Ya bu kolarof diyoruz da simdi sallamayim 2 sefer seyrettigim bir oyuncu. Iyi oyuncu ama sanki bizim ihtiyacimiz olan oyuncu degil gibi.
@atalay bir bizim takima gore baksin bu cocuga.
Simdi transferde yanilma olsaligi hep yuksektir neden cunku adami baska takimda izleyip aliyorsun, baska sistemde izliyorsun, onunde arkasinda yaninda baska oyuncu oynuyor. Simdi alexisi satarsin mesela ama son maclarini gosterirsen zor satarsin yaninda ismail oynuyor.
Bu kolarof ozelinde bakmak lazim tabi videolarina falan ama cocuk uzun oyuncu ve iyi ayagi var ama cabuk top kesen oyuncu. Biz ceza alanina cok adamla giren bir takim degiliz. Mesela sevmedigimjz gs ceza alanina pire gibi giriyor 5-6-7 kisi, bizde quaresma girmiyor herif nedense topsuz oyunda, bir olcay, bir gomez oralarda geziniyor, oyun sete donmusse sosa ve oguzhan yanasiyor biraz farkli oynuyoruz.
Bu kolarov yuklenip cizgiye inip iyi top kesen bir arkadas ama bizde fayda saglar mi bilemedim. Dedigim gibi
@atalay bir daha soyle alici gozle baksin bu cocuga.
Ustelik ucuz oyuncu degil, basalti oyuncu. Defans oyuncusunun kendisine cok para verilmesine sicak bakmiyorum. Bu gomez mesela bonservisi yuksek ama ileride satilabilir oyuncu ayni benim raketxi gibi, kulubune bayilacan mangirlari ama yatirim olacak bu mangirlar sana elektrik yol su olarak geri donecek.
Bize boyle az kisa, topla iliskisi iyi, orta yapmaktan ziyade gidip, gelen ve ceza alanina girmeye calisip, pas istasyonu olacak bir bek lazim. Onunde quaresma oynarken orta kesen adami doverler halisahada bile. Ayrica defans kurgusunda eksiksiz olmali bizim beck gibi. Mesela bizim becki klonlasak kafasini kirmiziya boyasak koysak sol tarafa ohhhhh yemede yaninda yat. Once defans