2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346899 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

:D Diattayla hakan arikan larla puanlar aldık büyütmeyin bu kadar real barça ayarında takımlar dışında ezilmeyiz.
evet, ama ayni futbolcularlan liverpool faciasınıda yasadik, ve kimse o alinan puanlari konusmuyor, milletin aklinda kalan tek bir liverpool maci var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İsmail'e çok kızıyoruz, çokta haklı sebeplerimiz var belli de yine de takımda kalması bence mantıklı bir karar. Mustafa Günay Boyko gidebilirler ama :D. Mustafa'nın gitmesini en çok kendisi için istiyorum. Bu adam Anadolu'da direk 11 de rahat oynar. Antalya Rize Başakşehir Konya.. Umut'un oynadığı yerde de hayli hayli oynar.
Bir futbolcu her mac ayni performansı gösteremez ama Iso Cek maçındaki performansini sezonun yarısında gosterse yeterli..

Kolarov olsaydi iyiydi ama kismet bakalim ne olacak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Konu cidden kısır döngü resmen kimseye birşey anlatamıyorum inşallah anlayabilen vardır derdim neustdater değil oraya bir tane güvenebileceğin adam lazım

Bu adam neustdater olabilirdi eğer senin bonservis verme şansın yoksa

Bu arada neustdater öyle dört beş istemez isteyemez o profile sahip değil yıllardır bu ilin içinde az buz içerisindesiniz kimin ne kadar isteyebileceğini kestirin bir zahmet neustdater iki milyon maks ister onu da verelim yoksa işin sonu daha saçma oluyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tangaz

Tuttuğu notlar:
1-Kim la bu?
2-Nerde oynuyo?
3-yazık la bu taraftara
4-oha harekete gel
5-olm geri koşsana
6-lan o nasıl pas
7-bak gene ofsaytı bozdu
8-kanser sebebi
9-İSMAAAAAEEEEELLLLL!!!!!!!

Dip not: Tansiyonum yükseldi ben kaçar  :kop:

:claps: süperdi  :D

ben birde "lan olum bu herif bizim maçta beşiktaşın sağ bek oynattığı herif değil mi? ne ara sol beke devşirdiler?" die not tuttuğunu öğrendim  :D
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 23:22:19 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

:claps: süperdi  :D

ben birde "lan olum bu herif bizim maçta beşiktaşın sağ bek oynattığı herif değil mi? ne ara sol beke devşirdiler?" die not tuttuğunu öğrendim  :D

dip not 2 olarak ekleyebiliriz sanırım
"ulan bu adam bizim maçta sağ bek oynayıp bir de wilshere i pazara gönderen adam değil miydi" diye  :kop:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Su iftar sezonu bitip bayramı atlatsakta bizimkiler transfere yogunlassa,  iftarlar bizden soruluyor istanbulda

Çevrimdışı talha

Benim hiçbir zaman öyle çok popüler bir isim tutkum olmadı hatta istediğim isimler her zaman orta profil ama düzgün işini yapanlar insanlardı Beck i istedim Fuchs istedim Adler istedim bunlar öyle çok para harcanacak isimler değil ama parasının hakkını verecek adamlar

Çevrimdışı Bishamon

kaynak takip ettiğim bir yer suana kadar transferlerde hep tutturdular Türkiye veya avrupada anlaşma oldumu veya özel görüşmeler oldumu oyuncularla herkesden once bilgileri oluyor sonrasında spor haberlerın bülteninde geçiyor bizle ilgili pek haber vermiyorlardı bugun vermişler  dediklerimle görüşme halinde oldugumuz söylenmiş bide gustovo gomezle ve n khoulou da söylemiş .
Twitterda mı?

Çevrimdışı Orhan_

Bir futbolcu her mac ayni performansı gösteremez ama Iso Cek maçındaki performansini sezonun yarısında gosterse yeterli..

Kolarov olsaydi iyiydi ama kismet bakalim ne olacak

Sezonun yarısında bu performansa yakın oynayabilir bence İsmail. Sonuçta rakiplerimiz de belli. Kolarov'u kim istemez ki :D..

Çevrimdışı Yalçın

1.cisi konu disi olucak: Keske su yazilan yazilarin altinda "Begendim" ve "Begenmedim" butonlari olsaymis. Cok faydali olurmus.

Diger konu ise, Liverpool macinda bizim orta sahamiz cok kirilgan bir kadroyla cikmisti diye hatirliyorum. Yolgecen hani gibiydik o macta. Bizim su anki orta sahamiz bile o zamana 10 degil yuz basar.

Yani hali hazirdaki kadromuz zaten iyi arkadaslar. Su anda modifiye pesindeyiz acikcasi.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 23:37:22 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

Konu cidden kısır döngü resmen kimseye birşey anlatamıyorum inşallah anlayabilen vardır derdim neustdater değil oraya bir tane güvenebileceğin adam lazım

Bu arada neustdater öyle dört beş istemez isteyemez o profile sahip değil yıllardır bu ilin içinde az buz içerisindesiniz kimin ne kadar isteyebileceğini kestirin bir zahmet neustdater iki milyon maks ister onu da verelim yoksa işin sonu daha saçma oluyor

Sevgili dostum: Biz de diyoruz ki, adam piyasadaki fena olmayan az sayıdaki sözleşmesi bitmiş stoperlerden biriyse ve senin dediğin kadar fişekse, dediğinden çok daha fazlasını ister. Hele ki transfer döneminin başlarından bu talep maksimumda olur, takım bulamadıkça düşer.

Olayı kısır tartışma boyutuna getiren bu: Elinde hiç bir bilgi ya da duyum olmadan "bence 2 ister" diye bir sav atıyorsun, sonra onun üzerinden gidip kendince çıkarımlar yaparak "2 milyon imza parasına böyle adam alınmaz mı, fişek mübarek" yazıyorsun.

Ayrıca Rating'ler fişek yazdığın adamın, Marcelo'dan daha iyi bir adam olmadığını gösteriyor. Şenol Güneş ve teknik heyetin Neustadter hakkında ne düşündüğü konusunda bir fikrin de yok. Ama gel gör ki atıp tutuyorsun, ortamı gereksiz yere geriyorsun.

Çevrimdışı talha

Of ben bıktım aynı tartışmayı yaşamaktan

Tamam dediğiniz gibi olsun bakalım işin sonu nereye varacak bekleyelim hep bekledik zaten

Çevrimiçi Kapkarakartal

1.cisi konu disi olucak: Keske su yazilan yazilarin altinda "Begendim" ve "Begenmedim" butonlari olsaymis. Cok faydali olurmus.

Evet güzel birşey olurdu bu bencede baş parmak yukarı aşşağı tarzında bazı forumlarda görüyorum. Ayrıyetten kişilerin toplam beğeni sayısına göre rütbelendirmede olabilir.

Bunun dışında galiba 17M istediğimiz Gökhan için 15M'ye düştüğümüz söyleniyor ama bilemiyorum nekadar doğru bence bir kademe atlayabilmemiz için satmamız gerek.

Bu arada Neustader dediğiniz adam Ön liberodan devşirilme bir stoper Fener için gereksiz bir transfer Mehmet TOPAL varken birtane daha aynısından almak nekadar doğru bilemicem savunma performansı konusundada her adamın mevkisinde oynaması gerektiği kanısındayım.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 00:01:28 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı tangaz

Sevgili dostum: Biz de diyoruz ki, adam piyasadaki fena olmayan az sayıdaki sözleşmesi bitmiş stoperlerden biriyse ve senin dediğin kadar fişekse, dediğinden çok daha fazlasını ister. Hele ki transfer döneminin başlarından bu talep maksimumda olur, takım bulamadıkça düşer.

Olayı kısır tartışma boyutuna getiren bu: Elinde hiç bir bilgi ya da duyum olmadan "bence 2 ister" diye bir sav atıyorsun, sonra onun üzerinden gidip kendince çıkarımlar yaparak "2 milyon imza parasına böyle adam alınmaz mı, fişek mübarek" yazıyorsun.

Ayrıca Rating'ler fişek yazdığın adamın, Marcelo'dan daha iyi bir adam olmadığını gösteriyor. Şenol Güneş ve teknik heyetin Neustadter hakkında ne düşündüğü konusunda bir fikrin de yok. Ama gel gör ki atıp tutuyorsun, ortamı gereksiz yere geriyorsun.

çocuğa neden yükleniyorsun ki? hür iradesiyle fikrini paylaşmış. seni ikna etmek zorunda değil. sen bu işlerin kompedanımısın? hayatında kaç transfer yaptın ya da kaçının görüşmelerine katıldın? çok net bilge ifadelerin var merakımdan soruyorum.  imza parası nasıl istenir transfer başı sonu arası imza parası oranlarındaki dalgalanmalar...

ortalıkda dolanan imza bedellerine göre çocuk tahmin yürütmüş mantıklı da yürütmüş n'koulou için 4ler vb konuşulduğu yerde arkadaş 2 die tahmin yürütmüş mantıksız sallamamış. senin ve benim beğenmediğim rus kırmasını beğenmiş. bu gayet normal senin futbola bakış açınla yaklaşmadığı için bi azarlamadığın kaldı arkadaşı. bu bence hoş değil. atıp tutma olmasa da ortamı germe konusunda kaç gündür özel çaba sarf ediyorsun ama kimse bu davranışına yanıt vermedi. farklı görüşlerdeki kişilerin tezini çürütmek adına special performans sergiliyorsun olmadı azarlar üslupla yazıyorsun ve tempon giderek artıyor bence bunu bir gözden geçirmelisin.

son olarak istatistilere göre de beğenmediğimiz nani şampiyonluğun figürlerinden quaresmayı ikiye katlıyor. farklı takımlardaki iki oyuncuyu böyle mukayese edemeyiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mehmetkorfez

Yönetimin hedefleri önemli ligte zaten şampiyon oldum seneye de ilk 3'e girmek yeter ŞL'nin de havasını alıp gelelim mantığı var sanki açıklamalarda

Genelde şampiyonluk sonrası transfer dönemlerini çok başarısız geçirmişizdir.Umarım Fikret Orman bu geleneği bozar.

1 sene oynamasa bırakın Fabri'yi Neuer bile körelir.Ayrıca bu kaleci kariyeri boyunca asansör takımlarda oynamış,onlarda da doğru düzgün oynayamamış sakatlıklardan.Gündemimize girmesi bile saçma bir de gelirse rezilliğin alası olur

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı talha

Yahu kimse tutup Ramos gelsin getiremedin ne biçim adamsın demiyor burada tartışma oraya çekiliyor ve niye çekiliyor anlamıyorum bir adamı söylüyoruz peşine bir ton laf geliyor sanki pique falan istedik senin eğer çok paran yoksa ve bonservis veremiyorsan alternatif seçeneğin bu diyoruz geliyorsunuz be biliyorsun izledin mi paramız yok imza parası öyle böyle sonra o kadar istemez denince ne biliyorsun nerden biliyorsun yahu

Fabri geldi bir senedir oynamayan adama tuttunuz navas muamelesi yaptınız

Neustdater isteyince oıv öyle böyle istatistikler falan yahu bu ne ya işiniz gücünüz insanları haksız çıkarmaya çalışmak mı

Nkolou gelsin diyorsunuz imza parası diyorsunuz e ozaman gomez dersen bonservis paran yok e daha kim gelicek dendiği zaman ne gerek sen şampiyon takımsın

Ortada bir sorun var çözülmesi lazım bunun gidio on tane adam alınmasın istiyoruz diyorsun bir milyar borç nerden alacaksın hep aynı döngü

İki gün sonra birinin yedeği ne bilin Alexis gibi bir adam geldi mi de ne biliyorsun be performans verecek diyorsunuz Alexis veremedi işte diyorsun nereden bilecektin aynı mı olacak diyorsun yahu böyle savunma şekli olmaz ortada bir argüman veren yok sadece soru soruyorsun cevap vermiyorsun birşey yapmıyorsun karşıt görüş adına birşey yok

Çevrimdışı Türkay

Ohh ne güzel Quaresma'yı da satıyoruz. İsmail ile de devammış kaleye de nasıl olsa Neuer'i aldık stopere de 10 milyonluk adama 4 milyon vermemek için gider yine bi Alexis alırız Mario'nun da yerine 2 yıldır top oynamayan Falcao gelir ne güzel. İyi ki şampiyon olmuşuz kadro güçlendi baya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

iyide biz stoper arıyoruz adam stoper değil defşirme oyuncumu alacağız
mevkisine aslını almak varken fenerde topalı stoper oynatacakmış ön libero oynatmam demiş
pereira belkide ön libero alıyorlar

Çevrimdışı Efe

Arka tarafa yapılacak 3 takviyeyle birlikte yine şampiyon oluruz bu kadar abartmaya gerek yok.

Tabi Şampiyonlar Ligi için beklentiye girmenin bir anlamı yok. Önceliğimiz bu sezon da lig olmalı.
2 sezon daha şampiyonluk lazım sonra şampiyonlar ligi için kaliteli kadro kurabiliriz bu şartlar anlaşmalardan bişey yapamıyoruz doğrusuda bu iyiki çıktı şu ffp yoksa bataklar içinde 50 yılımızı ipotek ederdik akılcı transfer politikası porto atletico madrit al geliştir sat yine al hep al al bitti herkes transfersizlikten yakınıyor geçen sene biten transferler hangi ayda geldi daha önümüzde 2 ay var çok uzun süre bu 1 ayda bence transfer süremiz var rahat rahat en iyisi olsun diye çaba harcayacaklarına eminim ama elimiz kısıtlı yönetimin bunda suçu yok en iyisini yapmağa çalışacaktır başkan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

iyide biz stoper arıyoruz adam stoper değil defşirme oyuncumu alacağız
mevkisine aslını almak varken fenerde topalı stoper oynatacakmış ön libero oynatmam demiş
pereira belkide ön libero alıyorlar

topalı stoper mi yapacaklarmış? güseeelll  :money:

Çevrimdışı Efe

Ohh ne güzel Quaresma'yı da satıyoruz. İsmail ile de devammış kaleye de nasıl olsa Neuer'i aldık stopere de 10 milyonluk adama 4 milyon vermemek için gider yine bi Alexis alırız Mario'nun da yerine 2 yıldır top oynamayan Falcao gelir ne güzel. İyi ki şampiyon olmuşuz kadro güçlendi baya
adam satmadan alamıyorsun isterse elinde 100 milyonun olsun adamla anlaşma yapmışsın 4 milyonu bırak 1 milyon veremiyoruz şuan sat istediğini  al diyor anlaşma satamadığımız için free aadam almak zorundayız başkada şansımız yok gomez kalacak q7 kalacak töre satılırsa satılacak takımı bozmaz başkan bu takım 2 yıl daha bizi en az taşıyacak 4 yılda kurdu 1 kerede dağıtırmı bu yoklukta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

2 sezon daha şampiyonluk lazım sonra şampiyonlar ligi için kaliteli kadro kurabiliriz bu şartlar anlaşmalardan bişey yapamıyoruz doğrusuda bu iyiki çıktı şu ffp yoksa bataklar içinde 50 yılımızı ipotek ederdik akılcı transfer politikası porto atletico madrit al geliştir sat yine al hep al al bitti herkes transfersizlikten yakınıyor geçen sene biten transferler hangi ayda geldi daha önümüzde 2 ay var çok uzun süre bu 1 ayda bence transfer süremiz var rahat rahat en iyisi olsun diye çaba harcayacaklarına eminim ama elimiz kısıtlı yönetimin bunda suçu yok en iyisini yapmağa çalışacaktır başkan :icool:

@Efe bu porto atletico al geliştir sat yapıyor ama 10-45 mio arasına alıp, 20-80 arasına satıyor, bunlar çok uç örnekler  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Of ben bıktım aynı tartışmayı yaşamaktan

Tamam dediğiniz gibi olsun bakalım işin sonu nereye varacak bekleyelim hep bekledik zaten

işin sonunun varacağı yeri ben söyleyeyim şampiyon olacağız
hani geçen senede fener oyuncu aldıkça burda aynı şeyleri söylüyordunuz ya
bende şampiyon olacağız çok daha iyi kadroya sahibiz diyordum gene söylüyorum
fener hiç kadrosunu bozmayıp üstüne beş oyuncu alsaydı gene bizim seviyemize gelemezdi
ne bekliyorsunuz şampiyon kadro bozulmamış üstüne takviye yapılıyor beğen beğenme
yapılan her takviye artı güçtür eskisi elinde çünkü.zaten şampiyonluğun açık ara adayı bir
takımız daha ne olması lazım iki iyi stoper iyi bir kaleci alınca şl yimi kaldıracağız bunun mu
olacağını düşünüyorsunuz beklentiniz ne beklentimiz tekrar şampiyonluktur bunuda başaracak kadromuz mevcut.
peki derdiniz ne daha fazla para harcayınca başımız göğemi erecek

Çevrimdışı Efe

Diger konu ise, Liverpool macinda bizim orta sahamiz cok kirilgan bir kadroyla cikmisti diye hatirliyorum. Yolgecen hani gibiydik o macta. Bizim su anki orta sahamiz bile o zamana 10 degil yuz basar.

Yani hali hazirdaki kadromuz zaten iyi arkadaslar. Su anda modifiye pesindeyiz acikcasi.

yaw 1 stoper 1 sol bek gelse hereks beyaz bayrağı çeker günlük yaşıyoruz hatta saatlik gelişmeler psikolojimizi değiştriyor ona görede anlık yorumlar daha 1 ay rahat zamanımız var temmuz sonu transferlerden 3 ü zaten takıma katılmış olur sonrasında 3 haftalık bi bölüm var lige biraz sabırlı olmak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: