2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348614 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende gelmeyecek diyorum
bana neden saygı duymuyorsun :)
iki yabancı kalecinin ciddi bir tazminatı var
tff ye ödenecek  boyko gitmediği sürece ikinci
bir yabancı kaleci almazlar. hiç ihtimal vermiyorum
hadi alacak olsalar o parayı ödemeyi göze alıyorlarsa bunu
iyi bir kaleci için yaparlar.
en mantıklısı o necmi abi kaleciyle alakalı gelen bir bilgi var mı sana :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

veliyle yollar ayrılmaz tam anlamıyla tedavi olur oynamaya başlar
belki ondan sonra aksi bir durum seni büyük takım yapmaz. Bir oyuncu sakatlandı diye
başından atamazsın. bunun takımda yaratacağı zararı düşünebiliyormusun. bir kere oynayan oyuncuna
o güveni vermek için veliyi kadroda tutman gerekiyor. size hayat ne kadar kolay
sen oyuncuna böyle davranırsan sana bir daha oyuncu bile gelmez. ondan sonra bizi neden tercih etmiyorlar
diye düşünürsün.
Diyelim 5 tane oyuncun kötü şekilde sakatlandı, geri dönüşlerinden de pek umutlu değilsin. Bu adamları kadronda mı tutacaksın? Bu adamlar maaş karşılığı bu işi yapıyorlar bazen sanki bedavaya oynuyorlarmış gibi cümle kuruyorsunuz şaşırıyorum. Oyuncuyu sakatlandı diye kimse başından atmaz eskisi gibi verim alamayacağını gördüğü için başından atar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

veliyle yollar ayrılmaz tam anlamıyla tedavi olur oynamaya başlar
belki ondan sonra aksi bir durum seni büyük takım yapmaz. Bir oyuncu sakatlandı diye
başından atamazsın. bunun takımda yaratacağı zararı düşünebiliyormusun. bir kere oynayan oyuncuna
o güveni vermek için veliyi kadroda tutman gerekiyor. size hayat ne kadar kolay
sen oyuncuna böyle davranırsan sana bir daha oyuncu bile gelmez. ondan sonra bizi neden tercih etmiyorlar
diye düşünürsün.
doğru bir bakış açısı Necmi abi ama demek istediğim direkt sözleşme fesih değil makul bir bonservisle yollamak ya da kiralık olarak başka bir takıma yollamak sen sakatlandın diye oyuncuyu direkt yollamak bize yakışmaz zaten ama ortada da oynamayan ve oynaması zor olan oyuncuya 1.4 m eurodan 3 yıllık sözleşme var bu da ciddi maliyet bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Diyelim 5 tane oyuncun kötü şekilde sakatlandı, geri dönüşlerinden de pek umutlu değilsin. Bu adamları kadronda mı tutacaksın? Bu adamlar maaş karşılığı bu işi yapıyorlar bazen sanki bedavaya oynuyorlarmış gibi cümle kuruyorsunuz şaşırıyorum. Oyuncuyu sakatlandı diye kimse başından atmaz eskisi gibi verim alamayacağını gördüğü için başından atar..
Geçen sene döndüğünde çok kötü olduğunu gördük, bu sene hazırlık kampına katılır oradaki verileri ve hazırlık maçlarındaki durumuna göre karar verilir diye düşünüyorum özet geçecek olursam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Oooo benim notlar avatarda abi, ben hemen paketliyorum iso zu arsenal yanina pismaniye gonderelim izmitten.

benim çevrem geniş bırak pişmaniyeyi 81 vilayetin nesi meşhur ise karışık bir hediye sepeti yaptırırız, sende oradan vodka falan yollarsın wenger efendiye bir yılbaşı paketi yollarız  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi her kaleci kötü goller bunların minimumda olması önemli ospina iyidir o yüzden tolgadan sonra neuer etkisi yapar  :D

şuan hiç bir kaleci noyer etkisi yapmaz insan değil o herif hormonlu resmen  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Oooo benim notlar avatarda abi, ben hemen paketliyorum iso zu arsenal yanina pismaniye gonderelim izmitten.

Valla aileme yolla ağabey Adapazarı'na :D

Çevrimdışı mylife1903

bende gelmeyecek diyorum
bana neden saygı duymuyorsun :)
iki yabancı kalecinin ciddi bir tazminatı var
tff ye ödenecek  boyko gitmediği sürece ikinci
bir yabancı kaleci almazlar. hiç ihtimal vermiyorum
hadi alacak olsalar o parayı ödemeyi göze alıyorlarsa bunu
iyi bir kaleci için yaparlar.
@Necmi abi dun okudum bu tff kanunlarini hukuk dilini gectim fazla birsey anlamadim turkcelerinden ama ikinci kaleci icin ek bir tazminat goremedim, gozumden kacmis olabilir, ben hatirliyordum oyle bir tazminat, dun yazarken aklima takildi actim okudum sonra yaziyi degistirdim oyle gonderdim, 10 yabancidan sonra her yabanci icin 250bin maddesi var. federasyon manyak para kiriyor ama birsey yaptigi yok heriflerin anlamadim bu isleri.
yalniz yonetim para konusunda aptal degil, hatta bence belki husnu gureli bile yardimci oluyordur, fikir veriyordur.

ben bu fabri olayinda bir tazminat olmasindan korkuyorum. soyle ki gecen sene bir protokol yapilmis olabilir oraya 1 milyon euro gibi bir tazminat konmustur bu tazminat adama verilecekten, ve federasyona odenecekten cok olabilir. belki o yuzden zorda kalip, almak zorunda olabilirler.
bu fabri isi saglam akilli bir insanin girisecegi is degil.

sambade bu arada kalacak mi, gidecek mi?

Çevrimdışı tangaz

nerden biliyorsun bir şey olmayacağını
velinin esas mevkisi hücumdur ama biliç onu savunmaya evirdi
bakalım şenol hoca elinde ne olacak mesela ona bakarsan atibada öyleydi
hatta geçen sene kimsede istemiyordu. Bu sene evrim geçirdi.
hatırlamıyormusun atibaya söylenenleri

rapid viendeyken bize karşı sol forvet oynamış baya da etkili oynamış ve bize şık bir gol atmıştı, hatta o golü izlerken o dönem atleticoda oynayan simao'yu andırmıştı bana, aynı simao gibi gol attı herif demiştim. ama biz de hücumda denendiği günlerde aynı etkiyi yapmamıştı ve ben "bize gelen melekelerini yitiriyor biiip biiiip" die baya söylenmiştim  :D

Çevrimdışı mylife1903

benim çevrem geniş bırak pişmaniyeyi 81 vilayetin nesi meşhur ise karışık bir hediye sepeti yaptırırız, sende oradan vodka falan yollarsın wenger efendiye bir yılbaşı paketi yollarız  :D
varya ben burdan arabaya biner gotururum bizimkini ingiltereye kadar arabaylan, denizi yuzerek geceriz, sirtimda tasirim. hem yol uzun benim araba levye moduna gecince, ingiltereye gelene kadar kademe, yer tutma, markaj, ofsayt kontrolu, takimdaslik gibi konularda paralel evrene geciririm vura vura. sonra iki mac oynar hemen baslarsiniz adam super olmus neden sattik, diye
oysa olay adam da degil ki egitim sart, odunla yahut levye ile egitim ise bu isler yuksek lisansdir.

sonra bak kulupten beni ararlar, abi seni bizim genc takima alalim, yok derim o kadar genc degilim dizim sakat. yok abi yok, egitmen olaraktan.
falaka olur mu?

Çevrimdışı mylife1903

rapid viendeyken bize karşı sol forvet oynamış baya da etkili oynamış ve bize şık bir gol atmıştı, hatta o golü izlerken o dönem atleticoda oynayan simao'yu andırmıştı bana, aynı simao gibi gol attı herif demiştim. ama biz de hücumda denendiği günlerde aynı etkiyi yapmamıştı ve ben "bize gelen melekelerini yitiriyor biiip biiiip" die baya söylenmiştim  :D
abi uc dort hafta once velinin videolarina baktim youtubedan eskilerine ama. hadi len dedim bu bizim veli degildir. biradere gonderdim, montaj lan bu  feyk feyk, dedi

Veliyi ben severim, iyi oyuncudur ama bu sene kupa maclarindaki zayif hali, kaslari erimis gibiydi cocugun. hasta falan olmasin insallah.
yarim sezon sans verilmesi lazim.
ama aldigi para cok

hep para konusunda tikaniyoruz.
bu ucret yukseltme politikasi cok sacmaydi.
isimize gelince burasi bir holding, profesyonel sirket falan filan fisman
isimize gelince vefa,cefa
yok oyle
ya o ya bu

Çevrimdışı mylife1903

kastamonudan gonderme abi bende daha iyisi var

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

varya ben burdan arabaya biner gotururum bizimkini ingiltereye kadar arabaylan, denizi yuzerek geceriz, sirtimda tasirim. hem yol uzun benim araba levye moduna gecince, ingiltereye gelene kadar kademe, yer tutma, markaj, ofsayt kontrolu, takimdaslik gibi konularda paralel evrene geciririm vura vura. sonra iki mac oynar hemen baslarsiniz adam super olmus neden sattik, diye
oysa olay adam da degil ki egitim sart, odunla yahut levye ile egitim ise bu isler yuksek lisansdir.

sonra bak kulupten beni ararlar, abi seni bizim genc takima alalim, yok derim o kadar genc degilim dizim sakat. yok abi yok, egitmen olaraktan.
falaka olur mu?
ospinayla ismaili takas yapalım olumlu mu abi  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

ospinayla ismaili takas yapalım olumlu mu abi  :biggrinking: :biggrinking:
onu yapabilmek icin kayseriden heyet gondermek lazim pazarliklara ustune destek kuvvetler yahudilerden kurulu olmali baskan ve es baskanda tatarlardan secilmeli belki bir ihtimal sonra olabilir, 3-4 konteyner da pastirma sen gonderirsin yaninda

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

nerden biliyorsun bir şey olmayacağını
velinin esas mevkisi hücumdur ama biliç onu savunmaya evirdi
bakalım şenol hoca elinde ne olacak mesela ona bakarsan atibada öyleydi
hatta geçen sene kimsede istemiyordu. Bu sene evrim geçirdi.
hatırlamıyormusun atibaya söylenenleri
Yapma abi ne hücumu

Adam eksiltme ozelligi yok , Ani pressde hemen panikleyip topu kaybeder , Orta acma yok

Bir kosuyor diye Veli kavlakin askerleriyiz lafini çıkardılar

Bir hucum oyuncusu aldigi her topu geri pas yan pas yaparmi ?

Kesinlikle bizim icin yetersiz bir oyuncu Saglam haliylede..

1.4 m maas da oldukca yuksek elden çıkarmalıyız
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şuan hiç bir kaleci noyer etkisi yapmaz insan değil o herif hormonlu resmen  :D
Onu bile begenmeyen cikar cok aciliyor diye :evillol: :evillol:

Sirigu gibi Top class kaleciyi bile begenmeyen var bizim forumda :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

ben begenmiyom yahu noyeri.
uyuz oluyorum ona gol yemeyen kaleci mi olur lan. kil herif. bayern atti atti yoksa maclar hep alt.
noyer foyer onu da bir almanya disinda baska bir takimda izlemek lazim. mesela soyle liverpulda falan oynarsa daha saglikli degerlendirecem ben onu.

siz bana bakmayin tabii ben messiyi de robbeni de begenmem, sevmem.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayaller Sirigu hayatlar Fabri  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

Zamanında dedim dedim dinletemedim Karce'yi alıp koyacaktık kaleye. Ne Fabri kadar tepki alırdı ne Fabri kadar soru işaretleri olurdu.

Çevrimiçi Necmi

o maçı iyi hatırlıyorum aslında forvet değildi hücumcu orta sahaydı.
ve bizi mahvetmişti durduramamıştık bir türlü sonrada aldık :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayaller Sirigu hayatlar Fabri  :evillol:
benim ospina yanlış olmasın abi  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

bakin simdi birsey yazacam hemen ekliyorum linc etmeyin, elimde fabri gibi koz var kotu yaparim

simdi bu mehmet topuz fbden cikma, onu alsak bedelsiz, beckin arkasina koysak maasi da 350-400bin euro olsa, diyorum.
ortasahaya da raul u alsak 1milyon versek, otursa atibanin arkasinda hani. lo bak saldirmayin, ciddi diyorum,

Çevrimiçi Necmi

onu yapabilmek icin kayseriden heyet gondermek lazim pazarliklara ustune destek kuvvetler yahudilerden kurulu olmali baskan ve es baskanda tatarlardan secilmeli belki bir ihtimal sonra olabilir, 3-4 konteyner da pastirma sen gonderirsin yaninda
kayseriden heyet kurtarmaz bütün kayseriyi göndermek gerekir :bandit:

Çevrimdışı cisse557

bakin simdi birsey yazacam hemen ekliyorum linc etmeyin, elimde fabri gibi koz var kotu yaparim

simdi bu mehmet topuz fbden cikma, onu alsak bedelsiz, beckin arkasina koysak maasi da 350-400bin euro olsa, diyorum.
ortasahaya da raul u alsak 1milyon versek, otursa atibanin arkasinda hani. lo bak saldirmayin, ciddi diyorum,
Linç is coming :D

Çevrimdışı tuncaboylu

her ülke olduğunu sanmıyorum ben biraz hristiyan müslüman ülke ayırımı gibi geliyor bana

Dile değil, futbol seviyesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum ben abi.

Tarihimizde bir kere Avrupa finali görebilmiş takımlarımız. Bir oyuncumuz 2 gol atınca değeri 2 katına çıktı sanan bir spor medyasına sahibiz, ama gerçek hayat öyle değil.

Etiketler: