Neyin ilerisine gidiyor muşum ben
Adamın bana karşı bir savunması mı var okumamış bile yazmadıkları mı gelmiş burada hazır cevapları sıralıyor
Siz asıl ileri gidiyorsunuz Önyargıyla yaklaşarak insanları saçma şeyler ile itham etmekten vazgeçin bir argüman varsa söyleyin dinleyelim
Halen daha siz böyle istiyorsunuz demekten ne fayda geliyor tutmuşsunız renklilerle atışma istiyorsunuz diyorsunuz böyle saçma bir ithamda bulunmak ne kadar mantıklı
Yazdıklarımı okuma zahmetine bire girmeden gelip burada bana karşı bir ithamda bulunmak niyetine olup
Ben insanlara beni okumuyorsun deyince ileri giden ben miyim
Hayır değilim kimse kusura bakmasın ama siz insanları bulunduğunuz ithamlar ile ileri gidiyorsunuz
Bu arada cevap yazmayın rica ediyorum bakın bı bir değil iki değil hep aynı şey kaç kere yazdınız insanları ithamlara boğup gelio burada siz beşiktaşlı bile değilsinize varan ithamlar yakışmıyor
Burada yazanların kaç tanesi tutup Gs serdarı almış vay be dedi
Fabri fbye gitse ne diye sevineyim Nani ye sevinen mi vardı Rvp ye ya da adamlar Markovic alınca ben bayram ettim burada
İnadına yazılmayan laflara karşı itham Edib durun ama karşı cevap gelince ileriye gidiyorsun
Adam bana Neler yazdı laf yol ben bıktım aynı şeylerden deyince ileri gidiyorsun
Bir daha kimse bana sen Beşiktaş'ın iyiliğini istemiyorsun yazmasın yoksa daha sert şeyler söylemek zorunda kalacağım
Bu zamana kadar bana inadına sataşan adamlara karşı bile sakinliğimi korumaya çalıştım ama bu konuda taviz verdikçe ileriye gidiyorsunuz
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kere şunu kesin netleştirelim bana burda cevap yazma falan diyemezsin
böyle bir şeyi söyleme hakkınmı var. istediğim kişiye cevap yazarım. herkesde yazar
bir forumda sen benimle muatap olma sen şunu yap deme hakkınmı var.
sakinliğini korumasan ne olur. banamı yaparsın kendinemi yaparsın
burda konuya girerken söylediğin şey şimdi çıkarlar ffp derler para derler diye zaten
milleti fişekleyen sensin söyleyenlerede işte söylendi diye dalga geçende sensin.
şimdide tehdit ediyorsun. Ben ithamda bulunmuyorumki. senin söylediklerini
söyleme diyorum insanlara mahalle baskısı uygulama diyorum.
fikrin varsa yazarsın nasıl insanlar fikrini okuyorsa sende karşı eleştiriye aynı şekilde saygı göstereceksin.
birde bana cevap yazma diyorsun farkında bile değilsin ben seninle sohbet etmiyorumki seni ikaz ediyorum.
@talha