2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348618 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fatihbjk

Oncelikle Fabri konusunda bende cok supheliyim fakat Atiba gelmeden neler yazilip cizildigini cok iyi hatirliyorum.
Biz Volkan Babacan'i neden dusunmedik acaba hic onu merak ediyorum. Fabri gibi sakatliktan cikmis riskli adam yerine bence ne oldugu az cok belli bir oyuncu Volkan.

Çevrimdışı Mehmet K

Oncelikle Fabri konusunda bende cok supheliyim fakat Atiba gelmeden neler yazilip cizildigini cok iyi hatirliyorum.
Biz Volkan Babacan'i neden dusunmedik acaba hic onu merak ediyorum. Fabri gibi sakatliktan cikmis riskli adam yerine bence ne oldugu az cok belli bir oyuncu Volkan.

Çok para istiyorlar.

Çevrimdışı murat baltacı

şampiyonar ligi ayarı diye tutturdu insanlar neymiş bu ayar eğer glikle bunun çözüleceğini düşünüyorsa insanlar çok yanılıyor
rakiplerinde senin glik gibi olsada bütün defans hattının değerinden çok tek bir oyuncuya sahip  takımlarla
glik alarakmı baş edebileceksin.iyi kaleci diyoruz azami ödesen 5-6 ödersin Bayern çıktı karşına kalelerinde 40 M
luk kaleci var yani güçlerin eşitmi olacak adamların kulübesinde oturan senin takımında en büyük yıldız olur.

Necmi abi iyi güzel diyosunda senin düşüncene göre hiç rekabet etmeyelim o zaman iki sene öncesi gs içerde reali kendi sahasına hapsetti bayada iyi oynadı drogbalı snajderli sağlam bi takmları vardı bazen senin elindeki 5-10 milyonluk oyuncu realin barcanın 40 milyonluk adamıyla rekabet eder performans olarak öne bile çıkabilir zaten futbolu güzel kılanda bu biz dortmund,shatkar gibi takımların izinden gidelim zamanla güçlenelim şimdi iki üç milyonluk adamlar alırız güçlendikçe maddi durumumuz düzeldikçe 7-8 milyonluk oyuncular alırız dahada büyüdükçe 12-15 milyonluk oyuncular alırız önemli olan yatırım yaptığın oyuncunun kalitesi gidip gs gibi burumaya 13 verirsen tabiki patlarsın ama her mevkide töre emre mor gibi potansiyeli yüksek oyuncuları kapabilirsek büyük kulüplerle baş edebiliriz şampiyonlar liginde olmasa bile uefada sürekli başarı yakalarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Hadi Beşiktaş'ın içini biliyor da karşıyı nereden biliyor lu yazı Btd denen oluşumun tamamen havadan ibaret oluştuğunu gösterir
Yani teklif falan yok ortada bunlar da artık yazacak birşey bulamadı artık süreden yiyelim kıvamında gidiyorlar

Açıkcası kimse imzayı almadıkça ilgimi çekmiyor artık gökhan olayı da tatlıya bağlanır elbet ama by işin olmama ihtimaline karşı yeni bir yol haritası lazım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüpler birbirlerinden transfer süreçlerinde söz alırlar. Hep "bir sonraki tarih" vardır. Mesela Türkiye'nin Avrupa birliği müzakereleri gibi düşün. Yani karşı tarafın ne zaman son sözü söyleyeceğini nezaman bir teklif göndereceğini bilir yönetim.

Daha önce de yazdım. Çok somut 2 şey yazdılar. Biri Gökhan Gönül. Ki ilk %100 bitti yazan onlardı uzun zamandırç Diğeri Fabri transferinin olmayacağı. Su-i zan edeceğimize Bekleyip görelim :)

Çevrimdışı Ersoy

Kulüpler birbirlerinden transfer süreçlerinde söz alırlar. Hep "bir sonraki tarih" vardır. Mesela Türkiye'nin Avrupa birliği müzakereleri gibi düşün. Yani karşı tarafın ne zaman son sözü söyleyeceğini nezaman bir teklif göndereceğini bilir yönetim.

Daha önce de yazdım. Çok somut 2 şey yazdılar. Biri Gökhan Gönül. Ki ilk %100 bitti yazan onlardı uzun zamandırç Diğeri Fabri transferinin olmayacağı. Su-i zan edeceğimize Bekleyip görelim :)
Fabri olmazsa ben bu adamlara saygı duyarım. Herkes bitti gelecek diyor bir tek bunlar gelmeyecek diyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Ligi oynamayalim yav kupayı versinler direk. Çok lüks.  Kale hariç tabi ama o defanstan top mu geçer ?

Her yıl defans hattı değiştiriyoruz. Ne her yılı her transfer döneminde.

:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat baltacı

Yahu daha bu sene sampiyon olmuşuz oturmuş bi kadromuz var. Herifler sacma tdleriyle yola devam ediyolar. Biz ayni oyunu daha da gelistiricez ve daha cok ezerek şampiyon olucaz.

Bu ne özgüvensizlik?
Bence bu sene Şampiyonlukta rakibimiz gs ve ts olur fener vitorla devam ederek büyük risk aldı sezon sonunu göremezler ama gs de bişeyler planlanıyo terim gelip snajderi satıp bi kaç takviye yapıp takımı toparlayabilir zaten ceplerinde hakem hatalarıyla kazanacakları artı 15 puanla başlıyolar lige bide melo geri döner forvete eto gelirse bi gazla yürür bunlar ve biz gs ile çekişince fena halde afallıyoruz son haftalarda baskın geliyolar umarım defansa kaleye beklenen kalitede takviyeleri yaparızda terimin sonuda denizli gibi olur.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 biyerler de okudum son milli maçımızı wengerde izlemiş bir sürü notlar tutmuş notları arasında tam 9 yerde TURKEY LEFT BACK die not tutmuş  :D
Oooo benim notlar avatarda abi, ben hemen paketliyorum iso zu arsenal yanina pismaniye gonderelim izmitten.

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu kolarof diyoruz da simdi sallamayim 2 sefer seyrettigim bir oyuncu. Iyi oyuncu ama sanki bizim ihtiyacimiz olan oyuncu degil gibi. @atalay bir bizim takima gore baksin bu cocuga.

Simdi transferde yanilma olsaligi hep yuksektir neden cunku adami baska takimda izleyip aliyorsun, baska sistemde izliyorsun, onunde arkasinda yaninda baska oyuncu oynuyor. Simdi alexisi satarsin mesela ama son maclarini gosterirsen zor satarsin yaninda ismail oynuyor.

Bu kolarof ozelinde bakmak lazim tabi videolarina falan ama cocuk uzun oyuncu ve iyi ayagi var ama cabuk top kesen oyuncu. Biz ceza alanina cok adamla giren bir takim degiliz. Mesela sevmedigimjz gs ceza alanina pire gibi giriyor 5-6-7 kisi, bizde quaresma girmiyor herif nedense topsuz oyunda, bir olcay, bir gomez oralarda geziniyor, oyun sete donmusse sosa ve oguzhan yanasiyor biraz farkli oynuyoruz.

Bu kolarov yuklenip cizgiye inip iyi top kesen bir arkadas ama bizde fayda saglar mi bilemedim. Dedigim gibi @atalay bir daha soyle alici gozle baksin bu cocuga.
Ustelik ucuz oyuncu degil, basalti oyuncu. Defans oyuncusunun kendisine cok para verilmesine sicak bakmiyorum. Bu gomez mesela bonservisi yuksek ama ileride satilabilir oyuncu ayni benim raketxi gibi, kulubune bayilacan mangirlari ama yatirim olacak bu mangirlar sana elektrik yol su olarak geri donecek.

Bize boyle az kisa, topla iliskisi iyi, orta yapmaktan ziyade gidip, gelen ve ceza alanina girmeye calisip, pas istasyonu olacak bir bek lazim. Onunde quaresma oynarken orta kesen adami doverler halisahada bile. Ayrica defans kurgusunda eksiksiz olmali bizim beck gibi. Mesela bizim becki klonlasak kafasini kirmiziya boyasak koysak sol tarafa ohhhhh yemede yaninda yat. Once defans

Çevrimdışı mylife1903

Roman konusu basit gecenlerde yazdim mehmet topalin alman-rus kirmasi olani. Uygun bir bedelle alinsa aslinda kotu olmaz, bulunsun bazi maclarda oynar ama onun gelmesi icin once velinin elden cikartilmasi lazim. Benim bu sene veliden hala umudum var bu son sansi zaten oldu, oldu.
Ikinci yariya kadar performans koyamazsa ben aldigi paradan baslarim gommeye, kurek hazir. 2 senedir birsey oynamamis olacak devre arasina kadar. Cocuga da yazik.

Senol gunes parlatmak istiyorsa veliyi parlatsin, direk ingiltereye satariz veliyi, oynar orda, pasaportu da var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oooo benim notlar avatarda abi, ben hemen paketliyorum iso zu arsenal yanina pismaniye gonderelim izmitten.
kayseriden'de pastırma yollarız yeter ki alsın abi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi her kaleci kötü goller bunların minimumda olması önemli ospina iyidir o yüzden tolgadan sonra neuer etkisi yapar  :D

Çevrimdışı Berat

Veli ile Tolgay bana bir başka seviyede döneceklermiş gibi geliyor  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolgay olabilir ama veli çok zor :D

Çevrimdışı Berat

tolgay olabilir ama veli çok zor :D

Delidir Veli zordur tahmini :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Veliden hic bi sey olmaz bu saatten sonra

Gerçi ben saglam halinide begenmiyordum bizim seviyemizin altinda bir oyuncu

Yetenek : Sıfır

Mehmet Topal Vol 2 , Yan pas , geri pas , Deli gibi saga sola koş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi iyi güzel diyosunda senin düşüncene göre hiç rekabet etmeyelim o zaman iki sene öncesi gs içerde reali kendi sahasına hapsetti bayada iyi oynadı drogbalı snajderli sağlam bi takmları vardı bazen senin elindeki 5-10 milyonluk oyuncu realin barcanın 40 milyonluk adamıyla rekabet eder performans olarak öne bile çıkabilir zaten futbolu güzel kılanda bu biz dortmund,shatkar gibi takımların izinden gidelim zamanla güçlenelim şimdi iki üç milyonluk adamlar alırız güçlendikçe maddi durumumuz düzeldikçe 7-8 milyonluk oyuncular alırız dahada büyüdükçe 12-15 milyonluk oyuncular alırız önemli olan yatırım yaptığın oyuncunun kalitesi gidip gs gibi burumaya 13 verirsen tabiki patlarsın ama her mevkide töre emre mor gibi potansiyeli yüksek oyuncuları kapabilirsek büyük kulüplerle baş edebiliriz şampiyonlar liginde olmasa bile uefada sürekli başarı yakalarız.
kardeşim ben rekabet etmeyelim demiyorumki istemenin sınırı yok kimi istersem iste hep bir üstü olacak
burda yanlış olan gücünü doğru noktaya koyamamak bunu yapamadığındada güçlenemezsinki. önce bir yerini bil
onu sindir sonra ikinci sıçramayı yap. Bizim şimdilik savaşacağımız yer şl değil burası şu halimizle rekabete çıkarsak
bu sadece bizi bitirir kazanamayacağın bir savaşın içine girersin ve bunun için bütün imkanlarını tüketirsin.
ama ligde kazanacağın şeyler sana sürekli güç verecek işte o gücü edindiğinde şl de veya avrupa liginde savaşa
başlarsın. fenerin yaptığı mesela son gücünü harcadı hem uefa dedi hem lig dedi hem kupa dedi tokadı yedi
düştü aşağıya bir senelik maceranın bedeli acaba kaç yıl olacak. 200 M lira bir senede şampiyon olduğun için
havadan gelen gelir. 3 sene üst üste şampiyon olduğunda borcun yarısını eritiyorsun hem güçlenip hemde rakiplerini
dahada dibe itiyorsun işte ondan sonra sana avrupa kapıları sonuna kadar açılır. uefa kupasını kazanmak sana maddi olarak bir şey kazandırmıyor
bu kadar ekonomik kriz içindeyken ordan gelecek prestijde bir işe yaramaz. Her şey adım adım sindire sindire olmalı.

Çevrimdışı Berat

Mücadelesi kayde değer, o yürek de bana yeterli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mücadelesi kayde değer, o yürek de bana yeterli.
haklısın ama yetmez aldığı maaş çok fazla yollar ayrılmalı.

Çevrimiçi Necmi

yanılıyorsun GG olayını ilk yazan bjk.org du.
hemde hiç akılda yokken @38life

Çevrimiçi Necmi

Yetenek : Sıfır

Mehmet Topal Vol 2 , Yan pas , geri pas , Deli gibi saga sola koş..
nerden biliyorsun bir şey olmayacağını
velinin esas mevkisi hücumdur ama biliç onu savunmaya evirdi
bakalım şenol hoca elinde ne olacak mesela ona bakarsan atibada öyleydi
hatta geçen sene kimsede istemiyordu. Bu sene evrim geçirdi.
hatırlamıyormusun atibaya söylenenleri

Çevrimdışı Berat

Ben Şenol hocaya bu konuda güveniyorum , çalışan adamdan mutlaka verim alır.

Çevrimiçi Necmi

Fabri olmazsa ben bu adamlara saygı duyarım. Herkes bitti gelecek diyor bir tek bunlar gelmeyecek diyor.

bende gelmeyecek diyorum
bana neden saygı duymuyorsun :)
iki yabancı kalecinin ciddi bir tazminatı var
tff ye ödenecek  boyko gitmediği sürece ikinci
bir yabancı kaleci almazlar. hiç ihtimal vermiyorum
hadi alacak olsalar o parayı ödemeyi göze alıyorlarsa bunu
iyi bir kaleci için yaparlar.

Çevrimiçi Necmi

veliyle yollar ayrılmaz tam anlamıyla tedavi olur oynamaya başlar
belki ondan sonra aksi bir durum seni büyük takım yapmaz. Bir oyuncu sakatlandı diye
başından atamazsın. bunun takımda yaratacağı zararı düşünebiliyormusun. bir kere oynayan oyuncuna
o güveni vermek için veliyi kadroda tutman gerekiyor. size hayat ne kadar kolay
sen oyuncuna böyle davranırsan sana bir daha oyuncu bile gelmez. ondan sonra bizi neden tercih etmiyorlar
diye düşünürsün.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nerden biliyorsun bir şey olmayacağını
velinin esas mevkisi hücumdur ama biliç onu savunmaya evirdi
bakalım şenol hoca elinde ne olacak mesela ona bakarsan atibada öyleydi
hatta geçen sene kimsede istemiyordu. Bu sene evrim geçirdi.
hatırlamıyormusun atibaya söylenenleri
Elinde Atiba, Oğuzhan, Sosa, Tolgay hatta Necip varken Veli zaten süre alamayacak. Veli'nin ihtiyacı olan bir şey varsa o da maç kondisyonu ama onun ötesinde mental olarak çok geriye düşmüş, toparlanması zor, ben verim alabileceğimizi düşünmüyorum.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: