2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350526 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Afedersin ermeniye hic benzemiyor bu cocuk bildigin bizim istanbullu iste

Aras bildiğimiz standart kıllı bir memleketim insanı :D

Çevrimdışı Savaş

Aras

Bu adamda ribery havası var. Ben umutluyum bu çocuktan 10+ yapacak bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

18 kişilik maç kadrosunda sadece 1 yabancı kaleci bulundurmak mecburiyeti var...kamp performanslarına göre fabri yada boykodan biri gönderilmek zorunda ikisi aynı anda kadroda tutulmaz ekstra ücret verilecek tff ye ve her hafta biri tribünde oturacak çok büyük maddi külfet sanırım yönetim bunu göze almaz...üçüncü kaleci türk olmak zorunda tolga sakatlandıgı zaman yedek klübesinde türk kaleci olmak zorunda sanırım şu an yedek türk kaleci veysel sapan var elimizde ya bu çocuga güvenecekler yada yeni bir transfer mecburiyeti var...kalede çok saçma sapan işler yapıldı boyko varken yabancı kaleci almak tam bir akıl tutulması   :alala:

abi neler yazmışsın uzun uzun çok karışık şöyle kısaca bildiğim kadarıyla.

1-)Kadro'da en fazla 14 tane yabancı bulundurabiliriz.(2 tane yabancı kaleci olabilir)

2-)18 kişilik maç kadrosunda ilk 11'de ki oynayan kaleci yerliyse yedek klübesinde yabancı kaleci olabilir ilk 11'deki kaleci yabancıysa kenarda oturan kaleci yerli olmak zorunda.(Geçen sene tolga oynarken boyko kenardaydı boyko oynadığında kenarda günay vardı)

3-)Eğer seneye Fabri,boyko,tolga olucaksa ya boyko ya fabri sürekli ligde birisi kadro dışı kalıcak Şampiyonlar liginde 2'si de 18 kişilik kadroda olabilir :)

Bu kadar basit işte :)

Çevrimiçi Necmi

@Efe saydigin isimlerin hepsi potansiyelli cocuklar ve 4 sene de basari geldi, fabri 4 senelik mac oynamamis kariyerinde. Olay zaten fabri icin cikmiyor, transferin yapilmasi cok sacma, hic bir korunacak tarafi yok bu operasyonun. Olay fabri degil, yonetimin sacmalamasi.

Fabriyi alacaksan, boykoyu ya da tolgayi gonder
Boykoyu hic alma
Tolgaya neden zamcik yapiyorsun
Sambade midir nedir o neden gitti
Bir suru sacma is var
Eriksonun sozlesmesi yuzunden bu kulup tazminat odedi mi?
Bu fabrinin sozlesmesine tazminat koyan akilli kim? O odesin parasini, sakatlik olursa, sozlesme gecersizdirmdiye madde koyulmaz mi o sozlesmeye? Cocuk mu bunlar.
Mesela soyle dusunun bir araba gordunuz porsche diyelim 1986 model 911. Harika, tertemiz orijinal. Sahibine gidiyorsun kac para
Satilik degil
Istiyorum
100bin dolar
Tamam vereyim hemen
Adam diyorki, yok suan veremem arabayi, 6 ay sonra hanim dogum yapacak ozaman veririm
Sozlesme yaparsiniz, 6 ay sonra kesin aliyorum porscheyi, almazsam 20bin dolar verecegim alirsam 100bin
Arabanin bugun ne durumda oldugunu sabitler, kaza, calinma agir hasar gibi durumlarda sozlesme hukmunu kaybeder yazarsin.
Basit
sözleşmede tazminat maddesi olduğunu nerden biliyorsun :alala:
bazı şeyleri kabul etmek neden bu kadar zor anlamıyorum bu takımın bir
hocası var istiyorsa yönetim alır. Bu kadar basit olay Pektemeğide biliç istedi diye
uzattılar. Şenol Hoca bu takımı şampiyon yaptı bırakalım o kadar kredisi olsun

Çevrimiçi Necmi

abi neler yazmışsın uzun uzun çok karışık şöyle kısaca bildiğim kadarıyla.

1-)Kadro'da en fazla 14 tane yabancı bulundurabiliriz.(2 tane yabancı kaleci olabilir)

2-)18 kişilik maç kadrosunda ilk 11'de ki oynayan kaleci yerliyse yedek klübesinde yabancı kaleci olabilir ilk 11'deki kaleci yabancıysa kenarda oturan kaleci yerli olmak zorunda.(Geçen sene tolga oynarken boyko kenardaydı boyko oynadığında kenarda günay vardı)

3-)Eğer seneye Fabri,boyko,tolga olucaksa ya boyko ya fabri sürekli ligde birisi kadro dışı kalıcak Şampiyonlar liginde 2'si de 18 kişilik kadroda olabilir :)

Bu kadar basit işte :)

esas merak ettiğim Tolga sakatlanınca ne yapacaklar :alala:
Tolgada bu konuda topun ağzında bir isim

Çevrimdışı Türkay

Sosa'yı ne kadar sevsem de 2.5 çook. Bu adam ilk yarının sonuna doğru ve ikinci yarı oynadı

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/751518048071348228
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cursedofdragon

esas merak ettiğim Tolga sakatlanınca ne yapacaklar :alala:
Tolgada bu konuda topun ağzında bir isim

veysel'i alırlar kadroya abi.  :)

Çevrimiçi Necmi

Kolarov-Stoper-Valbuena(Sosa giderse)-Gomez

Sosa gitmezse kanat oyuncusu bakmamız gerektigini dusunuyorum
yaşını girmen gerekiyor  @mehmetkorfez

Çevrimdışı Kursad_Duran

Pektemekin 2011 den beri bize maliyeti 10 milyon euroyu aştı. Adamın attığı gol sayısı 20. Bu da gol başına 500.000 Euro ediyor. Bu adamı takımda tutanda art niyet olmama ihtimali yok.

