo Gomez de tutmayacak diye bir kaide mi var ? Ki adam kendi milli takımında ilk 11 oyuncusu. Arjantin liginin şampiyon takımının
stoperi. Alınmaz mı bu risk yani ? Bence alınmalı. Yararlı olur ya da olmaz fakat mevcut şartla içinde gayet alınabilecek bir risk.
Son olarak ben Başkan'ın öyle 6-7 m bonservis vereceğini de sanmıyorum. Gustavo Gomez'in buraya geliri maksimum 3,5'tur bana göre.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa sorunu çözülüp kalmasından yanayım maaşına göre iyi katkı verdi yetenekli oyuncu kalsın başka adam aramayalım yerine

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fikret Orman bir kez daha kulübü çok iyi yönettiğini kanıtladı

Çevrimdışı mylife1903

Yetmez ama evet, adam olacaksin once. Burasi dingonun ahiri mi? Gitmek istiyorsan da bu isin adabi var. ben sosayi transfer etmek istesem boyle olaylarindan sonra vazgecerim, ya bana da yaparsa seneye?

Simdi maasina zamcik lazim, tamam!
Ceza lazim
Gercekten korkuyorsa az guvenligi arttirmak lazim, sigorta iyidir.
Ama kesin olan sey bu menecerini degistirecek, bu herifin sezon ortasi kafasini karistirmayacagini nereden bilecez?

Çevrimdışı OrhanAker

Adamı böyle yola getirirler işte..büyüksün Başkan :D

Çevrimdışı BlackEagle26

O değilde başkan dün Gomez daha karar vermedi dedi. Neyi bekliyor bu adam ? Psg'den felan teklif mi bekliyor

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa özel bir oyuncu. Tamam burası Beşiktaş tabiki hiçbir oyuncu Beşiktaş' tan büyük değil. Ama eldeki bütçe ortada. Bu sezon Sosa' nın kalması hepimizin işine gelir. Atiba' da aynı şekilde. Elde zaten ne varsa Gomez - Kolarov - Stoper almaya çalışıyorlar. Şu an ne Sosa' nın gitmesi ne de Atiba' nın gitmesi işimize gelir. Çünkü ikisinden de istediğimiz bonservisleri alamayız bir de sanki çok paramız var gibi iki tane sapasağlam oyuncudan vazgeçip yeni mali yüke girip transfer yapmamız gerekecek. Gerek yok. Futbolcularda olur böyle şeyler ikna edersin kalır. Geçen sezon da Sosa ülkemi özledim diye geldi ama sene sonunda şampiyonluğa giderken en önemli oyuncularımızdan birisi oldu. İstediğimiz paraları ödeyecek kulüp varsa amenna hemen satalım. Ama yok. He seneye aynı olay olursa güle güle deriz. Çünkü Töre nin opsiyonu alınabilir veya başka bir oyuncu satıp bütçe oluşturabiliriz ancak bu sene maalesef o bütçeyi oluşturamadık. Bari eldekileri tutalım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman bir kez daha kulübü çok iyi yönettiğini kanıtladı

Aynen şuan yükselme devrinde Başkan

Çevrimdışı Karabay

An itibariyle sosa sorunu diye bir sorun kalmamıştir

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa eninde sonunda gider daha fazla ceza almamak için çıkmıştır antrenmana. Bu saatten sonra da bize faydasının dokunacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Turco

Çok güzel söylüyorsun da first class bir stoper transfer edebilmek için bütçeye ihtiyacın var, o da an itibariyle sen de yok.
Ne yapacaksın peki ? Anlaşman gereği bonservise zaten para veremiyorsun, onun için oyuncu satman lazım.
E en ümit bağladığın oyuncuya (Gökhan Töre) beklediğin teklifi de yapmadılar. 3 m kiralama bedeli ile WestHam'a gitti.
Ayrıca ben Pedro Franco üzerinden yapılan eleştirileri de anlamıyorum. O dönem için alınabilecek gayet makul bir riskti, tutmadı.
Gustavo Gomez de tutmayacak diye bir kaide mi var ? Ki adam kendi milli takımında ilk 11 oyuncusu. Arjantin liginin şampiyon takımının
stoperi. Alınmaz mı bu risk yani ? Bence alınmalı. Yararlı olur ya da olmaz fakat mevcut şartla içinde gayet alınabilecek bir risk.
Son olarak ben Başkan'ın öyle 6-7 m bonservis vereceğini de sanmıyorum. Gustavo Gomez'in buraya geliri maksimum 3,5'tur bana göre.

FB Şampiyonlar ligine katılamazsa ki bence katılması mucize. 8 milyon euro daha alacağız UEFA'dan. Eğer bu parayı transferde kullanabiliyorsak first class stoper alabiliriz.

Gustavo Gomez CL'de oynayabilecek bi stoper değil. 3 milyona bile gelmesine razı değilim. Beni stoperde en kötü Subotic tatmin eder aşağısı kurtarmaz. CL çok ayrı bi kulvar, en iyilerin kulvarı. Gomez gibi tecrübesiz adamları orda haşat ederler.

Çevrimdışı srkn

Çok büyük adam ya başkan gibi başkan.
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA

Çevrimdışı Doğukan E.

Sosa özel bir oyuncu. Tamam burası Beşiktaş tabiki hiçbir oyuncu Beşiktaş' tan büyük değil. Ama eldeki bütçe ortada. Bu sezon Sosa' nın kalması hepimizin işine gelir. Atiba' da aynı şekilde. Elde zaten ne varsa Gomez - Kolarov - Stoper almaya çalışıyorlar. Şu an ne Sosa' nın gitmesi ne de Atiba' nın gitmesi işimize gelir. Çünkü ikisinden de istediğimiz bonservisleri alamayız bir de sanki çok paramız var gibi iki tane sapasağlam oyuncudan vazgeçip yeni mali yüke girip transfer yapmamız gerekecek. Gerek yok. Futbolcularda olur böyle şeyler ikna edersin kalır. Geçen sezon da Sosa ülkemi özledim diye geldi ama sene sonunda şampiyonluğa giderken en önemli oyuncularımızdan birisi oldu. İstediğimiz paraları ödeyecek kulüp varsa amenna hemen satalım. Ama yok. He seneye aynı olay olursa güle güle deriz. Çünkü Töre nin opsiyonu alınabilir veya başka bir oyuncu satıp bütçe oluşturabiliriz ancak bu sene maalesef o bütçeyi oluşturamadık. Bari eldekileri tutalım.
Seneye ffp nin transfer kısmıyla ilgili olan kısmı kalkıyor hocam her türlü elin rahat adam satmana dahi gerek kalmiycak

Çevrimdışı mellfred

Bi kaç gün önce yazmıştım kolorovu bilmem ama sosa da atib de kalacak demiştim 😉
Fabri kaleyi alacak hem boyko hem de tolgadan daha iyi oyuncu dedim, bir kaç boykofan kardeşim bana dil uzattılar 😊  onda da haklı çıkacağım. Heh he

Çevrimdışı mylife1903

Bi kaç gün önce yazmıştım kolorovu bilmem ama sosa da atib de kalacak demiştim 😉
Fabri kaleyi alacak hem boyko hem de tolgadan daha iyi oyuncu dedim, bir kaç boykofan kardeşim bana dil uzattılar 😊  onda da haklı çıkacağım. Heh he

Sen kolarof olayini hallediver hemen bence, yoksa isimiz yas.

Çevrimdışı brkntcnr

Seneye ffp nin transfer kısmıyla ilgili olan kısmı kalkıyor hocam her türlü elin rahat adam satmana dahi gerek kalmiycak
Aynen öyle işte bu sezon son sezon bu sezon şampiyon olursak daha kimse bizi tutamaz ambargonun dibine vururuz Juve oluruz Bayern oluruz. O yüzden bu sezon da tutalım eldekileri seneye hiçkimseye eyvallahımız olmaz.

Çevrimdışı TANERCAN

Söz konusu İngiltere ise Evren'in üzerine tanımam. Bir de bize Boateng'i itelemeye çalışmasa  :D
Eskiden bir haber çıkmıştı

Evren adında birisi Manchester da bir kadınla evlenmiş. Daha sonra kadını bırakıp  kaçmış.

http://www.londragazete.com/2016/01/22/50689

Haber de bu.

Velhasıl evrenmachester isimli arkadaş haber deki kişi mi?

Çevrimdışı bjk4ever

Benim gozumde Kolo Toure ve Caceres first-class stoper. Caceres'in sakatlik durumu ciddi sekilde mani olmayacaksa ve Toure fiziksel olarak iyi durumdaysa banko alirim.
G.Gomez tutmayacak diye bir kaide yok, ama su ana kadarki tecrubelerin tutmayacagini gosteriyor. Kaldi ki 3.5 milyon euro bile buyuk bir rakam bizim icin bu durumda. 3.5 milyon euro'yu harcayinca belki Kolarov veya Gomez'i alamayacaksin yeri geldiginde. Zaten ucu ucuna transfer yaptigimiz yerde hayatinda G.Amerika disinda top oynamamis, yuksek seviyede kendini kanitlamamis bir stopere 3.5 milyon euro verecek durumda degiliz bence.

Çevrimdışı mylife1903

Asporda antremani gosteriyorlar.
Ulan tosicin hastasi oldum, herife ne yaptilarsa acayip incelmis ve seriye baglamis, kesin oynar. Necip nefes nefese, alexis diri, atiba ter icinde. Sosa beyin dili disarda.

Etiketler: