Fabri için KAP gelmedike Beşiktaşın futbolcusu sayılmaz. İdmanlara çıkmasının benim için anlamı yok. Olurda transfer edilirse Tolgayı kesebileceğini düşünenler hiç ümitlenmesin. Youtube videolarını izleyip "belki" diyenler kaleye geçtiğinde hüsrana uğrayabilir. En iyi seçenek ilk 11 oynayabileceği bir kulübe kiralanması olur.
Reklam sloganımız: "Fabri ile her zaman 1 adım öndesiniz"
Fabricio Ramirez: 28 yaş kaleci için olgunluk dönemidir Fabri ise fazlasıyla toy kalmış, bu yaşta bu kadar acemisini görmemiştim. Tek yaptığı atlayıp zıplamak, golü güzelleştiren gole zerafet katan kalecilerdir tamam Eyvallahta bu adam kale direğinin 5 metre ötesine giden toplara dahi atlıyor.
Alan kontrolü yapmadan yer tutmaya çalışıyor ceza sahası içinde kim var kim yok bakmadan her pozisyonda standart aynı yerde duruyor, akıl devre dışı ve her hareketi önceden şartlanılmış durumda. Genelde 1 adım önde kalıyor bu yüzden hatalı goller yiyor.
Kalecilik tekniği kötü durumda. Kendi sağı soluna nazaran daha zayıf buradan daha çok gol yiyor.
Kaleyi terkedip ileri çıktığında birebirde fiks pozisyonu var rakip ister sağdan gelsin ister soldan veya top ister sağına gelsin
ister soluna her defasında alışılmış pozisyonu, sağına doğru yatar sol ayağını ileri uzatır bu hareket standarttır ve bu durum beni çok şaşırtıyor sola yatıp sağ ayağını uzattığını hiç görmedim, genelde erken yatar hata yapar aşırtma goller yer.