Çevrimdışı tangaz

Fabri ye kap gelmeme sebebi:

https://twitter.com/muratozen1903/status/751496231768260608

KAP bildirme zorunluluğu var! murat özen yanlış biliyor bu yanlışı da yayıyor birde haberciyim die geçiniyor. bildirme zorunluluğu olmayan husus ise rakamlar (o da belirli rakamlar altında ise )
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Pektemekin 2011 den beri bize maliyeti 10 milyon euroyu aştı. Adamın attığı gol sayısı 20. Bu da gol başına 500.000 Euro ediyor. Bu adamı takımda tutanda art niyet olmama ihtimali yok.

yaşını girmen zorunlu kardeşim

Çevrimiçi sozkul

Sakatlık harici ligde 10 maçtan fazla oynarsa bursa da sana yemek ısmarlayacağım :)

Bütün foruma ısmarla bence, mademki iyi ve sağlam çıkma olsılığı bu kadar düşük. Bu riske girilir.   :)

Çevrimdışı ardiles

Transfer başarısı mıdır, kaleci antrenörünün meziyeti midir bilmem ama kaleci konusunda örnek alınacak kulüp Stoke City

Önce Asmir Begoviç üstüne Jack Butland tesadüf olamaz.

Butland ın Mart ayında ayak bileği kırılmasaydı transferi için muhtemelen şu an Liverpool R.Madrid çekişmesi olurdu.

Çevrimdışı tangaz

şimdi Sosa aile baskısı büyük arjantine dönmem için ciddi baskı var ama şey ıııı hımmm kemm kümmm 2,5 milyon verirseniz ailemi ikna edebilirim mi demiş  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Sakatlık harici ligde 10 maçtan fazla oynarsa bursa da sana yemek ısmarlayacağım :)
bursaya gerek yok @Efe gelir maçlara :D
gelmesede ben vekaletini üstlenirim 11. maç yakandayım :D

Çevrimdışı Türkay

KAP bildirme zorunluluğu var! murat özen yanlış biliyor bu yanlışı da yayıyor birde haberciyim die geçiniyor. bildirme zorunluluğu olmayan husus ise rakamlar (o da belirli rakamlar altında ise )

Abi bana neden kızıyosun  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi sozkul

yaşını girmen zorunlu kardeşim

üye olurken zorunlu doldurulması gereken alan haline getirilemiyor mu yaş bölümü?

Çevrimiçi Necmi

yanlış bilgiyi burda paylaştığın ve yayılmasını sağladığın için olabilirmi

Çevrimdışı tangaz

yok güzel kardeşim sana neden kızayım  :)  haberci geçinen bu işten ekmek yiyen ama hakkını vermeyen kişilere tepkim...

Çevrimdışı onurturan

şimdi Sosa aile baskısı büyük arjantine dönmem için ciddi baskı var ama şey ıııı hımmm kemm kümmm 2,5 milyon verirseniz ailemi ikna edebilirim mi demiş  :)
   O0

Çevrimiçi sozkul

Adam, Fener ve GS de verilen ücretleri bir turlu unutamıyor, her sezon başı reset atmak gerekiyor ve bu yüzden ilk 10 maç verim alamıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

üye olurken zorunlu doldurulması gereken alan haline getirilemiyor mu yaş bölümü?
yok getiremiyoruz yazılımla oynamak lazım bunada cesaret edemiyoruz
geniş zamanda bakacağız o işede pek fırsatta bulamadık.
yaş olmayınca kiminle nasıl konuşacağını şaşırıyorsun gerçi mesajlarından anlaşılıyor
aşağı yukarı yaşı ama bilinsin insan yaşını neden saklar açık ve net söylüyorum kimliğini gizleyenlere burda
müsammaha gösterilmiyor. sadece devlet memuru olanlar girmiyor onlarda özelden maruzatlarını söylüyorlar hoş görüyoruz
onun dışında herhangi bir olumsuzlukta biri kimlik gizliyorsa direk kelle gidiyor.
biri nickle üye oluyorsa çakma eposta adresi kullanıyorsa yaşını gizliyorsa kesinlikle onun iyiniyetli olduğunu düşünmüyoruz.

Çevrimdışı onurturan

yanlış bilgiyi burda paylaştığın ve yayılmasını sağladığın için olabilirmi
o kadar ince ayrıntıyı nerden bilebilir ki abi adam tangaz abi sizler yazıyonuz da öğreniyoruz.. onun da dediği gibi suç o gazetecide.. uzman olması gereken bir konuda yapıyor bide bunu..

Çevrimdışı fore_kazık

Sosa'yı ne kadar sevsem de 2.5 çook. Bu adam ilk yarının sonuna doğru ve ikinci yarı oynadı

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/751518048071348228

31 yaşındaki sosaya 2.5 m euro yıllık vereceğine 8 milyona milana paketle daha iyi. hiç değilse cepte 10 m euro ile forvet arkası ararsın ve rahatçada bulursun.

Çevrimdışı fore_kazık

ben kaleciye baktığımda kaleci tipi varmı ona bakarım. Fabrinin maçlarının tamamını hiç izlemedim ama adamda tip olarak iyi reflekse sahip bir tip var. yakın mesafede çok top çıkarır gibi birde karşı karşıyalarda iyi gibi tip var. mesela boyko ya baktığımda 'Allah boy vermiş gerisini koy vermiş' lafı aklıma geliyor. maçlarını izlemediğimden ukalalık yapmak istemiyorum. altıncı hislerime göre fabri 1. kaleci olacak...

Etiketler: