2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347095 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bence tosiçi oynatmama nedeni şu çetnik selamı nedeniyle tribünlerin
koyduğu tavır olabilirmi Şampiyonluğa giderken belkide riske girmek istemedi.
Serdar Azizde inat edebilir belkide haklı inadında oyuncu onun öğrencisi ne yapıp yapamayacağını senden
benden iyi biliyordur.
sahada benim gördüğüm şampiyon takım sen ne görüyorsun bilmiyorum.
Merak etme şenol hocanın o kadar kredisi var. Kimse onu tolga yüzünden protesto etmez.
vodafone arena tribünleri artık o eski tribünler değil. tribünler çok hızlı kimlik değiştirdi.
Törenin ve tolganın o triplerine bile ses çıkartmayan tribün Şenol hocaya hiç bir şey demez.
Sahada benim gördüğüm eksikleri olan şampiyon bir takım. Serdar Aziz konusunda Hocanın öğrencisi olsa da ne tür özelliklere sahip olduğunu kendisinden beklenileni ne verebileceğini kestirebileceğimiz oyuncu.  Tolga sadece bir örnekti . Tolga'nın yanına İsmail ve transferde inisiyatif hocaya bırakılacaksa müstakbel yeni kumar transferlerini de ekleyelim. Bunların toplamı taraftarda hoşnutsuzluğa yol açacaktır ve tepkinin bir kısmı kredisi olsa da hoca üzerine olacaktır. Taraftarı homojen bir kesim olarak ele almamak lazım . İçlerinde ses çıkarmak için şartları kollayan bir kesim de var .

Çevrimiçi Necmi

Messi sağ kanatta oynuyor
sağ kanat oyuncusu ama oynadığı yer aslında forvet arkası
neymarda solda oynuyor hesapta ama daha çok üçlü forvet gibiler
olcay gibi yani onları tutmak stoperlerin işi oluyor. zaten o nedenle çok etkili oluyorlar.
sürekli forveti üçlüyorlar. bizim sol tarafımız barça sağ tarafımız real gibi oynuyor.
ben hiç messiyi kanat oynarken görmedim Barça yı barça yapanda o zaten bu sene bizede şampiyonluğu getiren
aynı oyun bizim artımız alternatif kanatlarımızda olması eksimizde suarez gibi bir forvetimiz olmaması :D

Çevrimdışı Bishamon

sağ kanat oyuncusu ama oynadığı yer aslında forvet arkası
neymarda solda oynuyor hesapta ama daha çok üçlü forvet gibiler
olcay gibi yani onları tutmak stoperlerin işi oluyor. zaten o nedenle çok etkili oluyorlar.
sürekli forveti üçlüyorlar. bizim sol tarafımız barça sağ tarafımız real gibi oynuyor.
ben hiç messiyi kanat oynarken görmedim Barça yı barça yapanda o zaten bu sene bizede şampiyonluğu getiren
aynı oyun bizim artımız alternatif kanatlarımızda olması eksimizde suarez gibi bir forvetimiz olmaması :D

Zaten bu dünyada Messiyi savunabilen herhangi birisi yok biz neyin kafasını yaşıyoruz  :lol:

Çevrimdışı talha

Yav messi olmasın da olay İsmail şuan Avrupa standartında oynayan kimseyi tutamıyor ki o konu üzerinde düşünelim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Sahada benim gördüğüm eksikleri olan şampiyon bir takım. Serdar Aziz konusunda Hocanın öğrencisi olsa da ne tür özelliklere sahip olduğunu kendisinden beklenileni ne verebileceğini kestirebileceğimiz oyuncu.  Tolga sadece bir örnekti . Tolga'nın yanına İsmail ve transferde inisiyatif hocaya bırakılacaksa müstakbel yeni kumar transferlerini de ekleyelim. Bunların toplamı taraftarda hoşnutsuzluğa yol açacaktır ve tepkinin bir kısmı kredisi olsa da hoca üzerine olacaktır. Taraftarı homojen bir kesim olarak ele almamak lazım . İçlerinde ses çıkarmak için şartları kollayan bir kesim de var .
Eksiklerimiz olduğu aşikar bu inkar edilemez.
Ama bunun şampiyonluğumuzuda engelleyen eksikler olduğunu söyleyemeyiz.
senin kestirmenle hocanın kestirmesi aynı şey değil sen oynadığını görüyorsun
peki hocanın onu bambaşka şekilde oynatabileceğini öngörebilirmisin. Bir sene
onunla antrenman yapan hoca kapasitesini ne yapabileceğini bilen o Ben Beşiktaşla
oynamadığı sürece bursa maçı izlemem yorumda yapamam fikrimi soracak olursan
ben bursadan altın olsa oyuncu almak için teklif götürmem. isterse dünyanın en iyi
stoperi olsun. Ne diye teklif götürüp bir taraflarını kaldıralım bize satmayacakları
netken sadece fiyat yükseltip daha fazla kazanmalarına sebep olmaktan başka işe yaramıyor
hoş gerçi buda bizim lehimize ama genede bursa kazansın istemem. Başka stopermi yok.
ben zaten çokta alıcı olduklarını düşünmüyorum. ikidir satışın olmasını engelleyen kelimelerin
bizim ağzımızdan çıkması tesadüf olamaz. kovalayanda biziz satışı engelleyende biziz :D
sonuç oyuncular ederlerinin çok üzerine rakiplere gitti.
Transferde insiyatif elbette hocaya bırakılmaz ama takımı kuran ve tek yetkili patron hoca olduğuna göre
fikirlerinede saygı göstereceksin bir oyuncuyu istiyorsa alacaksın hocanın bir oyun planı var
oyuncuyuda oyun planına göre ister. sen birilerini alıp al sana oyuncu buna göre plan yap diyemezsin.

şartları kollayan kesin her zaman olacaktır. ama çoğunluk olmadıkları sürece sıkıntı olmaz ben geçen
sene ilk defa Beşiktaş tribününde taraftarın taraftar ıslıkladığını gördüm eskidende ufak çaplı oluyordu ama
bu sefer bütün stad ıslıkladı. gelecek sene nasıl olur bilemem ama son üç maç taraftar gruplar tribün tarafından pasifize edildi
bundan sonra tribün liderliğini isteyen tribünün isteklerine göre haraket etmek zorunda
çünkü artık eskiden maçlara gitmeyen yılmış taraftar stada geri döndü. 30 bin kombineyi onlar aldı.
bursa maçında kapalı dale yaparken golü yedik stad büyük tepki gösterdi ondan sonrada takım şampiyonluğu garantilediği ana kadar daleye izin vermedi
denediler ıslıkla engellendiler. artık oyuncuyu bozan değil iten tribün var. Tepkide gösterir ama bunuda bilinçli yapar.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 02:42:14 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Zaten bu dünyada Messiyi savunabilen herhangi birisi yok biz neyin kafasını yaşıyoruz  :lol:
bir sürü şey yazdım aslında güzel özetlemişsin. :D
Barcelonayı yenmek için kadro kurulmaz yenilmezde değil elbette yenebilirsin
ama şlde karşıma messi çıkacak diye onu durduracak oyuncu aramak çok tuhaf olur :D

Çevrimiçi Necmi

ya günlerdir fabri üzerine haber yapıyorlar :alala:
bu yönetim çalımıysa çok gülerim :D
değilsede çok bozulurum ama :bandit:
bana sanki aspragas bir haber gibi geliyor

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar kulübün mali durumu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan varsa aktarabilir mi?

Bir süredir iş yüzünden forumu takip edemiyorum o yüzden biraz geride kaldım.

bıraktığın gibi :D
ayrıntılı bilgi sahibi olma imkanı varmı :D
bunun için kulüp muhasebesinde çalışıyor olmak lazım zaten o zamanda bilgi veremezsin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi yalanlamadılar da. Bence başka birisi için yükleniyolar, bu taktik fiyat düşürme taktiği :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Gelsin bonservissiz Nkoulou, kiralik Djilobodji, opsiyonlu Kolarov, ne yazik ki GG.

Çevrimdışı Antitez

beşiktaş için free adam yazılıyorsa gerçekleşme ihtimali vardır
fabri adı ikinci kez gündeme geldiyse gerçekleşme ihtimali yüksektir

free pozisyondaki adamla medya oyalamak doğru bir yaklaşımda değil,çabuk söner

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Arlind Ajeti ismi geciyor. Turnuvada cok begendim, ozellikle Fransa karsisinda.

Çevrimdışı atalay

Şampiyon olduğumuz günkü yazdıklarımı hatırlatayım. Umarım taraftardaki şımarıklığı teknik ekip ve yönetimde yaşamıyordur.

[Transfer planlaması, maaş skalası düzenlemesi, asset değer yaratma, gidenin yerini doldurma vesaire... Çıta yükselip, hedef büyüdükçe asıl iş yeni başlamış oluyor. Bu süreci doğru yönetmek; kısa, orta ve uzun vadede güçlü planlamalar yapmak gerekiyor.

Yönetimin önünde çok net bir Galatasaray örneği ve bilfiil yaşadıkları Beşiktaş gerçeği var. Bunun pratikteki karşılığı ve tahribatları ortada. Kişisel egolar ve transfer planlamaları doğru yönetilirse önümüzdeki birkaç yılı domine edecek bir konjonktüre sahibiz. Yönetime başarılar diliyorum!]

Çevrimdışı Mehmet K

bıraktığın gibi :D
ayrıntılı bilgi sahibi olma imkanı varmı :D
bunun için kulüp muhasebesinde çalışıyor olmak lazım zaten o zamanda bilgi veremezsin.

Çok bişey kaybetmemişim o zaman abi sağol

Bu arada İsmail konusunda da sana katılıyorum abi. Çok da gömmemek lazım. Adam kaçırmaları minimuma indirirse gayet iş görür diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

ismail neden messi karşısında oynasın stoper değilki Messide kanat oyuncusu değil :alala:
arkasına adam kaçırmayan bir bek oyuncusu varmı?
yada başka türlü söyleyeyim messiyi savunabilecek bir defans oyuncusu varmı?
zaten o kadar iyi defansı olan herhalde şl yi kaldırır. :D
Messi her yerde oynar ve hareketli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı terol1903

Selam Bjk aşiklari!!!
Stadı sizlerle buradan takip ettim. Çok da eglenceliydiniz. Zeka , bilgi , espri hersey var sizde!!
Ama bakıyorum transfer konusu biraz sıkmış sizleri. Eğlenmeyi unutmaya baslamissin. :))) Bende düşündüklerini paylaşmak istiyorum.
Transferde yönetim ketum davranıyor. Böyle olunca da ortada bilgi olmuyor. Maalesef böyle, herkes birşeyler söylüyor. Yönetimle herkes takımın eksiklikleri hakkında aynı fikirde, bu bile harika birşey))) Tolgadan memnun değiller, ne güzel!! Bizde))) Boyko da daha ısınmadi, ben hala Boyko diyorum , yeni gelen kaleci ile asil rekabeti Boyko yapacak, Tolga değil. Bence rahat olun, kale artık daha sağlam, Dusunsenize Boyko yedek kaldığında , Günay ile beraberdi, bu Boyko icin biraz aşağılayıcı. Şimdi 3 as olmak isteyen kaleci olacak, sezon başı kampını iple cekiyorum. Kaleciler yakıyor. Alt limiti Tolga belirleyecek , bu rekabet bize iyi gelir
Siyah - beyaz güzel renklerdir !

Çevrimdışı Mehmet K

Şampiyon olduğumuz günkü yazdıklarımı hatırlatayım. Umarım taraftardaki şımarıklığı teknik ekip ve yönetimde yaşamıyordur.

[Transfer planlaması, maaş skalası düzenlemesi, asset değer yaratma, gidenin yerini doldurma vesaire... Çıta yükselip, hedef büyüdükçe asıl iş yeni başlamış oluyor. Bu süreci doğru yönetmek; kısa, orta ve uzun vadede güçlü planlamalar yapmak gerekiyor.

Yönetimin önünde çok net bir Galatasaray örneği ve bilfiil yaşadıkları Beşiktaş gerçeği var. Bunun pratikteki karşılığı ve tahribatları ortada. Kişisel egolar ve transfer planlamaları doğru yönetilirse önümüzdeki birkaç yılı domine edecek bir konjonktüre sahibiz. Yönetime başarılar diliyorum!]

Transfer sürecinin içindeki yöneticilerimiz bu durumun farkında gibiler ancak transferde hedef seçme konusunda doğrularımız olsa da hatalarımız da görmezden gelinebilecek seviyede değil. İlk dikkat etmemiz gereken şey bence budur.

Çevrimdışı Mehmet K

Bu arada savunmada akıl eksikliğimiz var. Rhodolfo bir nebze de olsa bu açığı kapatıyordu onun sakatlanmasıyla defo ortaya çıktı. Bu defoyu gidermeliyiz.

Çevrimdışı atalay

Transfer sürecinin içindeki yöneticilerimiz bu durumun farkında gibiler ancak transferde hedef seçme konusunda doğrularımız olsa da hatalarımız da görmezden gelinebilecek seviyede değil. İlk dikkat etmemiz gereken şey bence budur.

Mevcut durumu değerlendirmiyorum. İşin düsturunu söylüyorum.

Çevrimdışı Ersoy

vay canına o kadar kötü bir milli takım performansında sahanın en iyisi olan
ismaili Beşiktaşın oyuncusunu gömüyorsunuz tebrik ederim sizi ama bir gömen sizsiniz
bütün ülke alkışlıyor. Bunuda sırf kendi teoriniz tutsun diye yapıyorsunuz ayıptır.
Zaten sahanın en iyisiydi zaten takım su haldeyken bu kadar iyi olması ayrı bir güzellik ama Beşiktaş seviyesine yetmez bu kaçırdığı topların haddi hesabı yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Mario
Quaresma Sosa Olcay
     Atiba  Ozi
Kolarov Nkolou Subotic Gökhan
         Fabri

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat baltacı

şampiyonar ligi ayarı diye tutturdu insanlar neymiş bu ayar eğer glikle bunun çözüleceğini düşünüyorsa insanlar çok yanılıyor
rakiplerinde senin glik gibi olsada bütün defans hattının değerinden çok tek bir oyuncuya sahip  takımlarla
glik alarakmı baş edebileceksin.iyi kaleci diyoruz azami ödesen 5-6 ödersin Bayern çıktı karşına kalelerinde 40 M
luk kaleci var yani güçlerin eşitmi olacak adamların kulübesinde oturan senin takımında en büyük yıldız olur.

Necmi abi iyi güzel diyosunda senin düşüncene göre hiç rekabet etmeyelim o zaman iki sene öncesi gs içerde reali kendi sahasına hapsetti bayada iyi oynadı drogbalı snajderli sağlam bi takmları vardı bazen senin elindeki 5-10 milyonluk oyuncu realin barcanın 40 milyonluk adamıyla rekabet eder performans olarak öne bile çıkabilir zaten futbolu güzel kılanda bu biz dortmund,shatkar gibi takımların izinden gidelim zamanla güçlenelim şimdi iki üç milyonluk adamlar alırız güçlendikçe maddi durumumuz düzeldikçe 7-8 milyonluk oyuncular alırız dahada büyüdükçe 12-5 milyonluk oyuncular alırız önemli olan yatırım yaptığın oyuncunun kalitesi gidip gs gibi burumaya 13 verirsen tabiki patlarsın ama her mevkide töre emre mor gibi potansiyeli yüksek oyuncuları kapabilirsek büyük kulüplerle baş edebiliriz şampiyonlar liginde olmasa bile uefada sürekli başarı yakalarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Ersoy

Mario
Quaresma Sosa Olcay
     Atiba  Ozi
         Fabri
Ligi oynamayalim yav kupayı versinler direk. Çok lüks.  Kale hariç tabi ama o defanstan top mu geçer ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet K

Mario
Quaresma Sosa Olcay
     Atiba  Ozi
         Fabri

Her yıl defans hattı değiştiriyoruz. Ne her yılı her transfer döneminde.

Çevrimdışı atalay

Bir önceki sezonun analizini, eksikliklerini doğru kurgulayamazsınız ve problemlere uygun çözüm üretemezseniz, kurulu düzene ve şampiyonluk apoletine rağmen yarışa geride başlarsınız. Bu transfer dönemini sağlıklı geçirmek diğer sezonlardan çok daha önemli.

Etiketler: