2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349016 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün idmanda gördüm gayet de yüzü gülüyordu, hiç öyle bırakın beni gideyim ifadesi yoktu. Ya ayrıca bu adam Beşiktaş'ta 38 yaşına kadar oynayacağım, gidişat o yönde falan gibi açıklamalar yapmıyor muydu bir ay evvel falan?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste EPL oyle bir hayalki insanin bir anda Aklini çelebiliyor.

Bir cok futbolcunun Rüyası , Hayalidir EPL , normal karsilamak lazim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Az mı

Az tabi, ibret olsun diye mustafa beyi satacaksin aldigin parayi atiba ile sosaya paylastiracaksin, yillik ucretini de diger oyunculara, besiktas hisse dagitimi gibi

Çevrimdışı mylife1903

Bugün idmanda gördüm gayet de yüzü gülüyordu, hiç öyle bırakın beni gideyim ifadesi yoktu. Ya ayrıca bu adam Beşiktaş'ta 38 yaşına kadar oynayacağım, gidişat o yönde falan gibi açıklamalar yapmıyor muydu bir ay evvel falan?

41 yasina kadar oynayacak atiba. Iki seneye stopere atacaz onu sonra libero oynayacak sonra 1 sezon kaleci ve dogru altyapiya hoca olarak

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Iste EPL oyle bir hayalki insanin bir anda Aklini çelebiliyor.

Bir cok futbolcunun Rüyası , Hayalidir EPL , normal karsilamak lazim
Sadece lig degil londrada yasacak adam, anadili gibi ingilizce de biliyormus atiba :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Aras

Afedersin ermeniye hic benzemiyor bu cocuk bildigin bizim istanbullu iste

Afedersin ermeniye hic benzemiyor bu cocuk bildigin bizim istanbullu iste
Turk ermenilerinden zaten , Burda doğmuş adam

Sadece lig degil londrada yasacak adam, anadili gibi ingilizce de biliyormus atiba :evillol:
Adam Kanadali zaten abi birakta bilsin :D

Çevrimdışı mylife1903

Adam Kanadali zaten abi birakta bilsin :D
Biraz yanik tenli ya ondan seettim yahu

Çevrimdışı MrtBlgc

41 yasina kadar oynayacak atiba. Iki seneye stopere atacaz onu sonra libero oynayacak sonra 1 sezon kaleci ve dogru altyapiya hoca olarak
Bana uyar valla sesimi çıkarırsam namerdim. Atiba'nın askerleriyiz

Çevrimdışı onurturan

Kaleden sonra 121. Blokta amigoluk iyidir :halay:

Çevrimdışı mylife1903

Bana uyar valla sesimi çıkarırsam namerdim. Atiba'nın askerleriyiz

Kaleye gecsin agzimi acarsam en adi namert cocuguyum, adam nimet nimet bizim icin. Rahat rahat oynar, bir gram yag yok adamda, ustelik astim hastasiymis kopek gibi kosuyor adam, kanada kosuyor, ucakta kosuyor, burada kosuyor, takimda yatanlar utansin. Ben olsam yata yata parasini alsam besiktasin bu yoklukta atibanin yuzune bakamam utanirim.

Çevrimdışı ardiles

Fabri için KAP gelmedike Beşiktaşın futbolcusu sayılmaz. İdmanlara çıkmasının benim için anlamı yok. Olurda transfer edilirse Tolgayı kesebileceğini düşünenler hiç ümitlenmesin. Youtube videolarını izleyip "belki" diyenler kaleye geçtiğinde hüsrana uğrayabilir. En iyi seçenek ilk 11 oynayabileceği bir kulübe kiralanması olur.

Reklam sloganımız: "Fabri ile her zaman 1 adım öndesiniz"

Fabricio Ramirez: 28 yaş kaleci için olgunluk dönemidir Fabri ise fazlasıyla toy kalmış, bu yaşta bu kadar acemisini görmemiştim.  Tek yaptığı atlayıp zıplamak, golü güzelleştiren gole zerafet katan kalecilerdir tamam Eyvallahta bu adam kale direğinin 5 metre ötesine giden toplara dahi atlıyor.

Alan kontrolü yapmadan yer tutmaya çalışıyor ceza sahası içinde kim var kim yok bakmadan her pozisyonda standart aynı yerde duruyor, akıl devre dışı ve her hareketi önceden şartlanılmış durumda. Genelde 1 adım önde kalıyor bu yüzden hatalı goller yiyor.

Kalecilik tekniği kötü durumda. Kendi sağı soluna nazaran daha zayıf buradan daha çok gol yiyor.

Kaleyi terkedip ileri çıktığında birebirde fiks pozisyonu var rakip ister sağdan gelsin ister soldan veya top ister sağına gelsin
ister soluna her defasında alışılmış pozisyonu, sağına doğru yatar sol ayağını ileri uzatır bu hareket standarttır ve bu durum beni çok şaşırtıyor sola yatıp sağ ayağını uzattığını hiç görmedim, genelde erken yatar hata yapar aşırtma goller yer.

Çevrimdışı mylife1903

Kaleden sonra 121. Blokta amigoluk iyidir :halay:
Yoh amigo olmaz atibadan, atiba altyapiya, gomez dis iliskilerden sorumlu olacak, amigo ise karijma olacak, besiktasin yeni yuzu farbi olacak, yakisikli cocuk, pikenin yandan yemisi

Çevrimdışı mylife1903

Fabri için KAP gelmedike Beşiktaşın futbolcusu sayılmaz. İdmanlara çıkmasının benim için anlamı yok. Olurda transfer edilirse Tolgayı kesebileceğini düşünenler hiç ümitlenmesin. Youtube videolarını izleyip "belki" diyenler kaleye geçtiğinde hüsrana uğrayabilir. En iyi seçenek ilk 11 oynayabileceği bir kulübe kiralanması olur.

Reklam sloganımız: "Fabri ile her zaman 1 adım öndesiniz"

Fabricio Ramirez: 28 yaş kaleci için olgunluk dönemidir Fabri ise fazlasıyla toy kalmış, bu yaşta bu kadar acemisini görmemiştim.  Tek yaptığı atlayıp zıplamak, golü güzelleştiren gole zerafet katan kalecilerdir tamam Eyvallahta bu adam kale direğinin 5 metre ötesine giden toplara dahi atlıyor.

Alan kontrolü yapmadan yer tutmaya çalışıyor ceza sahası içinde kim var kim yok bakmadan her pozisyonda standart aynı yerde duruyor, akıl devre dışı ve her hareketi önceden şartlanılmış durumda. Genelde 1 adım önde kalıyor bu yüzden hatalı goller yiyor.

Kalecilik tekniği kötü durumda. Kendi sağı soluna nazaran daha zayıf buradan daha çok gol yiyor.

Kaleyi terkedip ileri çıktığında birebirde fiks pozisyonu var rakip ister sağdan gelsin ister soldan veya top ister sağına gelsin
ister soluna her defasında alışılmış pozisyonu, sağına doğru yatar sol ayağını ileri uzatır bu hareket standarttır ve bu durum beni çok şaşırtıyor sola yatıp sağ ayağını uzattığını hiç görmedim, genelde erken yatar hata yapar aşırtma goller yer.
Bir kamp yesin kendine gelir, bizim kaleci antrenorleri bir calistirsin sen ozaman gor

Çevrimdışı brkntcnr

Pektemek bütün tatil gezsin gezsin, kamp zamanı ameliyat olsun. Bir tane yönetici de bunun hesabını sormasın. Ama yıllık 1,5 milyon € yu cebe indirsin. Çok daha ağır konuşurum da ceza almak istemiyorum. Şahsen benim hakkım helal değildir. Aldığım üründen giden bir kuruş bile varsa helal etmiyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Kaleye gecsin agzimi acarsam en adi namert cocuguyum, adam nimet nimet bizim icin. Rahat rahat oynar, bir gram yag yok adamda, ustelik astim hastasiymis kopek gibi kosuyor adam, kanada kosuyor, ucakta kosuyor, burada kosuyor, takimda yatanlar utansin. Ben olsam yata yata parasini alsam besiktasin bu yoklukta atibanin yuzune bakamam utanirim.
Hocam aynen katılıyorum, adamın kemik yaşı 21 çıktı. Gram yağ yok. Yahu onun pozisyonunda oynayan bir tane adam göstersinler sezonu kart almadan kapasın. Bu nasıl bir görev aşkıdır yarabbi. Ben de yalan olmaz, ilk geldiğinde hakkında hiç de güzel şeyler söylememiştim. Şimdi bulup getirenden bin kere Allah razı olsun diyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ahahaha kobrettin ulan pascal, ne manyak adam. Cobracchino da olur ama cobracchino gomez giderse gelecek, mustafa bey yerine raziyim ben dunden tabii

evcil hayvan besliyorum adı kobrettin diyor radyoda kobrettin oğluşum gel buraya die seviyormuş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bir kamp yesin kendine gelir, bizim kaleci antrenorleri bir calistirsin sen ozaman gor

kaleci antrenörü şeettik mi üstad die soracaktım ki akhisarınkini transfer ettiğimizi hatırladım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek bütün tatil gezsin gezsin, kamp zamanı ameliyat olsun. Bir tane yönetici de bunun hesabını sormasın. Ama yıllık 1,5 milyon € yu cebe indirsin. Çok daha ağır konuşurum da ceza almak istemiyorum. Şahsen benim hakkım helal değildir. Aldığım üründen giden bir kuruş bile varsa helal etmiyorum.
Başka takıma kiralık gitmesin bütün sezon yatmaya devam etsin diye bilerek kamptan önce ameliyat olmadıysa adım Serhat değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Kolarov-Stoper-Valbuena(Sosa giderse)-Gomez

Sosa gitmezse kanat oyuncusu bakmamız gerektigini dusunuyorum

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı kartal190321

18 kişilik maç kadrosunda sadece 1 yabancı kaleci bulundurmak mecburiyeti var...kamp performanslarına göre fabri yada boykodan biri gönderilmek zorunda ikisi aynı anda kadroda tutulmaz ekstra ücret verilecek tff ye ve her hafta biri tribünde oturacak çok büyük maddi külfet sanırım yönetim bunu göze almaz...üçüncü kaleci türk olmak zorunda tolga sakatlandıgı zaman yedek klübesinde türk kaleci olmak zorunda sanırım şu an yedek türk kaleci veysel sapan var elimizde ya bu çocuga güvenecekler yada yeni bir transfer mecburiyeti var...kalede çok saçma sapan işler yapıldı boyko varken yabancı kaleci almak tam bir akıl tutulması   :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı sozkul

Kesinleşmeden önce dünyanın en kötü ve gelmeyecek olan, kesinleştikten sonra dünyanın en iyi ve iyiki gelmiş olan kalecisidir Fabri.

Artık benim söylediklerimi yukardaki açıklamayı unutmadan değerlendirin diyorsun yani...   :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri ye kap gelmeme sebebi:

https://twitter.com/muratozen1903/status/751496231768260608

hayır ya alakası yok.

oyuncuyu yine kap'a bildiriyorsun fiyat belirtmiyorsun 5milyon € altındaysa sadece.

KAP bildirmeden iş yapılmaz.

Etiketler: