2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346721 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

Bayadır cezalı idim ve burada BAZI şahısların yazdıkları yorumlardan midem bulandı. Sürekli yönetime eleştiri takımı aşağılama diğer takımları övme... Hayret ben haber1903 deki yorumları görmeye tahammül edemiyorkem oradaki seviye ozellike bir kaç kişi tarafından buraya taşınmış...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

-fenerliler hala gökhan gönül ağıtlarını yakmaya devam ederlerken beni dışarıda formayla gören Beşiktaşlı amcalar dayılar kuşkuyla Gökhanı almakla iyi mi ettik kötü mü ettik diye soruyorlar..parasını merak ediyor herkes acaba çok mu verdik falan diyorlar..
- Hiç oynamasa bile fenere attığımız çalım yeter de artar dyorum insanlar bunu kendi düşünceleriyle eşleştirip mutlu oluyorlar...
 iyi güzel de;
Bizle anlaştığı rakamın Fenerin kendi önerdiğinden bile daha düşük olmasına rağmen Azizi seven de sevmeyen de bütün Fenerliler bu adamın bize para için geldiğini işte para için kendilerini sattığı konusunda nasıl birleşebiliyorlar.. Bu nasıl saçma bir algı yönetimi ..
Ne istiyorlardı Gökhandan biz fener olarak sana bi teklif yapalım .. sen de yok çok yüksek verdin başkanım ben daha azına da oynarım demesini mi bekliyorlardı..
Bizler rakamlara bakarak diyoruz ki Parayı değil Şerefi seçtin hoşgeldin gönül diyoruz..
Adamlar para için takımı sattın diyorlar  :kop: öyle olması için bizim onlardan çok verip almamız gerekmez miydi.

Çevrimiçi Necmi

Yönetim bu sene pektemeği alt yapıya gönderip futbol hayatını bitirmezse yanlış yapar sakatlık bahanesiyle senelerdir yattığı yerden para alıyo zaten faydalanamıyoruz bari ceza çeksin biraz parasını öylede böylede veriyoruz idmanda olup kalabalık yapacağına kadroda olup diğer futbolculara ücret bakımından kötü örnek olacağına gönder alt yapıya itibarı zedelensin herkez göndermek istediğimizi kene gibi yapıştığını anlasın kötüyü örnek göstermesin.
Bir Beşiktaş oyuncusundan bahsederken daha saygılı üslupla bahset bence
o sözleşmeyi silah zoruyla almadı. Burda oyuncunun ne suçu var. O sözleşme biliçin
bize hediyesi. birine hakaret ederken onu değil aslında kendini çirkinleştirmiş olursun
bu tür üslupta konuşan hiç kimsenin bu forumda yeri olmadığını bil.
Eleştirin varsa saygı ölçüsünde yaparsın. Daha ötesi burda olmaz

Çevrimiçi Necmi

-fenerliler hala gökhan gönül ağıtlarını yakmaya devam ederlerken beni dışarıda formayla gören Beşiktaşlı amcalar dayılar kuşkuyla Gökhanı almakla iyi mi ettik kötü mü ettik diye soruyorlar..parasını merak ediyor herkes acaba çok mu verdik falan diyorlar..
- Hiç oynamasa bile fenere attığımız çalım yeter de artar dyorum insanlar bunu kendi düşünceleriyle eşleştirip mutlu oluyorlar...
 iyi güzel de;
Bizle anlaştığı rakamın Fenerin kendi önerdiğinden bile daha düşük olmasına rağmen Azizi seven de sevmeyen de bütün Fenerliler bu adamın bize para için geldiğini işte para için kendilerini sattığı konusunda nasıl birleşebiliyorlar.. Bu nasıl saçma bir algı yönetimi ..
Ne istiyorlardı Gökhandan biz fener olarak sana bi teklif yapalım .. sen de yok çok yüksek verdin başkanım ben daha azına da oynarım demesini mi bekliyorlardı..
Bizler rakamlara bakarak diyoruz ki Parayı değil Şerefi seçtin hoşgeldin gönül diyoruz..
Adamlar para için takımı sattın diyorlar  :kop: öyle olması için bizim onlardan çok verip almamız gerekmez miydi.
Büyük travma altında kalanlar bunu atlatabilmek için kendilerini bir şekilde kandırırlar.
buda öyle bir şey GG kesinlikle gidebileceğini düşünmedikleri bir oyuncuydu en kötüsüde
Beşiktaşı kendilerine tercih etmek olduğu için bir tür savunma mekanizması geliştiriyorlar akıllarınca
Bazı arkadaşlar farkında değil ama bu fenerde yıllarca geçmeyecek bir yara oldu.
Tümerle eşleştirmeye çalışıyorlar olmuyor Tümergitti ama Beşiktaşlılığını bırakmadı GG tam tersi çok mutlu
Beşiktaşta oynamak istediği için tercih etti tümer gibi daha fazla verdiğimiz için değil bunun acısını çok
derinlerden hissediyorlar. Birde Beşiktaş fenerin en büyük korkusudur. Bunu genç arkadaşlar bilmez :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Büyük travma altında kalanlar bunu atlatabilmek için kendilerini bir şekilde kandırırlar.
buda öyle bir şey GG kesinlikle gidebileceğini düşünmedikleri bir oyuncuydu en kötüsüde
Beşiktaşı kendilerine tercih etmek olduğu için bir tür savunma mekanizması geliştiriyorlar akıllarınca
Bazı arkadaşlar farkında değil ama bu fenerde yıllarca geçmeyecek bir yara oldu.
Tümerle eşleştirmeye çalışıyorlar olmuyor Tümergitti ama Beşiktaşlılığını bırakmadı GG tam tersi çok mutlu
Beşiktaşta oynamak istediği için tercih etti tümer gibi daha fazla verdiğimiz için değil bunun acısını çok
derinlerden hissediyorlar. Birde Beşiktaş fenerin en büyük korkusudur. Bunu genç arkadaşlar bilmez :evillol:
En çok içlerini yakan şey 1) takım şampiyonluğa oynarken devre arası bizle anlaşmasıymış (hiçbiri kaynak veremiyor)
2) Bizden 2 milyon imza parası (kapta bildirilir mi normalde imza parası ben de bilmiyorum birsürü kez sordum ama cevap gelmedi sen biliyorsan cevap ver @Necmi abi lütfen) aldığında yine ücreti kendi istediği seviyeye çıkıyormuş yani paragöz yaftası yapıstırmaya calısıyolar.. ee kapta bildirilmediğine göre bunun da kaynağı yok şuan.. nerelerinden element uyduracaklarını şaşırmışlar Allah şaşırtmasın kimseyi ama seviniyorum Azizin etrafında uzun zamandır camia olarak ilk kez birleştiklerini görüyorum bunlar biraraya gelsinler muhalefet sesi duymak istemiyorum artık fenerde birleşsinler ki doğruyu hiçbirzaman ortaya çıkartamasınlar debelenip dursunlar..
Bundan sonra da fenerin en büyük korkusunun kim olduğunu bilmeyen nesil kalmayacak gibi bi atmosfer oluşmakta..

Çevrimiçi Necmi

En çok içlerini yakan şey 1) takım şampiyonluğa oynarken devre arası bizle anlaşmasıymış (hiçbiri kaynak veremiyor)
2) Bizden 2 milyon imza parası (kapta bildirilir mi normalde imza parası ben de bilmiyorum birsürü kez sordum ama cevap gelmedi sen biliyorsan cevap ver @Necmi abi lütfen) aldığında yine ücreti kendi istediği seviyeye çıkıyormuş yani paragöz yaftası yapıstırmaya calısıyolar.. ee kapta bildirilmediğine göre bunun da kaynağı yok şuan.. nerelerinden element uyduracaklarını şaşırmışlar Allah şaşırtmasın kimseyi ama seviniyorum Azizin etrafında uzun zamandır camia olarak ilk kez birleştiklerini görüyorum bunlar biraraya gelsinler muhalefet sesi duymak istemiyorum artık fenerde birleşsinler ki doğruyu hiçbirzaman ortaya çıkartamasınlar debelenip dursunlar..
Bundan sonra da fenerin en büyük korkusunun kim olduğunu bilmeyen nesil kalmayacak gibi bi atmosfer oluşmakta..
imza parası bildiriliyormu bilmiyorum ama bunun önemi yok en son yöneticilerinden biri açıkladı son teklifimiz 2.750
idi ve kabul etmedi dedi. bu pazarlık süreçleri aslında fenerin taraftarı kandırma masalıydı GG çok önce bizle imzaladı.
ben size söylüyorum inanmıyorsunuz bu iş şubat ayında bitmişti. bjk.org o zamandan beri fenere ateş ediyordu.
o zaman imzalandı dendiğinde ben bile inanmamıştım ama sonraki süreçte yaşananlar imzalandığını gösteriyor.
bunu fener yönetimide belliki biliyor gerisi senaryo yaratmak. yoksa bulutla görüşmeyiz muhabbeti hikaye ozan transferinde nasıl görüştün
işin bittiğini biliyorlardı kendilerince erkeklik yaptılar. ikinci yarı feneri psikolojik olarak yıpratmak için çok sağlam
yürüdü yönetim bunuda başardılar. hem yönetim bazında hem bazı taraftar hesapları üzerinden sağlam çalışıldı.
herkes Beşiktaş dağılır derken fener dağıtılıyordu tabi buna alışık değiller heleki genç taraftarları neyse Beşiktaş gerçeğiyle
tanışmış oldular. işin ilginç tarafı bizim genç taraftarımız bile o saha dışı mücadeleyi farkedemedi.
mesela şimdide transferde saha dışı bir mücadele var. sürekli dedikoduları takip edip bütündeki gerçeği
görmüyorlar.biz sadece GG yi açıkladık bunuda feneri yıpratmak için yaptık onun dışında açıklanan transfer yok
ismaili bile açıklamadık resmen biz imzalamadık gel teklif yap diyoruz. Biz kimi yemledikse gidip onla masaya oturdular
bazı arkadaşlarda kaçırdık diye yaygara yapıyor. kaçırdığımız bir şey yok bizim gerçek hedeflerimiz onlar değil
bizim 3 yıldır yaptığımız hangi transfer iş garanti altına alınmadan duyuldu. önceden duyulan hangi transfer gerçekleşti.

Çevrimiçi Necmi

Bayadır cezalı idim ve burada BAZI şahısların yazdıkları yorumlardan midem bulandı. Sürekli yönetime eleştiri takımı aşağılama diğer takımları övme... Hayret ben Yasaklı Link deki yorumları görmeye tahammül edemiyorkem oradaki seviye ozellike bir kaç kişi tarafından buraya taşınmış...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sende cezadan döndüğüne göre buradaki seviyeyi düşürenlerden oluyorsun
burda moderasyon verilir çoğunlukla bunuda daha çok ortamı yatıştırmak ve kişilerin atılmaya
varacak cezalar almasına engel olmak için yapılır. eğer direk nopost aldıysan sende o eleştirdiğin yorumlardan birini
yazmışsın demektir.senin 7 gün nopostunu ben verdim ama yaptığının karşılığı üyeliğinin silinmesiydi
burda hangi görüş olursa olsun siyasi parti  veya siyasi bir kişilik hakkında yorum yapmanın karşılığı üyelik
iptalidir. Bu forumda siyaset konuşmak söylediğinden çok daha fazla miğde bulandırıcı bir şey ama gördüğün gibi
sanada hoşgörülü davrandıkki hala yazabiliyorsun @TANERCAN

Bu sosa olayı çok Can'ımı sıktı inş kötü haber almayız Onunla ilgili sistemimizin en önemli parçalarından gitmesi teklif dahi edilemez bence böyle oyunun iki yönünü oynayan oyuncu bulmak çok zor.bulsanda parası çok biz alamayız bu şartlarda çok içim sıkıldı çok birde kolarov dan gelecek herhangi bir kötü haberi kaldıramam..pazartesi den itibaren kap olayları başlasın artık.bu arada sabahınız hayrola...

Çevrimdışı sallapati

Baskan fikret orman sosayi 7-8 gibi bir fiyata satmayi dusunuyorsa buyuk yanlis yapar... Onun yerine gokhani 9 milyon + sonraki satisindan %25 gibi bir fiyata verseydi southampton veya west ham a cok daha mantikli olurdu... Sosa giderse takimin omurgasi bozulur ve gomez de kalmaz takimda... Torenin bonservisiyle verilmesi gerekiyordu.. 9-10 neyse...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Bir mucize olsa da boykoya 7 milyon euroluk teklif gelse epl den... Ffp yuzunden atiba-ozi-sosa-gomez 4lusu bozulursa affedemem bu yonetimi... 3-4 sene lige ambargo koyma olasiligimiz varken ayagimiza sikmayalim.. Ben yeni transfer de istemiyorum.. Bu 4lu bozulmasin yeter diyorum sadece

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa=j.Menez+luiz adriano
Var mısınız Yok musunuz?

Biz Varizda , Onlar variz diyor mu mesele o :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bir Beşiktaş oyuncusundan bahsederken daha saygılı üslupla bahset bence
o sözleşmeyi silah zoruyla almadı. Burda oyuncunun ne suçu var. O sözleşme biliçin
bize hediyesi. birine hakaret ederken onu değil aslında kendini çirkinleştirmiş olursun
bu tür üslupta konuşan hiç kimsenin bu forumda yeri olmadığını bil.
Eleştirin varsa saygı ölçüsünde yaparsın. Daha ötesi burda olmaz
@Necmi abi sence mustafa pektemek besiktasli olmanin gereklerini biliyor mudur?
Yahu biraz is ahlakali olacak insanda hangi meslegi yapiyorsa, futbolcunun sucu yok, tamam ama biraz dur, soluklan ve onune bak mustafa kardesim, diyecek bir yonetici yok mi?
Adamin yaptigi resmen firsatcilik ve faydalanmaktir. Fitik iki gunde cikan bir hastalik degildir herhalde, sezon sonu olsaydi operasyonunu, butun yaz gezdi adam.
Istedigi sozlesmeyi yapsin bu karakterde bir insani ben besiktas formasina layik gormuyorum, kangren olmus orasi, kes kurtul.
Sadece bilicin hatasi mi @Necmi abi, baskan ne diyor, butun transferler BENden sorulur, BEN bilirim, BEN yaparim, demiyor mu?

Soyle bir bakinca geriye, sinirden kafami duvarlara vuruyorum
Juan fran
Adem
Kursat
Youla
Mustafa
Ismail
Del boske tazminati
Delgadonun bonservisinin alinmasi
Tabata
Ferrari ve tazminati
Almeydanin bonservisinin alinmasi
Bu yildirim demiroren kadar besiktasa zarar vermis bir insan bulamiyorum
Su yukarida aklima ilk gelenlerin maliyeti 100 milyon euro vardir borcun 3te 1i

Çevrimdışı mylife1903

Biz Varizda , Onlar variz diyor mu mesele o :D
@Yunus Emre Dökmeci erkencisin, cumartesi gunu?

Bir anda rahmetli turgay seren ve ali sami aklima geldi, topragi bol olsun. Milan yonetimi turgay serenin meshur sozleri ile karsilik verecektik, verebilir demiyorum, verecektir diyorum.

Çevrimdışı Bishamon

Sosa=j.Menez+luiz adriano
Var mısınız Yok musunuz?

Luoz adrianonun nesini istiyprsun yahu adam senelerdir futbol oynamiyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci erkencisin, cumartesi gunu?

Bir anda rahmetli turgay seren ve ali sami aklima geldi, topragi bol olsun. Milan yonetimi turgay serenin meshur sozleri ile karsilik verecektik, verebilir demiyorum, verecektir diyorum.
Ben haftasonu da calisiyorum abi :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Buyuk istatikci asporda yayinda kacirmayin bence :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Buyuk istatikci asporda yayinda kacirmayin bence :D

Beşiktaş ile Fener orta sahası aynı imiş de Beşiktaş forvetleri daha çok gol yollarında etkili oldukları için böyle olmuş. Allah adamı taş eder. Beşiktaş orta sahası ile Fener orta sahası arasında dağlar kadar fark vardı geçen sene.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı tangaz

günaydın KAPsız ahali :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bir Beşiktaşlı futbolcu kutsal formayı giyerken traş olur saçını sakalını düzelttirir falan, ismailin avatarındaki fotosu bile uzaklaştırma nedeni olmalı dostum @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi sence mustafa pektemek besiktasli olmanin gereklerini biliyor mudur?
Yahu biraz is ahlakali olacak insanda hangi meslegi yapiyorsa, futbolcunun sucu yok, tamam ama biraz dur, soluklan ve onune bak mustafa kardesim, diyecek bir yonetici yok mi?
Adamin yaptigi resmen firsatcilik ve faydalanmaktir. Fitik iki gunde cikan bir hastalik degildir herhalde, sezon sonu olsaydi operasyonunu, butun yaz gezdi adam.
Istedigi sozlesmeyi yapsin bu karakterde bir insani ben besiktas formasina layik gormuyorum, kangren olmus orasi, kes kurtul.
Sadece bilicin hatasi mi @Necmi abi, baskan ne diyor, butun transferler BENden sorulur, BEN bilirim, BEN yaparim, demiyor mu?

Soyle bir bakinca geriye, sinirden kafami duvarlara vuruyorum
Juan fran
Adem
Kursat
Youla
Mustafa
Ismail
Del boske tazminati
Delgadonun bonservisinin alinmasi
Tabata
Ferrari ve tazminati
Almeydanin bonservisinin alinmasi
Bu yildirim demiroren kadar besiktasa zarar vermis bir insan bulamiyorum
Su yukarida aklima ilk gelenlerin maliyeti 100 milyon euro vardir borcun 3te 1i

dostum borcun 3te 1i olan 100 milyon bu liste bir 100 milyonda bunların ödenememesi ile oluşan tablo sonrası kullanılan kredilerin faizleridir. kalan 100 milyonda bu yanlış işler nedeniyle kaçan şampiyonluklar ve ŞL gelirleridir. yanii 300 milyon euro borcun tümü YD.nindir...

Çevrimdışı Bishamon

Yd geldiginde borc 23milyon civarlarinda birseydi galiba...dusunsenize su an 23 milyon borctan 300lere..

Çevrimdışı tangaz

Yd geldiginde borc 23milyon civarlarinda birseydi galiba...dusunsenize su an 23 milyon borctan 300lere..

ilk geldiği sene gitti ne kadar renkli eskisi varsa saçma sapan kadroya doldurdu (okanburuk ali güneş mustafadoğan tayfun korkut vbvb) lucescu sonrası takım dağılmıştı ben kendisine kadroyu şişirme yanlış yapıyorsun die çok uyardım dinlemedi ben dahil kimseyi kalitesiz yada bitik 10 tane adam aldı sonra stadı büyütme işine soyundu, onda da uyardım herşeyi aynı anda yapma dedim yeni takım kurdun başlangıçlar önemlidir bak stad inşaatı nedeniyle ilk 6 maç deplasmanda olacak puanlar kaybedilecek ve lig bizim içi başlamadan bitecek dedim şayet stad yapacaksak transferi abartmayalım 3 tane carew ayarında herif alalım kapatalım bizim taraftar cıt çıkarmaz yapılanma sezonu deriz dedim gene dinletemedim. sezon sonu yaklaşıyordu bir gün gene sohbet ediyoruz başkan bak gördün mü dediklerim bir bir oldu neden söz dinlemedin hiç die sorduğumda şampiyonluklar geçicidir ben stad yaptım bu stad gelecek senelerin teminatı die anlamsız bir cümle kurmuştu...

Çevrimdışı scarfright

Mustafa pektemek yine sakatlanmış Allahım ya. Adamı malulen emekli yapmamız lazım artık 😃

Çevrimdışı TURKahvesi

iyi güzel de;
aslında buna savunma psikolojisi denilir
yani şu an 1907 numaralı camianın yaşadığı travma savunma psikolojisidir
garip garip tavırlara tepkilere meyilli bir travmadır (halbuki Beşiktaş'ımız kurallar dahilinde transferini yapıp almıştır ezeli rakibimizin camiasına düşen görevde hizmetleri için teşekkür edip konuyu kapatmalarıdır bunu bile beceremiyorlar en azından kendilerine yakışan büyüklük edasını gösteremiyorlar maalesef)
ki ülkemizin en büyük sorunlarından birisidir aynı zamanda
diğeri de ego tatminidir

neyse Gökhan Gönül ve diğer kadromuza katacağımız oyuncularımız için şimdiden hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 11:10:54 Özgür ]

Etiketler: