2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349125 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Sneijderi sevmek neden renkli hayranligi oluyor anlamadin ben

Bu adam gsye gelmeden 1-2 sene once dunyanin en iyi oyuncularindandi gsye gelince nefret mi etmemoz gdrekiyor :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Konusu açılmisken;

Sneijder için GS yazarlarından bazıları , cok onemli sakatlığı var ve bunun farkında ligin 2. Yarısını kosmadan çok sut çekmeden kendini zorlmadan gecistirdi,  yönetimde farkında kulüpten yollamaya çalışıyorlar ( mundar etmeden ) oda sakatlığı yüzünden gitmeyecem diye ayak diretiyor , diye yazanlar var .

Çevrimdışı mehmetkorfez

Ederi eden herkes satılırmış...

Bu takım şampiyon oldu ve bunu mevcut oyuncular başardı.Sosa'nın,Gomez'in gitmesi demek yepyeni takım demek.Eğer birkaç sene daha 3.olmak istiyorsak tamam gitsin hepsi.Borç ödemek için oyuncu satılmaz.100milyon euroluk satış yapsan neyse 5-10 milyon euro ile borç mu kapanır.

10 senede 6-7 şampiyonluk al borç falan kalmaz.

Çevrimdışı berkotistis

Sneijderin futbolunu sevene beğenene en ufak bir lafım yok ancak , Sneijder i Beşiktaşa isteyen çok büyük ihtimalle Gs maçını stadda izlememiştir. Şu sneijder denilen herif , hakemin yanından bir saniye bile ayrılmayan ,90 dk hakeme ağlayan ahlaksız bir heriftir.

Çevrimdışı Kemal

Rodriguez için di marzio real madrid ve man.city arasında yazmış o herif kesin madrid e gider o zamanda Kolarov transferi zora girer .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ederi eden herkes satılırmış...

Bu takım şampiyon oldu ve bunu mevcut oyuncular başardı.Sosa'nın,Gomez'in gitmesi demek yepyeni takım demek.Eğer birkaç sene daha 3.olmak istiyorsak tamam gitsin hepsi.Borç ödemek için oyuncu satılmaz.100milyon euroluk satış yapsan neyse 5-10 milyon euro ile borç mu kapanır.

10 senede 6-7 şampiyonluk al borç falan kalmaz.

Kemik kadro korunmalı-satılmamalı- memnun edilmeli. Sosa-atiba-q7-ozzy -gomez .

Yeni oyuncu demek: Alışma süresi, takıma oturması, bir sürü problemi beraberinde getirecek bence .

eksiklerimiz zaten belli onları tamamladık mı bu yılda mutlu son yakındır  :ebebe:

Şamp.kadronun korunmasını Hakim'e tercih ederim :)

Çevrimdışı panic13

Bu yüzden biran önce bu yayın ihalesi yenilenmeli,  ihale sartnamesine dünyaya yayın yapacak şirket şartı konmalı .

Kici kiytirik ingiliz takımlarıyla baş edemez , alt sıradaki Almanya ve İtalya takımlarıyla baş edemez hale geldik . Üst sıraları söylemiyorum bile , yazıktır günahtır be .

Bu ekonomik konjonkturde yayin ihalesi yenilendiginde muhtemelen artis orani %40 i gecmeyecektir. Cunku pazar buyumuyor ve lig tv fiyatlari insanlarin satin alma gucune gore maksimumlarda. Haa devlet destegi gelirse (ki gelmemesi icin neden yok, burasi Turkiye, bi saray ziyaretine bakar kulup yoneticilerinin) tabii ki iyi fiyata gider. Bunun disinda, adil bir ortamda ben maksimum su anki kontrattan %25-30 falan artis bekliyorum.

Kisacasi aman aman bi fark beklememek gerek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı brkntcnr

Yahu Oğuzhan' a 25, Sosa' ya 10+, Atiba' ya 6+ teklif gelirse satmayacak mıyız? Tabiki satacağız. Şampiyon kadro korunabilir ama satıp yerine daha iyisi de alınabilir. Bu yönetim ne yapsa laf eder oldunuz. Şimdi Sosa satılmasa sezon içinde adam ben gitmek istiyorum dese kadro dışı kalsa bu sefer de niye satmadınız diyeceksiniz. Adam gitmek istiyor, kulübün de işine gelen bi teklif varsa tutmanın mantığı ne? Güle güle der yerine daha iyisini alırız. Satın yerine Sezer öztürk alın demiyoruz herhalde. Ziyech alırsın Cardona alırsın Quintero kiralarsın. Mevkisi dünyada bolca bulunan bi mevki. Dünyadaki tek iyi 10 numara da Sosa değil. Teklif kulübün karınaysa gitsin.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Günaydın  :)
Bugün herkes gelicek demi Q7 hariç bide gomez belki gelmez..

Çevrimdışı tangaz

Bu ekonomik konjonkturde yayin ihalesi yenilendiginde muhtemelen artis orani %40 i gecmeyecektir. Cunku pazar buyumuyor ve lig tv fiyatlari insanlarin satin alma gucune gore maksimumlarda. Haa devlet destegi gelirse (ki gelmemesi icin neden yok, burasi Turkiye, bi saray ziyaretine bakar kulup yoneticilerinin) tabii ki iyi fiyata gider. Bunun disinda, adil bir ortamda ben maksimum su anki kontrattan %25-30 falan artis bekliyorum.

Kisacasi aman aman bi fark beklememek gerek.

aman aman bir farka da gerek yok aslında, dünyada büyük meblağlar ödenerek alınan yayınlar sadece EPL çünkü maçları tüm dünyada izleniyor. ispanyada sadece 2 takıma ciddi meblağlar ödeniyor onun dışındakiler yerlerde sürünüyor. bayern münih deseniz aldığı para EPL de küme düşen takımın yarısının dahi altında. biz ucuz ürünü (TR süperlig) aslında pahalı izleyen bir ülke konumundayız. sokakta satılan tükürük köftesine lüks lokanta yemek faturası ödüyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Günaydın  :)
Bugün herkes gelicek demi Q7 hariç bide gomez belki gelmez..

Günaydın Onur, herkes gelmeyecek TR ve varsa diğer milli takımdakiler de izinliler halen...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

aman aman bir farka da gerek yok aslında, dünyada büyük meblağlar ödenerek alınan yayınlar sadece EPL çünkü maçları tüm dünyada izleniyor. ispanyada sadece 2 takıma ciddi meblağlar ödeniyor onun dışındakiler yerlerde sürünüyor. bayern münih deseniz aldığı para EPL de küme düşen takımın yarısının dahi altında. biz ucuz ürünü (TR süperlig) aslında pahalı izleyen bir ülke konumundayız. sokakta satılan tükürük köftesine lüks lokanta yemek faturası ödüyoruz.
Keske sadece lig tv olsa  herseyimiz pahali.. :s20:

Çevrimdışı tangaz

Bu yüzden biran önce bu yayın ihalesi yenilenmeli,  ihale sartnamesine dünyaya yayın yapacak şirket şartı konmalı .

Kici kiytirik ingiliz takımlarıyla baş edemez , alt sıradaki Almanya ve İtalya takımlarıyla baş edemez hale geldik . Üst sıraları söylemiyorum bile , yazıktır günahtır be .

sevgili dostum EPL takımları ile değil biz hiç bir ülke takımı rekabet edemez. dünyaya yayın şartını güzel düşünüyorsun ama kimse izlemez ki bizim absürt ligi. sen dubai arabistan hindistan çin gibi ligler yayınlansa izlermisin? ben şahsen izlemem. bizim ligimizde dünyada böyle görünüyor. çok çok nadir maçımızın izleyicisi çıkar diğer ülkelerde. bu nedenle yayın ihalesinden çok büyük meblağlar beklemek bence gerçekçi değil ancak şu olur mevcut fiyatın 2 katına ihale yapılır ve sonra sen ben evimizdeki decoderlere mevcut faturalarımızın 2-3 katı fatura ödemek zorunda kalırız...

Çevrimdışı tangaz

Keske sadece lig tv olsa  herseyimiz pahali.. :s20:

biz zengin bir ülkeyiz, süper gücüz, dünya deviyiz  :icool:

Çevrimdışı Bishamon

Herkes bu ligi muhtesem goruyor ama gercekte ilk 10da bile degiliz

Çevrimdışı tangaz

konu naklen yayın olunca bence ilk 30a zor gireriz.

Çevrimdışı onurturan

biz zengin bir ülkeyiz, süper gücüz, dünya deviyiz  :icool:
cersei
jofrey
tywin lanister
ilyn payne
The hound
..

Çevrimdışı Kemal

Şöyle anlatayım ;

hindistan japonya katar gibi ligler yayinlansa evet ben izlemem ama biz hiç bir zaman bu ligler gibi değiliz yani coğrafi konum gibi tam geçiş noktasıyiz .

BJK Gs Fb Konya Antalya Başakşehir Bursa Osmanli bu sene Adana ve Ts stadlari yeni stad lar ve seyirciyle iç içe stad lar .

Ayrıca  Demba Ba  Gomez Sosa Quaresma  Nani Rvp Diego Podolski Sneijder Muslera Eto , Bursada ki yabanci milli takim topculari ve bu sene eklenenler gibi bir çok posalı çıkmamış yıldız oyuncuyla bence bu lige hindistan liginin falan alakası yok .

Dünyaya açıldı mi izlenir kesinlikle ve belirli kişilerin eyyam yapma olayda biter .

Ben tabiiki Epl ligi takımlarıyla baş ederiz demiyorum ama Epl nin Alanyasporuylada bir Bjk bir Gs ve Fb baş etsin yahu 120 yıllık kulupleriz bizlerde 3 büyüğün 20 ser milyon taraftarı var .

Değişim birden olmaz , yukarda yazdiklarimda en azından bir yerden başlamalı . Gerçekten en dandik Avrupa takımıyla transferde baş edemez duruma geldik .

Diyoruz fb nin eyyam dan işine yaramaz bu , engel olur veya gs nin . Hayır yanlış mantık bu bataklıkta onlarda batacak lar . El birliğiyle bunu sağlamalıdır kulüpler Birliği .

Çevrimdışı kartal43

Başkanın açıklamalarına göre Atiba ciddi anlamda gidici.mevcut kadroda şu an Atibanın alternatifi yokken birde Atiba giderse o bölge dolmaz.Sosanin yeri rahat dolar ama Atiba gerçekten özel bir oyuncu.bu sene çok daha ağır bir tempoda mücadele edecekken atiba giderse onun yerine lucas ve delaneyi birlikte almak lazım çünkü gelecek adamın bu kadar maç kaçırmadan oynayacağının garantisi yok.

Çevrimdışı tangaz

ligimiz boş tribünlere oynanıyor boş tribünlere oynanan bir ligi dünyada kimse iz-le-mez. maçlarda yapılan faul adeti dünya standartlarının 3 katı, amaç oynamak değil oynatmamak. bu amaçtaki ligi kimse iz-le-mez. topun oyunda kaldığı süre dünya ortalamalarının altında, gelen isimli topçuların yarısı hep yatışa gelmiştir, katar öncesi son durak olarak görerek gelmiştir. avrupada en az 15 lig dünyada bizden önce izleyici bulur çünkü pazarlama dehası adamlar sistemi kurmuştur o ülkeleri geçemeyiz tren kaçmıştır. latin ülkelerinden en az 5-6 tanesi bizden önce izlenir, tercih edilir. biz ancak izlenebilirlik anlamında 3. 10'lu grupta yer bulabiliriz. bu da ligin pazarlanmasını zor kılar.

Çevrimdışı Kemal

ligimiz boş tribünlere oynanıyor boş tribünlere oynanan bir ligi dünyada kimse iz-le-mez. maçlarda yapılan faul adeti dünya standartlarının 3 katı, amaç oynamak değil oynatmamak. bu amaçtaki ligi kimse iz-le-mez. topun oyunda kaldığı süre dünya ortalamalarının altında, gelen isimli topçuların yarısı hep yatışa gelmiştir, katar öncesi son durak olarak görerek gelmiştir. avrupada en az 15 lig dünyada bizden önce izleyici bulur çünkü pazarlama dehası adamlar sistemi kurmuştur o ülkeleri geçemeyiz tren kaçmıştır. latin ülkelerinden en az 5-6 tanesi bizden önce izlenir, tercih edilir. biz ancak izlenebilirlik anlamında 3. 10'lu grupta yer bulabiliriz. bu da ligin pazarlanmasını zor kılar.

Abi Beşiktaş taraftarı kadar ( buna kendimide katiyorum ) pesimist , karamsar , muhalefet başka bir taraftar grubu daha dünya üzerinde yoktur .
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 11:30:22 Kemal ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katilmiyorum

Ne yani , Belcika , Ukrayna , Rusya gibi liglerden daha mi kötüyüz ?

Italya ligi de iyi degil , Cikar Juveyi ne oluyor ?

Fransa Psg nin egemenligi altinda , Biraz Marsilya zorluyor

Hakemler biraz adaletli yonetse daha iyi yerlere gelebiliriz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Katilmiyorum

Ya bıktı millet artık kısır döngüden

Açsa lar dünyaya yayını yeni ihale yapılsa kulüplerin eli madden daha güçlense , futbolcu menajerleri bilse dünyada izlenen lig .

Passolig de düzenleme yapılsa , yeni statlar la dolar tasar maçlar .

Tr ligi dünyada ilk 6 7 lig arasındadır .

İngiltere
Almanya
İspanya
İtalya
Fransa

Kimi yazacaksiniz burdan sonra , sakin portekiz fln demeyin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunun ana nedeni eski - Kohne - Tribunelrin sahaya olan uzakligi 20 metre olan stadlar ve Passoligdi

Passo dan once yine tribunler doluyordu , Passonun ilk 2 yili stadlar bosaldi

Ama yeni yapilan stadlarla birlikte insanlar yeniden stadlara gelmeye basladi , Yeni , Sahaya yakin , Konforlu stadlar seyirciyi tribune ceker

Konya - Bursa , Antalya buna ornektir mesela

Daha bunun Adanasi - Eskisehiri - Trabzonu da var bu stadlarda tamamlandiginda buyuk oranda dolacaktir diye dusunuyorum cunku seyirci potansoyeli olan takimlar bunlar..

Konya Yeni stadi ile 30.000 seyirci ortalamasina ulaştı ve herkesin takdirini kazandı dahada orneklendirilebilir
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 11:39:57 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Katilmiyorum

Evet hepsinden kotuyuz

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: