2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349202 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ardiles

kimliğini gizleyen insanın renkli olma ihtimali çok yüksektir. şu ana kadar hiç yanılmadık amaç burayı trollemektir.

Üye olduğum mail adresi hotmailin tarihi kadar eski ve iş sözleşmelerinde de aynı mail adresini kullanıyorum. Nickim ardiles ve hayranı olduğum futbolcunun ismi. Bunlarda benim kimliğimin bir parçası. Meğer sahte veya renkli olma ihtimalimin düşünülülmüş  :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sosa=j.Menez+luiz adriano
Var mısınız Yok musunuz?

Çevrimdışı tuncaboylu

öyle zaten, bugün naklen yayın ihalesi ile alakalı da bir grup arkadaşımız dünyaya satacak şirkete verilsin paralar artsın diyordu bir diğer grup (ben :) ) dünyada bu lig izlenmez bizim dışımızda top oynayan yok seyirci yok tekme çok  diyorduk. düşün ligin en pahalı yerli oyuncusu olan Töre dahi alınmıyor kiralanıyor bir bakalım diyorlar. salih uçanın durumu ortada emenike gitti hali ortada döndü. kısaca ligden dışa açılan oyuncuların hali ortada. bu arada en popüleri olan arda turan atleticodan ayrılınca ilk cümlesi "artık deli gibi koşmaktan kurtulduğum için çok mutluyum" olmuştu. inan bu cümle dahi türk oyuncular ve süper ligin mantalitesi analiz edilirken göz önünde tutuluyordur.
Aynen öyle abi. Geçen Omeruo için hazırlanan videoyu izledim, Kasımpaşa maçları hali saha maçlarından az seyirci çekmiş. Bu şartlarda yeni yayın ihalesi daha aza bile gider, Digiturk'ün kulüpler e borçlarını zaman zaman federasyon ödüyor zaten.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Patlama yaparsa 16 milyon cerez parasi premier lig kulupleri icin, en azindan satin alma opsiyonu 17-18 olabilirdi. Zaten ucuza kiraliyorsun, bari opsiyonu yuksek koy. Yonetim hatasidir.
Patlama yaparsa, kiraladığın için yapmış olacak zaten.

Neden sonuç ilişkisinde sıkıntı var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar kimlik gizlemenin mantığı yok işin garibi tanışıyoruz ismini bilmediğimiz için tuhaf
oluyor mesela s4rc4stic bu kardeşimize nasıl hitap edelim :D
bu tip şeyler burdaki samimiyeti düşürüyor. Baskıcı olmak istemiyoruz ama
gerçek kimliğiyle girenler daha usturuplu oluyor birde daha çok saygı görüyor.
mesela @Serhat Akkaya  gerçek kimliğiyle girmemiş olsaydı çoktan atılırdı.
ama kimliği Beşiktaşlılığını ortaya koyduğunda her düşüncesi kabullenmesek bile saygı
görüyor. Çok sert olduğu halde hiç şikayet edilmez şikayetler genelde kimliği yaşı olmayanlar üzerinde
yoğunlaşıyor. Eskiden önemsemezdik ama bunun avantajlarını dezavantajlarını tecrübe ettik o nedenle
ısrarcıyız. yoksa kimsenin ismini yaşını öğrenmek gibi bir merakımız yok. benim için 15 yaşındaki üyede
60 yaşındakide bir, hatta küçük olana daha hoşgörülü oluyoruz.

Serhata iyi kıyak geçtin walla  :icool: ben birkaç gündür göremeyince üzülüyordum atıldı galiba diyordum. ben en çok stad başlığında yazan sanırım denilanz isimli bir üye wardı ona noldu onu merak ediyorum, farklı bir arkadaştı bu arada ahmetx de kayıp bayadır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar kimlik gizlemenin mantığı yok işin garibi tanışıyoruz ismini bilmediğimiz için tuhaf
oluyor mesela s4rc4stic bu kardeşimize nasıl hitap edelim :D
bu tip şeyler burdaki samimiyeti düşürüyor. Baskıcı olmak istemiyoruz ama
gerçek kimliğiyle girenler daha usturuplu oluyor birde daha çok saygı görüyor.
mesela @Serhat Akkaya  gerçek kimliğiyle girmemiş olsaydı çoktan atılırdı.
ama kimliği Beşiktaşlılığını ortaya koyduğunda her düşüncesi kabullenmesek bile saygı
görüyor. Çok sert olduğu halde hiç şikayet edilmez şikayetler genelde kimliği yaşı olmayanlar üzerinde
yoğunlaşıyor. Eskiden önemsemezdik ama bunun avantajlarını dezavantajlarını tecrübe ettik o nedenle
ısrarcıyız. yoksa kimsenin ismini yaşını öğrenmek gibi bir merakımız yok. benim için 15 yaşındaki üyede
60 yaşındakide bir, hatta küçük olana daha hoşgörülü oluyoruz.

@Necmi abi beni çok şikayet eden var mı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Hayrına verelim size.. Tee allahım ya.. Bi kulupte bastırıp alsın .. Hepsi ölücü (Hakaret Yasak)₅

İtalyanca çeviri iyi değil bingin.. Fark 2 milyon kalmış meğer

[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 01:28:49 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı atalay

Tolgay, orta alandaki mevcut üçlünün muadili değil. Ya merkez ikilide 'deep lying playmaker' rolünde ya da savunma hattının önünde tek, ilerisindeki iki BTB oyuncusunun gerisinde regista rolünde oynar.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tolgay, orta alandaki mevcut üçlünün muadili değil. Ya merkez ikilide 'deep lying playmaker' rolünde ya da savunma hattının önünde tek, ilerisindeki iki BTB oyuncusunun gerisinde regista rolünde oynar.
Ozinin 8 numarasını rahatlıkla yapar Ozi 10'a geçerse.. Hatta savunması daha iyi bence

Çevrimdışı atalay

Sosa, 10 değil. Advanced playmaker özellikli versatile bi' ofansif orta saha oyuncusu. Ozzy net bi' 8 değil. Atiba ise cebinde 8 numara özellikleri taşıyan net bi' 6 değil. Net bir 6 olursa Ozzy - Sosa çift 8 oynar. Bu ikiliden biri gidecekse Oğuzhan için en iyi pozisyon sol iç olur.

Çevrimdışı Ersoy

Diyor ki Tore West ham resmiyet kazandığı an Kolarov Beşiktaş'ta.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sosa, 10 değil. Advanced playmaker özellikli versatile bi' ofansif orta saha oyuncusu. Ozzy net bi' 8 değil. Atiba ise cebinde 8 numara özellikleri taşıyan net bi' 6 değil. Net bir 6 olursa Ozzy - Sosa çift 8 oynar. Bu ikiliden biri gidecekse Oğuzhan için en iyi pozisyon sol iç olur.

Tolgayı oynatacak yer yok mu diyorsun.. Bence 4-1-4-1 de ortada tolgay ozi oynayabilir ama kanatlarada sosa tarzı adam almak kaydıyla..

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon yazdık, tekrarlamak istemiyorum fakat bekleri orta alan kurgusunda sıklıkla kullanıp, üçüncü bölgeye yerleşmelerini istiyorsanız  savunma hattının önünde iyi bir denge oyuncusuna ihtiyacınız var. Misal GG ve Kolarov ile oynayacaksanız agresyon derecesi yüksek, anchor man rolünü iyi taşıyacak bir orta saha oyuncusu ile oynamalısınız.

Çevrimdışı atalay

Tolgayı oynatacak yer yok mu diyorsun.. Bence 4-1-4-1 de ortada tolgay ozi oynayabilir ama kanatlarada sosa tarzı adam almak kaydıyla..

Sosa kenara kayarsa Tolgay merkez ikilide oynar. Fakat diğer kenar oyuncusunun ekstra skorer olması gerek.

Çevrimdışı ardiles

41 yasina kadar oynayacak atiba. Iki seneye stopere atacaz onu sonra libero oynayacak sonra 1 sezon kaleci ve dogru altyapiya hoca olarak

:evillol: Afrikada doğan futbolcuların kimlikleri geç alındığı için genelde +5 yaş büyük kabul edilir bilirsin.

Atiba Kanada doğumlu olmasıyla kurtarıyor. Afrikada doğsaydı şu an 28 yaşındaydı. Birde böyle düşün. 

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sosa kenara kayarsa Tolgay merkez ikilide oynar. Fakat diğer kenar oyuncusunun ekstra skorer olması gerek.
Sosa yolcu artık.. Onun yerine nasıl bi sistem yapılcağını şenol güneş belirmeli bence.. Sosa tarzı adam alınırsa tolgay gene oynamaz dediğin gibi iki kanata skorer oyuncu kurucu tarzı adam alınırsa yada mevcut kadrodan evrilirse ozaman tolgay oynayabilir.. Bu yapılacak transfer şenol hocanın bilgisi dışında kesinlikle olamaz.. Şenol hocanın oynayacağı sisteme göre oyuncu alınmalı ileri hatta.

Çevrimiçi Necmi

Üye olduğum mail adresi hotmailin tarihi kadar eski ve iş sözleşmelerinde de aynı mail adresini kullanıyorum. Nickim ardiles ve hayranı olduğum futbolcunun ismi. Bunlarda benim kimliğimin bir parçası. Meğer sahte veya renkli olma ihtimalimin düşünülülmüş  :)
merak etme herkesi değil mesajları takip ederek izliyoruz yoksa
bir sürü nick kullanan var. :D herkese renkli damgası vurmuyoruz onlar kendilerini bir şekilde ele veriyor @ardiles

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi beni çok şikayet eden var mı  :D
yoo seni neden şikayet etsinler :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

yoo seni neden şikayet etsinler :D
Beni vardır :))))

Çevrimiçi Necmi

Serhata iyi kıyak geçtin walla  :icool: ben birkaç gündür göremeyince üzülüyordum atıldı galiba diyordum. ben en çok stad başlığında yazan sanırım denilanz isimli bir üye wardı ona noldu onu merak ediyorum, farklı bir arkadaştı bu arada ahmetx de kayıp bayadır
ahmetx çağrı mola verdi biraz pc den uzaktalar tatil modundalar :D
Serhat Akkaya iyi bir Beşiktaşlı her Beşiktaşlıya kıyak geçeriz :D yeterki bundan emin olalım
şimdi biriktiriyorum ligler başlayınca stadda döverim onu ben :D
Burda eleştirmek önemli değil herkes bunun tersini düşünsede
müdahale ettiklerimiz genelde amaçları forumu trollemek olanlar
oluyor yoksa serhat gibi armağan gibi üye oldukları günden beri eleştiren bir sürü insan var
zaten eleştiride olmalı yoksa buranın anlamı olmazki birbirimize çiçekmi ikram edeceğiz.
yeterki birbirlerine saygılı olsunlar. Beşiktaşa saygılı olsunlar. Buraya saygılı olsunlar.

Çevrimiçi Necmi

Beni vardır :))))

yoo yanılıyorsun Beşiktaş taraftarı farklı görüşlere saygılı
şikayetler saygısız üslup sürekli konu dışı yapanlar ve renkli olduğundan şüphelenilenler üzerine oluyor
insanlar negatif oldukları için şikayet edilmiyor :D yeterki üslübu düzgün olsun saygı gösteriyorlar
fikrini beğenmiyorlarsa söyleyeceklerini forumda söylüyorlar eleştirilerini yapıyorlar.

Çevrimdışı murat baltacı

Sneijderin futbolunu sevene beğenene en ufak bir lafım yok ancak , Sneijder i Beşiktaşa isteyen çok büyük ihtimalle Gs maçını stadda izlememiştir. Şu sneijder denilen herif , hakemin yanından bir saniye bile ayrılmayan ,90 dk hakeme ağlayan ahlaksız bir heriftir.
kalitesi bize vereceği katkısı elbet olur ama hakemle çok oynuyo her pozisyona itiraz ediyo bizde q7 ye kartları yapıştırıyo hakemler snajder gelirse q7 gibi mimlenir. Ama formda olduğu zaman vereceği katkıda az olmaz gs de paslaşacak adam bulamadığı için şut deniyo sürekli bizim pas sistemine uyum sağlayacaktır form geçici kalite kalıcıdır.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

kalitesi bize vereceği katkısı elbet olur ama hakemle çok oynuyo her pozisyona itiraz ediyo bizde q7 ye kartları yapıştırıyo hakemler snajder gelirse q7 gibi mimlenir. Ama formda olduğu zaman vereceği katkıda az olmaz gs de paslaşacak adam bulamadığı için şut deniyo sürekli bizim pas sistemine uyum sağlayacaktır form geçici kalite kalıcıdır.
katılmıyorum gs dede pas oyununu oynayacak adamlar var
oldukça sorunlu bir oyuncu topa iyi vurma dışında oyuna bir katkısını görmüyorum
seyrettiğim hiç bir maçında fark yarattığını görmedim. o nedenle gs nin karnı yumuşak
oluyor birde çok çirkef oda podolski de son Beşiktaş maçını düşünün ikiside hakeme oynamaktan futbol oynamadılar.
snajder bizim maç tempomuza dayanamaz zaten

Çevrimdışı can1903

Necmi abiye katılıyorum. Wesley Sneijder şut dışında etkili bir oyuncu değil. Defansa yardım yok, pasör değil öldürücü pasları yok. @Necmi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat baltacı

Pektemek bütün tatil gezsin gezsin, kamp zamanı ameliyat olsun. Bir tane yönetici de bunun hesabını sormasın. Ama yıllık 1,5 milyon € yu cebe indirsin. Çok daha ağır konuşurum da ceza almak istemiyorum. Şahsen benim hakkım helal değildir. Aldığım üründen giden bir kuruş bile varsa helal etmiyorum.
Yönetim bu sene pektemeği alt yapıya gönderip futbol hayatını bitirmezse yanlış yapar sakatlık bahanesiyle senelerdir yattığı yerden para alıyo zaten faydalanamıyoruz bari ceza çeksin biraz parasını öylede böylede veriyoruz idmanda olup kalabalık yapacağına kadroda olup diğer futbolculara ücret bakımından kötü örnek olacağına gönder alt yapıya itibarı zedelensin herkez göndermek istediğimizi kene gibi yapıştığını anlasın kötüyü örnek göstermesin.
BeŞiKtAşK

Etiketler: