2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348619 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bakin simdi birsey yazacam hemen ekliyorum linc etmeyin, elimde fabri gibi koz var kotu yaparim

simdi bu mehmet topuz fbden cikma, onu alsak bedelsiz, beckin arkasina koysak maasi da 350-400bin euro olsa, diyorum.
ortasahaya da raul u alsak 1milyon versek, otursa atibanin arkasinda hani. lo bak saldirmayin, ciddi diyorum,
meireles olumlu ama topuz olmaz abi :D

Çevrimdışı mylife1903

benim ospina yanlış olmasın abi  :evillol:
ya su ospinayi getiserler artik bizim @Mehmet Ali C. sevincek, en cok o yuzden istiyorum, hepi topu kaleci, tolga ile sampiyon olmus takimis, cok da muhim degil. getirsinler su golombiyaliyi, ama golombiya aktarmali getirsinler, ikinci yuklemeyi de paraguayda yapsinlar, ucagi da istanbula kadar ben kullanirim

Çevrimiçi Necmi

bakin simdi birsey yazacam hemen ekliyorum linc etmeyin, elimde fabri gibi koz var kotu yaparim

simdi bu mehmet topuz fbden cikma, onu alsak bedelsiz, beckin arkasina koysak maasi da 350-400bin euro olsa, diyorum.
ortasahaya da raul u alsak 1milyon versek, otursa atibanin arkasinda hani. lo bak saldirmayin, ciddi diyorum,
yuhhh ilk maç taraftarı sahaya indirmeye niyetlisin herhalde
gerçi orayada kalmaz tesisleri basarlar :D

Çevrimiçi Necmi

meireles olumlu ama topuz olmaz abi :D
meirelesin nesi olumlu :alala:
fenerden yediği yetmedi birazda bizdenmi yesin :D

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

yuhhh ilk maç taraftarı sahaya indirmeye niyetlisin herhalde
gerçi orayada kalmaz tesisleri basarlar :D
ya abi neden insin, yedek olacak, tribunde oturacak adamlar.simdi kupa maclarinda 1,5-2 milyon euro maliyetli gg oynayacagina sag bek 400bin euro maliyetli topuz oynasin bana batmaz.
kupa maclarinda ayni sekil atibanin yaninda yahut yerinde raul oynasin 1 milyon kadar bir para alsin lig maclarinda yedekler. bildigimiz adamlar bunlar gidip romani alsak maliyeti olacak 3 milyon nerden baksan ilk sene ne gerek var onun kadar raul oynar.

Çevrimdışı Berat

ya abi neden insin, yedek olacak, tribunde oturacak adamlar.simdi kupa maclarinda 1,5-2 milyon euro maliyetli gg oynayacagina sag bek 400bin euro maliyetli topuz oynasin bana batmaz.
kupa maclarinda ayni sekil atibanin yaninda yahut yerinde raul oynasin 1 milyon kadar bir para alsin lig maclarinda yedekler. bildigimiz adamlar bunlar gidip romani alsak maliyeti olacak 3 milyon nerden baksan ilk sene ne gerek var onun kadar raul oynar.

Tam bir ölücülük  :D

Çevrimdışı mylife1903

Sen n'aptın @mylife1903  :evillol:
bir farbi transferi maliyetine yedek kadroyu guclendiriyorum yahu.
simdi soyle dusunun, veli bu sene gecen seneki performansi verecek ve 1.5 alacak, mustafa pektemek gibi.
onun yerine 1milyon raula verip onu kulube de tutmak daha mantikli degil mi ustelik iyilesti herif.
topuz ise kotu bir bek performansi vermez yasi ideal al otursun 2 sene 350-400 bin euroya

ekonomik olun ya
gg,veli,roman gibi adamlarin maliyeti cok, zaten oynayamacaklar ne gerek var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya su ospinayi getiserler artik bizim @Mehmet Ali C. sevincek, en cok o yuzden istiyorum, hepi topu kaleci, tolga ile sampiyon olmus takimis, cok da muhim degil. getirsinler su golombiyaliyi, ama golombiya aktarmali getirsinler, ikinci yuklemeyi de paraguayda yapsinlar, ucagi da istanbula kadar ben kullanirim
her şey Beşiktaş için abi kendim için istiyorsam namerdim  :D

Çevrimdışı Berat

her şey Beşiktaş için abi kendim için istiyorsam namerdim  :D

:iblush:

Çevrimiçi Necmi

Diyelim 5 tane oyuncun kötü şekilde sakatlandı, geri dönüşlerinden de pek umutlu değilsin. Bu adamları kadronda mı tutacaksın? Bu adamlar maaş karşılığı bu işi yapıyorlar bazen sanki bedavaya oynuyorlarmış gibi cümle kuruyorsunuz şaşırıyorum. Oyuncuyu sakatlandı diye kimse başından atmaz eskisi gibi verim alamayacağını gördüğü için başından atar..
ne yapacaksın vuracakmısın
yada ne bileyim sakatlanınca sözleşme fes edilir diye bir kuralmı var.
oyuncu gitmedikten sonra senin gönderme şansınmı var mecbur bekleyeceksin
sözleşmesinin bitmesini

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

meirelesin nesi olumlu :alala:
fenerden yediği yetmedi birazda bizdenmi yesin :D
yedek olsa olmaz mı ucuza gelse çok iyi oyuncuydu abi fener her zamanki gibi bitirdi bu adamı'da :D

Çevrimiçi Necmi

raul yaşıyormu :alala:

Çevrimdışı panic13

meyreles deyince ben (temsili)

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Necmi abi iyi güzel diyosunda senin düşüncene göre hiç rekabet etmeyelim o zaman iki sene öncesi gs içerde reali kendi sahasına hapsetti bayada iyi oynadı drogbalı snajderli sağlam bi takmları vardı bazen senin elindeki 5-10 milyonluk oyuncu realin barcanın 40 milyonluk adamıyla rekabet eder performans olarak öne bile çıkabilir zaten futbolu güzel kılanda bu biz dortmund,shatkar gibi takımların izinden gidelim zamanla güçlenelim şimdi iki üç milyonluk adamlar alırız güçlendikçe maddi durumumuz düzeldikçe 7-8 milyonluk oyuncular alırız dahada büyüdükçe 12-5 milyonluk oyuncular alırız önemli olan yatırım yaptığın oyuncunun kalitesi gidip gs gibi burumaya 13 verirsen tabiki patlarsın ama her mevkide töre emre mor gibi potansiyeli yüksek oyuncuları kapabilirsek büyük kulüplerle baş edebiliriz şampiyonlar liginde olmasa bile uefada sürekli başarı yakalarız.

Dostum yalnız şöyle bir şey var: Real'i sahasına hapsedecek diye ekonomisi çöktü, şimdi Avrupa'ya gidemiyor. Drogba'ya 1.5 sene için 10 milyon euro verdiler. Pastalar çilekler derken, şimdi pırasalar maydanozlar kaldı ellerinde.

Shaktar'ın UEFA Kupası'nı kazanması 3-4 yıllık bir planlamanın sonucuydu. "Şampiyon olduk, şimdi Messi'yi kim savunacak" diye düşünmediler en baştaa, kaldı ki en iyi zamanlarında Ribery'i savunamayıp 7-0 yenildikleri de oldu.

Çevrimdışı tangaz

Dile değil, futbol seviyesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum ben abi.

Tarihimizde bir kere Avrupa finali görebilmiş takımlarımız. Bir oyuncumuz 2 gol atınca değeri 2 katına çıktı sanan bir spor medyasına sahibiz, ama gerçek hayat öyle değil.

futbolumuzun başarısı aslında başarısızlığı, hali hazırda gidenlerin sicili göz önüne alındığında evet haklısın, lakin diğer ülkelerden ne çer çöp adamlara da deli paraları bir çırpıda veriyorlar. mesela lazar markoviçe anında 25 milyonu veren ingilizler konu türk ligi oldumu 5 milyon diyorlar. bırak markoviçi böyle polonya letonya isveç izlanda norveç falan liglerindeki adamlara bile parayı basıyorlar. selçuk inan ts.den ayrıldığında sevilla ile görüştü adamlar imza parası 500 bin senelik de 800 bin işine geliyorsa teklifi verdiler adam gs.ye gitti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Tam bir ölücülük  :D
:bandit: bu yahudiler ile ticareti severim, alirken kazanacaksin, satarken puro iceceksin, rakibin tukkani kapatirken biraz bekleyeceksin onun musterisini kapacaksin diye ogretirler. haha

ben genis plan yaparim. mesela kupada fb ile eslesiriz raulu forvet arkasi, topuzu sag onde oynatirim ki gol atsinlar heriflere. sonra keyifle ahaha ulan titreyerek guldum ofiste, gozumden yas geldi, cocuklar bakiyor ne oldu, diye

Çevrimiçi Necmi

yedek olsa olmaz mı ucuza gelse çok iyi oyuncuydu abi fener her zamanki gibi bitirdi bu adamı'da :D
peki bitirmişse bitmiş oyuncuyu biz ne yapalım
biliyorsun bizde yapınca altı ay kesiyorlar cezayı :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zamanında dedim dedim dinletemedim Karce'yi alıp koyacaktık kaleye. Ne Fabri kadar tepki alırdı ne Fabri kadar soru işaretleri olurdu.
Karcemarskas > Tolga ve Fabri :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

:bandit: bu yahudiler ile ticareti severim, alirken kazanacaksin, satarken puro iceceksin, rakibin tukkani kapatirken biraz bekleyeceksin onun musterisini kapacaksin diye ogretirler. haha

ben genis plan yaparim. mesela kupada fb ile eslesiriz raulu forvet arkasi, topuzu sag onde oynatirim ki gol atsinlar heriflere. sonra keyifle ahaha ulan titreyerek guldum ofiste, gozumden yas geldi, cocuklar bakiyor ne oldu, diye

Sabah kafası :)

Çevrimdışı tuncaboylu

yanılıyorsun GG olayını ilk yazan bjk.org du.
hemde hiç akılda yokken @38life

O GG olayını 28 Mart'ta eksisozluk'teki beşiktaşlı yazarlar (biri de benim) başlatmıştı aslında, 12 numara'nın yazı Fenerbahçe'nin Oğuzhan'ı alacağı trollemesine kontra olarak.

28 Mart'ta Gökhan Gönül hakkında yazılanlara bakın, anlarsınız demek istediğimi

Sözlükte olay o kadar büyüdü ki, ertesi gün de bjk.org haberini yaptı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayaller Sirigu hayatlar Fabri  :evillol:
Onu almak zaten dahada imkansizlasti Serhat abi

Psg , Blanch i kovmuş :evillol:

Sirigu kaleyi tekrar devralir :bandit:

Burada Sirigu neden yedek Psg de diyenler vardi , Sirigu Psg de 1.ci kaleciydi sonra T.d bir anda yedek birakmaya başladı

Yedek kaliyor diye madem Top class kaleci neden yedek diye soruyorlar onu cevaplayayim :

Bu tamamen T.d ile alakali bir durum..

Simdi Pereira , Rvp yi kesip Fernandao yu oynatti

Bilic de , Cenki kesip Pektemeki oynatti

E simdi bu durumda Fernandao , Rvp den

Pektemek de Cenkten daha iyi forvet mi oluyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

raul yaşıyormu :alala:
onu yasam unitesine baglar fb maclarinda sahaya salarim abi. raul kotu oyuncu degil, fbnin suyundan falan bozuldu, stad kokuyor diyolaa bi de
abi birak az paraya cokmek lazim, dusun fbyi habire tokatliyoruz, ben olsam su an ggyi de almam, ortada kalir.
sessizce bitireceksin bu iki transferi az paraya, torba kap yapacak

mesela soyle
sirketimiz besiktas as falan fisman ticaret ispanyol asilli alman oyuncu mario gomez ile 3 yillik anlasma imzalamistir, mario gomeze mac basi odenmeyecektir, herif alaman guvenimiz sonsuz ayrica yillik 3,5 milyon yuro mangir alacaktir ha unutmadan sevgili kap, sirketimiz portekizli futbolcu José Trindade ile 2 yillik sozlesme imzalamistir, jose yillik 750 bin yuro ve 12bin euro mac basi alacaktir.

herkes bu jose trindade kim derken bunu hemen amerigaya gonderecegiz abi sac ekilecek buna saci boyanacak, dovmeler silinecek, ayagina kartal kusu dovmesi yapilacak, ekstirim meykovir yapacaz herife, bifor after fotolari cikacak.
hop 33 numarali formasiyla trindade ilk kupa macinda sahada

topuzun kap aciklamasini da ayni sekil gustova gomezin aciklamasina romork olarak taktik mi, herkes mutlu

Çevrimdışı OrhanAker

Bu brexit bize yaramadı töre westham transferi olacağı varsada yatar büyük ihtimal.

Çevrimdışı mylife1903

peki bitirmişse bitmiş oyuncuyu biz ne yapalım
biliyorsun bizde yapınca altı ay kesiyorlar cezayı :D
biz bitti demeden bitmazzz
ingilazcasi var
nivir ind ontil wi siy zo

Etiketler: